پاسخ
18 4
با تشکر از اطلاعرسانی. فقط اینکه اندکی پس از برجام ایران از وضعیت اقدام متقابل یک درجه بهتر شد و به وضعیت ارزیابی دقیق تغییر پیدا کرد خبرآنلاین اجازه نمیدهد متن انگلیسی مربوطه و آدرس سایت را برایتان بگذارم
بی نام
سه شنبه 20 شهریور 1397 - 11:30:26
2 9
هیچی نمیشه
بی نام
دوشنبه 19 شهریور 1397 - 21:45:09
پاسخ
13 2
من بی صبرانه منتظر شروع این محدودیت ها هستم . برای یه بیمار سرطانی با غده های بدخیم تنها راه نجات شیمی درمانیه
بی نام
چهارشنبه 21 شهریور 1397 - 10:09:13
6 6
دلم برایت میسوزه که داری به حرف یکسری متوهم دل میبندی .در مورد برجام هم وعده دروغ زیاد بافتند و حالا همشون ما نبودیم میکنند .کشور و وطن و مردمت را دوست داشته باش و فقط بخدا توکل کن و تلاش برای زندگی و زنده بودن .مطمئن باش مشکل دارو ربطی به تحریم و این حرف ها نداره .یک مشت بی شرف تجارت خون میکنند که شما این طور فکر کنی
بی نام
سه شنبه 20 شهریور 1397 - 12:55:46
پاسخ
11 3
احسنت بر نویسنده محترم. امیدوارم مسئولان با ذهنی باز و درک جایگاه ایران زودتر به این ای ای تی اف بپیوندند و اقدامات بهبود را انجام دهند.
بی نام
چهارشنبه 21 شهریور 1397 - 10:06:03
پاسخ
2 1
خبرگزاری سفارشی یعنی خبر انلاین فقط تعریف و تمجید دوست داری که بقیه نظرات را نمیزاری .خوش باش روزی بابت پوشاندن حقیقت حتمی از حضرت حق مواخذه خواهی شد عزیم
بی نام
یکشنبه 8 مهر 1397 - 16:47:04
پاسخ
3 6
شرط میبندم این هم مثل برجام طرفین مقابل آخرسر دبه میکنن از همکاری با دولت های غربی فقط چیزی جز حقارت و بدبختی ندیدیم
ارسال دیدگاه
نام
پست الکترونیک
آدرس وب سایت و یا وبلاگ
قوانین ارسال نظر
خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکندلطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنیداگرچه تلاش میشود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر میشوندبا توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند بنابراین توصيه ميشود از مثبت و منفی استفاده کنید.
نظر شما 0/700
مطالب جالب ایران و جهان
بهترین رستورانهای کرج از نظر مردم + تصاویر رقص سماع زیبا از صوفیانبهشت گمشدهی جنوب ایران!اریکه سلطنتی ، نگهبان غرب کشور + تصاویر پوشش عجیب زنان ارمنیرودی در دل کویر ایران که آب آن ابدی است + تصاویر میچرخم و میرقصم و مینوشم از این جامدوست داشتنیترین جزیره در شرق آسیا! + تصاویرمرداب وهم برانگیز دیوک، جنگل کلاردشت را بلعید! +تصاویر در گرمای دبی یخ بزنید و دایناسور ها را ببینید!
پربینندهترین
تصاویر | حمله زنبورهای گاوی به یک خانه در تهرانماجرای اعتصاب در بازار تبریز چیست؟سخنان تند وکیل آمریکا علیه ایران در آغاز جلسه استماع در لاهه/ عکساطلاعیه مهم بانکی درباره خرید و فروش ارزواکنش عربستان به خبر اخراج سفیر ترکیه فیلم | اندر احوالات بچههای دهه ۶۰ در طنز حسن ریوندی | ما را به عنوان برده صادر کنید!عکس | شیطنت عجیب مجری سرشناس در کودکیهشدارهای جدید کارلوس کیروش برای جام ملتهادعوت مردم به نافرمانی مدنی توسط شاهزاده مخالف سعودی/ عکساستفاده شفر از سهرابیان در پست محبوب کیروشتفاوت ۴۰ میلیونی دنا از کارخانه تا بازار/ نرخ ۲ سطحی انواع محصولات ایرانخودروکیهان و وطن امروز به دادگاه میروندپیشبینی ایدهآلیستی آزاده نامداری از آینده فرزندش/ عکسبازار زار خودرو؛تثبیت قیمت سکه؛ پیش فروش یخچال و فریزرافشای ابعاد تازهای از جزئیات پرونده قتل روزنامهنگار سعودی توسط گاردینواکنش قدوس به حضور در اردوی تیمملی/عکساینم رکورددار نیمکتنشینی در استقلال!واکنش یک مقام دولتی به دور دور نوکیسهها با ببر، پلنگ و مار پیتون: جرم است، زندان میکنیم!اصطلاح خارجی که دوباره دلواپسان مجلس را سوژه کرد!عادل سردار آزمون را به تیمملی برگرداند!
از سراسر وب
پیشنهاد از

