🔴 لو دادن هدف اصلی فتنه بزرگ پیش روی ایران...
🔹پمپئو در نشست با ۱۵ تن از سران دوتابعیتیِ مخالف جمهوری اسلامی:
🔹در پرونده ایران مداخله نظامی نخواهیم داشت، اگر سال ۸۸ بودیم سیاست کاملاً متفاوتی نسبت به دولت اوباما اتخاذ میکردیم؛ ماموریت ما ایجاد فرصت و حمایت از روند انتقال قدرت است، بهترین منفعت ما در ایران اینست که گروهی از "رهبران غیرانقلابی"، این کشور را اداره و مدیریت کنند !
هدایت شده از سپاه سربازان رهبر ( پاسداران انقلاب اسلامی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چهل سالگی سپاه...
🔹برگی از حماسه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خنثی کردن تحریم بنزین...
🔹وقتی یک مهندس ۳۷ ساله بهمراه همکارانی با متوسط سنی ۳۰ سال بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان را در اوج تحریم ها ساختند!
@basijtv پایگاه بسیج🇮🇷
▪️علی صدرینیا نوشت:
میدانی خداوند دشمنان ما را چگونه آفریده؟!
🔹چند پرده از حماقت 🔶🔸#احمق_های_درجه_یک ...
🔘پرده اول:
وقتی داعشیها از صحنه اسارت حججی عکس و فیلم میگرفتند و منتشر میکردند تصورشان این بود که دارند قدرتنمایی میکنند و نیروهای ایرانی را میترسانند؛ اما نفهمیدند که آن نگاه آخر حججی چطور توانست عزت و اقتدار و مظلومیت را به همه نشان دهد و تمام اقشار ملت را با هر سلیقهای متحد کند؛ و به دست خودشان کاری کردند که همه،حتی آنهایی که دلشان با مدافعان حرم صاف نبود، به احترام آنها بایستند...
🔘پرده دوم:
آن روز که دشمنان این سرزمین تصمیم گرفتند با فرستادن تروریستهایی، به محل مانور نیروهای مسلح حمله کنند، تا هم اقتدار نیروهای ما بشکنند و هم مانور تبلیغاتی راه بیاندازند که با مردم کاری نداشتهاند و فقط به نیروهای نظامی حمله کرده اند، نتیجهاش چه شد؟حمله کور آنها زنان و کودکان را هدف گرفت و فضا تبدیل شد به صحنه ایثار و از خودگذشتگی نیروهای مسلحی که از جان خود میگذشتند و زنان و دختران و کودکان را نجات میدادند؛ آن روز نیروهای مسلح در قلب ملت بیش از پیش جا گرفتند؛ نتیجه برایشان آنقدر مفتضحانه شد که آن گروهکی که در همان دقایق اولیه مسئولیت حمله را به عهده گرفته بود، ساعتی بعد دوباره بیانیه داد که حمله کار ما نبوده؛ بلکه رسواییاش کمتر شود...
پرده سوم:
امریکایی که به راحتی میتوانست با امتیاز دادن بعد از برجام،نیروهای غربدوست ایرانی را تقویت کند و دوباره امتیازات بیشتری مثل موشکی و... را طلب کند، طمع کرد و از برجام خارج شد؛ و هم بیرق اعتماد کنندگان به غرب را در گل فرو کرد و هم درسی تاریخی به مردم ایران داد که با چه دشمنی طرفیم؛ نتیجه این شد که جان کری گفت به دست خودمان کاری کردیم که هر چه رهبر ایران پیشبینی کرده بود محقق شد؛ کار به جایی کشید که هر روز روحانی و ظریف از خباثت امریکا برای مردم سخن میگویند و محمود صادقی طرفدار خروج ایران از برجام شده...
🔘پرده چهارم:
امریکاییها حتی صبر نکردند که چند ماه بگذرد و دقیقا در روزهایی که سپاه در مناطق سیل زده مشغول خدمت به مردم بود و همه مردم با تمام وجود خدمت آنان را میدیدند، سپاه را تروریستی اعلام کرد؛ نتیجه اقدامشان وحدت بیش از پیش همه گروهها و جریانات بود؛ تصویر یکدست مجلس شورای اسلامی به یادماندنی ترین تصویر از جهالت امریکایی ها بود؛ فقط حماقت آنها بود که میتوانست باعث شود منتقدان دیروز سپاه هم لباس سپاه به تن کنند و حامی آن شوند...
🔘🔶پرده آخر:
هر روز که میگذرد بیشتر ایمان میآورم که خدا دشمنان ما را از احمقها آفریده! حتی اگر امکانات و طراحیهایشان بسیار باشد...
