فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 میراث خود پرتاب کن ... آن چوب اسرائیلکُش ...
چقدر زیبا ... خیلی دلنشین ... خیلی قوی و پرمغز ... حال آدم رو عوض میکنه
خدا به ذوق این شاعر انقلابی برکت بدهد که صحنه زیبای شهادت شهید سنوار را به این زیبایی تصویر کرده است و بر زیبایی آن افزوده است🤲
♦️موسویان، دیپلمات پیشین: امکان پایان بخشیدن به چندین دهه خصومت امریکا و ایران وجود دارد/ ایلان ماسک از ظرفیت لازم برای این ماموریت برخوردار است
سید حسین موسویان نوشت:
🔹در دیدار کاخ سفید، جوبایدن رییس جمهور مستقر به دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب گفت که ایران فوری ترین تهدید امریکاست.
🔹دونالد ترامپ هم چند روز با دیدار و گفتگوی ایلان ماسک و ایروانی سفیر ایران در سازمان ملل، اولین ابتکار خود را به گونه ای متفاوت به نمایش گذاشت.
🔹این یک نشانه است که دونالد ترامپ میخواهد امریکا را از منجلاب جنگها و خصومتهای بی پایان و بی نتیجه نجات دهد و تریلیونها دلار هزینه های جنگ و خصومت را صرف توسعه زیر ساختها و اقتصاد آمریکا کند.
🔹امکان پایان بخشیدن به چندین دهه خصومت امریکا و ایران وجود دارد. امیدوارم که دونالد ترامپ موفق شود. ایلان ماسک از ظرفیت لازم برای این ماموریت برخوردار است.
واقعنگریهای یک آرمانگرا
♦️موسویان، دیپلمات پیشین: امکان پایان بخشیدن به چندین دهه خصومت امریکا و ایران وجود دارد/ ایلان ماسک
#دنیای_واقعی
من در سخنرانی های تبیینی اول اینو می گم که دنیا رو واقعی ببینید، نه فانتزی.
در دنیای واقعی، طرفتون لزوما اینطور که فکر می کنید و ابراز می کنید، نیست.
حتی بالاتر اینکه می دونید، اینطوری نیست ولی بخواهید تو مرام بندازید!
مثلا این نیست که جلوی جمع بچه شیطون رو نشون بدید بگید مثلا ببینید این بچه چقدر آرومه! که مثلا بخواهید اینطوری بچه تو جو قرار بگیره و آروم بشه.
مثل انکه در برجام طرف می گفت، آمریکا مرده! قول بده زیرش نمیزنه!
دنیای واقعی، لزوما نه اون چیزیه که فکر می کنیم و سیاستهای کلان هم با مرام و معرفت تغییر نمی کنه، کما اینکه تا کنون هم اینگونه بوده و البته خواهد بود. فقط این قدرته که می تونه در دست تو باشد تا طرف را به اندازه ای که بخواهی رام و همراه کنی، چیزی که آنها بهش اعتقاد دارند.
@Mahmoudbagheri1
هدایت شده از کاربر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مسیر همان مسیر کربلاست
پس نباید نگران حادثه ها بود
تنها، استقامت و ایمان و رشادت لازم است.
(فَاستَقِم كَما أُمِرتَ وَمَن تابَ مَعَكَ)
نویسنده و بازیگر: بهلول (ع.س)
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
#نوتام (NOTAM) اطلاعیهای است که به هوانوردان درباره خطرات بالقوه در مسیر پرواز یا مکانهای خاص اطلاع میدهد و شامل اطلاعاتی درباره تغییرات در مراکز هوانوردی، سرویسها، فرایندها، و خطرات احتمالی مانند بسته شدن باند فرودگاه، مانورهای نظامی، و موانع موقت میباشد.
ما بچگیامون، کارتون #بیخانمان می دیدیم، الان دیدم همانی که ما می دیدیم شده #باخانمان!