لوازم خانگی غیر برقی_فقط تا 20 هزار تومان

همقدم با پاییز با انواع کفشهای ورزشی

یک سفر ایمن برای کودکتان بسازید

تا 50% تخفیف جدیدترین عطرهای پاییزی

پیشنهاد ویژهی انواع کتاب کودک-فرصت محدود

ملزومات مادر ونوزاد_تخفیف ویژه

جدیدترین استیکرهای تزئین اتاق کودک در دیجیکالا

خوراکیهای خوشمزه کودکانه را به راحتی تهیه کنید

آخرین مطالب
نکاتی درباره سیافتی و اینکه برجام پابرجاست؟تاثیر کاهش قیمت دلار بر عراق/ عراقیها از تقویت ریال دلگرم شدندیک فعال اقتصادی: تصویب سیافتی بهانه برای تحریم بیشتر را از دشمن گرفتتحلیل کوتاه محمد مهاجری از تصویب لایحه سیافتیتصویب سیافتی به این ۴ دلیل مهم استجنگ تعرفهای ترامپ به ضرر اقتصاد آمریکا
محمد اسماعيلي
پیامدها و هشدارهای حقوقی FATF
برخلاف باور عامیانه که قواعد FATF را «توصیهای» و در جهت بهبود اوضاع اقتصادی کشورها معنا میکنند، باید گفت: همه آنچه در قالب توصیههای FATF آمده است«توصیه» نیست و «جنبه الزام آور» برای کشورها دارد
۱- برخلاف باور عامیانه که قواعد FATF را «توصیهای» و در جهت بهبود اوضاع اقتصادی کشورها معنا میکنند، باید گفت: همه آنچه در قالب توصیههای FATF آمده است (که در ۴۰ ماده مبارزه با پولشویی و ۹ ماده مبارزه با تأمین مالی تروریسم قابل احصا است) «توصیه» نیست و «جنبه الزام آور» برای کشورها دارد و پذیرش اکشن پلن (برنامه اقدام) از سوی دولت تعهدات گسترده حقوقی با خود به همراه داشته است و درصورتی که ایران عضو FATF شود (با موانع جدی که با آن روبهرو است و بخشی از آن در ادامه خواهد آمد) ملزم به اجرای تمام درخواستهای آمده در ۴۹ ماده میباشد.
۲- به گفته دولت هدف اصلی «خروج ایران از لیست اقدامات متقابل» است با این توجیه که عضویت در FATF موانع حقوقی –اقتصادی فراوانی داشته و همانطورکه FATF در بیانیه «بوسان» مطرح میکند؛ چنانچه ایران ۴۲ بند اکشن پلن را اجرایی کرد، کشورهای عضو در مجمع عمومی باید بر اساس «اجماع» خروج ایران از لیست متقابل (بلک لیست) را تصویب کنند. روش اجماع مبتنی بر تصمیمگیری بدون توسل به رأیگیری است و بر مبنای این اصل سازنده است که در هنگام اتخاذ و تصویب یک تصمیم، هیچ نمایندهای نباید رسماً نسبت به تصمیم مذکور مخالفت نماید. این بدان معناست که کشورهایی مانند امریکا و عربستان یا رژیم صهیونیستی با خروج ایران از لیست متقابل موافقت کنند! انتظاری که با واقعیتهای صحنه بینالملل همخوانی ندارد و شبیه اوهام میباشد.
۳- «تعریف» تروریسم که در مفاد FATF مورد اشاره قرار میگیرد با تعریف جمهوری اسلامی ایران تناقض داشته و طبیعتاً در مصادیق نیز این تناقض قابل ردیابی است. مفاد FATF تعریفی از تروریست ارائه میدهد که مصادیقی مانند سازمان تروریستی منافقین را شامل نمیشود. FATF تاکنون ۴۹ توصیهنامه را برای شناسایی کشورهای حامی تروریست صادر کرده است، این توصیهها درون خود مفاد و قواعدی را وضع میکنند که در نهایت الزامآور است. به عنوان نمونه در توصیهنامه شماره ۷ میآید: «در اجرای قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد در ارتباط با پیشگیری، مبارزه و توقف اشاعه سلاحهای کشتارجمعی و تأمین مالی، کشورها باید تحریمهای هدفمند را به اجرا بگذارند. اعضا باید در راستای اختیارات شورای امنیت سازمان ملل متحد تحت فصل هفتم منشور ملل متحد عمل کنند. دارایی متهمان باید بدون تأخیر مسدود شود و هیچگونه دارایی دیگری بهطور مستقیم یا غیرمستقیم در اختیار آنها قرار نگیرد.»
