فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فضای مجازی بخش حقیقی زندگی مردم
🔺 مطالبه مهم رهبری این است که فضایی که در دسترس مردم ما هست، نباید خارج از اختیار ما مدیریت شود
🔺 قطعا تفاوت واکنش bbc و manoto نسبت به این سخنان حضرت آقا، و درخواست ترامپ برای فیلتر تیکتاک در آمریکا شد میتواند جالب باشد 😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 میگویند چرا این یک سال را به خاطر کرونا تحمل نکردید و طاقت نیاوردید که مجالس عزای سیدالشهدا(ع) را برپا نکنید
نفس شیخ حسین انصاریان گرم، ببینید امسال که مراسم سخنرانیاش را از حسینیه هدایت به داخل ورزشگاه سعیدی آورده در پاسخ چه میگوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف قاسم فراهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف قاسم فراهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف قاسم فراهانی
این نقشه را منتقدین آمریکائی مخالف باسیاست زیاده خواهانه وزورگویان نظام امپریالیستی آمریکا منتشرکرده اندوهمانگونه که مشاهده می فرمائید پایگاههای آمریکا درنزدیکی مرزهای کشورعزیزمان را مشخص کرده اند ویک نقشه خیالی را نیز به کنایه درکناراین نقشه قرارداده اندکه مثلاً اگر ایران درنزدیکی مرزهای آمریکا پایگاه های متعددی داشت ماآمریکائیان چه احساسی نسبت به ایران داشتیم؟!!
قاسم فراهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف قاسم فراهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمورداین ویدئوی قمه زنی بایدعرض کنم که بیشترآیات عظام باآن مخالفندورهبرانقلاب هم باقمه زنی مخالفند ولی منتشرکنندگان اینگونه فیلمها هدفشان این است که شیعه را زیرسؤال ببرند ودائماً ازاینگونه فیلمهاومطالب درکانالهامنتشرمی کنندمثلا ادعامی کنندکه درزمان مشروطیت بسیاری ازعلما درباغ سفارت انگلیس تحصن کرده بودندوتوسط سفارت انگلیس تغذیه میشدندوعکسی هم دراین موردمنتشرمی کنند ودرموردقمه زنی هم همینطور میگوینداولین قمه زنی راسفیرانگلیس انجام داده درحالیکه مدعی هستنددرسال1296یعنی درزمان احمدشاه مثلا سفیرانگلیس اولین بارقمه زده ودیگران هم از اویادگرفتند که قمه بزننددرحالیکه 70سال قبل ازاین تاریخ یعنی سالهای آغازین سلطنت ناصرالدین شاه،امیرکبیر قمه زنی راممنوع کردواز مراجع تقلید فتوای ممنوعیت قمه زنی راگرفت بطورکلی درفضای مجازی دشمنان قصدشان این است که درذهن جوانان اینگونه القا کنندکه شیعه ساخته وپرداخته انگلیس است مثلا دریک کانالی سال قبل مطلبی منتشرکرده بودندکه درزمان ملی شدن نفت که دست انگلیس ازنفت ماکوتاه شد سفیروقت انگلیس گفته بودتا ماانگلیسی هادرایران آخوندهاراداریم غصه ای نداریم بهرحال این مطلب هم درهمان راستای فریب اذهان مردم بویژه جوانان ما منتشرشده است.
قاسم فراهانی کارشناس ارشد مسائل سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگداشت عاشورا تزریق روح اسلام به انسانهاست.
روز عاشورا روز شستن روح از گناهان است .
قاسم فراهانی
💣اولین نهاد رسمی عربی که از توافق صلح میان امارات و رژیم صهیونیستی حمایت کرد.
«نایف فلاح مبارک» دبیرکل خود را حامی امارات اعلام و از مواضع و حمایت جانبدارانه ایران در حمایت از آرمان ملت فلسطین بر آشفت و ایران را به دخالت در امور داخلی کشورهای عربی متهم کرد.
شورای همکاری خلیج فارس شامل شش کشور عربستان، قطر، کویت، بحرین، امارات و عمان می باشد.
#لبيك_يا_خامنه_اي
#قاسم فراهانی کارشناس ارشد سیاسی
۴ تصویر و ۴ درس برای ما:
۱. حتی اگر قانون باب میلمان نبود، ولی حتما رعایت کنیم.
۲. حتی اگر مستمع زیادی نداشتیم، ولی منبر و روضهی حسین(ع) را تعطیل نکنیم.
۳. حتی اگر در هیئت و تکیه مراسم عمومی نبود، ولی آن را سیاهپوش کنیم.
۴. سادهزیستی، نظم و ترتیب را فراموش نکنیم.
