هدایت شده از طاهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کوچکزاده: راضی نیستم یک قِران از مالیات من قبل از آنکه خرج غزه شود خرج لس آنجلسیهای پفیوز شود
🇵🇸🇮🇷#مصاف_آخر اینجاست↙️
⚔ @masafe_akhar
واقعنگریهای یک آرمانگرا
🎥کوچکزاده: راضی نیستم یک قِران از مالیات من قبل از آنکه خرج غزه شود خرج لس آنجلسیهای پفیوز شود 🇵
قبل از اینکه منطقی! بشویم که چرا این حرف رو زد و گزک دست مخالفان داد که اونها هم بگن ما راضی نیستیم مالیات ما خرج غزه بشه
اولا توجه کنید که آنهایی که به ذره از وجدان و انسانیت برخوردار نیستند اصلا نمی خواهند هیچ هزینه ای برای فرهنگ و تمدن و در یک کلام اسلام در وطن خودمان بشود و اگر جا داشته باشد همه هزینه ها را به پای غربزدگی خودشان می کنند و دوم اینه کلیپ پایین را نگاه کنید و ببینید چه کسانی برای چه چیزی تکه پرانی می کنند و برای کمک به چه کسانی دریغ دارند. و از خود بپرسید آیا آنها اصلا بویی از انسانیت بردند؟👇
#FATF مقدمه:
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) یک سازمان بینالمللی است که در سال ۱۹۸۹ تأسیس شد و هدف آن مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم است. این سازمان دارای ۳۹ عضو کامل است و با ۹ سازمان منطقهای همکاری میکند تا کشورهای غیرعضو بتوانند استانداردهای FATF را رعایت کنند.
*خلاصه ای درباره FATF و چالش عضویت ایران در این نهاد بین الدولی*
۱. کشورهای غیرعضو FATF و سازمانهای منطقهای:
ایران و کره شمالی تنها کشورهایی هستند که نه عضو FATF هستند و نه در سازمانهای منطقهای مرتبط با آن عضویت دارند. سومالی و میانمار در برخی سازمانهای منطقهای عضو هستند و تلاشهایی برای رعایت استانداردهای FATF دارند. برخی کشورها مانند بروندی از طریق سازمانهای منطقهای تلاش میکنند تا استانداردهای FATF را اجرا کنند و در فهرست سیاه قرار ندارند.
۲. ابعاد سیاسی عضویت و چالشهای ایران:
عضویت در FATF و خروج از فهرست سیاه تحت تأثیر ملاحظات سیاسی است. ایران به دلیل تنشهای سیاسی با غرب و حمایت از گروههای منطقهای، حتی با پیوستن به سازمانهای منطقهای، ممکن است در فهرست سیاه باقی بماند. برای خروج از این فهرست، ایران نیاز به تعهد سیاسی قوی، اصلاحات داخلی و همکاری بینالمللی دارد، اما این موضوع با تحریمها و حمایت از گروههای منطقهای در تضاد است.
نتیجهگیری:
مشکل اصلی ایران در عضویت در FATF یا خروج از فهرست سیاه، بیشتر به مسائل سیاسی و روابط با غرب مرتبط است. حتی اگر ایران استانداردهای FATF را به طور کامل رعایت کند، تا زمانی که تنشهای سیاسی با غرب ادامه داشته باشد، احتمال باقی ماندن ایران در فهرست سیاه وجود دارد. بنابراین، برخی در ایران می گویند حل این مشکل نیازمند گفتوگوهای سیاسی، کاهش تنشها و ایجاد اعتماد متقابل بین ایران و قدرتهای غربی است و برخی دیگر با اشاره به دشمنی غرب و مسایل جدی فی مابین معتقدند که راه حل سیاسی قبلا تجربه شده به بنبست رسیده است و عملاً موضوع fatf ابزاری برای فشار مضاعف به ایران است و ایران به جای تمرکز برای حل مسائل جهت عضویت در این گروه و خارج شدن از لیست سیاه به راهکارهای دیگری باید بیاندیشد.
@Mahmoudbagheri1
هدایت شده از فانوس
♦️رکوردشکنی صادرات نفت ایران بدون FATF
🔹باوجود تحریمهای غرب، صادرات نفت ایران در سال ۲۰۲۴ به ۵۸۷ میلیون بشکه رسیده که ۱۰.۵۷ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۳ بوده است؛ این را سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» اعلام کرده است.