هدایت شده از جهادتبیین آتش به اختیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقت کردید دیگه جمعهها و آخر هفتهها از این خبرا نیست😔
#شهید_جمهور
#سید_الشهدای_خدمت
#خادم_الرضا
#شهید_آیت_الله_رئیسی
واقعنگریهای یک آرمانگرا
👆 مجموعه آقای برکتی زیر نظر #ایران_همدل است لذا دوستان هر کمکی میتوانند برای جمعآوری کمکهای پولی و طلا و ... انجام بدهند، تلاش کنند بخصوص در کانالها و گروهها.
هدایت شده از فارس معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بحثهای سیاسی ناامیدکننده را جلوی فرزندتان مطرح نکنید
@FarsMaaref
#ایران_همدل تجربه خوبی از همراهی مستقیم مردم با جبهه مقاومت شد.
این خیلی برای دشمن دردناکه، هرچند کمکها به اندازه هزینه هایی که بر مقاومت تحمیل میشود نیست.
چه خوب میشد، به طریقی این تجربه را #جهانی کرد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 #اطلاعنگاشت | آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
📥 نسخه قابل چاپ
🔍 مشروح این توصیهها را از اینجا بخوانید:
khl.ink/f/58343
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تصویب قطعنامه ضدایرانی کشورهای غربی در آژانس اتمی
🔹شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامه ضدایرانی کشورهای غربی را علیه ایران به تصویب رساند.
🔹این قطعنامه که پیشنویس آن توسط سه کشور اروپایی و آمریکا تهیه شده بود با ۱۹ رأی موافق، ۳ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع به تصویب رسید.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در مورد قطعنامه ناموجه صادره در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در رابطه با برنامه هستهای صلحآمیز ایران
🔹در آخرین ساعات جلسه مورخ ۱ آذر ۱۴۰۳ شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی با فشار و اصرار سه کشور اروپایی و آمریکا، و علیرغم عدم حمایت حدود نیمی از دولتهای عضو، قطعنامهای غیر اجماعی در مورد برنامه صلحآمیز هستهای ایران تصویب شد.
🔹سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر تعامل سازنده با آژانس بینالمللی انرژی اتمی در چارچوب حقوق و تکالیف مصرح ذیل معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه جامع پادمان بوده است.
🔹دولت چهاردهم بر مبنای همین سیاست از ابتدای تشکیل، ادامه و ارتقای همکاریها با آژانس را با هدف حل و فصل موضوعات فی مابین در دستور کار خود قرار داده است.
🔹در چارچوب همین رویکرد اصولی، ایران از سفر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران استقبال کرد و برنامهریزی لازم برای فراهم نمودن زمینه تعاملات بیشتر و موفقیت سفر را انجام داد.
🔹سفر مدیرکل آژانس به ایران، دیدارهای وی با مقامهای عالی جمهوری اسلامی ایران و بازدید از مجتمعهای غنیسازی شهید دکتر علیمحمدی و شهید مهندس احمدی روشن و مذاکرات صورت گرفته زمینه مناسبی برای تقویت تعاملات ایران و آژانس ایجاد نمود.
🔹در چنین شرایطی سه دولت اروپایی و آمریکا - که سابقه طولانی در بدعهدی و عدم پایبندی آشکار به تعهدات خود از جمله در قالب برجام و توسل به تحریمهای ظالمانه و فشارهای غیرقانونی علیه ملت ایران دارند - به جای کمک به تداوم فضای سازنده ایجاد شده بین ایران و آژانس، حتی منتظر نتایج سفر مدیر کل آژانس هم نمانده و در یک اقدام تقابلی و ناموجه، قطعنامهای علیه ایران در شورای حکام ارائه نمودند. البته این قطعنامه از حمایت نیمی از اعضای شورای حکام برخوردار نشد که خود مبین مخالفت آنها با رویکرد سیاسی و مخرب بانیان قطعنامه میباشد.
🔹این رویکرد سیاست زده، غیر واقعبینانه و مخرب فضای مثبت ایجاد شده و تفاهمهای حاصل از آن را مخدوش میکند. چنین اقدامی، آن هم در زمانی که ایران و آژانس در مسیر تعامل سازنده قرار داشتند، بار دیگر ثابت کرد که سه دولت اروپایی و آمریکا در ادعای خود مبنی بر حفظ اعتبار آژانس به هیچ وجه صداقت ندارند و موضوع هستهای ایران صرفا بهانه و دستاویزی برای پیشبرد اهداف نامشروع آنها است.
