خب داره وزن منتقدینی که مدتها حرف می زدند که بروند مجلس چکار می کنند و چکار نمی کنند معلوم میشه. یه روزی توانایی جلب نظر نمایندگان را برای رئیس کردن نماینده منظور خودشان را ندارند! همان روز هم نمی تونن بین سه نفر یکی را برگزینند و با افتخار می گن ما به هیچ کس رای ندادیم! حالا هم نتونستند اجماع سازی کنند که فردی را که دوره قبل رد اعتبارنامه شد را مردود کنند! امروز هم پشت تریبون بصورت رسمی اعلامی می کنند که یکی گفته نمی زاریم امروز به خونه برسید!!!!! اینها مجلس برای هم افزایی رفتند یا دعوا! ان شالله هرچه زودتر درک بهتری از فضا پیدا کنند که بالاخره نماینده مجلس هستند و نمایندگی در اینجا هنر خودش را می خواهد. کارشان پیش چشم مردمی است که همه شان را یکی می بینند و از آن مهمتر عملکردشان را پای نظام می گذارند.
#جنگ_شناختی
📌سینما 7 بعدی!
✋شاید طولانی باشد ولی به نظرم ارزش دو دقیقه مطالعه تامل را دارد.
🔺شما هم مانند من، درباره جنگ شناختی مطالب زیادی خوانده و یا شندیده اید اما درک ساده این مفهوم، موضوعی بود که دیشب دریافتم و با شما باشتراک می گذارم.
دیشب شهربازی به اصرار فرزندم یکی از تفریحات مربوط به سینما 7 بعدی بود را انتخاب کردیم و عینک مخصوص دادند روی صندلی ویژه این برنامه نشستیم و کمربندهایمان را بستیم و شروع شد...
🔺تجربه عجیب و جالبی بود!!! در عین اینکه می دانستیم که در فضای امنی روی یک صندلی مطمئن نشستیم و این فیلم است و هیچ اتفاقی برای ما نمی افتاد اما فضاسازی به گونه ای بود که مدام در حالتهای غیر واقعی که من نامش را واقعی شده می گذارم، قرار می گرفتیم و تحت تاثیر این فضاسازی از موقعیتی که قبلا داشتیم _یعنی همان فضای امن و فهم اینکه در یک جای مجازی هستیم_ خارج می شدیم و هیجانات و ترس موقعیت های مجازی، ما را به واکنش های واقعی مثل گرفتن صندلی ترس از افتادن و یا مورد اصابت قرار گرفتن و ... قرار می گرفتیم!!!! بسیار عجیب و البته جالب. البته این تاثیر اگرچه برای برخی کمتر ولی غالبا آن را پذیرفته و واکنش نشان می دادند.
🔺ذهنم تحت تاثیر این واقعیت مجازی بود که به این فکر فتادم که این همه جنگ شناختی خواندیم و گفتندو شنیدیم ولی در این چند دقیقه واقعا می توان آن را درک کرد و البته دریافت که شناخت، موضوعی است که وجود دارد و می تواند در انسانها تحت الشعاع حالتهای مختلفی تغییر کند، چیزی که در عالم واقع وجود ندارد ولی به گونه ای واقعی شده! که برخی آن را باور می کنند حتی بیشتر از بسیاری از واقعیت های پیرامون خود!
ذهن انسان، دنیای تو درتویی است که فهم آن دشوار است، اما این مقدار که می دانیم، تحت تاثیر عوامل مختلفی شکل و حالت می گیرد کافی است که باور کنیم، انسانها آن چیزی نیستند که ما از خود تصور می کنیم بلکه آن چیزی هستند که در دالانهای ذهنیشان نفوذ کرده و تاثیر گذاشته و درک این موضوع، شاید ما را به درک رفتار مردم و شناختی که نسبت به پیرامون خود دارد نزدیک کند.