@Drsalaam
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آقای روحانی! "شما بلد هستید با دنیا مذاکره کنید؟ شما زبان دنیا را میفهمید؟"
📌 روحانی در تبلیغات انتخابات ۹۶ و دیدار با مردم اردبیل:
💬 ناراحت هستید تحریم برداشته شده است؟ (صدای کف و سوت)
💬 کاسبان تحریم، ناراحت هستید؟ میخواهید تحریم را برگردانید؟ تحریم برنمیگردد. (با صدای بلند و همراه با کف و سوت شدید)
💬 شما میخواهید با دنیا مذاکره کنید؟ شما بلد هستید با دنیا مذاکره کنید؟ شما زبان دنیا را میفهمید؟ شما در فهم زبان ملت خودتان گرفتارید!
💬 ما نمیگذاریم تبعیض به این کشور برگردد.
پینوشت:
💢 رئیسجمهور آمریکا روز جمعه (۱۱ آبان ۹۷) در مراسمی در جمع خبرنگاران بازگشت تمامی تحریمها علیه ایران را اعلام کرد.
💢 پمپئو؛ وزیر خارجه آمریکا: ما اکنون تصمیم گرفتهایم که دیگر به هیچ کشوری معافیت ندهیم و در راستای صفر کردن درآمد #نفتی ایران حرکت کنیم. ما این تحریمها را به پیش خواهیم برد و با دقت بر روند اجرای آن نظارت داریم. ما درآمد نفت ایران را به صفر میرسانیم.
🎬 @Mostazafin_TV
🔻آمریکا دیروز معافیت تحریم نفتی ایران رو تمدید نکرد تا به گمان خودش صادرات نفت ایران را به صفر برساند.
هر چند چیزی از خباثت دشمن کم نمیکنه، اما دلیل این همه وقاحت دشمن رو باید در واکنشهای مسئولین دولت تدبیر❗️به اقدامات دشمن دانست.
🔻از دولت اوباما که مدام برجام رو نقض میکرد و آقایون دولتی میگفتن هنوز تا نقض فاحش برجام فاصله داریم❗️
خود آمریکاییها میگفتن ما برجام رو نقض کردیم، دولتیها میگفتن شما نقض نکردید، حالیتون نیست...
🔻تا دولت ترامپ که عملا برجام رو پاره کرد و روحانی که قبلا اروپا رو هیچ کاره میدونست، گفت اشکالی نداره، با اروپا ادامه میدیم❗️
🔻و زمانی که اروپاییها هم هیچ کاری نکردن، باز هم واکنش آقایون سکوت بود.
⛔️پینوشت: روحانی قبلا گفته بود «اگر ما نتوانیم از منطقه نفت صادر کنیم؛ هیچکس نخواهد توانست»
باید ببینیم روحانی سر حرفش خواهد ماند یا باز هم صدای لیبرالها به مذاکره با آمریکا بلند میشود...
@Afsaran_ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستندی زیبا از بلایی که سپاه پاسداران در دهه ۶۰ بر سر ارتش آمریکا آورد و آنها را به غلط کردن انداخت .
انهدام دو بالگرد آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه آن هم در موقعی که سپاه هیچ تسلیحات بومی نداشت.
خلیج فارس یا برای همه یا هیچ کس 😎🇮🇷
@BisimchiMedia
🎥 مستند دوران|چرا هزینه سازش بیشتر از مقاومت است؟
🔺از 12 میلیون کشته و دوبار اشغال سرزمین ایران در دو جنگ جهانی تا 211 هزار شهید سرافراز و حفظ تمامیت ارضی در دفاع مقدس...
@Afsaran_ir
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش سعید قاسمی به سخنرانیهای روحانی: دو تا گوسفند داشته باشم نمیدم ایشون بچرونه :)
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
به نظرتون این خانم که چنین مطالبی رو توی توییتر خودش منتشر میکنه عضو چه گروهیه؟
انجمن فمنیستهای مقیم مرکز
انجمن برهنگان مقیم آنتالیا
انجمن عکاسان +18
نه ...
این خانم عضو جمعیت امام علی هستن.تا دلتون بخواد از این جور آدمها عضو این جمعیتن
خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
@BisimchiMedia
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
📷 #گرا دادن؛ اطلاعاتی است که یک دیده بان به توپخانه میدهد تا شلیک به هدف بخورد.
اخیرا مسئولان آمریکا بعد از دیدار با برخی افراد ایرانی(!؟)، فشار خود را بر روی کاهش فروش نفت ایران و لغو معافیت خریداران نفت گذاشته اند.