🔹این سازمان اعتراف کرده، افزایش صادرات نشاندهندۀ توانایی فزایندهی ایران در دور زدن محدودیتهای بینالمللی برای ادامۀ صادرات نفتش است.
🔹این لابی صهیونیستی در گزارش خود با اشاره به رشد چشمگیر ناوگان نفتکشهای در سایه ایران اعلام کرد که ایران در واکنش به تحریم نفتکشهای با پرچم خارجی، در سال ۲۰۲۴ بیشتر بر نفتکشهای خود برای حمل نفت متکی بوده است.
🔹صادرات نفت ایران درحالی رکوردشکنی میکند که پرونده FATF در مجمع تشخیص بسته شده بود و ایران در لیست سیاه این نهاد قرار داشت.
🔸فانوس🔸
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
#من_به_عنوان_یک_ایرانی
من را با تاریخی پر از افتخار از #انسانیت و #نوع_دوستی می شناسند. اگر نماینده مجلس ما می گوید: #من_به_عنوان_یک_ایرانی دیگران هم خودشان را به عنوان یک ایرانی در برابر او قرار می دهند بگویند که از این هویت ایرانی سرشار از انسانیت چیزی برخوردارند یا خیر؟
ایرانی بودن یعنی:
۱. استقبال از آوارگان لهستانی در جنگ جهانی دوم و ارائه غذا، سرپناه و امکانات درمانی به آنان.
۲. کوروش وار زندانیان را آزاد کردن و تنظیم اولین لوح حقوق بشر.
۳. حمایت از یهودیان ستمدیده در بابل و کمک به بازسازی معابد و زندگی آنان.
۴. پناه دادن به ارامنه در زمان شاه عباس صفوی و ایجاد فضایی امن برای زندگی آنان.
۵. کمک به قحطیزدگان هند در دوران قاجار، با ارسال غذا و منابع مالی.
۶. دفاع از مردم فلسطین و حمایت از آنان در برابر ظلم و ستم.
۷. کمک به مردم بوسنی در جنگ بالکان و ارسال کمکهای انساندوستانه.
۸. حمایت از مردم یمن در بحران انسانی و ارسال غذا، دارو و کمکهای پزشکی.
۹. کمک به زلزلهزدگان و سیلزدگان در سراسر جهان، مانند هائیتی و پاکستان.
۱۰. پناه دادن به میلیونها افغانستانی و ارائه کمکهای آموزشی، درمانی و معیشتی.
۱۱. حمایت از مردم سوریه در جنگ داخلی و کمک به آوارگان این کشور.
۱۲. همدلی با ملتهای تحت ستم در سراسر جهان و ایستادن در کنار آنان.
۱۳. فرهنگ مهماننوازی و کمک به نیازمندان بدون چشمداشت.
۱۴. ایستادن در برابر ظلم و مبارزه برای عدالت، از قیام مختار تا جنبشهای مردمی معاصر.
۱۵. تأکید بر آموزش و پرورش انسانهای آزاده و عدالتخواه.
۱۶. کمک به همسایه و نیازمندان به عنوان بخشی از فرهنگ و وظیفه انسانی.
۱۷. ارسال کمکهای انساندوستانه به مناطق بحرانزده جهان، مانند آفریقا و آسیا.
۱۸. حمایت از کودکان و زنان آسیبدیده در جنگها و بحرانها.
۱۹. ایجاد بیمارستانها و مدارس در مناطق محروم داخل و خارج از کشور.
۲۰. وقف و خیریه به عنوان بخشی از فرهنگ ایرانی برای کمک به نیازمندان.
و... آیا آن کسی که میگوید من به عنوان ایرانی راضی به خرج مالیاتم! کمک مردم مظلوم غزه نیستم! متصف به صفات بالاست؟ او اول ثابت کند که یک ایرانی است و با هویت ایرانی خود فاصله ندارد و سپس به عنوان یک ایرانی ادعا کند.
ایرانی بودن یعنی:
"چون عضوی به درد آرد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار."
یعنی وقتی یکی از ما در رنج است، دیگران آرام نمیگیرند و به یاریاش میشتابند. این روحیه همدلی، انساندوستی و عدالتخواهی، بخشی از هویت ایرانی است که در طول تاریخ تکرار شده و باید همواره حفظ شود.
این فهرست بلندبالا نشاندهندهی عمق فرهنگ انساندوستی و کمک به مظلومان در تاریخ و هویت ایرانی است. 🇮🇷 من از توصیف مسلمانی به این قضیه. به همین اکتفا می کنم که نبی مکرم اسلام(ص)فرمود: «هر کسی که صدای یاللمسلمین مسلمانی را بشنود و سکوت کند مسلمان نیست.»اکتفا میکنم.