#لبيك_يا_خامنه_اي
قاسم فراهانی
فرق سقیفه با کربلا
سقیفه می گفت اسلام را قبول داریم ولی ما باید خلیفه باشیم.
یزیدعلیه لعنه می گفت اسلام را قبول ندارم و من باید خلیفه باشم.
ابوریحان بیرونی می نویسد :معاویه بعد از مسلط شدن بت های زینتی را از غرب می خرید و برای بت پرستان کشور هند می فروخت و درآمد کسب می کرد.
کربلا آمد بت پرستی یزیدیان را از بین ببرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل در متن زیر .حتما مطالعه فرمائید.
#قاسم فراهانی:
#تحلیل پیاده روی شاه عباس باامیدقبولی عزاداری های شما بله همانگونه که مستحضر هستید باروی کارآمدن صفویان مذهب رسمی ایران تشیع شدالبته آنگونه نبوده که بیکباره این اتفاق بیفته بلکه دربیشترنقاط ایران مردم شیعه بودندولی تاآنزمان رسماً اعلام نشده بودهرچند تاآنزمان درهرمنطقه ای حکومت ملوک الطوایفی برقراربود ودرزمان صفویان کشور یکپارچه تحت حاکمیت دولتی واحد درآمد خاندان صفوی از مدتهاقبل در اردبیل ومنطقه آذربایجان دارای نفوذ معنوی بود وشیخ صفی الدین اردبیلی از آنچنان شهرت معنوی برخوردار بودکه تیمورلنگ که از آسیای میانه ایران راموردتاخت وتاز قرارداد دراردبیل به دیدار شیخ صفی الدین رفت و او را مورداحترام قرارداد بعدازشیخ صفی الدین پسرش شیخ حیدر مورداحترام مردم وپس از شیخ حیدر فرزندش اسماعیل مورداحترام بود طوریکه مریدان گرد اوجمع شدند و وی را بعنوان شاه برگزیدند وشاه اسماعیل رسماً اعلام کردکه دین رسمی ایرانیان تشیع می باشد ودولت عثمانی جنگ را بهمین دلیل باایران آغازکرد واین جنگهاادامه داشت ودرزمان شاه طهماسب وشاه عباس هم ادامه داشت دولت عثمانی برای تحت فشارقراردادن ایران با ازبکها همپیمان شدوازبکهااز شمال شرق وعثمانی ازغرب باایران می جنگیدند. دربرهه ای از جنگ ذکرشده ،ازبکهامشهد را اشغال کردند شاه عباس از اصفهان با سی هزارنفرازطریق یزد،طبس بسمت مشهدشتافت وسرداراللهوردی خان هم باسی هزارنفر قرارشد از طریق جنوب خراسان درتاریخ معینی به لشکریان شاه عباس بپیوندد وشاه عباس درتاریخ مشخص شده به نزدیکی مشهدرسید ولی اللهوردی خان هنوزبه محل ملاقات نرسیده بودکه ازبکهابه شاه عباس حمله کردندوازبکهابه نزدیک چادر شاه عباس رسیده بودندکه شاه عباس نذرکرد وارتباط معنوی باامام رضاعلیه السلام برقرارو به آن بزرگوارعرض کرد یاامام رضااگر شکست نخورم وپیروزشوم ومشهدرااز این متجاوزان پاکسازی کنم سال آینده پای پیاده به آستان مقدست مشرف خواهم شد ودقایقی بعد پیکی رسیدوبه شاه عباس گفت قربان ، اللهوردیخان بالشکریانش پشت این تپه درانتظارفرمان شماهستند شاه عباس دستوردادفورابه سمت همان منطقه بیایندوخلاصه ازبکهاراشکست دادندومشهدرااز اشغال ازبکها آزادکردند وسال بعد شاه عباس نذرش راادا نمود وهمچنین جاده سنگفرشی ازاصفهان تامشهداحداث نمود وکاروانسراهای متعددی درجاده های ایران بویژه راههای مشهدمقدس احداث کرد.
امام صادق (علیه السلام)
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ عَلِيٌّ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ كُنْ لِمَا لاَ تَرْجُو أَرْجَى مِنْكَ لِمَا تَرْجُو فَإِنَّ مُوسَى بْنَ عِمْرَانَ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِ خَرَجَ يَقْتَبِسُ لِأَهْلِهِ نَارا فَكَلَّمَهُ اَللَّهُ وَ رَجَعَ نَبِيّا وَ خَرَجَتْ مَلِكَةُ سَبَإٍ كَافِرَة فَأَسْلَمَتْ مَعَ سُلَيْمَانَ وَ خَرَجَ سَحَرَةُ فِرْعَوْنَ يَطْلُبُونَ اَلْعِزَّ لِفِرْعَوْنَ فَرَجَعُوا مُؤْمِنِينَ.