بر اساس قطعنامههای سازمان ملل و لیست SDN امریکا، تعدادی از شخصیتهای حقوقی و حقیقی ایرانی در لیست تحریمها هستند که طبق ماده ۱۹ توافق هستهای تمامی اشخاص و نهادهایی که در این لیست هستند، باید حذف شوند (تا قبل از خروج امریکا از برجام). این درحالی است که بهدلیل آنچه «فعالیتهای مشکوک درباره تأمین مالی تروریسم و پولشویی» خوانده میشود نام اشخاص، نهادها و بانکها از این لیست حذف نشده است. جالب اینکه پذیرش FATF لیست SDN که هدف آن ممانعت از مزایای استفاده از سیستمهای مالی ارزی و فناوری انتقال پول جهانی است بر سیستمها مالی ایران نیز تاثیرگذار میباشد. دیگر آنکه در توصیه شماره ۴، در بندهای پذیرفته شده در اکشن پلن (بند ۱۷ و ۱۱) کشورهای عضو باید کشورهای حاضر در لیست SDN را از نظر مالی تحت فشار قرار دهند، دارایی افراد مندرج در این لیست را مسدود کنند و به دادگاههای امریکا تحویل دهند!
۴- «حق شرط» یا «حق تحفظ» به عنوان راهکاری حقوقی برای جلوگیری از پیامدهای ناشی از اجرای FATF عنوان میشود، درحالی که بر اساس مفاد کنوانسیون معاهدات ۱۹۶۹، حق شرط ایران جهت پذیرش دستورالعملهای FATF ملغی است و ارزش حقوقی ندارد. کنوانسیون معاهدات، اصل حاکمیت دولتها را به عنوان اساس عضویت در نظر گرفته و آن را در قالب استقلال اراده دولتها تبلور بخشیده است و در بخشهایی از جمله ماده ۱۸تصریح و تأکید میکند که چنانچه حق شرط با هدف و موضوع کنوانسیون متناقض باشد، حق شرط پذیرفته شده نیست. عضویت در کنوانسیونهای بینالمللی که هدف و موضوع آن (مبارزه با تروریسم که تلقی غربیها از آن در بند قبلی مورد اشاره قرار گرفت) با بدیهیترین عناصر گفتمان انقلاب در تناقض است و در چنین شرایطی حق شرط ایران قابلیت اجرایی شدن ندارد، چراکه با هدف و موضوع FATF در تناقض است.
سخنی ظریف با ظریف
دکتر جوانی
دشمن، دشمن است و برای اعمال دشمنی خود، به راحتی هزاران دلیل و بهانه پیدا میکند. به ویژه دشمنی چون آمریکا که یک امپراتوری رسانهای، دستگاه دروغپراکنی و سیاست غیر اخلاقی شیطانی دارد. خوب است به فهرست ۱۲ بند زیادهخواهانه وزیر امور خارجه آمریکا برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی توجه شود.
این فهرست که به یقین پایانناپذیر است، مجموعهای از بهانههای آمریکا برای فشار بر جمهوری اسلامی ایران است. اگر آمریکا بعد از FATF، بر یکی از بندهای این فهرست، مانند برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران تمرکز و اعمال فشار کرد، چه باید کرد؟ آیا میتوان گفت، این موضوع متفاوت است و آمریکا در این زمینه، نمیتواند دیگران را برای اعمال فشار علیه جمهوری اسلامی با خود همراه کند. آیا اینچنین است؟ یا اینکه هماینک بین آمریکا و اروپا در موضوعاتی چون برنامه موشکی و سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران، اشتراک نظر وجود دارد؟ پاسخ روشن است. بنابراین ضروری است به جای خارج کردن بهانههای پایانناپذیر از دست دشمنی چون آمریکا، در جستوجوی راههای بیاثر کردن فشارها باشیم. وقتی برای فشار دشمن پایانی متصور نیست، راه معقول آن است که با استحکامبخشی به ساخت درونی قدرت، فشارهای دشمن را خنثی و ناکارآمد کنیم. اقتصاد مقاومتی نقشه راه رسیدن به این نقطه مطلوب است و کلام آخر اینکه، دشمنان زمانی علیه ما دیگر بهانهگیری نمیکنند و فشار نمیآورند که از دست ما راضی باشند و رضایت دشمنی چون آمریکا، هنگامی حاصل میشود که خدای نکرده ما تسلیم و تابع محض آنان شویم. این کلام خداوند دانا و حکیم است که فرمود: «وَ لَن تَرضی عَنکَ الیَهُودُ و لَا النَّصاری حتی تَتَّبِعَ مِلتّهُم»؛ آری دشمن از ما تبعیت و پذیرش ذلت میخواهد. به یقین حرکت در مسیر دشمن و تبعیت از خواست او، بدفرجامی را برایمان رقم خواهد زد؛ چرا که خداوند در ادامه همین آیه میفرمایند: «اگر از هوی و هوسهای آنان (یهود و نصاری) پیروی کنی، بعد از آنکه آگاه شدی، هیچ سرپرستی و یاوری از سوی خدا برای تو نخواهد بود.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴این ننگ را کجا باید برد.
🌺🍃امام خمینی(ره):
❌در داخل ما هم که جناح هائی هستند دست و پا می کنند که همان مسائل را درست کنند، یعنی دست و پا می کنند که امریکا قدرت پیدا کند،
⁉️این ننگ را ما کجا ببریم که اهالی یک کشوری، افرادی که از همین مملکت است اینجا زاده شده و اینجا پرورش پیدا کرده، حالائی که مملکت ما و ملت ما قدرت امریکا را در اینجا شکست داده است، باز روابط با امریکا دارند که برگردانند، این ننگ را کجا باید برد.
📚صحیفه نور، جلد ۱۱، ص ۱۲.
گروه مدافعان حریم
کانال دانشگاه مدافعان👇👇
☎️زنگ عبرت
سبک حکم حکومتی در نظام اسلامی
♦️ سوال ؛
چرا رهبری در مقوله fatf تذکر داد ولی ورود حاکمیتی نکرد؟ ما از او در امور دیگری شبیه به این ورودهای جدی تری دیده ایم. مثلا در قصه اصلاح قانون مطبوعات در مجلس ششم رهبری منتظر شورای نگهبان و غیره هم نشد و دستور داد بحث اساسا از دستور کار خارج شود.
# شبیه به این قصه بلکه شدیدتر و عجیب تر از آن را در ماجرای 2030 مشاهده کردیم. رهبری در کوران انتخابات ناگهان این داستان را بر ملا کرد و منتظر عاقبت انتخابات و غیره هم نشد. و به جد مقابل اجرای آن ایستاد. او به همه ارکان زیر مجموعه خود مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تذکرهای شدیدی داد.
سوال دوم ؛
ماجرای fatf چه تفاوتی با آن موارد دارد و اساسا سبک رهبری در حکم حکومتی چیست؟
پاسخ ؛
رهبری در مواردی مقابل خواست منتخبین مردم حکم حکومتی میدهد و در مواردی مقابل فهم فقهی اولیه حکم میدهد. در مورد دوم اصلی ترین ملاک مصلحت است و شاخص اصلی در مصلحت نیز مراعات جامعه و مردم است. مراعات یعنی فهم و شناخت توان و قابلیت و فهم عمومی با توجه به اهداف جامعه. مراعات غیر از تساهل و تسامح است مراعات و مدارا نوعی همراهی است که نتیجه اش دستیابی سریعتر به اهداف باشد. چرا که اهداف جامعه دینی باید در نهایت به دست مردم و به خواست و اختیار و اراده جامعه محقق شود و نه به اجبار.
🌱اما جایی که رهبری در مقابل نظر منتخبین مردم میایستد دو دلیل عمده دارد اول اختلاف و دوم انحراف است. در موارد اختلاف نظر او جمع کننده و نهایی کننده است. در موارد انحراف حکم او محافظت از انحراف جامعه است.