🔹مراجع صلاحیتدار جمهوری اسلامی ایران در سطوح مختلف پیشتر اعلام کرده بودند که اتخاذ هرگونه اقدام تقابلی و سوء استفاده از شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای پیشبرد اهداف نامشروع و سیاسی، با پاسخ متقابل ایران مواجه خواهد شد. مختصات پاسخ احتمالی ایران از قبل نیز به مدیرکل آژانس اطلاعرسانی شده است.
🔹بر همین اساس، رئیس سازمان انرژی ایران دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راهاندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
🔹بدیهی است این اقدامات در راستای صیانت از منافع کشور و توسعه هرچه بیشتر صنعت هستهای صلحآمیز، متناسب با نیازهای روز افزون ملی و در چارجوب حقوق و تعهدات ایران وفق موافقتنامه پادمان جامع انجام میشود.
🔹در عین حال، همکاریهای فنی و پادمانی با آژانس، مثل گذشته و در چارچوب موافقت نامه پادمان ادامه خواهد یافت.
🔹در پایان تصریح میشود که جمهوری اسلامی ایران همچنان آماده تعامل سازنده با جهات ذیربط بر مبنای اصول و موازین حقوقی بینالمللی است و سیاست اصولی صیانت از حقوق و منافع ملت بزرگ ایران و توسعه برنامه هستهای صلحآمیز و بومی با جدیت ادامه خواهد یافت.
@Farsna
واقعنگریهای یک آرمانگرا
بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در مورد قطعنامه ناموجه صادره در شورای حکام
خب این هم اطلاعاتی درباره شورای حکام
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) شامل ۳۵ عضو است. این اعضا به دو صورت انتخاب میشوند: ۱۳ عضو توسط شورای حکام قبلی و ۲۰ عضو دیگر توسط مجمع عمومی بر اساس سهمیههای منطقهای انتخاب میشوند. دو عضو دیگر نیز به صورت چرخشی از بین کشورهای در حال توسعه برگزیده میشوند.
ترکیب و سهمیه بندی شورا به گونه ای تنظیم شده است که موضوع #حکمرانی کشورهای غربی تامین و تصویب شود.
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) شامل ۳۵ عضو است که به دو روش انتخاب میشوند:
۱۳ عضو توسط شورای حکام قبلی انتخاب میشوند و معمولاً شامل کشورهای توسعهیافته در زمینه انرژی هستهای هستند.
۲۰ عضو دیگر بنا به سهمیه منطقهای و از سوی مجمع عمومی انتخاب میشوند. این سهمیهها به شرح زیر است:
آمریکای لاتین: ۵ عضو
اروپای غربی: ۴ عضو
اروپای شرقی: ۳ عضو
آفریقا: ۴ عضو
خاورمیانه و آسیای جنوبی: ۲ عضو
آسیای جنوب شرقی و حوزه اقیانوس آرام: ۱ عضو
شرق دور: ۱ عضو
دو عضو دیگر نیز به صورت چرخشی و از بین کشورهای در حال توسعه برگزیده میشوند.
@mahmoudbagheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
خب این هم اطلاعاتی درباره شورای حکام شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) شامل ۳۵ عضو است.
یک تحلیل کلی سبد آرای مثبت و منفی و ممتنع اینه👇
ترکیب آرای موافق، مخالف و ممتنع در قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی نشاندهنده تنوع دیدگاهها و منافع کشورهای عضو است.
آرای موافق عمدتاً از کشورهای غربی و متحدان نزدیک آنها تشکیل شده است. این کشورها معمولاً سیاستهای سختگیرانهتری در قبال برنامه هستهای ایران دارند و به دنبال اعمال فشار بیشتر برای شفافیت و همکاری بیشتر ایران با آژانس هستند.
