رئیسی: اینترنت پرسرعت در اختیار مردم باشد
🔹دولت تاکید دارد اینترنت با کیفیت و پرسرعت در اختیار مردم باشد. وزارت ارتباطات مکلف است زیر ساخت لازم را برای استفاده مردم از مزایای اینترنت امن، با کیفیت و پرسرعت فراهم کند.
🇮🇷#ایران_قوی
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمد بن جاسم آل ثانی، نخست وزیر سابق قطر:
🔴 کشورهای عربی هرگز در طول تاریخ موضع عزتمندانه ای نداشتند، ما همیشه گوش به فرمان عوامل غربی بودیم! ما تا حالا شریک غربی ها نبودیم بلکه نوکر آنها بودیم!
🔴 ما یک بت ساختیم و آن هم ترس از دست دادن حمایت های آمریکاست، در حالی که تفکر پشتیبانی آمریکا توهمی بیش نیست!
#افول_آمریکا
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🔴حدیث روز
✨امام رضا عليه السلام
مَن جَلَسَ مَجلِسا يُحيى فيهِ أمرُنا ، لَم يَمُت قَلبُهُ يَومَ تَموتُ القُلوُبُ ؛
هر كه در مجلسى بنشيند كه در آن ياد ما (اهل بيت) زنده مى شود ، قلبش ، در روزى كه قلب ها مى ميرند ، نمى ميرد.
📚وسائل الشیعه ج ۴۴، ص ۲۷۸
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🌙قدر ماه رجب را بدانیم...
🔸رهبر معظم انقلاب: ایّام ماه رجب است. قدر این ماه را و این روزها را بدانیم؛ ماه رجب، ماه توسّل و تضرّع و دعاست، ماه تصفیهی روانی و معنوی است؛ دلها را به خدا باید نزدیک کرد؛ بخصوص جوانهای شما... به این تقویت ارتباط با خداوند در لحظهلحظهی عمرمان احتیاج داریم و این ایّام ماه رجب متناسب با این [احتیاج] است. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
🌸#امام_خامنهای
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🔸نفوذ دشمن، یکی از تهدیدهای بزرگ برای کشور ایران
📎بصیرت سیاسی، اجتماعی و انقلابی
🌸#امام_خامنهای
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح مزایای طرح حمایت از کاربران فضای مجازی در پنج دقیقه
چرا در مورد این طرح به ما دروغ میگویند؟
منافع چه کسانی با این طرح به خطر میافتد؟
🌸#طرح_صیانت
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
⭕️ هشتگ صیانت/ این طرح نباید تصویب شود! چرا؟/ ۱۰ نکته مهم + یک واقعیت انکارناپذیر
✍️ کلیات طرح «نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» در کمیسیون مشترک تصویب شد. بلافاصله موجی از حملات علیه این کمیسیون و نمایندگان مجلس آغاز شد که از اصلاح طلبان، سلبریتیها، مسئولان دولت روحانی، شبکههای ضدانقلاب و.. را شامل میشد. متاسفانه که در این موج تخریب برخی فعالان مجازی و رسانه های جبهه انقلاب هم حاضر بودند.
🔻🔻اما درباره این موج تخریب چند نکته باید گفته شود:
1️⃣ از جماعت اصلاح طلب و یا سلبریتی هایی نظیر ژوله و مهراب قاسم خانی که همواره جهت منافع آنها در مقابل منافع ملت بوده انتظاری نیست که از این طرح طرفداری کنند. خصوصا آنکه حیات برخی گروه های سیاسی و یا سلبریتیها کلا در این نوع مدیریت فضای مجازی است و نگران کساد شدن کاسبی خود هستند.
2️⃣ عصبانیت شبکه های ضدانقلاب در نوع خود جالب و قابل توجه است و این سوال را ایجاد می کند که مگر قرار است چه طرحی تصویب شود که از ضدانقلاب خارج نشین تا حساب کاربری رسمی صهیونیستها عصبانیت خود را علنا بروز میدهند.
3️⃣ تعداد قابل توجهی از کاربران فضای مجازی به خاطر تصویب کلیات این طرح به مجلس و این کمیسیون حمله کردند. اما متاسفانه در بررسی حجم تخریب صورت گرفته به وضوح مشخص است که اکثر افراد نه این طرح را خوانده اند و نه اساسا میدانند که این طرح میخواهد چه کند.
4️⃣ نکته قابل تاسف دیگر آنجاست که اغلب محتوای حمله به مجلس و کمیسیون در قالب توهین، تهمت و تمسخر نمایندگان است.
5️⃣ شدت توزیع محتوای غلط تا حدی است که معترضان عنوان میکنند کندی فعلی اینترنت به خاطر این طرح است. در حالی که این طرح فعلا در حد تصویب کلیات است و خود اعضای تصویب کننده نقدهای جدی بر مواد آن دارند. حتی وزیر ارتباطات از نقدهای جدی به این طرح سخن گفته که باید در بررسی جزئیات مطرح شود.