سوالی که می ماند این است که چه کسی گرای این هدف را داده است؟!
#نفوذ
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤از هر ١٠٠ نفر، ٩٠ نفر میگویند: #شارلاتان_حقه_باز ، تو ما رو گول زدی که به #روحانی رای بدیم!
من اینو قبول دارم.
#سرطان_لیبرالیسم
#صادق_زیباکلام
☑️ @Sh_Aviny
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
📸 با وجود هشدار رهبری، ۵۰ درصد اقلام وارداتی از آمریکا مصرفی است/ دولت پاسخ دهد چرا باید از کشور تحریمکننده ایران، مکملهای غذایی، آبپنیر و مبل خانگی وارد کنیم؟
🔺بررسی خبرنگار «نود اقتصادی» نشان میدهد در سال ۹۷ بیش از ۱۴۲ میلیون دلار کالا از آمریکا وارد ایران شده است که جز برخی اقلام محدود٬ اغلب اقلام مصرفی هستند.
🔺در جدول بالا به ۱۹ قلم از این کالاهای مصرفی اشاره شده است که ارزش آنها بیش از ۵۲ میلیون دلار است. در بین اقلام مصرفی٬ واردات ۲۴ میلیون دلار مکمل غذایی و ۱۶ میلیون لوبیای سویا از نکات قابلتامل واردات از آمریکا است.
🔸قابلذکر است واردات اقلام مصرفی از آمریکا درحالی صورت میگیرد که مقام معظم رهبری در سال ۹۶ و ۹۷ نسبت به واردات اقلام مصرفی از این کشور هشدار داده بودند.
☑️ @Sh_Aviny
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
همانگونه که فرزند نباید به والدین خود بیاحترامی کند، والدین نیز نباید به او بیاحترامی کنند.
📚میزان الحکمه، جلد 13، صفحه 508
بخت آزمایی؛ نود، برنده باش و برجام
✍ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران و ذیل یک بحث کلان و مهم فرمودند: "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیهی نشستن و انتظار ثروت بادآورده باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم. دستگاههای مختلف، کاری از نوع بختآزمایی را انجام ندهند؛ این را متوجه باشند".
🔹طبعا یک مخاطب این تاکید، صدا و سیماست؛ اما این هشدار صرفا در صدا و سیما منحصر نمی شود. ساعتی بعد از بیانات رهبر انقلاب، وزیر ارتباطات در توئیتی نوشت "روز گذشته طی دستورالعملی مدیران عامل اپراتورهای موبایل را موظف کردم که شخصاً بر روند مسابقات غیر مشروع بخت آزمایی در تلویزیون و غیر آن نظارت کنند و جلوی این پدیده سو را بگیرند".
♦️اینجا باید چند موضوع را از هم متمایز کرد. نخست، ترویج شیوه هایی شبیه بخت آزمایی در تلویزیون که حتما مذموم است و باید برخورد شود. دوم، مضیقه های درآمدی تحمیل شده از دولت به صدا و سیما. و سوم، نقش دولت در ایجاد ذهنیتی سهل اندیش و کارنکن در جامعه و آرزوی رسیدن به پول های کلان و بدون زحمت؛ با چنین نقشی در دولت، نمی توان ژست مقابله با درآمد بادآورده گرفت.
🔹اولا باید گفت برخی برنامه های صدا و سیما، به سمت جلب اسپانسر و کسب درآمد از این طریق میل کرده و متاسفانه در آنها، حرف عمده را سرگرم سازی و جلب درآمد در پوشش مسابقه و از این قبیل می زند. در اینجا عملا اسپانسر ها مجال پیدا می کنند و با محوریت سلبریتی بازی و ایجاد هیجان و سرگرمی به هر روش، سعی می کنند درآمد بیشتری به دست آورند. اینجا احتمال ایجاد یک شبکه مالی ناسالم و ضد فرهنگی بالا می رود.
♦️متاسفانه سیاسی کاری دولت و ایجاد مضیقه های مالی شدید برای صدا و سیما از یک طرف، و گسترش بی رویه برخی شبکه ها از طرف دیگر، در کنار کوتاهی برخی مدیران صدا وسیما در نظارت، موجب فراهم شدن بستر مناسب برای اسپانسر بازی، و دست یازیدن به شیوه های شبه بخت آزمایی می شود که ضد ارزش و مخرب است.