آرای مخالف از سوی کشورهایی مانند روسیه و چین داده شده است که روابط نزدیکتری با ایران دارند و معمولاً از سیاستهای تحریمی و فشارهای بینالمللی علیه ایران حمایت نمیکنند. این کشورها به طور کلی به دنبال راهحلهای دیپلماتیک و مذاکره برای حل مسائل هستهای هستند.
آرای ممتنع نشاندهنده کشورهایی است که یا موضعی میانهرو دارند و یا نمیخواهند در این موضوع حساس به طور مستقیم دخالت کنند. این کشورها ممکن است به دلایل مختلفی از جمله روابط اقتصادی یا سیاسی با هر دو طرف، تصمیم به رای ممتنع گرفته باشند.
این ترکیب آرا نشاندهنده پیچیدگی و چندوجهی بودن مسائل بینالمللی و تاثیرات مختلفی است که سیاستها و روابط بینالمللی بر تصمیمگیریهای کشورها دارند.
اما همانطور که عرض کردم
این یک تحلیل کلی است اما وقتی جزئی تر به تک تک آرا توجه می کنیم بخصوص در ممتنع به نسبت مثبت و منفی به نسبت ممتنع تحلیل تفاوت می کند. مثلا آرای بورکینافاسو و کشورهای آمریکای لاتین و کشورهای مسلمان! مثلا کشوری همسایه، پاکستان یا ارمنستان
@mahmoudbagheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
فیلم از طرف Reza
👆۶۱۰۴-۳۳۷۷-۵۶۸۴-۳۳۴۶
شماره کارت
بانک ملت رضا برکتی
Ir750120010000003171357230
شماره شبا
هدایت شده از طاهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال عطر خدا ↙️↙️
@attre_khoda
💥پیشنهاد میکنم حتما ببینید
حقایقی درمورد #جهان_پس_از_مرگ رو
میگه که برای ما اشکار نیست و ازش الکی میترسیم..!!
🇮🇷
◻◻◻◻◻◻◻◻◻
هدایت شده از صدای بصیرت
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا رفتی لبنان کمک کنی!؟
مگه ایران کم مشکل داریم!؟
❇️به کانال صدای بصیرت بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/340459628C36a9f82c75
هدایت شده از صدای بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دادگاه لاهه چه موقع واسه آمریکا اعتبار داره؟
⭕️ نظر خود اسرائیلیها در مورد جنایاتشون چیه؟
❇️به کانال صدای بصیرت بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/340459628C36a9f82c75
واقعنگریهای یک آرمانگرا
🎥 دادگاه لاهه چه موقع واسه آمریکا اعتبار داره؟ ⭕️ نظر خود اسرائیلیها در مورد جنایاتشون چیه؟ ❇️به
البته که دیوان رای صادر کرده و باید استفاده بشه اما تحلیل من درباره حکم بازداشت نتانیاهو چیز دیگری است. خیلی هم رویش #مانور می دهند که فلانی رسوا و بی آبرو شد؟! بی آبرویی نتانیاهو ارزش نیست این اعتباری که برای دیوان داریم قائل می شیم محل تامله!!!!! دیوان بین المللی کیفری رو ما عضو #نشدیم چون نسبت به ساختارهای بین المللی #مشکوکیم و آن را محل #حکمرانی قدرتها می دانیم. حالا برعکس اگر ایران با موشک و جدی تر به رژیم صهیونیستی حمله کرد و #خبرونظر همین دیوان حکم بازداشت #رهبر ما را صادر کرد و اتفاقا آمریکا و ابزارهای دیگر هم با قدرت پی آن را می گیرند آنوقت چگونه خواهیم گفت؟
حتما بخوانید👌
بسیار خواندنی و آموزنده. منتخبی از صحبت پرفسور جفری ساکس استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا Nov. 16. 2024👇
🔸من اقتصاد می خواستم، اما آنها ژئوپلیتیک می خواستند.
"در دسامبر ۱۹۹۱، من رهبری هیئتی از
اقتصاددانان را برای ملاقات با رئیس جمهور [روسیه بوریس] یلتسین بر عهده داشتم.
اتاق در کرملین غولپیکر بود، تقریباً به اندازه یک زمین فوتبال.
