دوستان عزیز نیاز به ادمین داریم هر کی علاقه داره اطلاع بده
شرایط
۱ تحصیل کرده یا دانشجوی حقوق، فقه و حقوق و یا علوم سیاسی باشه
۲ کاملآ علاقه مند و توانمند باشه
و دیگه هیچی دیگه 😅
https://eitaa.com/Starman
در ضمن فعالیت هم رایگان هست حقوق نداره
با سلام و عرض احترام
.
عرضم به خدمتتون که برای اقاله کردن مبایعه نامه
شما میبایست ابتدا شریکتون رو راضی کنید سپس با طرف مقابل توافق کنید که میخواین به عبارتی قرارداد رو اقاله کنید و اگر شریکتون راضی به اقاله نبود
شما فقط نسبت به سهم خودتون میتونید قرارداد رو اقاله کنید... 🌱
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
🔰موارد رفع سوء اثر از #چک🔰
🍃موارد رفع سوء اثر از #چک عبارتند از:
✍️ یک- تأمین موجودی و مسدود کردن مبلغ اخیر به مدت یکسال
✍️ دو- استرداد اصل چک به بانک
✍️ سه- #رضایتنامه رسمی ذینفع چک (کسی که گواهی عدم پرداخت به نام او صادر شده است)؛ البته در خصوص نهادهای دولتی یا عمومی غیردولتی مثل شهرداری، اعلام رضایت در سربرگ به همراه امضای صاحبان مجاز و مهر قابل قبول است و نیازی به تنظیم سند در دفترخانه اسناد رسمی نیست.
✍️ چهار- ارائه نامه از مرجع قضایی یا ثبتی (معاونت اجرای اسناد رسمی لازمالاجرا) مبنی بر اتمام عملیات اجرایی
✍️ پنجم- ارائه حکم دادگاه مبنی بر برائتذمه صادرکننده
✍️ ششم- سپری شدن سه سال از گواهی عدم پرداخت مشروط به عدم طرح دعوی حقوقی یا کیفری از سوی دارنده چک
✍️ هفتم- ارائه حکم دادگاه از سوی نماینده مبنی بر اینکه برگشت خوردن چک منتسب به صاحب حساب یا نماینده بعدی اوست (تبصره 2 ماده 5 مکرر) که در اینصورت صرفاً از نماینده رفع سوء اثر میشود.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
✍️ ۱۲۱- کدام یک از اشخاص زیر نمیتوانند به مدیریت شرکت سهامی انتخاب شوند؟
۱ – اشخاص سفیه
۲ – کسانی که به علت ارتکاب اختلاس به موجب حکم قطعی از حقوق اجتماعی کلاً یا بعضاً محروم شدهاند بطور کلی تا مدت نامحدود.
۳ – کسانی که حکم ورشکستگی آنها صادر شده است.
۴ – هر سه گزینه صحیح است.
✅ ۱۲۱- گزینه ۳ صحیح است به استناد ماده ۱۱۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت.
⚖️توضیح آن که کسانی که به ارتکاب جنایت یا یکی از جنحههای ذیل به موجب حکم قطعی از حقوق اجتماعی کلاً یا بعضاً محروم شده باشند در مدت محرومیت و نه بطور کلی تا مدت نامحدود:
🌿سرقت، خیانت در امانت، کلاهبرداری و جنحههایی که به موجب قانون در حکم خیانت در امانت و یا در حکم کلاهبرداری شناخته شده است – اختلاس – تدلیس – تصرف غیرقانونی در اموال عمومی.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
💢 نحوه ی دریافت #نفقه زن به چه صورت است؟
✅ #پاسخ
زن (زوجه) از 2 طریق #حقوقی و #کیفری می تواند نفقه خود را مطالبه نماید:
🍃1. از طریق اقامه دعوی حقوقی در مراجع قضایی : زوجه می تواند با تنظیم دادخواست با موضوعیت مطالبه نفقه با ذکر تاریخ (از چه تاریخی زوج نفقه پرداخت نکرده) و با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا شورای حل اختلاف (شورای حل اختلاف در صورتیکه مقدار نفقه زیر بیست میلیون تومان باشد) و اقدام به ثبت دادخواست نفقه می نماید و پس از ثبت دادخواست و شکایت نفقه، جلسه ای با حضور طرفین تشکیل شده و موضوع به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می شود. بعد از ارائه نظر کارشناس مرجع قضایی طبق نظر کارشناس رأی به محکومیت زوج مبنی بر پرداخت نفقه می دهد.
