eitaa logo
محــ🇮🇷ــرومـین
130 دنبال‌کننده
859 عکس
2.2هزار ویدیو
15 فایل
کسی که صبح کند و به فکر مــــسلمانان نباشد، مـــــسلمان "نیست" !! پاسخ به سوالات شما @Mkargar59
مشاهده در ایتا
دانلود
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زاکانی: مقابله با گردن‌کُلُفت‌ها تخصص من است 🔹من سال ۸۳ یقۀ وزیر اطلاعاتِ خاطی را گرفتم. سراغ دادستان خاطی و وزیر نفت خاطی هم رفتم. سراغ برادر رئیس‌جمهور و ۲ معاون اول رئیس‌جمهور هم رفتم.
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار هنری و رسانه ای خوب یعنی این کلیپ دمش گرم... قشنگه و عبرت آور @mahromin حتما ببینید👌
8 سال دولت موسوی 8 سال دولت هاشمی 8 سال دولت خاتمی 8 سال دولت روحانی مجموعه 32 سال کشور در اختیار شما و همفکران شما بوده است/ چرا درست نکردید
. ♻️ سوابق سید محمد بهشتی کارشناس فرهنگی همراه مسعود پزشکیان در دوره ۱۲ ساله مدیریت فرهنگی و مغایرت با مواضع پزشکیان/ از شلاق زدن هنرمندان تا ممنوعیت جایزه به بازیگران زن پزشکیان: به اصلاح طلبها گفته ام من اصول دارم اگر از من حمایت می کنیدباید این اصول را بپذیرید 🔹️ برخی رویکردهای محمد بهشتی از سال ۶۲ تا ۷۳: ۱. ممانعت از ورود فیلم گمشدگان با اولین بازی فاطمه معتمد آریا به بخش مسابقه فیلم فجر ۲. ممانعت از اکران فیلمهای "بیضایی" ، "مهرجویی" و "کیمیایی" مانند شاید وقتی دیگر و "باشو غریبه کوچک" در جشنواره فجر ۳. ممنوع الکار شدن جمشید هاشم پور، ایرج قادری، فرامرز قریبیان، ابوالفضل پور عرب، مهدی فخیم زاده، داوود رشیدی و... برای سالهای طولانی فریادهای ایرج قادری در حیاط وزارت ارشاد خطاب به محمد بهشتی: " میخواهم کار کنم، بهشتی نمیگذارد" ۴. ممانعت از برنده اعلام کردن بازیگران زن توسط محمد بهشتی در طول مدیریت وی بر جشنواره فجر در دهه ۶۰ ۵. شلاق زدن برخی هنرمندان با دستور محمد بهشتی به صورت خودسرانه و بدون حکم قاضی و دادگاه مانند شلاق زدن عبدالله علیخانی 🛑 پی نوشت: کارشناس برنامه با تقدیر از مواضع اصولی پزشکیان در برابر برخی هنجار شکنی اصلاحات تلویحا از همراهی محمد بهشتی با او ابراز تعجب کرد و پزشکیان در پاسخ گفت: به اصلاح طلبها گفته ام من اصول دارم اگر از من حمایت می کنیدباید این اصول را بپذیرید.
. ♻️حسن روحانی از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است!
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ فرق کاندیداهای ایران با سوئیس/ تازه می‌فهمید مشکل از کجاست!
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️هوشنگ امیراحمدی: جواد ظریف به شدت دروغگو، جاه‌طلب و خطرناک است 💎 کانال 😎👇 @mahromin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دکتر جلیلی: 🔹در زمان توافق برجام در شورای‌عالی امنیت ملی به آقایان می‌گفتیم این چیزی که شما در مورد برجام به مردم می‌گویید در متن توافق نیست اما آن‌ها به‌جای پاسخ، می‌شدند و داد می‌زدند. ✍آقای جلیلی صراحتا داره میگه این چیزی که توی متن نوشته بود با چیزی که اینها به مردم گفتن تفاوت داشت! آقای اژه ای این اسناد برای به محاکمه کشوندن خائنین کافی نیست؟ حتما باید تخم مرغ بدزدند یا قتل انجام بدن تا شما تکونی به خودتون بدید؟!!