6️⃣ ادعای دروغ بررسی در خفای این طرح در حالی صورت می گیرد که دهها جلسات بررسی این طرح با انواع کارشناسان به صورت زنده پخش شده است اما بنا بر این است که تلقین یک کودتا صورت بگیرد.
7️⃣ از این واقعیت هم نمی توان گذشت که برخی نمایندگان محترم مجلس نه تنها نگاه به مسائل ملی ندارند بلکه صرفا نگاهشان به دور بعدی انتخابات است و نگران حضور در مجلس بعدی هستند؛ برای همین از هر هجمه رسانهای وحشت کرده و سریعا نظر خود را با حمله کنندگان همسو میکنند. اساسا برخی افراد و جریانات سیاسی حاضر در مجلس علی رغم ادعایی که دارند، اهل پرداخت هزینه برای منافع ملی نیستند.
8️⃣ ترفندی با عنوان «الان و در این شرایط کشور وقت این کارها نیست» به دستاویزی برای یک عده فعال سیاسی و رسانهای تبدیل شده تا هرچه را که نمیخواهند به کنار بزنند.
9️⃣ حکمرانی فضای مجازی موضوع کم اهمیتی نیست که بتوان آنرا به تاخیر انداخت یا از کنار آن با ژستهای روشنفکری گذشت بلکه به شدت در اولویت قرار دارد. تا همین امروز این فضای «ول» همراه با «دیکتاتوری رسانهای دشمن» که به کرات در بیانات رهبرانقلاب مورد اشاره قرار گرفته، ضربات جبران ناپذیری به کشور وارد کرده است.
🔟 فارغ از نیروهای جبهه انقلاب و آنها که اساسا از اصل ماجرا خبردار نیستند و صرفا گزاره های نادرستی درباره این طرح شنیده اند، اما در سایر موارد نظیر خود اینستاگرام، سیاسیون داخلی(اصلاح طلب، اعتدالی، احمدی نژادی و...)، ضدانقلاب، مزدوران رسانهای، سلبریتیها و... بحث انواع تعارض منافع (امنیتی، سیاسی، مالی و... ) جدی است و موج حملاتی که در پس پرده دلسوزی برای معیشت و کسب کار مردم انجام می شود به این خاطر است. (توضیح مفصل این بند در این مطلب نمیگنجد)
این واقعیت، انکارناپذیر است که در هر بازه زمانی این طرح و امثالهم مطرح بشوند همین موج مخالفتها و فریبها به راه خواهد افتاد مگر آنکه طرح را از خاصیت انداخته باشند. برای همین توجیه افکار عمومی یک بحث جدی است و خلأ آن همان طور که بسیاری از دلسوزان در این چند روز اشاره کردند به طور جدی حس شد؛ امر بسیار مهمی که لازم است در ادامه مسیر در اولویت قرار گرفته و تدبیر مناسبی برای آن اندیشیده شود.
🌸#جهاد_تبیین
🌸#طرح_صیانت
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🌀 نکتهای در بابِ صیانت از طرحِ صیانت
📝 جواد خسروی
👈 خبر اول: در کشور ..... برای مقابله با آسیبها و تهدیدات فضای مجازی، قوانینی مثل قانون COOPA ،CIPA و قانون نزاکت ارتباطات(Communications Decencey Act) وجود دارد که این قوانین میزان دسترسی به اینترنت را مشخص و محدود میکنند و فیلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی" را مجاز می دانند و این فیلترینگ به دو شیوه؛ هم از مبدا با نصب نرمافزارهای خاص در ispها و هم کنترل در مقصد با نصب نرمفزار روی گوشی انجام میشود.
👈 خبر دوم: در کشور..... قانونی با نام منشور اسنوپر تصویب شد که براساس آن شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی و تلفن همراه میبایست دادههای مربوط به تمامی تماسهای ایمیلی و پیامکی ارسالی کاربران را به مدت یک سال و برای مراجعه احتمالی پلیس و سازمانهای اطلاعاتی در آینده ضبط کنند. ای. دبلیو.اف نیز یکی دیگر از چندین بنیاد نظارت بر شبکههای اجتماعی این کشور در مورد پورنوگرافی، کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی است.
👈 خبر سوم : در کشور ..... قوانین «هادویی» و «لوپسی» به عنوان اعمالکنندهی شدیدترین نظارت حکومتی بر فضای سایبری وجود دارد که براساس آن، کاربرانِ ناقض قوانین، از دسترسی به شبکه محروم میشوند و علاوه بر مسدود کردن فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک، شهروندان حق جستوجوی برخی عبارات را در موتورهای جستوجو ندارند...