منتظر ماندیم، و سپس، در گوشه بسیار دور، در باز شد و رئیس جمهور یلتسین به سمت میز آمد.
او درست روبروی من نشست.
من رئیس هیئتمان بودم، و او گفت: 'آقایان، میخواهم اعلامیهای بدهم: اتحاد جماهیر شوروی تمام شد.'
به خصوص برای یک آمریکایی، شنیدن این در کرملین، رو در رو با رئیس جمهور روسیه، شگفتانگیز بود - کمی غیرعادی بود.
او سپس به اتاق پشت سر اشاره کرد و گفت: 'میدانید من آنجا با چه کسانی ملاقات میکردم؟ با رؤسای نظامی ملاقات میکردم، و آنها با پایان اتحاد شوروی موافقت کردهاند. پس، میتوانم بگویم اتحاد شوروی تمام شد.'
خب، شما در زندگی لحظات زیادی مثل این ندارید - این واقعاً فوقالعاده بود.
رئیس جمهور یلتسین سپس ادامه داد: 'روسیه چه میخواهد؟ روسیه میخواهد یک کشور دموکراتیک باشد. روسیه میخواهد یک کشور صلحطلب باشد. روسیه میخواهد همکاری کند.'
و کلمهای که او بیش از همه دوست داشت: 'روسیه میخواهد عادی باشد. ما میخواهیم عادی باشیم - دیگر بلشویسم نه - میخواهیم عادی باشیم.'
سپس نوبت من شد که صحبت کنم، و من گفتم: 'رئیس جمهور یلتسین، این برای ما بسیار تأثیرگذار است، و ما مفتخریم که اینجا با شما هستیم. میخواهم به شما اطمینان دهم که آنچه گفتید، بزرگترین رؤیای ایالات متحده است. ما ۴۵ سال جنگ سرد داشتیم. ما تا آستانه جنگ هستهای رفتیم. آنچه شما میگویید، آقای رئیس جمهور، واقعاً یک سمفونی برای ایالات متحده است. این بهترین خبر ممکن است.'
'من همچنین مطمئنم که ایالات متحده به شما از نظر مالی کمک خواهد کرد، به شما در تثبیت کمک خواهد کرد، و به شما در اصلاح اقتصاد کمک خواهد کرد، چون چه چیزی میتواند مهمتر باشد؟'
من اشتباه میکردم.
ایالات متحده کمک نکرد - اصلاً.
و من به دلیل شخصی جالبی هم اشتباه میکردم.
دو سال قبل، من مشاور لهستان بودم. با یک چرخش عجیب سرنوشت، من مشاور اصلی دولت لهستان در اصلاحات اقتصادی به عنوان یک مشاور غیر لهستانی شدم.
در آن زمان، من چیزهای زیادی را توصیه کردم که ایالات متحده و اروپا باید برای کمک به لهستان انجام دهند، مانند اینکه لهستان را مجبور به پرداخت بدهیهایش نکنند چون خردکننده بودند.
من توصیه کردم نیمی از بدهیها را لغو کنند، به لهستان میلیاردها دلار برای شروع دوباره بدهند، و برخی حمایتهای اجتماعی فراهم کنند و غیره.
تقریباً هر چیزی که توصیه کردم، پذیرفته شد.
خب، من آن موقع ۳۵ ساله بودم و فکر میکردم، 'خیلی خوب است، میدانید - رئیس جمهور به من گوش میدهد، مشاور امنیت ملی به من گوش میدهد، کنگره به من گوش میدهد.'
و آنها این کار را کردند، و برای لهستان، جواب داد.
پس فکر کردم، 'روسیه - خب، فقط پنج برابر بزرگتر است.' این منطق اساسی من بود.
لهستان ۴۰ میلیون نفر جمعیت داشت؛ روسیه حدود ۱۶۰ میلیون. من گفتم، 'فقط همه چیز را در چهار ضرب کنید.'
پس، اگر ما به لهستان یک میلیارد دلار برای صندوق تثبیت دادیم، روسیه چهار میلیارد میگرفت. اگر ما این اندازه وام داشتیم، روسیه چهار برابر آن را میگرفت، و همینطور، به عنوان یک قاعده سرانگشتی.