🔹داخل پرانتز باید گفت در اینجا اگر سیاسی کاری نباشد، نباید مثلا میان برنامه قدیمی نود و برنامه متاخر تر برنده باش و ... (گلزار یا فردوسی پور و ...) فرق گذاشت. اما همان کسانی که در فضای عمومی رسانه ای به یکی پر و بال می دادند، دیگری را می زنند تا مثلا به تسویه حساب کینه توزانه خود با مدیر جوان و حزب اللهی شبکه سه ابعاد تازه بدهند. این رفتار یک بام و دو هوایی، حاکی از بی صداقتی است.
♦️اما موضوع مهم مطرح شده از سوی رهبر انقلاب، نباید ذیل بحث مسابقات شبه بخت آزمایی به حاشیه رانده شود و آن اینکه "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم".
🔹باید از آقای آذری جهرمی و نظایر او در دولت پرسید آیا نوع تربیتی که دولت با بزک کردن و اغراق در برجام به مردم داد، غیر از ایجاد توهم عدم تلاش به خاطر گشایش های 150 میلیارد دلاری بود؟ آیا نگفتند چنان رونقی ایجاد کنیم که مردم نیازمند پول ناچیز یارانه نباشند ؟ آیا این تصویر را نساختند که به صرف اعتماد به آمریکا و واگذاری امتیاز، ارزش پول ملی بالا می رود و هر دلار 500 یا هزار تومان می شود؟
♦️در همین شش سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، مجموعه اظهار نظر ها و تدابیر دولتمردان، کدام فضا را ایجاد کرد؛ فضای کار و تلاش شبانه روز و تولید ملی یا فضای واردات لوکس و تجملات بیشتر و با نوعی قمار اقتصادی، در مدتی کوتاه مولتی میلیاردر شدن؟
🔹آیا نوع گسیل سرمایه های سرگردان به سمت سوداگری کاذب و نوعی قمار بر سر خرید و احتکار سکه و طلا و ارز و خودرو و مسکن و برخی مایحتاج عمومی که رانتی بالغ بر 300 هزار میلیارد تومان را -به قیمت آسیب به زندگی اکثر مردم- برای برخی فرصت طلبان ایجاد کرد، جز زمینه سازی نوعی قمار اقتصادی بود؟ اینجا دولت، مقصر اصلی است.
♦️اگر باید همتی در زمینه ترویج فرهنگ کار و تولید و تلاش شکل بگیرد و با روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن مبارزه شود - که حتما باید- این همت حتما باید از درون دولت و اخلاق اداری و سیاسی و اقتصادی آن بجوشد و به میان مردم سرریز شود.
@IMANImohamad51
35.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «اَمیرُ الزَّمان»؛ انیمیشن جدید ملا باسم کربلایی برای بچهها
https://tn.ai/1995256
📡 @TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راز عمامههای گِلی
https://tn.ai/1995491
📡 @TasnimNews
بخت آزمایی؛ نود، برنده باش و برجام
✍ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران و ذیل یک بحث کلان و مهم فرمودند: "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیهی نشستن و انتظار ثروت بادآورده باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم. دستگاههای مختلف، کاری از نوع بختآزمایی را انجام ندهند؛ این را متوجه باشند".
🔹طبعا یک مخاطب این تاکید، صدا و سیماست؛ اما این هشدار صرفا در صدا و سیما منحصر نمی شود. ساعتی بعد از بیانات رهبر انقلاب، وزیر ارتباطات در توئیتی نوشت "روز گذشته طی دستورالعملی مدیران عامل اپراتورهای موبایل را موظف کردم که شخصاً بر روند مسابقات غیر مشروع بخت آزمایی در تلویزیون و غیر آن نظارت کنند و جلوی این پدیده سو را بگیرند".
♦️اینجا باید چند موضوع را از هم متمایز کرد. نخست، ترویج شیوه هایی شبیه بخت آزمایی در تلویزیون که حتما مذموم است و باید برخورد شود. دوم، مضیقه های درآمدی تحمیل شده از دولت به صدا و سیما. و سوم، نقش دولت در ایجاد ذهنیتی سهل اندیش و کارنکن در جامعه و آرزوی رسیدن به پول های کلان و بدون زحمت؛ با چنین نقشی در دولت، نمی توان ژست مقابله با درآمد بادآورده گرفت.
🔹اولا باید گفت برخی برنامه های صدا و سیما، به سمت جلب اسپانسر و کسب درآمد از این طریق میل کرده و متاسفانه در آنها، حرف عمده را سرگرم سازی و جلب درآمد در پوشش مسابقه و از این قبیل می زند. در اینجا عملا اسپانسر ها مجال پیدا می کنند و با محوریت سلبریتی بازی و ایجاد هیجان و سرگرمی به هر روش، سعی می کنند درآمد بیشتری به دست آورند. اینجا احتمال ایجاد یک شبکه مالی ناسالم و ضد فرهنگی بالا می رود.