🔺درکی که عرض کردم زمانی بیشتر می شود که بدانیم بسیاری از مردم مانند، شهربازی با این پیش فرض که اینها مجازی است وارد نمی شوند، بلکه #همواره در یک دنیای واقعی درهم و برهمی از واقعیت و غیرواقعی غیر قابل تشخیص قرار می گیرند و بنابراین نمی توان بعد از چند دقیقه که عینک را برداشتند به دنیای واقعی بسیاری از دوستان برسند.
@mahmoudbagheri1
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید جلیلی برای ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری وارد وزارت کشور شد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
جلیلی: مردم در سوگ رئیسجمهور محبوب و شهیدشان نشان دادند که بهخوبی قدردانِ خدمت هستند
🔹ملت خوب و فهیم ما سهم خودشان در حوادث را نشان دادهاند و اکنون آمادهاند که نقشهای بزرگتری را برای پیشرفت کشور ایفا کنند.
🔹وقتی ما مردمی داریم که چنین حماسههایی را میآفرینند، به دولتی احتیاج داریم که تمام عزم، اراده و برنامهٔ پیشرفت کشور را داشته باشد.
🔹در سالهای گذشته فارق از اینکه دولت مستقر رفیق یا رقیب ما بوده، تلاش کردیم نتایج بررسیهایمان را برای تأیید، تصحیح و تکمیل عملکرد دولت ارسال کنیم.
🔹پیشرفتهای مردم و روندهای جهانی نشان میدهد که امروز در یک فرصت تاریخی هستیم.
🔹ما برای موفقیتهایی در ادامهٔ موفقیتهای رئیسجمهور شهیدمان به تصمیمهای درست نیاز داریم تا به قلههای پیشرفت دست پیدا کنیم.
@Farsna
این چند ده روزی که در پیش داریم، بسیار سرنوشت ساز است. الحمدلله در تشخیص مشکلات و یافتن راه حل و فرد توانمندی که در مقابله با مشکلات موفق شود، آنطور که از تبلیغ برای شهید جمهور سربلند شدیم، انشالله این بار هم دست روی موردی گذاشتیم که بتوانیم با افتخار رای خود را سر دست بگیرم🤲
۹ شباهت شهید رئیسی و سعید جلیلی
1️⃣ پاکدستی: یکی از شباهتهای برجسته شهید رئیسی و دکتر جلیلی این است که هیچکدام حتی یک لکه خاکستری در زندگی سیاسی خود ندارند.
🔻 نه فرزندی در خارج از کشور دارند، نه آقازادهای که مشکوک به استفاده از رانت باشد، و نه هیچ پرونده یا مورد مشکوک مالی و غیرمالی فساد.
2️⃣ سادهزیستی: جلیلی و رئیسی هردو همیشه از زندگی لاکچری دور بودهاند. هردو در منزلی ساده در محلهای متوسط زندگی میکنند و هیچگاه خبری درباره عروسی لاکچری فرزندان یا ویلای لواسان و امثال آن، از آنها منتشر نشدهاست.
🔻 جلیلی تیبا دارد و رئیسی خودرو نداشت اما خودش گفته بود همسرش یک خودروی ایرانی دارد.
3️⃣ تلاش و خستگیناپذیری: جلیلی مانند شهید رئیسی در سالهای اخیر به تمام استانها سفر داشته. آنهم نه یکبار بلکه ۱۲۰ سفر استانی و سفر به ۶۰۰۰ روستا داشته و شناخت کاملی از نخبگان و ظرفیتها و مسائل خاص استانها دارد.
🔻 او هم مانند رئیسی مرد پشت میز نشستن و گزارش گرفتن نیست.
4️⃣ مبارزه با فساد: همانطور که شهید رئیسی در قوه قضائیه و دولت، با فساد مبارزه کرد، جلیلی هم طرح های متعدد در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا ارائه کرد و به مرحله اجرا و تحقق در دولت رساند.