امام صادق عليه السّلام از قول على عليه السّلام نقل مى كند كه:نسبت به آنچه اميد ندارى اميدوارتر از آنچه به آن اميد دارى باش،زيرا موسى بن عمران از شهر خارج شد تا براى امتش از خدا طلب آتش كند،خداوند با او سخن گفت و به عنوان رسالت مراجعت كرد،ملكۀ سبا نيز كافر از شهر خارج شد ولى نزد سليمان مسلمان شد،و جادوگران فرعون برايش طلب عزّت مى كردند ولى خودشان با ايمان بازگشتند.
🔴زنان عاشورایی
📚قسمت اول
♦️ام سلیمان
کنیه اش ام سلیمان است. کنیز امام حسین «علیه السلام» که آن حضرت وی را هزار درهم خرید و در خانه ام اسحق (مادر فاطمه صغری) همسر امام، خدمت می کرد. سپس با ابو رزین ازدواج کرد و سلیمان از او به دنیا آمد. سلیمان غلام امام حسین «علیه السلام» بود.
سلیمان پیک امام حسین به سوی رؤسا و اشراف بصره بود که عبید الله بن زیاد دستور داد گردنش را بزنند. سلیمان همان است که در زیارت ناحیه مقدسه نامش آمده است. ام سلیمان به همراه مولایش امام حسین «علیه السلام» راهی کربلا شد. همسرش نیز از اصحاب امام حسن «علیه السلام» بود. ام سلیمان زنی عالم، فاضل و نیکوکار بود که همراه مولایش امام حسین «علیه السلام» راهی کربلا شد و جزو اسیران واقعه عاشورا گردید. وی تمام مصایب را در راه خدا تحمل کرد.
♦️فُکهیه
زوجه عبد الله بن اریقط بود. وی در خانه رُباب، همسر امام حسین «علیه السلام» خدمت می کرد. از عبد الله فرزند پسری آورد به نام قارب که در کربلا به شهادت رسید. فکهیه نیز همراه رباب در زمین کربلا به سلک اسیران به شام رفت.
♦️حُسنیه
یکی از جواری حضرت سید الشهداء است، امام حسین «علیه السلام» او را از نوفل بن حارث بن عبدالملک خرید. وی به ازدواج مردی به نام سهم درآمد و مُنحج از او متولد گردید. حسنیه به امام زین العابدین «علیه السلام» خدمت می کرد تا اینکه به همراه سید الشهداء «علیه السلام» و فرزندش منجح به کربلا آمد. منجح در کربلا به شهادت رسید. حسنیه با اهل بیت «علیهم السلام» در مصایب آن شریک و یاور و غمخوار آنان بود.
📚پایان قسمت اول زنان عاشواریی
🔴زنان عاشورایی
📚قسمت دوم
♦️ام وهب، همسر عبدالله بن حباب الکلبی
ام وهب یکی از زنان شجاع و مجاهدی بود که نام اصلی او قمر دختر عبد از بنی فمر بن قاسم و همسر عبد الله بن عمیر از طایفه بنی عُلیم بود، چون شوهرش تصمیم گرفت از کوفه به یاری حسین «علیه السلام» بیرون بیاید ام وهب نیز اصرار کرد تا او را با خود ببرد.
در روز عاشورا وقتی عبدالله بن عمیر به میدان رفت او نیز چوبی به دست گرفت و به میدان شتافت. ولی امام حسین «علیه السلام» مانع او شد و فرمود: «زنان موظف به جهاد نیستند». اما پس از شهادت شوهرش به بالین او رفت و صورت او را پاک کرد و می گفت: بهشت بر تو مبارک باد! از خدا درخواست می کنم که مرا همراه تو قرار دهد که شمر، غلامش رستم را سراغ او فرستاد. آن غلام با عمود سر او را شکافت و به شهادت رسانید. ام وهب اولین زن شهید در روز عاشورا بود.
شیخ عباس قمی به نقل از علامه مجلسی می گوید: در حدیثی دیدم که ابن وهب نصرانی بود و با مادرش به دست حسین «علیه السلام» مسلمان شد؛ در مبارزه خود بیست و چهار پیاده و دوازده سوار را کشت و اسیر شد. او را نزد عمر سعد بردند و گفت: عجب شجاعتی داری؟ سپس دستور داد سرش را بریدند و به لشکرگاه حسین «علیه السلام» انداختند. مادرش سر او را برداشت و بوسید و به لشکرگاه ابن سعد انداخت و به مردی خورد و او را کشت. سپس با تیرک چادر حمله کردو دو مرد دیگر را کشت. حسین «علیه السلام» او را فرمود: ای ام وهب، برگرد. جهاد از زنان برداشته شده. ام وهب برگشت و می گفت: «الهی نا امیدم مکن، حسین «علیه السلام» فرمود: تو را خدایت نا امید نکند ای ام وهب».