♦️متاسفانه سیاسی کاری دولت و ایجاد مضیقه های مالی شدید برای صدا و سیما از یک طرف، و گسترش بی رویه برخی شبکه ها از طرف دیگر، در کنار کوتاهی برخی مدیران صدا وسیما در نظارت، موجب فراهم شدن بستر مناسب برای اسپانسر بازی، و دست یازیدن به شیوه های شبه بخت آزمایی می شود که ضد ارزش و مخرب است.
🔹داخل پرانتز باید گفت در اینجا اگر سیاسی کاری نباشد، نباید مثلا میان برنامه قدیمی نود و برنامه متاخر تر برنده باش و ... (گلزار یا فردوسی پور و ...) فرق گذاشت. اما همان کسانی که در فضای عمومی رسانه ای به یکی پر و بال می دادند، دیگری را می زنند تا مثلا به تسویه حساب کینه توزانه خود با مدیر جوان و حزب اللهی شبکه سه ابعاد تازه بدهند. این رفتار یک بام و دو هوایی، حاکی از بی صداقتی است.
♦️اما موضوع مهم مطرح شده از سوی رهبر انقلاب، نباید ذیل بحث مسابقات شبه بخت آزمایی به حاشیه رانده شود و آن اینکه "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم".
🔹باید از آقای آذری جهرمی و نظایر او در دولت پرسید آیا نوع تربیتی که دولت با بزک کردن و اغراق در برجام به مردم داد، غیر از ایجاد توهم عدم تلاش به خاطر گشایش های 150 میلیارد دلاری بود؟ آیا نگفتند چنان رونقی ایجاد کنیم که مردم نیازمند پول ناچیز یارانه نباشند ؟ آیا این تصویر را نساختند که به صرف اعتماد به آمریکا و واگذاری امتیاز، ارزش پول ملی بالا می رود و هر دلار 500 یا هزار تومان می شود؟
♦️در همین شش سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، مجموعه اظهار نظر ها و تدابیر دولتمردان، کدام فضا را ایجاد کرد؛ فضای کار و تلاش شبانه روز و تولید ملی یا فضای واردات لوکس و تجملات بیشتر و با نوعی قمار اقتصادی، در مدتی کوتاه مولتی میلیاردر شدن؟
🔹آیا نوع گسیل سرمایه های سرگردان به سمت سوداگری کاذب و نوعی قمار بر سر خرید و احتکار سکه و طلا و ارز و خودرو و مسکن و برخی مایحتاج عمومی که رانتی بالغ بر 300 هزار میلیارد تومان را -به قیمت آسیب به زندگی اکثر مردم- برای برخی فرصت طلبان ایجاد کرد، جز زمینه سازی نوعی قمار اقتصادی بود؟ اینجا دولت، مقصر اصلی است.
♦️اگر باید همتی در زمینه ترویج فرهنگ کار و تولید و تلاش شکل بگیرد و با روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن مبارزه شود - که حتما باید- این همت حتما باید از درون دولت و اخلاق اداری و سیاسی و اقتصادی آن بجوشد و به میان مردم سرریز شود.
@IMANI_mohammad
دو گنجشکیم، گنجشکان دلبسته به آواز رهای هم
که عمری شاعری کردیم خواب و زندگی را پابهپای هم
همیشه عشق لازم نیست درافسانه هایک کوهکن باشد
که گاهی تکیهگاهی چون دوکوه ازعشق میسازد برای هم
خدا ای کاش که در سرنوشت ما دو کاج اینگونه بنویسد
که باشد در گذار باد حتی شانههای ما عصای هم
تو حرف روزهای بهمنی و من سکوت گرم تابستان
که طی کردیم سرد و گرمهای زندگی را در هوای هم
شبیه ساحل و دریا پریشان کدام آرامش محضیم؟
میآغازیم هر پایان بیتکرار را با ردپای هم
خدا یادش نخواهد رفت حال ما مسافرهای عاشق را
که در این جاده هر دو بدرقه کردیم هم را با دعای هم
🔵🔷🔹عالیه_مهرابی
┏━ 🌷🌷🌷 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
🌻 با یکدیگر نیکو سخن بگوییم 🌻
ﻧﮕﻮ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﺰﺍﺣﻤﺘﺎﻥ ﺷﺪﻡ!