5️⃣ منش انقلابی: رهبری گفتند شهید رئیسی نماد شعارهای انقلاب بود. جلیلی نیز بیش از هرکسی مورد هراس دشمنان است و پرتکرار ترین توصیف درباره جلیلی در رسانههای دشمنان «مرد نزدیک به رهبر ایران» است.
6️⃣ اخلاقمداری: همانطور که شهید رئیسی در مناظرات، اهل تخریب و تندروی و بگمبگم نبودند، دکتر جلیلی نیز کاملا کارشناسی و علمی در مناظرات ظاهر میشد.
🔻 او علیرغم دادههای متعددی که طی 17 سال حضور در شورای عالی امنیت ملی برای تخریب طرفهای مقابل داشت، بحثها را به حاشیه نمیبرد و حتی در صفحه اینستاگرامش تبلیغ رقبا را میکرد!
7️⃣ اخلاص و کتمان: این روزها هی فیلم و عکسهایی منتشر میشود از کارها و اقداماتی که شهید رئیسی انجام داده بودند و از آن بیخبر بودیم.
🔻یکی از دلایلی که خیلیها میگویند جلیلی کارنامه ندارد، به همین دلیل است که خوشبختانه یا متاسفانه، ایشان اهل ارائه و اشاره به «کارهایی که انجام داده» نیست و تمرکز خودش و ستادش را میگذارد روی «کارهایی که میخواهد انجام دهد».
🔹 اما خیلی از طرحها و برنامههایی که اجرا شدند و مشکلات بزرگی از کشور حل کردند، حاصل طرح و پیگیری و تلاش ایشان بوده که انشالله به آنها خواهیم پرداخت.
8️⃣ تعامل با جناحهای مختلف: جلیلی هم مانند شهید رئیسی بین خودش و دیگران دیوار نمیکشد. کمااینکه پس از پیروزی روحانی گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.»
🔻 و دهها طرح متعدد را به دولت روحانی ارائه کرد و به تحقق و اجرا رساند و اسمی هم از خودش نیاورد تا دولت از ترس رپرتاژ رسانهای جلیلی، کار را متوقف نکند.
9️⃣ تواضع: فیلمهای متعددی دیدهایم که وقتی به شهید رئیسی اظهار ارادتی میشود، ایشان فورا رهبری را برجسته میکنند.
🔻 یکی از مظاهر تواضع جلیلی، انتخابات سال 96 بود که برای تبلیغ شهید رئیسی به بیش از 27 استان سفر کرد و برنامهاش را کامل در اختیار ایشان قرار داد.
✍️ محمدحسین ابوطالبی
#انتخابات
📌 #سواری_مجانی!
✋شعار من تبلیغ ایجابی برای نامزد مورد نظر و همفکر و همسوی خودم است و قطعا می دانم حرف زدن درباره نامزد دیگری نه رد او بلکه تبلیغ اوست.
تمام تلاشمان این باشد که با پرداختن به نامزدی که با هنجارشکنی به دنبال جلب توجه ماست تا با مشغول و معطل شدن به او باعث جلب توجه و وحدت مخالفین نسبت به او شویم، سواری مجانی ندهیم.
@mahmoudbagheri1
هدایت شده از علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رازهایی درباره احمدی نژاد که قطعاً باعث خواهد شد شورای نگهبان او را رد صلاحیت کند !!!متأسفانه هنوز تعداد قابل توجهی از مردم ایران از چهره پلید محمود احمدی نژاد آگاه نیستند و صرفاً دوره اول ریاستش را مبنای قضاوت خود قرار میدهند.که با نقاب ارزشی و سرپوش نفاق بهمراه بود.
