عَلِيُّ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ سَهْلِ بْنِ زِيَادٍ عَنِ اِبْنِ أَبِي نَصْرٍ عَنْ أَبِي اَلْحَسَنِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ: إِنَّ يَوْمَ اَلْجُمُعَةِ سَيِّدُ اَلْأَيَّامِ يُضَاعِفُ اَللَّهَ فِيهِ اَلْحَسَنَاتِ وَ يَمْحُو فِيهِ اَلسَّيِّئَاتِ وَ يَرْفَعُ فِيهِ اَلدَّرَجَاتِ وَ يَسْتَجِيبُ فِيهِ اَلدَّعَوَاتِ وَ يَكْشِفُ فِيهِ اَلْكُرُبَاتِ وَ يَقْضِي فِيهِ اَلْحَوَائِجَ اَلْعِظَامَ وَ هُوَ يَوْمُ اَلْمَزِيدِ لِلَّهِ فِيهِ عُتَقَاءُ وَ طُلَقَاءُ مِنَ اَلنَّارِ مَا دَعَا بِهِ أَحَدٌ مِنَ اَلنَّاسِ وَ قَدْ عَرَفَ حَقَّهُ وَ حُرْمَتَهُ إِلاَّ كَانَ حَقّاً عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ يَجْعَلَهُ مِنْ عُتَقَائِهِ وَ طُلَقَائِهِ مِنَ اَلنَّارِ فَإِنْ مَاتَ فِي يَوْمِهِ وَ لَيْلَتِهِ مَاتَ شَهِيداً وَ بُعِثَ آمِناً وَ مَا اِسْتَخَفَّ أَحَدٌ بِحُرْمَتِهِ وَ ضَيَّعَ حَقَّهُ إِلاَّ كَانَ حَقّاً عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ يُصْلِيَهُ نَارَ جَهَنَّمَ إِلاَّ أَنْ يَتُوبَ.
الکافي ج ۳، ص ۴۱۴
كِتَابُ اَلصَّلاَةِ، بَابُ فَضْلِ يَوْمِ اَلْجُمُعَةِ وَ لَيْلَتِهِ
ابنابىنصر گويد: امام رضا عليهالسّلام فرمود: رسول خدا صلّىاللّهعليهوآله فرموده است:
همانا روز جمعه، سَرور روزهاست كه خداوند در اين روز، به پاداش اعمال بندگان مىافزايد، گناهان را محو مىكند، درجات را بالا مىبرد، دعاها را مستجاب مىكند، اندوهها را برطرف مىسازد و حاجتهاى بزرگ را برمىآورد. اين روز، روزى است كه خداوند بر آزادگان و رهاشدگان از آتش دوزخ مىافزايد. و هرفردى كه در اين روز با شناخت حقّ و حرمت دعا، خدا را فراخواند بر خداوند لازم است كه او را از آزادگان و رهاشدگان از آتش دوزخ قرار دهد، و اگر در روز و شب جمعه بميرد، شهيد مرده است و در روز رستاخيز از عذاب دوزخ ايمن محشور خواهد شد، و هركه حرمت آن را سبک شمارد و حقوق آن را ضايع كند بر خداوند عزّوجلّ لازم است كه او را در آتش اندازد، مگر آنكه توبه كند.
@majidalehosein
✍امام جواد علیه السلام:
مرگ آدمی به سبب گناهان، بیشتر است از مرگش به واسطه اجل و ادامه حیاتش به سبب نیکوکاری، بیشتر است از حیاتش به واسطه عمر طبیعی.
📚 مسند الامام الجواد، ص٢٤
@majidalehosein
❣قانون جذب در ۶۸ ثانیه
استرهیکس از سخنرانان موفق در حوزه قانون جذب ، نظریه جالبی دارد. او میگوید :
اگر انسان بتواند فقط ۱۸ ثانیه روی چیزی که واقعا میخواهد تمرکز کند یک زنگ بزرگ در کاینات به صدا در می آید که توجه کل هستی را به سمت این شخص جلب میکند. اگر این ۱۸ ثانیه بتواند تا ۶۸ ثانیه ادامه یابد دیگر کار تمام است و کل هستی به تکاپو می افتد تا برای فکر متمرکز شده یک راه حل پیدا کند. اگر آرزوست ، برآورده اش کند و اگر سوال است ، برایش جوابی بیابد. کاینات بیرون از بدن ما گوش به فرمان ماست تا هر چه را می خواهیم به او ابلاغ کنیم. اما به یک شرط و آن این است که موقع دستور دادن تمرکز داشته باشیم . ۶۸ ثانیه یک جا بایستیم و صریح و شفاف بگوییم چه می خواهیم…🍃🍃🍃
#موفقیت
@majidalehosein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 امام جواد (علیه السلام): «اَلمُؤمِنُ يَحتاجُ إلى تَوفيقٍ مِنَ اللّهِ و واعِظٍ مِن نَفسِهِ وقَبولٍ مِمَّن يَنصَحُهُ»
«مؤمن، نيازمندِ توفيق از جانب خداوند؛ و اندرز دادن به خويش؛ و پذيرش اندرز از كسى است كه پندش مىدهد»
📚 گزیده تحف العقول، ص ۶۴
@majidalehosein
🏷نماز دهه اول ماه ذی الحجه
🗓 از امشب به مدت ۱۰ شب مابین نماز مغرب و عشاء خوانده میشود.
🔻کیفیت خواندن نماز
«مابین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز بجا آورد، در هر رکعت پس از حمد، سوره توحید و سپس آیه ۱۴۲ از سوره اعراف را می خواند:
📖«وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثینَ لَیْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ میقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعینَ لَیْلَةً وَ قالَ مُوسى لِأَخیهِ هارُونَ اخْلُفْنی فی قَوْمی وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبیلَ الْمُفْسِدین»
🏷 در روایتی که در کتاب اقبال الاعمال نقل شده، امام باقر علیه السلام به فرزندش امام صادق علیه السلام سفارش کرده که این نماز را در دهه اول ذی الحجه ترک نکند، چرا که اگر آن را در این دهه بخواند در ثواب حاجیان شریک خواهد بود، هرچند که به حج نرفته باشد.
📚 سیدبن طاووس، الاقبال، ۱۴۰۹ق، ج۱، ص۳۱۷
🌹 التماس دعا
وقتی رویایی بزرگی داری
وقتی هدف بزرگی داری
وقتی میخوایی کار بزرگی تو زندگیت انجام بدی
هیچوقت سراغ آدمایی کوچیک تو زندگیت نرو
چون نه میتونن درکت کنن نه کمکت !
|پرستو|
#رویا
@majidalehosein
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستورالعملی از امام جواد علیه السلام برای موفقیت در دنیا و آخرت
🎙حجتالاسلام #حسینی_قمی
@majidalehosein