وقتی همین چیز را (برای روسیه) توصیه کردم، جواب این بود، 'نه آقای ساکس، ما این کار را نخواهیم کرد.'
من نمیتوانستم درک کنم.
من البته سادهلوح بودم - 👈من اقتصاد میساختم، اما آنها ژئوپلیتیک می خواستند. آنها نمیتوانستند این ایده را درک کنند که ما به روسیه کمک کنیم.
'شوخی میکنید؟ روسیه دشمن ماست. چرا باید به روسیه کمک کنیم؟ البته، ما نمیخواهیم آنها سقوط کنند و سلاحهای هستهای را پرتاب کنند، اما اگر فقط به آرامی سقوط کنند، اشکالی ندارد.'
فکر نمیکنم هیچ حسن نیتی وجود داشت. بوش پدر تمام پیشنهادهای من را رد کرد، و سپس کلینتون هم همین کار را کرد.
من در نهایت در اواخر ۱۹۹۳ استعفا دادم.
واقعنگریهای یک آرمانگرا
حتما بخوانید👌 بسیار خواندنی و آموزنده. منتخبی از صحبت پرفسور جفری ساکس استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا
👆
در نظریه #نظمگرایی حلقه موجدان نظم غالب در هسته مرکزی هستند و تعریفی از حلقههای دیگر دارند. حلقه های متحد و همکار، حلقه تعبیه شدگان در نظم غالب(همان بازیگران منفعلی که سود و منفعت یا بعبارتی جلوگیری از ضرر خود را این می بینند که طبق نظام حاکم عمل کنند) و حلقه بازیگران فعالی که خواهان سهمی از نظم هستند.
تعریف این دسته اخیر، وقت میبرد اما نهایت این حلقه می شود بازیگر منفعل و نهایت بازیگران منفعل، همان است😊 یعنی به بازیگران حلقه همکار نمیرسند.
در این دسته بندی #نظم_گرایانه، کاملا می شود به آنهایی که می گویند ما اگر با آمریکا کاری نداشته باشیم و بزنیم و ببندیم می شویم #کره جنوبی و ژاپن! باید به آنها گفت نهایت ما می شود #کررره جنوب غربی آسیا و گاو خاورمیانه و سیب زمینی چون مصر و اردن و نه بیشتر! و نزدیک تر!
✋
این رو اگر مردم باور کنند در نوع نگاهشان تاثیر می گذارد درست آنجاییکه می گویند باید با آمریکا ببندیم تا......... حل شود!!!!
واقعنگریهای یک آرمانگرا
👆 در نظریه #نظمگرایی حلقه موجدان نظم غالب در هسته مرکزی هستند و تعریفی از حلقههای دیگر دارند. حلق
بلشویسم (Bolshevism) به یک جنبش سیاسی و ایدئولوژیک مرتبط با حزب بلشویک در روسیه اطلاق میشود که در اوایل قرن بیستم به رهبری ولادیمیر لنین شکل گرفت. این جنبش به دنبال تحقق سوسیالیسم از طریق انقلاب کارگری و سرنگونی نظام سرمایهداری بود.
### اصول و ویژگیهای بلشویسم:
1. تمرکز بر پیشاهنگی حزبی: بلشویسم بر این باور بود که انقلاب باید تحت رهبری یک حزب انقلابی پیشگام انجام شود که توانایی سازماندهی طبقه کارگر و رهبری مبارزه را داشته باشد.
2. انقلاب پرولتری: بلشویکها بر اهمیت نقش طبقه کارگر (پرولتاریا) در سرنگونی نظام سرمایهداری و استقرار دیکتاتوری پرولتاریا تأکید داشتند.
3. مارکسیسم-لنینیسم: بلشویسم به شدت از آموزههای مارکس و انگلس تأثیر گرفته بود، اما لنین این ایدئولوژی را با توجه به شرایط خاص روسیه تعدیل و بومیسازی کرد.
