•
Peace is my priority, anytime , anywhere.
#آرامش،
اولویت منه،
هروقت ، هر جایی 🌿
آیا این مدلی که زندگی می کنی ارزشش رو داره؟
خیلی عادت ندارم با رانندههای اسنپ وارد دیالوگای طولانی بشم ولی خیلی وقتا خودشون شروع به صحبت میکنن و منم بدم نمیاد از ادامه گفت و گو.
یه دفعه یکیشون در مورد رانندگی توی اسنپ شروع به صحبت کرد و بحث رفت سمت درامد و با خوشحالی گفت روزی 500 تومن درمیارم (جریان برای چند سال پیشه) منم گفتم به نظرم نمیصرفه! گفتش چرا؟ براش تمام ریز هزینههارو از استهلاک خودرو، افت قیمت و بنزین، بیمه، ریسک تصادف، ریسک سرقت و .... شمردم و تمام این هزینههارو توی هر روز پخش کردم و از 500 هزار تومن بیشتر شد.
وسط ترافیک بودیم و انگار یه تشت آب یخ ریختن روش. اول زیر بار نمیرفت و بعدش خودش حساب کرد و دید دارم درست میگم و گفت داداش داری درست میگیا! به نظرت چیکار کنم؟
گفتم شمارو نمیدونم ولی من جای شما بودم ماشینمو میذاشتم پارکینگ و یا میفروختم و با پولاش فلان کارا رو میکردم (یه سری سرمایهگذاری رو معرفی کردم برای اون موقع که بازدهی خوبی داشت) و بعدش میرفتم برنامهنویسی یاد میگرفتم و توی اون حوزه کار میکردم.
(کامپیوتر خونده بود و علاقهمند بود) و به یه نقطهای میرسیدم که هر ساعت کار کردنم به جای 50 هزارتومن، 5 میلیون تومن بیارزه.
توی فکر فرو رفت و گفت باید همینکارو کنم. در واقعیت خیلی از ما مثل این راننده اسنپیم؛
1 ظاهرا درامد بالایی داریم (چون دقیقا هزینههامونو اندازه نگرفتیم) ولی در واقعیت داریم ضرر میکنیم.
2 به قدری درگیر درامدهای کوتاهمدت شدیم که میان مدت و بلندمدت و آیندمونو فراموش کردیم.
مثل فردی که انقدر توی مهمونی از کیک و شیرینی ریزهخواری میکنه موقع شام که باقالی پلو با گردنه دیگه میل نداره.
3 ساعتهای عمر و جوونیمونو به مبلغ ناچیزی داریم میفروشیم.
4 وضع اقتصادی باعث شده علایقمونو فراموش کنیم.
جدا از هیاهوی دنیا برید یه گوشه بشینید و دودوتا چهارتا کنید و ببینید این جایگاهی که دارید و کاری که میکنید، آیا به صرفه هست؟
آیا آیندهای داره؟
آیا داریم وقت خودمونو میفروشیم؟
و آیاهای دیگه.
@majidalehosein