ﺑﮕﻮ : ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻭﻗﺘﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﻣﻦ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﺪ، ﻣﺘﺸﮑﺮﻡ!
ﻧﮕﻮ : ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﻡ!
ﺑﮕﻮ : ﺩﺭ ﻓﺮﺻﺘﻰ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﻮﺩ!
ﻧﮕﻮ : ﺧﺪﺍ ﺑﺪ ﻧﺪﻩ!
بگو : ﺧﺪﺍ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺑﺪﻩ!
ﻧﮕﻮ : ﻗﺎﺑﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ!
بگو: ﻫﺪﯾﻪ ﺍﻯ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ!
ﻧﮕﻮ : ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻡ!
ﺑﮕﻮ : ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻛﺮﺩﻡ !
نگو: ﺯﺷﺘﻪ!
ﺑﮕﻮ : ﻗﺸﻨﮓ ﻧﯿﺴﺖ !
ﻧﮕﻮ : ﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ!
بگو : عالیام!
ﻧﮕﻮ : ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯽ!
ﺑﮕﻮ : خدا قوت!
ﻧﮕﻮ : ﻣﺘﻨﻔﺮﻡ!
بگو: ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ!
ﻧﮕﻮ : ﺩﺷﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ!
ﺑﮕﻮ : ﺁﺳﺎﻥ ﻧﯿﺴﺖ!
ﻧﮕﻮ : ﺟﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﻟﺒﻢ ﺭﺳﯿﺪ!
ﺑﮕﻮ : ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻧﺒﻮﺩ !
ﻧﮕﻮ : ﺑﻪ ﺗﻮ ﺭﺑﻄﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ !
بگو: ﺧﻮﺩﻡ ﺣﻠﺶ ﻣﯽﮐﻨﻢ!
┏━ 🌷🌷🌷 ━┓
⠀@MAHOUR24
┗━ 🌷🌷🌷 ━┛
شعار «ما همه سپاهی هستیم»
و آزمون مبارزه با نقشه نُرمالیزاسیون - ۱
دو طیف اصلاحطلب و اعتدالگرایان، پس از اتهام تروریستی آمریکا علیه «سپاه پاسداران»، از سپاه حمایت کردند. آنها گفتند ما همه سپاهی و پاسدار هستیم و بعضا حتی لباس سبز سپاه را بر تن کردند. این اقدام، کار بسیار خوبی بود، گرچه به اعتبار بعضی سوابق منفی، درباره ادعای برخی فعالان دو طیف مذکور، تردیدهایی وجود دارد. اما این ادعای حمایت، چگونه قابل راستیآزمایی است؟
یک فرمول دقیق در اینجا وجود دارد. سپاه طبق قانون اساسی، سازمان «پاسدار انقلاب اسلامی» است و بنابراین حامیان واقعی آن باید از انقلاب اسلامی پاسداری کنند، نه اینکه بیتفاوت، یا خدای نکرده جزو نشانشدههای معارضه باشند. دشمن هر چند در چهل سال گذشته، همواره در پی براندازی بوده، اما چون از عهده براندازی بر نیامده، به تغییر ماهیت و محتوا و سیرت انقلاب میاندیشد.
این پروژه موازی که از میانه دولت سازندگی مد نظر دشمن قرار گرفت، مشخصا در دولت اوباما شدت گرفت و در دولت ترامپ نیز دنبال میشود. بنابراین یک محک مهم، تقابل عملی طیفهای سیاسی مدعی همراهی با نظام، با همین پروژه است که از آن به عنوان «نُرمالیزاسیون» (انقلابزدایی و آرمانزدایی از رویکردها) یاد میشود. اتفاقا برخی مدعیان اصلاحطلبی و اعتدال، در قول و فعل با این پروژه نفوذ خزنده همراهی کردهاند.
جان کری چهارم مرداد 1394 در شورای روابط خارجی آمریکا گفت؛ «دوستان! اگر به توافق پشت کنیم، یک پیام بزرگ به افراطیها در ایران میفرستیم. چه کسی میداند در این صورت انتخابات چه میشود اما […] و […] که خود را در مذاکره با غرب به خطر انداختند، به نظرم به دردسر جدی میافتند».
رکس تیلرسون وزیر خارجه قبلی دولت ترامپ نیز دو سال قبل ضمن دفاع از مصوبه تحریمی سنا گفت «ما از عناصر داخلی در ایران که بتوانند به ما در تغییر مسالمتآمیز قدرت کمک کنند، پشتیبانی میکنیم. همانطور که میدانیم چنین عناصری در داخل ایران هستند».