🍃2. طرح دعوی کیفری نفقه : ترک انفاق (ندادن نفقه) به افراد واجب النفقه ( زوجه، فرزندان و…) به موجب قانون مجازات جرم است و برای آن جرم انگاری شده است و دارای مجازات حبس می باشد و زوجه می تواند با مراجعه به دادسرای محل زندگی مشترک مراجعه نماید و ابتداً شکواییه ای مبنی بر ترک انفاق تنظیم و پس از ابطال تمبر (هزینه تمبر 10 الی 30 هزار تومان است با منضمات) به دایره ارجاع دادسرا و پس از انجام تحقیقات در کلانتری حکم به مجازات زوج داده می شود.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
دوستان عزیز نیاز به ادمین داریم هر کی علاقه داره اطلاع بده
شرایط
۱ تحصیل کرده یا دانشجوی حقوق، فقه و حقوق و یا علوم سیاسی باشه
۲ کاملآ علاقه مند و توانمند باشه
و دیگه هیچی دیگه 😅
https://eitaa.com/Starman
در ضمن فعالیت هم رایگان هست حقوق نداره
✍ اگر مادر در زماني كه حضانت بر عهده اوست ازدواج كند، تكليف چيست؟
✅بر اساس اصلاحیه قانون مدنی ، کودکانی که والدین آنها با هم زندگی نمی کنند اعم از دختر و پسر ، تا سن 7 سالگی مادر نسبت به پدر در اولویت قرار دارد.
✔️حضانت، به زبان ساده نگاه داشتن طفل ، مواظبت ، مراقبت و تربیت او و تنظیم روابط او با خارج است.نگاهداری و مراقبت از کودک شامل موارد مختلفی همچون تعلیم آداب مختلف اجتماعی ، فراهم کردن فضای مناسب جهت تفریح ، بهداشت و آرامش او می شود. به طور کلی هر آنچه که کودک برای رشد و بالندگی بدان نیاز دارد در مقوله حضانت می گنجد.
✔️بر اساس اصلاحیه قانون مدنی ، کودکانی که والدین آنها با هم زندگی نمی کنند اعم از دختر و پسر ، تا سن 7 سالگی مادر نسبت به پدر در اولویت قرار دارد. سابق بر اصلاحیه فوق ، مادر تا دو سالگی برای حضانت کودک در اولویت بود اما با اصلاح قانون مدت اولویت مادر تا 7 سالگی کودکان افزایش یافته است. پس ازاین سن دختران تا 9 سالگی و پسران تا 15 سالگی ، تحت حضانت پدر قرار خواهند گرفت. پس از سن بلوغ یعنی دختران در 9 سالگی و پسران در 15 سالگی ، به طور کامل حق خواهند داشت که انتخاب نمایند با کدام یک از والدین تمایل دارند که زندگی کنند.
✔️موردی که می بایست به آن اشاره شود آن است که اگر مادر در مدتی که حضانت کودک با اوست مبتلا به جنون شود یا ازدواج مجدد نماید ، حق حضانت با پدر خواهد بود. اما اگر حضانت از طریق توافق میان زوجین به مادر واگذار شده باشد ، صرف ازدواج مجدد مادر ، حق حضانت او را نسبت به کودک از بین نخواهد رفت.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
جهت کسب و دریافت اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
http://ghazalehrahimi.ir/%d9%86%d8%b1%d8%ae-%d8%af%db%8c%d9%87-%d9%86%d8%a7%d8%ae%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d9%84-1402/?preview_id=2188&preview_nonce=784f3884bf&_thumbnail_id=2190&preview=true
💢 انتقال حق مطالبه مهریه💢
✍️ اگر مهریه در زمان حیات #زوجه وصول نشده باشد، بعد از #فوت وی، حق مطالبه آن به #وراث زوجه می رسد.
🍃 چون زوج خود یکی ازوراث زوجه است، باید سهم وی از آن کسر می شود و مابقی #مهریه را به وراث دیگر زوجه پرداخت نماید.
🍃 در صورت نداشتن فرزند، سهم زوج نصف آن و در صورت داشتن فرزند، فرض وی ربع مهریه است مابقی به دیگر #وراث زوجه می رسد.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
🔰 سلب حضانت 🔰
💢 گاهی #حضانت فرزند برعهده یکی از والدین قرار میگیرد و والد دیگر اعتقاد دارد که آن والد صلاحیت و شایستگی لازم برای حضانت و سرپرستی از فرزند را ندارد. در نتیجه میتواند به دادگاه خانواده مراجعه کرده و درخواست سلب حضانت بدهد.
✍️ از جمله این دلایلی که میتوان برای سلب حضانت فرزند ارائه کرد عبارت است از: عدم داشتن توانایی #مالی لازم برای اداره خود و فرزند مشترک، نداشتن شغل مناسب، زندگی در محیط و فضای نامناسب و غیر اخلاقی، مشهور بودن به فساد اخلاقی، #اعتیاد داشتن، کتک زدن و آزاد دادن کودک خارج از حد متعارف و ...می باشد
✅ رسیدگی به دعوی سلب حضانت در صلاحیت دادگاه خانواده است.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
#اولین_جلسه_دادگاه
✍️ اولین جلسه #دادگاه که برای رسیدگی به ماهیت #دعوا تشکیل شده ،فقط در صورتی که موجبات رسیدگی فراهم باشد و خوانده فرصت و امکان #دفاع در برابر #دادخواست داشته باشد حتی اگر دفاع ننماید اولین جلسه #دادرسی به شمار می رود
🍃اگر #خوانده در تنها جلسه دادرسی که تشکیل میشود حاضر شده ودر مهلتی که دادگاه برای دفاع به او می دهد سکوت نماید اولین #جلسه_دادرسی محقق شده و حکمی که علیه او صادر می شود حضوری است
🍃چنانچه در اولین جلسه دادرسی خواهان دفاعیات خود را در مقابل دادخواست ارائه نماید اما به علت عدم کفایت وقت جهت استماع پاسخ خواهان جلسه تجدید شود جلسه بعدی اولین جلسه دادرسی تلقی نمی شود
🍃اگر خواهان #وکیل داشته باشد دادگاه می تواند شخص خواهان را به جلسه دادرسی دعوت کند و در مواردی که دادرس حضور شخص خواهان را یا خوانده یا هر دو را لازم بداند این موضوع در برگ اخطاریه قید می شود در این صورت شخصا مکلف به حضور خواهند بود(ماده ۹۴ و ۹۵ آدم )
🍃در صورتی که اخطار دعوت به جلسه خواهان که دارای وکیل در #پرونده است #ابلاغ_واقعی شود اما اصیل و وکیل هیچ یک در جلسه حاضر نگردند در جلسه مقرر موجبات رسیدگی فراهم است.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
💢 تهدید به افشای اطلاعات شخصی جرم میباشد...
✍️ قانون مجازات اسلامی، در ماده 745 (ماده 16 قانون جرائم رایانه ای) #افشای_اسرار_خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا 2 سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.
🔹البته رازهای خصوصی در قانون ایران بصورت مشخص تعیین نشده و صرافا” در ماده 8 قانون “احترام به آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی” نامه ها، عکس ها، نوشته ها و فیلم های خصوصی را از مصادیق بارز آن دانسته است.
🔹در رویه های مربوط به قوانین قضایی و نظام های عرفی، این دایره اسرار شخصی از این گسترده تر است و نسخه های پزشکی، احکام و قرارهای دادگاهها و سندهای مالی هم در این زمره قرار می گیرند.
🔹تهدید کردن به انجام دادن عملی که ممکن است موجب ضرر و بی آبرویی و یا شرافتی یا افشای اسرار و رازهای خانوادگی گردد، چه تهدید کننده به این واسطه، تقاضایی مال به قصد اخاذی کرده و یا نکرده باشد، جرم مستقل و جداگانه ای است که براساس ماده 669 قانون مجازات اسلامی تا 2 سال حبس و یا تا 74 ضربه شلاق برای آن در نظر گرفته شده است.
🔹لذا همین که کسی شما را تهدید به افشای اطلاعات شخصی (شامل عکس ها، متن چت ها، صدای ضبط شده، فیلم و…) کرده، حتی اگر هرگز آن عمل را هم انجام ندهد (که اکثریت مواقع این تهدیدات هرگز عملی نمی شوند) ارتکاب جرم “تهدید” از سوی او قطعی و برای شما قابل شکایت و پیگیری است.
👈یعنی حتما نیاز نیست که فرد بعد از تهدید، مثلا اطلاعات خصوصی را افشا کند پس همینکه تهدید هم کند جرم محقق شده است.
🔹برخلاف تصور عموم که متن گفتگو در تلگرام، فیس بوک، اینستاگرام وشبکه های اجتماعی دیگر و نیز ایمیل، صدای ضبط شده و فیلم را جزو دلایل قابل استناد به شمار نمی آورند قانون “ادله الکترونیک” را به رسمیت شناخته است.
🔹بنابراین اگر کسی شما را در شبکه های فضای مجازی از قبیل تلگرام و وایبر، فیس بوک، ایمیل و تلفن همراه تهدید کرده است بدانید تمام این محتوا در دادگاه به عنوان دلیل از شما بر علیه شخص تهدید کننده پذیرفته خواهند شد.
🔹دادگاه با مکانیسم مشخصی که توسط کارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد صحت مدارک شما را بررسی کرده و در صورت تأیید، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7