4. ضدیت با منشویکها: منشویکها جناح دیگر حزب سوسیال دموکرات کارگری روسیه بودند که به اصلاحات تدریجی اعتقاد داشتند. بلشویکها برخلاف آنها معتقد به انقلاب فوری و استفاده از خشونت بودند.
5. تمرکز بر دیکتاتوری پرولتاریا: بلشویکها اعتقاد داشتند که پس از انقلاب، باید دولتی قوی و متمرکز تشکیل شود که به نمایندگی از طبقه کارگر عمل کند.
### تاریخچه:
- 1903: بلشویکها به عنوان یک جناح از حزب سوسیال دموکرات کارگری روسیه جدا شدند. نام "بلشویک" از واژه روسی به معنای "اکثریت" گرفته شده است.
- 1917: پس از انقلاب فوریه، بلشویکها به رهبری لنین انقلاب اکتبر را رهبری کردند و دولت موقت روسیه را سرنگون کردند.
- پس از 1917: بلشویکها کنترل روسیه را به دست گرفتند و اتحاد جماهیر شوروی را تأسیس کردند.
بلشویسم با ایدئولوژی و عملکرد خود تأثیر عمدهای بر تاریخ سیاسی و اقتصادی قرن بیستم گذاشت و الهامبخش بسیاری از جنبشهای کمونیستی در سراسر جهان شد.
واقعنگریهای یک آرمانگرا
بلشویسم (Bolshevism) به یک جنبش سیاسی و ایدئولوژیک مرتبط با حزب بلشویک در روسیه اطلاق میشود که در ا
### گسترش بلشویسم روسی
بلشویسم بهعنوان ایدئولوژی حاکم در اتحاد جماهیر شوروی پس از انقلاب اکتبر 1917، نه تنها در روسیه بلکه در سطح جهانی گسترش یافت.
1. گسترش داخلی:
بلشویکها به رهبری ولادیمیر لنین و سپس جوزف استالین، با ایجاد حزب کمونیست شوروی، کنترل روسیه و سپس سایر جمهوریهای امپراتوری تزاری سابق را بهدست گرفتند. آنها یک نظام تکحزبی مستقر کردند و سیاستهای اقتصادی مانند نپ (سیاست اقتصادی جدید) و سپس صنعتیسازی اجباری و جمعیسازی کشاورزی را به اجرا درآوردند.
2. گسترش جهانی:
بلشویسم الهامبخش جنبشهای انقلابی در کشورهای دیگر شد و کمینترن (بینالملل کمونیستی) برای ترویج انقلابهای پرولتری در سراسر جهان ایجاد شد. برخی از تأثیرات گسترش بلشویسم عبارتند از:
- حمایت از انقلاب چین و حزب کمونیست چین.
- ایجاد دولتهای کمونیستی در اروپای شرقی پس از جنگ جهانی دوم.
- پشتیبانی از انقلابهای کوبا، ویتنام، و سایر کشورهای جهان سوم.
### تغییرات و عاقبت با یلتسین
1. تضعیف شوروی:
- در دهههای 1980 و 1990، اتحاد جماهیر شوروی به دلیل مشکلات اقتصادی، رقابتهای داخلی، و شکست در جنگ سرد دچار ضعف شد. سیاستهای پروستریکا (بازسازی) و گلاسنوست (شفافیت) توسط میخائیل گورباچف در دهه 1980 نیز نتوانست بحران را مهار کند و حتی روند فروپاشی را تسریع کرد.
- جمهوریهای شوروی یکی پس از دیگری خواستار استقلال شدند.
2. عروج یلتسین و پایان بلشویسم:
- بوریس یلتسین بهعنوان رئیسجمهور روسیه در سال 1991 به قدرت رسید و نقشی کلیدی در انحلال اتحاد جماهیر شوروی ایفا کرد. او بهجای حفظ نظام بلشویکی، به اصلاحات لیبرالی و اقتصاد بازار آزاد روی آورد.
- در دسامبر 1991، اتحاد جماهیر شوروی رسماً منحل شد و جمهوری فدراتیو روسیه، تحت رهبری یلتسین، جانشین آن شد.