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
هدایت شده از فصل بیداری
▪️درود بر کسانی که دنیا را تغییر دادند و زندگی و غرور را به اسلام بازگرداندند
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
هدایت شده از 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلب رهبری برای رئیسی سوخت🥺
رئیسی عزیز، بخاطر چه چیزی
پیش رهبری شکایت می کرد🥺😭
رهبر انقلاب:
بعد از فقدان رئیس جمهور همه روزنامه ها و مطبوعات و اشخاص گوناگون از جریان های مختلف از خدمات و تلاشهای شبانهروزی او تمجيد کردند و من دلم برای رئیسی سوخت که در زمان حیات او اینها حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها را بزنند، این برجستگی ها را می دیدند ولی کتمان می کردند و بلکه عکس آن را می گفتند و او را می آزردند
هدایت شده از سعید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آماده شدن برخی طرفداران نامزدها برای بعد از ۲۲ خرداد!🙃
#تخریب_ممنوع
من با آقای دکتر قالیباف کار نکرده ام ولی کارهای او را دنبال نموده و از مسائل غیر علنی مرتبط با ایشان تا حد قابل توجهی خبر دارم .
با دکتر جلیلی نزدیک به دو سال در شورای عالی امنیت ملی بطور نسبتا" مستقیم کار کرده ام و پیش و پس از آن هم با ایشان رابطه داشته و هنوز هم این رابطه به شکل جلسات محدود یا دو نفره ادامه دارد .
۱ - من این دو نفر را در خصوصیاتی مشترک دیده ام :
- خلوص نیت و یگانگی در ظاهر و باطن
- پرکاری و خستگی ناپذیری
- ارتباط نزدیک دلی و مرید و مرادی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دامت برکاته
- اعتقاد قلبی به ارزش های انقلاب و مجاهدت در تحقق و تقویت آن ها
- برخورد صریح و بی ملاحظه نسبت به انحرافات و خطراتی که خط انقلاب را تضعیف می کنند
- ارتباط عمیق و دلی با نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
- فداکاری و مایه گذاشتن از آبروی خود برای نظام
- سکوت در مواقع حملاتی که به شخص خودشان صورت می گیرد
- گرم گرفتن با نیروهای انقلاب و وقت گذاری برای آنان
- مشورت پذیری و تشکیل جلسات کارشناسی
- صرفه جویی و قناعت در مصرف بیت المال
- کمک به دولت های نظام چه آن دولت هایی که قبول داشته اند و چه آن دولت هایی که به آن ها نقد جدی داشته اند.
- اندیشمند و دوراندیش بودن
- کار تشکیلاتی و نیروپروری
- اشراف کافی به مسائل داخلی و خارجی
۲ - اما تفاوت ها :
- جلیلی مطالعاتی تر و قالیباف اجرایی تر
- جلیلی حلقه ای تر و قالیباف بازتر
- جلیلی در فهم و تحلیل مسائل عمیق تر و قالیباف سریع تر
- جلیلی زود رنج تر و قالیباف زود گذشت تر
- جلیلی حوزوی تر ، قالیباف دانشگاهی تر
- جلیلی بطئی التصمیم تر و قالیباف سریع التصمیم تر
- جلیلی مجتهدتر و قالیباف مقلدتر
- جلیلی با دایره ملازمان کمتر و قالیباف با دایره ملازمان بیشتر
- جلیلی مردمی تر و قالیباف مدیریتی تر
- قالیباف مجرب تر و دامنه تجربه اش متنوع تر و جلیلی مجرب در حوزه های محدودتر
- همکاری جلیلی با دولت در دوره شهید رییسی کمتر و همکاری قالیباف با دولت شهید رییسی بیشتر - و در عین حال هر دو مورد بی مهری حلقه اطراف شهید -
- جلیلی در سیاست خارجی جلوتر و قالیباف در مسایل اجتماعی جلوتر
- جلیلی در مسایل امنیتی و تهدیدات عمیق تر و قالیباف در مسایل اقتصادی مشرف تر
- در مسایل فرهنگی ، جلیلی عمیق تر و البته محدودتر و قالیباف روبنایی تر و البته بازتر
همین مقدار فعلا" بس است.
