🍞#کتلت_جعفری_و_سویا
🧇مواد لازم :
سویای ریز: ۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده: ۶۰۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم گشنیز: ۳۰ گرم پودر سیر: در صورت دلخواه آرد سوخاری: به میزان لازم پیاز: ۱ عدد روغن و ادویه: به مقدار لازم
🥨طرز تهیه:🥨
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود. (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.
🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
دو شاهزاده در مصر بودند،
یکی علم اندوخت و دیگری مال اندوخت.
عاقبته الامر آن یکی علّامه عصر
و این یکی سلطان مصر شد.
پس آن توانگر با چشم حقارت
در فقیه نظر کرد و گفت:
"من به سلطنت رسیدم و تو هم
چنان در مسکِنت بماندي." گفت:
"ای برادر، شکر نعمت حضرت باری
تعالی بر من واجب است که میراث
پیغمبران یافتم و تو میراث فرعون و هامون.
من آن مورم که در پایَم بمالند
نـه زنبـورم که از دستـم بنالند
کجا خود شکر این نعمت گزارم
کـه زور مـــــردم آزاری نــدارم ؟
#گلستان_سعدي
┏━━━🌺🍃💐🍃🌺━━━┓
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
━━━🌺🍃💐🍃🌺━━━┛
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروانه کرم ابریشم یک پروانه بامزه و کرکی است. این پروانه کوچک عمر بسیار کوتاهی دارد.
آنها با یک دستگاه دهان غیر کار زندگی می کنند، بنابراین در زندگی گذشته - زمانی که هنوز کرم بودند - به اندازه کافی غذا می خورند. همچنین، آنها عملا پرواز نمی کنند.پروانه کرم ابریشم در ابتدای هر تابستان ازپیله خارج می شود. پروانه ماده پس ازجفت گیری ۴۰۰ تخم کوچک می گذارد و تقریبا دوهفته طول می کشد که یک کرم ابریشم ۳ میلی متری از تخم خارج شود. به آنها برگ درخت توت سفید داده می شودکه حریصانه آنها را می خورند و سپس طی چهار مرحله پوست اندازی می کنندتا کاملا بالغ شوند .بعد ازحدود یک ماه هر کرم ابریشم شروع به ریسیدن پیله اطراف خودش می کند این کار به وسیله غده ترشح کننده کرم ابریشم انجام می شود.
🦋https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1🦋🦋🦋🦋🦋
# آیتاللهبهجت (ره) :🌱
کار خیر خود را کم دست نگیرید ،
در هرکار خیری خود را به قدر نخود هم شده شریک کنید،
شاید همان کارخیر بی ریا قبول و باعث نجاتتون شد.
ضمن اینکه انجام کار خیر توفیق آور است
(توفیق زیارت، رفیق خوب، همسر و فرزند خوب و..
انجام کارخیر اول ، کار خیر دوم را براتون ارمغان میاره و این خیر دائمی باعث سعادتمندی و نجات انسان میشه..
✨🍃 در حدیث داریم فرزند صالح میخواهی زیاد صدقه بده..صدقه دادن زمینه نسل صالح است..
❗️صدقه تا هزار سال و تا ۷ نسل روی انسان اثر میگذارد.
فضائل الصدقه/ مهدی قاضی زاده
🌸🍁https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1🌸🍁🌸🍁🌸
‹ #چادرانه ✨ ›
میگفتْ...
خِجالت مےکشمْهَمہجٰاچآدربِپوشَم..!
مَعمولاًتوجآمعِههیشکےهَمسِنُو
سآݪمَنچآدرینیست.!🍂
میشَمگاوپیشونےسِفید..!
گفتمْ...
قَرٰارنیستْهَمهمِثِلتوباشن کہ!
مآهأگهبیشتَرأزیکےتوآسِمون أزشْ
بودْ،
ڪِهدیگهفَرقےبٰا سِتارههانَدٰاشتْ.