♦️ام خلف همسر مسلم بن عوسجه
ام خلف از زنان نامدار شیعه در قرن اول هجری است. وی با مسلم بن عوسجه - یار باوفای حسین «علیه السلام» - ازدواج کرد که ثمره آن فرزندی به نام خلف بود. مسلم بن عوسجه و فرزندش در روز عاشورا در رکاب مولایشان حسین «علیه السلام» به شهادت رسیدند. ام خلف از زنان مؤمنه ای بود که محبت اهل بیت «علیهم السلام» سراسر وجودش را پر کرده بود. ام خلف که با همسر و پسرش در بین راه به کاروان حسین «علیه السلام» پیوسته بود پس از شهادت شوهرش مسلم، فرزندش را به میدان جنگ فرستاد. پس از شهادت مسلم بن عوسجه، امام حسین به فرزندش خلف فرمود: اگر به میدان روی و کشته شوی، مادرت تنها و بی کس خواهد بود، تو به سرپرستی مادرت سزاوارتری تا به جنگ.
ام خلف که شاهد این سخنان بود، در برابر فرزندش ظاهر شد و خطاب به او گفت: ای پسرم! نصرت و یاری فرزند پیامبر «صلی الله علیه و آله» را بر سلامت و امان خودت ترجیح ده؛ اگر سلامت خودت را برگزینی هیچ گاه از تو راضی نخواهم شد.
خلف با شجاعت به میدان رفت. ام خلف او را تشویق می کرد و می گفت: بشارت باد بر تو ای پسرم که به زودی از آب کوثر سیراب خواهی شد. خلف سی نفر از دشمنان را به قتل رسانید و خود در راه دفاع از دین و امامش به شهادت رسید. کوفیان سر او را به سوی مادرش انداختند. آن زن شجاع و وارسته سر فرزند جوان را به آغوش گرفت و بوسید و گریه سر داد به گونه ای که همه کسانی که شاهد این صحنه جانسوز بودند به گریه افتادند و شیرینی پیروزی ظاهری دشمن را به کام آنان تلخ نمود.
📚پایان قسمت دوم زنان عاشواریی
🔴زنان عاشورایی
📚قسمت سوم
♦️ام عمرو جُنادة همسر جنادة بن کعب انصاری
نامش بحریه بنت مسعود الخزرجی است. همسر جنادة بن کعب انصاری و از شهدای کربلاست. نامش را جنادة بن حرث هم نوشته اند که از طایفه خزرج بود. جنادة بن کعب از مکه به کاروان حسین «علیه السلام» پیوست و در روز عاشورا در حمله اول به شهادت رسید. پسرش عمروبن جناده نیز در کربلا شهید شد.
عمرو بن جناده انصاری از شهدای نوجوان کربلا بود و چون خواست به میدان رود امام فرمود: پدر این جوان کشته شده شاید مادرش راضی نباشد که به میدان رود، عمرو گفت: مادرم دستور داده که به میدان بروم و لباس جنگ بر من پوشانده است. عمروبن جناده 9 یا 11 سال بیشتر نداشت که به میدان رفت و شهید شد. سرش را برای مادرش انداختند. مادرش آن سر را برداشت و گفت: چه نیکو جهاد کردی پسرم، ای شادی قلبم! ای نور چشمم! سپس سر را به طرف دشمن پرتاب کرد و آن سر به مردی خورد و او را از پای در آورد، سپس عمود خیمه را برداشت و حمله کرد که به وسیله آن بجنگد. امام حسین «علیه السلام» مانع او شد و او را به خیمه زنان برگرداند. نام عمروبن جناده در زیارت ناحیه مقدسه آمده است.
♦️رویحه، همسر هانی بن عروه مرادی
رویحه با ورود مسلم بن عقیل به کوفه، در منزل خود از او پذیرایی نمود. با شهادت مسلم بن عقیل و همسرش هانی بن عروه به اتفاق فرزندش یحیی در کوفه مخفی شد. با اطلاع از ورود امام حسین «علیه السلام» به کربلا، نزد حضرت شتافتند و یحیی در رکاب امام حسین «علیه السلام» به شهادت رسید. پدر این زن عمر بن حجاج در کربلا در لشکر عمر سعد بود و به موکلین آب فرات تأکید می کرد نگذارند سپاه حسین «علیه السلام» به آب دسترسی پیدا کنند؛ اما این زن شجاع در محبت اهل بیت «علیهم السلام» همانند شوهرش هانی بود.
📚پایان