هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴هماکنون؛ تیتر یک سایت رهبر انقلاب:
مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست
👈 دلیل؟ تجربه!
👈 راه حل مشکلات داخلی است و به دولت بسیار امیدوارم بتواند مشکلات معیشتی مردم را کم کند. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
واقعنگریهای یک آرمانگرا
🔴هماکنون؛ تیتر یک سایت رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست 👈 دلیل
از بدیهی ترین مقدمات تحلیل بیانات حضرت آقا این است که ایشان صراحت لهجه دارند و در لفافه نمی گویند
آن از واکسن کرونا
آن از پیامی که به احمدی نژاد داد تا... همین بیان ایشان
اصلا به کسانی که تأویل و تفسیر به رای می کنند آسمان ریسمان می بافند توجهی نکنید آنها بجای شمردن دندانهای اسب مینشینند ساعتها فلسفه میبافند که چقدر دندان دارد. خودشان را به اذیت می اندازند و به اشتباه می روند.
@mahmoudbagheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
🔴هماکنون؛ تیتر یک سایت رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست 👈 دلیل
#لااقل کم کند. لاقل جا مانده بود از متن🙏
واقعنگریهای یک آرمانگرا
#سر_خر_مذاکره
بعد از بیانات حضرت آقا، پرسیدند: از شیخ ما چخبر!!! افاضه نمود و گفت: منطوق این بود و مفهوم این است!!!! آن یکی هم گفت: آن یه خوانش بود این هم خوانش دیگر!!!!
برخی حرفها خوب هستند ولی در مسیر خوبی نیستند.
به نظرم این استدلال فی نفسه و در کل و نه صرفا درباره آمریکا حرف درستی است. اما نادرستی مسیر این استدلال چیست؟
با دامن زدن به این نوع تفاسیر باز اصل قضیه که مذاکره با امریکا درست و منطقی وهوشمندانه نیست را به حاشیه می برد و کار را به #تفسیر_و_تاویل می کشاند.
#حقوقی ها یک مثالی دارند که می گویند: هر اصلی یک #استثناء دارد. اسرائیل و آمریکا همان استثناء هستند.
آمریکا را همه می شناسند، شرقی ها می گفتند #امپریالیسم و ما نیز انقلاب کردیم گفتیم #استکبار و تاریخ هم این را روشن کرد. این یعنی ماهیت اوست.
امام ما نیز آمریکا را #شیطان_بزرگ نامید یعنی تکلیف روشن است... اما
برخی از همان اول با تفسیر و تاویل، انقلت آوردند و رفتند مذاکره کردند راه آمدند و ملاحظه کردند! و وا دادند و نتیجه همه مذاکرات و راه رفتندها و ملاحظات #تجربه تاریخی پیش روی ماست. از آن بدتر اینکه این تجربه توسط همان فرد با همان اخلاق و رویه درحال اجراست! و در این چارجوب هم که حرکت کرده و می کند از جمله این آخری که تحریم کرده است!
حالا بر می گیردیم به این مساله که چرا این استدلال را درست دانستیم اما در مسیر خوبی نمی دانیم.
چون #اصل عدم مذاکره با آمریکا که نه به لحاظ منطقی و نه نظر امام جامعه و نه تاریخی به نفع هوشمندانه و عاقلانه و شرافتمندانه نیست به #حاشیه می رود و فرصت را برای غربزدگان باز می گذارد تا من بعد با هر #پالسی که از آمریکا بیاید بگویند آن #مفهوم محقق شده است!!!!!!!😳 و الان موقع آن #خوانش است. حالا وقت مذاکره با امریکاست که اصلا با این مفهوم و خوانش، مذاکره را دستور آقا!!!!! بدانند و برخی #سادههای_مثلا_انقلابی!!!! هم کورکورانه دنبال این باور قلم فرسایی کنند و با همکاری غربزدگان با چند گزاره و یا تفسیر خبر و عمل و عکس العمل و کنار گذاشتن و نادیده گرفتن همه داده هایی که از سیاستهای کثیف آمریکایی وجود دارد، راه را برای بازگشتن #سر_خر_مذاکره با آمریکا هموار کنند.
مواظب باشیم با آدرس غلط و تفسیر و تاویل #سر_خر_مذاکره را به سوی امپریالیسم و استکبار آمریکایی منحرف نکنند.
@mahmoudbagheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
#سر_خر_مذاکره بعد از بیانات حضرت آقا، پرسیدند: از شیخ ما چخبر!!! افاضه نمود و گفت: منطوق این بود و
اگر دلار بره بالا که قبل هم میرفته، تقصیر خودمان است که معیشت خودمان را به نگاه آمریکا گره زدیم
فردا روز بزرگی است.
انقلاب مولود این ملت است و ما فرزند انقلابیم.
کجا ملت، از فرزند خود و فرزند از هویت خود جدا شود؟ هرگز
ما پای انقلاب خواهیم ماند ان شاالله 🤲
هدایت شده از امیر حسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجوز ارتقا توان موشکی یعنی این تدبیر.
پیشرفت تا جایی که نظام دفاعی اقناع شود که دشمن از آن باید بترسد