✍ سعدالله زارعی
کارشناس مسائل منطقهی غرب آسیا
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابی_آگاهانه
#اجماع
#ایران_قوی
#انتخابات
📌رئیس جمهور_قالتاق!
🖐شاید بارها از خود پرسیده اید که چرا روسای جمهور ما یکی پس از دیگری با نظام زاویه پیدا کردند در مقابل نظام ایستادند؟
🔺من تعصب خاصی روی فردی از جریان انقلاب ندارم. مایل هم نیستم که دو قطبی ایجاد کنم. اما اینجا را محل نقد نظر قرار می دهم که ذهنمان و دیدمان را وسیع تر کنیم. من یک نظر دارم که هم حاصل مطالعات و هم حاصل تجربه است، که با احترام به تمامی نامزدها باشتراک می گذارم:
🔺 به نظر من، ریاست جمهوری نامش اجرایی است ولی خود یک دستگاه بزرگ حفظ مبانی شکل گیری آن نظام است. یعنی هر کاری که در حوزه اجرا انجام می دهد باید پیوست این را به همراه داشته باشد که برای حفظ نظام و مبانی آن چه کارایی دارد؟ و از چه تبعاتی برخوردار است و کسی که با مبانی جهان بینی این نظام، دقیقا و باز تاکید می کنم دقیقا و باز هم عرض می کنم در عمل آشنا نیست، تصدی این پست هم خودش را به فنا می دهد و هم جامعه ای را به چالش تا مرز فروپاشی و انحطاط می کشاند.
🔺شاید ملاک بسیاری، مثل قبل هایی که بنده داشتم این هست که فرد باید اجرایی باشد و دو موتوره بیفتد و کار انجام بدهد! یک رئیس جمهور #قالتاق که بتونه از عهده این همه آدمهای قالتاق بر بیاد! این ملاک بسیاری از ماها شده!
🔺بعد به گذشته خودمان نگاه می کنیم و به حقیقت در می یابیم که رئیس جمهوری که با مبانی آشنایی دقیق ندارد، کار نظام را به کجاها کشانده، هرچند که فعال و کاری و اجرایی و با نفوذ و قالتاق بوده!
🔺مگر وام هایی که به بهانه توسعه گرفتیم تا به ژاپن اسلامی و سوئیس اسلامی برسیم! ابتدای شکاف طبقاتی نبود!
مگر موضوع کاهش نسل! سوء اثر ناشی از تبلیغات فزآینده آن که ما خانواده های پرجمعیت آن روز را خجالت زده می کرد و الان گریبانگیر جامعه ما نشده است.
🔺مگر موضوع تنش زدایی و سر خوردن در بغل غرب، تحریمهای ما را افزایش نداد و ما را از هسته ای عقب نینداخت؟ مگر همین نگرش که نان بر هسته ای می ارزد! تا با کدخدا نبندیم مشکل آبمان حل نمی شود! 8 سال مملکت را به عقب نینداخت!
مگر تفکر آن فردی که الان هم متوقعانه و پر رو، مقابل دوربین می آید و انتقاد می کند، افتخارش این نبود که یک مسکن مهر نساخته!
مگر این تفکر غرب زده نبود که آنها را از شرق و آن همه مزیت هایش غافل کرد تا همه تخم مرغ ها را در سبد غرب بگذارند تا حرفی برای گفتن و چانه ای برای زدن نداشته باشند!
🔺مگر آن رئیس جمهور متوهمی که با سردار سلیمانی چپ افتاد که سوریه را رها کند تا ظهور اتفاق بیفتد!، مبانی درستی داشت!
🖐از این مگر ها و اگرها زیاد است... همه قالتاق، #پر_رو و درگیر ولی آخر سر از این اعوجاج فکری اشتباهی با ولایت درگیر شدند یکی جمهوریت نظام را زیر سوال برد و تولید هزینه کرد! یکی هم کلیات نظام رو!