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#راهنجات
این کلیپ را با دقت چندباره ببینید که خداوند چگونه اسباب محافظت این حیوانات را فراهم کرده است! همانطور که روزی آنها را مقدر و مقسوم نموده.
من مانده آنهایی ام که راه نجات خود را نمی یابند درحالیکه نزدیک به خودشان است و در خودشان وجود دارد. و آن را در ناکجاآبادها میجویند
@mahmoudbagheri1
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞🎼 نماهنگ " حیدر کرار "
🎙 با صدای: سیدرضا نریمانی
🌹 سالروز میلاد منور و مکرم مولای متقیان؛ امام علی علیه السلام تبریک و تهنیت باد.
#امام_علی (ع)، #ولادت_امام_علی (ع)،
هدایت شده از خاکریز ۷
🔷توییت جنجالی داریوش سجادی تحلیلگر سیاسی ساکن آمریکا
وعده صادق ۳ تحت فرماندهی «خداوند» در لوس آنجلس کلید خورد. محور مقاومت اربابی داره و خوشا بحال ایرانیان که در جبهه خدایند.
قابل توجه جماعت غربگدای مفلوک این فرد کوچک زاده و فلان کارشناس مذهبی نیست که هر چی در شأن خودتون هست بهش نسبت بدید این آدم یک خارج نشین معاند هست
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
به خاکریزهای انقلاب بپیوندید.
خاکریز ۷ در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/1631322368C3e391466d4
واقعنگریهای یک آرمانگرا
🔷توییت جنجالی داریوش سجادی تحلیلگر سیاسی ساکن آمریکا وعده صادق ۳ تحت فرماندهی «خداوند» در لوس آنجل
من در چسباندن متن از کانال بالا توجهی به متن آخر نکرده بودم که بدینوسیله اصلاح می کنم👇
داریوش سجادی، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی ایرانی ساکن آمریکا، مواضع پیچیدهای دارد. او در گذشته نزدیک به جریان اصلاحطلبان بود، اما پس از سال ۱۳۸۸ به سمت مواضع اصولگرایانه و محور مقاومت گرایش پیدا کرد. سجادی همواره از سیاستهای جمهوری اسلامی دفاع کرده و خود را مدافع این نظام معرفی میکند. او معتقد است که جمهوری اسلامی فاقد اپوزیسیون سیاسی واقعی است و بحرانهای موجود در ایران بیشتر هویتی هستند تا سیاسی. با این حال، او گاهی از سیاستهای داخلی جمهوری اسلامی انتقاد میکند، بهویژه در زمینههایی مانند کارآمدی دولت و معیشت مردم. در مجموع، او را نمیتوان بهعنوان یک معاند نظام جمهوری اسلامی محسوب کرد، چرا که همواره از اصول و سیاستهای کلی نظام دفاع کرده است.
واقعنگریهای یک آرمانگرا
♦️رکوردشکنی صادرات نفت ایران بدون FATF 🔹باوجود تحریمهای غرب، صادرات نفت ایران در سال ۲۰۲۴ به ۵۸۷ م
💫چرا لیبرالها برای مذاکره به FATF محتاجاند؟
هفته نامه اکونومیست در شماره 13 جولای 2024 خود، گزارش بسیار مهمی درباره سوء استفاده از FATF منتشر کرد که تدقیق و تامل در آن میتواند برای اعضای محترم مجمع تشخیص، راهگشا باشد.
موضوع گزارش، سوء استفاد سیاسی از FATF است. منتهی نگرانی اکونومیست، طبعا سوء استفاده سیاسی از این نهاد توسط آمریکا علیه ایران نیست. محل نگرانی، سوء استفاده «دولتهای خودکامه» از این نهاد برای «سرکوب مخالفان» است. منتهی در اثنای این ابراز نگرانی، حقایق مهمی بیان شده است.
به نوشته اکونومیست، تبعیت از مقررات FATF به معنی اعمال اقداماتی نظیر رصد تراکنشها، بلوکه کردن اموال و حتی حبس افراد است. اما اعتراف بسیار مهم اینجاست: «کشورها برای متهم کردن قربانیان خود، نیازی به ارائه شواهد زیادی ندارند. خودکامهها متوجه این حفره شدهاند و از FATF برای ممانعت از فعالیتهای مالی مخالفان در تبعید، روزنامهنگاران و فعالان حقوق بشر که اغلب بیگناه هستند، استفاده میکنند. اتهاماتی که ریشه سیاسی دارند، به دیتابیسهایی ختم میشود که بانکهای غربی برای ارزیابی و غربال مشتریان خود استفاده میکنند».
