🌸☘🌸☘
1️⃣نداشتن انگیزه کافی
یکی از دلایل اجرا نکردن آموختهها، کمبود انگیزه است. اگر فردی ارزش و اهمیت یادگیری را درک نکند، احتمالا به آن عمل نخواهد کرد.
2️⃣نبود اعتمادبهنفس
بعضی افراد به دلیل کمبود اعتمادبهنفس از عمل کردن به یادگیریهای جدید خودداری میکنند. در کتاب «جادوی فکر بزرگ» نوشته دیوید شوارتز، تاکید شده که اعتمادبهنفس در اجرای آموختهها نقش مهمی دارد.
3️⃣ترس از شکست و انتقاد
ترس از شکست و نگرانی از واکنش دیگران میتواند مانعی برای اجرای دانستهها باشد. رابین شارما به این موضوع اشاره دارد و توصیه میکند که افراد باید بر ترس خود غلبه کنند تا به یادگیریهای جدید عمل کنند.
4️⃣تمرین نکردن
یادگیریهای جدید بدون تمرین و تکرار کافی بهسرعت فراموش میشوند و این موجب میشود که افراد به آنها عمل نکنند.
🖇️6 مهارت زندگی که بهتر بود در مدرسه یاد میگرفتیم!
🖍️از دوره مدرسهرفتن ما، زمان زیادی میگذرد و حال میدانیم اگر مهارتهای زندگی را در مدرسه به ما میآموختند، چقدر به نفعمان میشد.
1️⃣برنامهریزی مالی
برنامهریزی مالی یعنی طراحی استراتژی جامعی برای مدیریت امور مالی خود در درازمدت.
2️⃣مهارتهای اجتماعی
مهارتهای اجتماعی مجموعه تواناییهایی است که فرد بهکمک آنها با دیگران بهتر تعامل میکند.
3️⃣سبک زندگی پایدار
سبک زندگی ما بر محیطزیست اثر میگذارد. اگر حواسمان به محیط اطرافمان و آنچه استفاده میکنیم باشد، در آینده زمین سالمتری خواهیم داشت.
4️⃣تابآوری و همدلی
در موقعیتهای بسیاری از زندگی روزمره باید شجاع، صبور، بااعتمادبهنفس و قوی بمانیم و این مهارت را باید از قبل آموخته و تمرین کرده باشیم.
5️⃣خودمراقبتی
یادگیری درباره سلامت روان و نحوه مراقبت از خود در موقعیتهای سخت نیز باید در دوران مدرسه گنجانده میشد و اکنون آموزش داده شود تا جامعه سالمتر و پویاتری داشته باشیم.
6️⃣کار با فناوری
امروزه با پیشرفت دنیای دیجیتال، آموزش مهارتهای مرتبط با فناوری اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
#روانشناسی 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه نرفتی ام نرفتی..
رقیه ام تو خرابه ها جاموند:)💔
♥️🍃
هرچیزی پایانی دارد،
سختی ها،
خوشی ها،
آزمایش ها..
از سختی ها اندوهگین مشو،
و به خوشی ها دل مبند.
همیشه به یاد داشته باش،
عمر غصه ها ڪوتاهه...
@majidalehosein
بسم الله الرحمن الرحیم
#زائرین امام حسین علیه السلام ازقرائت،زیارت وارث غافل نباشید
راوی صفوان جمّال گفت: از امام جعفر صادق علیه السلام اذن گرفتم به زیارت مولایمان حسین بن علی علیه السلام بروم، و از ایشان درخواست کردم آنچه را باید در این مسیر انجام دهم، بیان فرمایند. آن حضرت فرمود: با سکینه و وقار به سوی حائر حسینی حرکت کن.
حضرت در ادامه فرمود:
وَ قَصِّرْ خُطَاكَ، فَإِنَّ اللَّهَ تَعَالَى يَكْتُبُ لَكَ بِكُلِّ خُطْوَةٍ حِجَّةً وَ عُمْرَةً، وَ سِرْ خَاشِعاً قَلْبُكَ، بَاكِيَةً عَيْنُكَ، وَ أَكْثِرْ مِنَ التَّكْبِيرِ وَ التَّهْلِيلِ وَ الثَّنَاءِ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ، وَ الصَّلَاةِ عَلَى النَّبِيِ صلّی الله علیه و آله، وَ الصَّلَاةِ عَلَى الْحُسَيْنِ خَاصَّةً، وَ الْعَنْ عَلَى مَنْ قَتَلَهُ، وَ الْبَرَاءَةِ مِمَّنْ أَسَّسَ ذَلِكَ عَلَيْه
قدم هایت را کوتاه بردار، زیرا خداوند متعال به ازای هر قدم، یک حجّ و یک عمره برای تو می نویسد، و با قلب خاشع و چشم گریان، مسیر را طیّ کن و این اذکار را در مسیر زیاد بگو: «تکبیر»، «تهلیل»، «ثنای خداوند»، «صلوات بر پیامبر صلّی الله علیه و آله»، «صلوات بر حسین بن علی علیه السلام»، «لعن بر دشمنان حسین بن علی السلام»، و «تبرّی از کسانی که اساس قتل حسین بن علی علیه السلام را بنیان نهادند».
امام جعفر صادق علیه السلام پس از نقل زیارت وارث می فرمایند:
فَمَنْ زَارَ الْحُسَيْنَ علیه السلام بِهَذِهِ الزِّيَارَةِ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ مِائَةَ أَلْفِ حَسَنَةٍ، وَ مَحَا عَنْهُ مِائَةَ أَلْفِ سَيِّئَةٍ، وَ رَفَعَ لَهُ مِائَةَ أَلْفِ دَرَجَةٍ، وَ قَضَى لَهُ مِائَةَ أَلْفِ حَاجَةٍ أَسْهَلَهَا أَنْ يُزَحْزِحَهُ عَنِ النَّارِ، كَانَ كَمَنِ اسْتُشْهِدَ مَعَ الْحُسَيْنِ علیه السلام حَتَّى يُشْرِكَهُمْ فِي دَرَجَاتِهِم.
پس هرکس به این زیارت(یعنی زیارت وارث)، حسین بن علی علیه السلام را زیارت کند، خداوند به ازای هر قدمی که برداشته است، (در پرونده اعمالش) صد هزار حسنه می نویسد، و صد هزار کار بد محو می کند، و مقامش را صد هزار درجه بالاتر می برد، و صد هزار حاجتش را برآورده می کند که ساده ترینش آن است که وی را از آتش جهنم نجات می دهد، و چنین فردی مانند کسی است که همراه با حسین بن علی علیه السلام شهید شده باشد، و در درجات ایشان مشارکت خواهد داشت.
📚مصباح المتهجدجلد۲صفحه۷۲۳
✨انتشار بازمزمه صلوات بلامانع است
خوشحال ترینِ آدمها؛
از هر چیزی
بهترین رو ندارند...
آنها از هر چیزی
بهترین رو میسازند...
۱۳ قانون خوشبختی را به خاطر بسپارید:
قلبتان را از نفرت پاک کنید.
ذهنتان را از نگرانی پاک کنید.
ساده زندگی کنید.
بیشتر ببخشید.
کمتر توقع داشته باشید.
فراوان لبخند بزنید.
فراوان مطالعه کنید.
اندرون از طعام خالی نگه دارید.
صادق و استوار و شکیبا و نرمخو باشید.
با همه چیز با ملایمت برخورد کرده و مدام زمزمه کنید "این نیز بگذرد"
فراوان شاکر خدای رحمان باشید.
ساکت و آرام و خوشبین باشید.
دوست خدای رحمان و گشاده رو باشید.