🌱موارد مصلحت و رفع اختلاف عمدتا بر اساس ساز و کارهای قانونی ورودهای رهبری قابل حل و فصل است مگر اینکه لازم باشد ورودهای خود را و مراعات خود را علنی بیان کند مثل اجازه به ورود آقای معین به انتخابات با اینکه رد صلاحیت شده بود.
🌱اما پرسش اصلی که در بالا بیان شد مربوط به مقوله انحراف است. واقعیت آن است که بین قضیه 2030 و اصلاح قانون مطبوعات با ماجرای fatfتفاوت ماهوی وجود دارد. دو ماجرای اول یکی به مقوله تربیت و دومی گفتمان سازی در کشور مربوط میشدند. اولی تربیت نیروی انسانی را به دشمن میسپرد و دومی گفتمان سازی را. اگر اراده حرکت کننده در جامعه را اراده مردم میدانیم این دو انحراف در جامعه و سپردن مدیریت و هدایت جامعه به دست دشمن بودند.
🌱اما در مقوله fatf اتفاقی که میافتد شبیه برجام است و از مقوله انحراف نیست بلکه از جنس مقوله تحمیل هزینه بر کشور است. اگر چه عده ای از سر ترس یا احساس حقارت به این لایحه رای دادند اما این لایحه محصولش در جامعه و مردم تحقیر نیست انحراف هم نیست بلکه ایجاد هزینه است. دقت کنید حتی جان عزیزترین عزیزان کشور حتی تسلیحات در کشور اینها ولو عزیزند و ناموسی اما به هر حال هزینه اند نه انحراف. در سبک تصمیم گیری رهبران اراده مردم و قانون بر هزینه ها مقدم است و اراده رهبر و امام جامعه در مقوله انحراف بر اراده مردم مقدم است. اگر بنا باشد جامعه به انحراف کشیده شود رهبر حکم میدهد و تا زمانی که مردم بنای بر اطاعت از شریعت و حکم الهی دارند این انحراف جلوگیری خواهد شد. ملاک در تشخیص انحراف در جامعه نیز توجه به اراده مردم و رشد جامعه است. نه تسلیحات نه جان انسانها و نه هیچ چیز دیگر.
🌱 هزینه اگر به اندازه ای شود که کیان جامعه و موجودیت جامعه به خطر بیفتد البته این هزینه نیز با انحراف فرقی نمیکند چون در هر دو آنچه به خطر میافتد حرکت امت به سمت هدف است یکی اصل امت را نابود میکند یکی جهت را.
🌱در غیر این موارد رهبر تذکر میدهد راهنمایی میکند ولی تصمیم را به اراده مسوولین و منتخبین میسپارد. او انتخاب شده به اذن خدا و به دست قدرت مردم تا مراقب جهت گیری جامعه و رشد جامعه باشد. برداشتن گامها با خود مردم است. ساختار قانونی کشور در همه بخشها برای تصدی اراده جامعه کافی به نظر میرسد.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹دولت در سایه گفتمان فعالیت نمی کند.
🔹در این دولت، هر کدام از ما بتوانیم در حد توان خود تاثیرگذار باشیم، میتوانیم در روند کشور مفید واقع شویم.
fna.ir/bp14sm
@Farsna
هدایت شده از کانال فرهنگی دانشکده علوم قرآنی اصفهان
گزارش تصویری
نشست سیاسی با موضوع پیش به سوی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور جناب آقای معلمی کارشناس مسائل سیاسی در دانشکده علوم قرآنی اصفهان برگزار شد.
1397/7/17
@olumqurani_esf
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ جاوید رحمان، گزارشگر ویژه سازمانملل در وضعیت حقوقبشرِ ایران در نخستین گزارش خود: مجازات برای #لواط، نقض تعهدات بینالمللی توسط ایران است‼️
آقای ظریف برای گرفتن این بهانه از غرب، چه راه حلی ارائه میکنید؟!
#بهانه_جدید
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee