#صبحتون_شهدایی
ای برق
خنده هایت ،
از آفتاب خوش تر...
#شهید_محمودکاوه💞
گناه زَهر است ..
جوانی از آیت الله بهجت ره ذکری خواست ، ایشان فرمودند : «هیچ ذکری بالاتر و مهم تر از عزم پیوسته و همیشگی بر ترک گناه نیست» ، یعنی تصمیم داشته باشی اگر خداوند صد سال هم عمر به تو داد ، حتی یک گناه نکنی ؛ همچنان که اگر صد سال عمر کنی ، حاضر نخواهی شد یک بار به اندازه ی تَهِ استکانی زهر بنوشی . حقیقت و واقع گناه هم ، زَهر و سَمّ است .
منبع : نفس مطمئنّه ، ص ۲۴
هدایت شده از 💕سردارشهیدمحمودکاوه💕
هدایت شده از 💕سردارشهیدمحمودکاوه💕
#مسابقه_سردار_آفتاب (قسمت اول)
#زندگینامه
محمود دومین و تنها فرزند ذکور خانواده هفت نفره «کاوه» است. او در یکم خرداد 1340 در مشهد مقدس به دنیا آمد.
محمود قبل از این که به مدرسه برود، برای فراگیری قرآن توسط پدرش به مکتب خانه فرستاده شد. بعد از این برای تحصیل به مدرسه باقریه رفت. باقریه یکی از چهارده مدرسه مذهبی بود که توسط مرحوم عابدزاده در مشهد تأسیس شد. محمود دوران ابتدایی را در این مدرسه طی کرد. پدر محمود علاقه زیادی به روحانیت داشت. به همین دلیل، در یک مقطع محمود را برای فراگرفتن درس طلبگی از مدرسه باقریه به حوزه فرستاد. در آنجا محمود زیر نظر اساتیدی همچون آیت الله زنجانی طبسی و حیدری رضوی درس میخواند. حاج محمد کاوه پدر محمود دوستی دیرینهای با آیت الله خامنهای داشت. یک روز که ایشان در مسجد امام حسن(علیه السلام) سخنرانی میکرد، حاج محمد، محمود را هم با خودش برد. محمودی که در قامت یک بچه طلبه، عرق چینی به سر و لبادهای به تن داشت. بعد از سخنرانی، وقتی آیت الله خامنهای محمود را در آن هیبت دید، به حاج محمد گوشزد کرد محمود ابتدا باید مثل بقیه بچهها به مدرسه برود، بعد به حوزه فرستاده شود. حاج محمد به سخن آیت الله خامنهای جامه عمل پوشید و دوباره محمود را به مدرسه فرستاد.
سال 1357 با اوج گرفتن تظاهرات و اعتراضات مردمی علیه نظام شاهنشاهی، حاج محمد و محمود هم به صف انقلابیون پیوستند و به شدت درگیر شدند. کار به جایی کشید که یک روز خبرآوردند محمود تیر خورده و تا 24 ساعت از او بیخبر بودند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمود در خرداد 1358 به این نهاد مقدس پیوست و در پادگان سردادور مشهد آموزش دید. سپس از طرف سپاه به عنوان نگهبان به راهآهن مشهد رفت. شور و استعداد محمود، مسئولین را مجاب کرد که دوباره او را به پادگان سردادور برگردانند. زمانی که قرار شد از استان خراسان تعدادی پاسدار برای آموزش به پادگان امام علی(علیه السلام) تهران فرستاده شوند، محمود یکی از آن نفرات بود. او با گذراندن دوره آموزشی در پادگان امام علی(علیه السلام) دوباره به سردادور برگشت، و حالا با تجربه و دانش نظامی کافی و در قامت مربی تاکتیک.
#شهید_محمود_کاوه 🕊🌷
📚 من کاوه هستم (📝 علی اکبری مزدآبادی)
@mahmodkaveh