🔺خلاصه اگر شمایی که می فهمی #سلبریتی جماعت را رو بدهی درباره همه چیز متوهمانه نظر می دهد، به کسی رای بدهی که مبانی او دچار اعوجاج که نه ولی ناقص است که مدام اینور و آنور می زند هم باعث می شود که روزی متوهمانه مقابل نظام بایستد. چراکه قدرت برای کسی که مهذب نباشد فسادآور است.
🔺این ملاک که فرد تا چه میزان به مبانی نظام نزدیک است و در برهه های مختلفی که نیاز به حضور با بصیرت او بوده چگونه موضع گیری کرده بسیار می تواند در سلیقه انتخاباتی ما تاثیر بگذارد.
🔺یادمان باشد، ریاست جمهوری یک مملکت، ساختن برج و پل و تونل نیست که نفر مجری آن خودش ورود داشته باشد بلکه به وسعت ایران با همه مسائل و چالش هایش است که نیاز است تا افرادی متخصص و متعهد بر آن گماشته شوند تا افرادی که بر اساس سهم خواهی و تقسیم غنائم عمل کنند.
@mahmoudbagheri1
#بساط_اصلاح_طلبان_داره_جور_میشه
بعد از تلاش تئوریکای اروپایی برای جور کردن قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام، حالا نوبت شورای امنیت و این داستان ادامه دارد...
غرب در تلاش برای جور کردن بساطی برای اصلاح طلبان و به تبع آن تکنوکراتهای مثلا اعتدالی! از هیچ کوششی فروگذار نیست.
این پاس گل های آنهاست تا بهانه ای برای این دسته کارنابلد غربگرا جور کند که مستمسکی برای طعنه و کنایه و طرح خودشان باشد.
هم دولت فعلی باید تلاش کند تبعات و بازتاب این تحریمها و تهدیدات را مایل به صفر کند و هم نامزدهای انقلابی باید پاسخ های کوبنده ای برای حراج منافع ملی از سوی اصلاح طلبان و تکنوکرات ها فراهم کنند.
🔻پ.ن
برای پاسخ کوبنده روی زاکانی حساب می کنم برای جواب مستدل هم جلیلی.✋
@mahmoudbagheri1
هدایت شده از محمد مهدی سرگلزهی
جامع دکتر جلیلی(2) (1).pdf
1.59M
#انتخابات
الان بحث ما چیست؟ اینکه آقای پزشکیان را تأیید را رد می کنید، بر شورای نگهبان خرده میگیرید و یا تایید می کنید؟ یا نگران این هستید که در این گروه کسی احتمال دارد به وی رای بدهد؟
جایگاه این همه موضع در رد یا تایید وی چیست؟
چند چیز برای من و فکر کنم خیلی از ما مشخصه
رای ما او نیست به هزار و یک دلیل
او مسلما رای دارد از سبد طیف اصلاح طلب و بخشی از اقشار آذری و کرد و سنی و حتی اپوزوسیون.
کسی او را دست کم نمی گیرد
در عوض اینور هم اتحادی نیست آراء هم پراکنده است و با این وضعیت هم دور دوم در پیش است.
فقط یه عده هستند که احساس پیروزی طیف انقلابی رو داره و به دو قطبی درون حزبی مشغول شده.
قبح و حسن و مصلحت و عاقبت این آخری جای تامل و پرداختن داره.
هدایت شده از یوسفوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جلیلی از نگاه خواص
کلا اصلاحطلبان عادت دارن زودتر آن چیزی که دوست دارند رو با اختلاف آراء پیروز قاطع انتخابات بنامن!
و مملکت رو رو توهمشون به هم بزنن!
@mahmoudbagheri1
هدایت شده از یوسف ایرانشاهی
🔴دلم برای رئیسی سوخت یعنی این
🔹باورتون میشه دونه دونه این شاهکارها رو رسانههای اصلاح طلب به اسم ناکارآمدی و تمسخر و تحقیر جا میزدند؟