مایک پمپئو وزير خارجه فعلی آمريكا چند روز قبل در نشست با برخي فعالان ضدانقلاب، جملات مهمی گفته که همه نیروهای سیاسی باید صراحتا در مقابل آن اعلام موضع کند. این سخنان لا به لای انبوه خبرهای روزانه گم شد. پمپئو گفته بود «ما به دنبال اقدام نظامي در داخل ايران براي تغيير حكومت نيستیم... ماموريت ما ایجاد فرصت و فراهم كردن حمايت انتقالي است. بهترين نفع براي ما اين است كه رهبران ايران، غير انقلابي باشند».
چرا آمریکاییها دنبال کنار زدن روحیه انقلابی هستند؟ چون این روحیه از عهده تحریم و فشار برآمده، بلکه نفوذ و اقتدار منطقهای ایران را گسترش داده است. پمپئو 30 دیماه 97 در گفتوگو با گروه رسانهای سینکلیر اظهار داشت: «انقلاب اسلامی ایران بهطور موثر در سراسر منطقه از جمله عراق، سوریه، لبنان و یمن فعال است. خواسته ما بسیار ساده است؛ به برنامه هستهای ادامه نده، کمپین ترور را متوقف کن و مانند یک کشور نُرمال عمل کن».
پیش از تیلرسون و پمپئو، جان برنان (رئیس سازمان سیا در دولت اوباما) 8 مرداد 95 در همایش امنیتی اسپن گفته بود :«تصور میکنم توافق هستهای، کار درستی بود و […] را که از دید ما در میان عناصر فعال در ایران فردی بسیار میانهروتر به شمار میآید، تقویت کرد. او باید دستاوردهای بیشتری داشته باشد تا حمایت بیشتری جلب کند؛ به این دلیل که در حکومت ایران بین تندروها و میانهروها رقابت وجود دارد».
برنان میافزاید «برخلاف تصور، ایران کشور یکدستی نیست. بنابراین در حالی که آنها سال آینده انتخابات برگزار میکنند، ما به دقت اوضاع را تحت نظر خواهیم داشت تا ببینیم موازنه قدرت چگونه پیش میرود. نگرانی من این است که بسیاری از ایرانیها انتظار داشتند با آزاد شدن داراییها، پول به زندگی آنها سرازیر شود اما خوب، این مسئله زمان میبرد.» (!)
مدعیان اصلاحات و اعتدال، غالبا تکلیف خود با مواضع دولتمردان آمریکایی درباره ضرورت انقلابزدایی از سیاست و راهبرد جمهوری اسلامی را روشن نکرده و مسکوت گذاشته و بعضا در زمین و نقشه دشمن عمل کردهاند. به عنوان مثال، جان ساورز (عضو سابق تیم مذاکرات هستهای انگلیس) مهر 94 هنگام ریاست سرویس جاسوسی MI6 به شبکهCNN گفت؛ «برجام ظرف 15 سال آینده ایران را به کشوری میانهرو تبدیل خواهد کرد. ما شاهد کشوری هستیم که در مرحله انتقال از پایههای انقلابی به کشوری نُرمالتر قرار دارد اما در داخل ایران در این مسیر، چالش وجود دارد. ما نیاز داریم صبر استراتژیک داشته باشیم و به آن فرصت دهیم در ده پانزده سال آینده توسعه پیدا کند و به کشوری نرمال تبدیل شود».
🔻ادامه دارد🔻
@IMANImohamad51
شعار «ما همه سپاهی هستیم»
و آزمون مبارزه با نقشه نرمالیزاسون - ۲
واکنش طیف مورداشاره چه بود؟ سعید حجاریان (مشاور خاتمی و عضو حزب منحله مشارکت) اوایل شهریور 94 (دو ماه پس از نهایی شدن برجام) مقالهای مدعی شد «دو سال و نیم از روی کار آمدن دولت اعتدال میگذرد... میخواهم گفتمانی برای دولت اعتدال که آن را نُرمالیزاسیون تعریف کنم. ما سالها از دموکراتیزاسیون صحبت میکردیم اما پروژه دولت اعتدال، نه دموکراتیزاسیون که نرمالیزاسیون است... چه کسی تصور میکرد وزیر خارجه فرانسه که در مخالفت با ایران در مذاکرات از همه جلوتر بود سرمقاله روزنامه ایران را بنویسد؟».
چرا وزیر خارجه تندرو فرانسه در روزنامه دولت سرمقاله نوشت؟ سخنان ریچارد هاویت (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره ایران) در اوایل آبان 95 را به یاد بیاوریم که گفت: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران حل نشده ... ما باید دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا را در تهران افتتاح کنیم و گفتوگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم»!