اکونومیست اضافه میکند: «بانکها نیز نمیتوانند جلوی این سوء استفاده را بگیرند. بانکهایی که در کشورهای متخلف مستقر هستند، باید از قوانین داخلی تبعیت کنند... قربانیان، راههای محدودی برای به چالش کشیدن اتهامات غیرمنصفانه علیه خود را دارند؛ چه از طریق دادگاههای داخلی چه مجامع جهانی».
پس نتیجه اینکه یک دولت خودکامه، به راحتی میتواند از ظرفیت FATF برای ممانعت از فعالیتهای مالی مخالفان خود در خارج از کشور استفاده نماید.
اجازه بدهید در این گزارش به جای «حکومتهای خودکامه»، دولتهای غربی، و بجای «روزنامه نگاران»، شرکتهای ایرانی یا طرفهای تجاری ایران را بگذاریم!
آیا دشمنان ایران از ظرفیت این نهاد برای ممانعت از فعالیتهای مالی اشخاص ایرانی یا طرفهای تجاری آنها سوء استفاده نخواهند کرد؟ آیا وقتی دولتهای غربی علیه اشخاص ایرانی یا طرفهای تجاری ایران ادعایی مطرح کردند، این موضوع به بلوکه شدن اموال این اشخاص در بانک ها منجر نخواهد شد؟ آیا این امر، مسیر دور زدن تحریم را نخواهد بست؟
آیا فلسفه اجبار ایران برای الحاق به دو کنوانسیون CFT و پالرمو، ایجاد تعهد بین المللی برای اجرای توصیه های FATF و چیدن میوه آن که «بسته شدن مسیر دور زدن تحریم است»، نیست؟
حقیقتا مسئله، از شدت وضوح، کورکننده است!
ایران به اذعان مراکز مهم غربی، موفق شده است تحریمهای غرب را دور بزند و طبق آمارهای تجارت خارجی کشور، حجم تجارت خارجی ما در حال بازگشت به شرایط پیش از تحریم است. ایرانی که تحریمها را بی اثر کرده، قاعدتا زیر بار مذاکره و امتیازدهی نخواهد رفت. لذا باید در پی راهی برای اثربخشی به تحریم ها بود؛ و FATF آن راه است.
روزنامه آرمان ملی متعلق به جریان کارگزاران، تیتر دقیقی زده بود: FATF پیش نیاز مذاکره با غرب است!
تردید نکنید پس از الحاق به دو کنوانسیون CFT و پالرمو و متعاقب آن ایجاد اخلال در تجارت خارجی ایران، این جریان با هنرمندی تمام فاجعه را به «سیاست فشارحداکثری ترامپ» نسبت خواهد داد و بساط مذاکره را پهن خواهد کرد.
👆👆👆👆👆👆👆👆با این وضوحی که وجود دارد، اصرار بر پذیرش شروط fatf به بهانه خروج از لیست سیاه چه وجاهت عقلی و منطقی دارد؟🤔
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 نتانیاهو سال 2023 میگفت حماس وجود نخواهد داشت و سال 2025 منتظر تأیید آتشبس توسط حماس بود😄
آزادی ۲ هزار فلسطینی در مرحله نخست آتشبس
رسانههای فلسطین به نقل از منبع حماس:
🔹مرحله نخست توافق آتش بس شامل آزادی دو هزار اسیر از جمله ۲۵۰ اسیر محکوم به حبس ابد و ۴۰۰ اسیر که به حبس طولانی مدت محکوم شدهاند از زندانهای رژیم صهیونیستی خواهد بود.
🔹این مرحله همچنین شامل هزار اسیر از اسرای نوار غزه که پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ توسط اشغالگران بازداشت شدند، خواهد بود.
🔹اسرائیل با بازگشایی گذرگاه رفح، هفت روز پس از آغاز اجرای توافق آتش بس در مرحله نخست موافقت کرده است.
🔹در مرحله نخست توافق آتش بس، ۶۰۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه، روزانه وارد نوار غزه خواهد شد.
پ.ن: رژیم صهیونیستی از محور فیلادلفیا و نتساریم عقبنشینی خواهد کرد.
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794