3. تأثیرات پس از فروپاشی:
- حزب کمونیست شوروی منحل شد و نقش ایدئولوژیک بلشویسم پایان یافت.
- روسیه وارد دورهای از اصلاحات اقتصادی شد که با مشکلات شدید، فساد، و کاهش استانداردهای زندگی همراه بود.
- بلشویسم بهعنوان یک نیروی سیاسی، جای خود را به جریانهای ملیگرا و لیبرال داد، هرچند هنوز در برخی گروههای چپگرا و نوستالژیک زنده است.
بهطور خلاصه، بلشویسم از ایدئولوژی مسلط در اتحاد جماهیر شوروی به یک ایدئولوژی تاریخی و حاشیهای در دوران یلتسین تبدیل شد. فروپاشی شوروی نقطه پایان بر گسترش جهانی و تأثیر سیاسی مستقیم بلشویسم بود.
هدایت شده از قرارگاه عمار منصوریه
🍃🍃مسابقه کشوری طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن 🍃🍃
🏆جوایز مسابقه به 5 نفر :
🥇 هر نفر یک میلیون تومان
🎖و یک سنگ از حرم مطهر امام حسین علیه السلام
لینک مسابقه (5آذر فعال میشود) 👇:
https://digiform.ir/w62987c0c
✳️سوالات از 7 جلسه اول کتاب طرح شده است :
جلسه اول: https://mansurieh.com/جلسه-اول/
جلسه دوم: https://mansurieh.com/جلسه-دوم/
جلسه سوم: https://mansurieh.com/جلسه-سوم/
جلسه چهارم: https://mansurieh.com/جلسه-چهارم/
جلسه پنجم: https://mansurieh.com/جلسه-پنجم/
جلسه ششم: https://mansurieh.com/جلسه-ششم/
جلسه هفتم : https://mansurieh.com/جلسه-هفتم/
شرکت برای عموم آزاد است
❇️ سازمان بسیج اساتید و روحانیون و طلاب استان فارس
❇️ معاونت پژوهش و پایگاه مقاومت بسیج شهدای حوزه علمیه منصوریه شیراز
اعلام برندگان از طریق :
@Ammarmansurie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊ رهبر انقلاب؛ هماکنون در دیدار بسیجیان: این کاری که رژیم صهیونی در غزه و لبنان کرده، پیروزی نیست، #جنایت_جنگی است.
حالا حکم بازداشت اینها را صادر کردهاند؛
این کافی نیست!
#حکم_اعدام_نتانیاهو و سران
جنایتکار این رژیم باید صادر شود. ۱۴۰۳/۹/۵
🖼 #بسته_خبری
📱پخش زنده از:
🖥 Farsi.Khamenei.ir/live
هدایت شده از Reza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 ایران همدل 🇮🇷🇱🇧
🔸 پویش ملی "ایران همدل" همزمان با برگزاری نماز جمعه نصر حضرت آیتالله العظمی خامنهای در ۱۳ مهرماه، در لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب مبنی بر کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان آغاز به کار کردو در طول حدود ۵۰ روز از فعالیت این پویش، همچنان با استقبال بینظیر میلیونها نفر از مردم ایران مواجه است.
🔹در ادامه ارائه گزارشهای متنوع از کمکهای مردم شریف ایران در قالب پویش ایران همدل، بخشی از کمکهای مردم ایران به دست مردم مقاوم لبنان رسید و توزیع آن آغاز شده است. شرایط جنگی و موشک باران جنوب لبنان توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی و بستن راههای کمکرسانی به مردم ، از سختیهای کمکرسانی در جنوب لبنان است.
🔸این مرحله از کمکهای مردم ایران در قالب "پویش ایران همدل" برای جبهه های جنوب لبنان ، شامل انواع کنسرو و غذاهای آماده ، است که در شرایط دشوار کنونی ، به سختی ارسال شده است.
🔹 پویش ایران همدل همچنان ادامه دارد و مردم ایران میتوانند با مشارکت در این پویش از طریق سایت khamenei.ir یا کد دستوری #14*، به مردم مظلوم لبنان کمک کنند.
💻 irane-hamdel.khamenei.ir