تُومآهبآش۔۔🌚
#أَللّٰھُـمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَٱلْفَرَج
"در سال ۱۲۶۰ شمسی مصادف با ۱۲۹۹ قمری در روستای دلوار در استان بوشهر نوزادی متولد شد که در خوش بینانهترین حالت به لحاظ محرومیت شدید زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و همچنین اقتصادی میتوانست مانند سایر نو متولدین صحرای تفتیده و شرجی گرفته جنوب در اوج محرومیت و مظلومیت کودکانه زندگی را شروع و خاتمه دهند اما قهرمان داستان ما ضمن اینکه تسلیم وضع موجود نشد سایر همسالان خود را نیز به بالاترین قله افتخار هدایت کرد و جاودانه شدند."
در سال ۱۲۹۴ پس از اشغال بوشهر به دست انگلیسیها، رئیسعلی دلواری سردار بزرگ جنوب به مقابله با آنها پرداخت و نیروهای انگلیسی که رئیسعلی و مجاهدان دشتی و تنگستان را دشمن اصلی خود میدانستند، قصد تصرف دلوار را کردند.
متجاوزان انگلیسی با چهار کشتی دالهوزی، پیراموس، لاورنس و جونز و گردان پیاده نظام ۹۶ به بندر دلوار حمله کردند. اما پس از نبردی سه روزه با ۳۳۰ کشته از دلاوران تنگستانی شکست خوردند.
سرانجام رئیسعلی دلواری که با یاران خود با تدارک حملهای سنگین قصد شبیخون به بوشهر و تهاجم علیه انگلیسیها را داشت در منطقه تنگک صفر در حومه بوشهر با خدعه و نیرنگ انگلیسیها از پشت مورد اصابت گلوله قرار گرفت و در سال ۱۲۹۴ در ۳۴ سالگی به شهادت رسید.
۱۲ شهریور سالروز شهادت قهرمان مبارزه با استعمار شهید رئیسعلی دلواری به نام روز ملی مبارزه با استعمار انگلیس نامگذاری شده است و به همین مناسبت گفتوگویی با حسین نامور یکی از بازماندگان خانواده رئیسعلی دلواری و پژوهشگر و نویسنده تاریخ جنوب ایران داشتیم.
💐🍃💐
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
💐🍃💐🍃💐🍃
❃↫✨« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »✨↬❃
✫⇠ #دختر_شینا
✫⇠قسمت :2⃣0⃣1⃣
#فصل_یازدهم
چند روز اول تحمل همه چیز برایم سخت بود؛ اما آرام آرام به این وضعیت هم عادت کردم.
صمد ده روز در آن بیمارستان ماند. هر روز صبح زود خدیجه و معصومه را به همسایه دیوار به دیوارمان می سپردم و می رفتم بیمارستان، تا نزدیک ظهر پیشش می ماندم. ظهر می آمدم خانه، کمی به بچه ها می رسیدم و ناهاری می خوردم و دوباره بعدازظهر بچه ها را می سپردم به یکی دیگر از همسایه ها و می رفتم تا غروب پیشش می ماندم.
یک روز بچه ها خیلی نحسی کردند. هر کاری می کردم، ساکت نمی شدند. ساعت یازده ظهر بود و هنوز به بیمارستان نرفته بودم که دیدم در می زنند. در را که باز کردم، یکی از دوستان صمد پشت در بود. با خنده سلام داد و گفت: «خانم ابراهیمی ! رختخواب آقا صمد را بینداز، برایش قیماق درست کن که آوردیمش.»
با خوشحالی توی کوچه سرک کشیدم. صمد خوابیده بود توی ماشین. دو تا از دوست هایش هم این طرف و آن طرفش بودند. سرش روی پای آن یکی بود و پاهایش روی پای این یکی. مرا که دید، لبخندی زد و دستش را برایم تکان داد. با خنده و حرکتِ سر سلام و احوال پرسی کردم و دویدم و رختخوابش را انداختم.
تا ظهر دوست هایش پیشش ماندند و سربه سرش گذاشتند. آن قدر گفتند و خندیدند و لطیفه تعریف کردند تا اذان ظهر شد. آن وقت بود که به فکر رفتن افتادند.
ادامه دارد...✒️
🪴🪴 https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1🪴🪴🪴🪴