این همان موضوعی است که «جینا هاسپل» رئیس سازمان سیا چند ماه قبل گفت؛ «سیا فعالیتهای ایران را زیر نظر دارد و امیدوار است بتواند نفوذ منطقهای ایران را کاهش دهد». پیش از هاسپل، مایک پمپئو به هنگام ریاست سیا به «MSNBC» گفت «نفوذ ایران در منطقه در مقایسه با ۷سال گذشته بسیار بیشتر شده. امروز، این کشور، با نفوذ بسیار زیاد در همهجای خاورمیانه حضور دارد». به دلیل همین نفوذ که موجب سرشکستگی آمریکا در منطقه و هزینه هفت هزار میلیارد دلاری او شده، پمپئو آبان 97 از لزوم نرمال شدن ایران گفت و اظهار داشت «ایران باید به کشور نرمال تبدیل شود و از نیروهای نیابتی برای ایجاد بیثباتی استفاده نکند. در این صورت ما از بازگشت آنها به جمع کشورها استقبال خواهیم کرد».
مقامات آمریکایی نظیر برایان هوک (رئیسمیز ایران) همین حالا هم- در ادامه پروژه چهل ساله فشار و مذاکره- میگویند دنبال مذاکره برای برجام جدید هستیم. بعد از برجام منطقهای چه؟ آن گاه که ایران از خود در منطقه خلع قدرت کرد، طبعا راحتتر میشود بر او فشار آورد و جنگ و بیثباتی و فروپاشی ایران بزرگ (و نه فقط جمهوری اسلامی) را به داخل ایران کشاند.
فقط، اقتدار برآمده از انقلاب اسلامی است که سد راه «صهیونیسم مسیحی» برای سلاخی غرب آسیا، تجزیه کشورها و تغییر نقشه منطقه) است.
بار دیگر سخنان پمپئو را در جمع عناصر ضد انقلاب مرور کنید: «ماموريت و بهترين نفع ما اين است كه رهبران ايران، غير انقلابي باشند». مدعیان اصلاحطلبی و اعتدال دقیقا همین جا باید در قول و فعل با آمریکا مرزبندی کنند تا صداقت حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آشکار شود و سوءسابقه گذشته برخی اعضای طیفهای مذکور پاک گردد.
«نُرمالیزاسیون» ، اسم رمز عملیات چند لایه در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و دیپلماتیک است که برجام و FATF و CFT و پالرمو و سند فرهنگی 2030 و معاهده MTCR و... ذیل آن تعریف میشود. بدون درک آنچه در اتاق فرماندهی دشمن میگذرد، دقیقا همان خوشبینی بلاوجه که سال 94 نسبت به برجام در میان طیفی از نخبگان دلسوز اما سهلاندیش اتفاق افتاد، پدید میآید و نقشه عملیات سنگین دشمن، دعوت به صلح و ترک مخاصمه پنداشته میشود. در این میان یک ارزیابی کلان کاملا دقیق و راهبردی در منظومه بیانات رهبر انقلاب وجود دارد.
رهبر انقلاب 21 اسفند 93 در دیدار خبرگان فرمودند «این نظام، وقتی اسلامی است که در آن همه اجزای اسلام محفوظ باشد و صورت و سیرت اسلام حفظ بشود. صورت اسلام، همین حرفها و اظهارات ما و کارهایی است که میکنیم و این ظواهر امر است. سیرت اسلام این است که یک هدفی را، یک آرمانی را یک، سرمنزلی را در نظر بگیریم و تعریف کنیم و برای رسیدن به آن سرمنزل برنامهریزی کامل کنیم و عمل کنیم و حرکت کنیم، با همه وجود راه بیفتیم. آنچه امروز در زبان مستکبرین و مخالفین نظام اسلامی و مشخصاً جمهوری اسلامی مشاهده میکنیم که با «تغییر رفتار» از آن یاد میکنند- گاهی میگویند ما تغییر نظام را نمیخواهیم، تغییر رفتار را میخواهیم- همین است. تغییر رفتار با تغییر نظام هیچ تفاوتی ندارد؛ درست همان است. یعنی تغییر آن سیرت اسلامی، یعنی از آن چیزهایی که از لوازم قطعی و حتمی حرکت به آن سرمنزل است، دست بردارید و کوتاه بیایید.. این همان است که در برخی نوشتهها تعبیر میشود به دین حداقلی».
🔻ادامه دارد🔻
@IMANImohamad51