⁉️ به نظر شما به جای این نقطهچینها نام چه کشورهایی را باید گذاشت؟
🔻 به ترتیب آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند که این قوانین را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند و جالب اینجاست که چنین هیاهوی رسانهای در کشورشان ایجاد نشده! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت میکند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایههای انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، اینهمه جوسازی می شود....
🌸#طرح_صیانت
🌸#جهاد_تبیین
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
اصلوفرع طرح صیانت چیست؟
🔹مصوبه دیروز کمیسیون مشترک مجلس در مورد تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به جهت برداشت عمومی و روایتسازی اجتماعی دچار تشویش است. چگونه میتوان این روایتها را به اصلوفرع ماجرا تبدیل کرد؟
🔹اول پاسخ به یک سوال: آیا کشور برای ایجاد محدودیت یا فیلترینگ قانون کم دارد؟ اگر پاسختان مثبت است به این سوال جواب دهید که چطور تا کنون فیلترینگ اعمال میشد؟ مگر توییتر یا تلگرام فیلتر نشد؟ شد، آنهم زمانی که صیانتی در کار نبود. تعریف چنین کارکردی برای طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی چندان آوردهای برای نظام و حاکمیت ندارد.
🔹اختیارات و ضوابطی که از قبل هم بود چنین امکانی را به حاکم میدهد که شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کند و هیچ نیازی به صیانت و حمایت نداشته باشد. اما ماجرای طرح صیانت به این سادگی نیست که بخواهیم حمل بر فیلترینگ یا محدودسازیاش کنیم.
🔹برداشتها و روایتسازیها از طرح صیانت مشوش است. این روایتسازیها علاوهبر آنکه معمولا دقیق یا کامل نیست، مردم را هم دچار نگرانی میکند.
🔹تمام قاعدهگذاریها حتی سیاستگذاری تشویقی و تنبیهی، همه باید واجد عقلانیت باشند. از توجه به تکتک مفاد قانون تا نحوه مدیریت افکار عمومی تا ملاحظات و مناسبات اجرایی آن، همه و همه باید در چارچوب یک عقلانیت و منطق قابل دفاع پیش برود.
🔹هیچ عقل سلیمی تدبیر و مدیریت بخشی از جامعه خود را به حاکمیت غیر حواله نمیدهد. شاید در چنین اعمال حاکمیتی ضعف و قوتی باشد، اشکالی ندارد باید مطالبه کرد تا اصلاح شود. اما خط اصلی گم نشود. نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بیغیرت باشد.
🔹ترجمه این حرفها در مصداق صیانت یک جمله است: نمیتوان نخ حاکمیت فضای مجازی کشور را به خارج از کشور سپرد. اینکه دولت و نظام نظارهگر حضور و حاکمیت دیگران در جامعه خود باشد و هیچ نکند دقیقا مصداق عجز حاکمیتی و وابستگی است. نظام باید از ترک فعل دست بردارد.
🌸#جهاد_تبیین
🌸#طرح_صیانت
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
💠 هل من ناصر ینصرنی⁉️
#⃣ #جهاد_تبیین
فرمودند :
#جهاد_تبیین
فریضه قطعی و فوری است
سه کلمه ، سه تاکید محکم
فریضه
قطعی
فوری
این چیزی جز هل من ناصر ینصرنی است ؟!
🌸#جهاد_تبیین
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
*🛑 جهاد تبیین ، جهاد قطعی و فوری*
*⭕️اطلاعاتی مفید در خصوص جنگ نرم*
➖➖➖➖➖➖➖➖
*👈 جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی می شود :*
*1️⃣ - ویژگی های جنگ نرم :*
*۱- پیچیده بودن*
*۲- آرام و بی صدا*
*۳- غافلگیر کننده*
*۴- پیشرفته*
*۵- هنرمندانه*
*۶- سازماندهی شده*
*۷- سریع و پرشتاب*
*۸- دقیق نبودن مرز های خودی و غیر خودی*
*2️⃣ - روش های اعمال جنگ نرم :*
*۱- فریب مردم*
*۲- شایعه پراکنی*
*۳- شبهه افکنی در جامعه*
*۴- کارشکنی در برنامه ها*
*۵- نفوذ ( نفوذ در اشخاص - نفوذ در ارکان - نفوذ در برنامه ها و تصمیمات )*
*۶- برخی اغتشاشات صنفی*
*3️⃣ - ابزارهای جنگ نرم :*
*۱- رسانه ؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل : ماهواره ، اینترنت ، فضای مجازی*
*۲- سلبریتی ها از هر قشری ( هنرمند ، ورزشکار ، شاعر ، خواننده و ...)*
*4️⃣ - اهداف جنگ نرم :*
*۱- تغییر باورها و اعتقادات*
*۲- تغییر افکار و اندیشه ها*
*۳- تغییر رفتار*
*۴- تغییر ساختار ( هدف غایی)*
*5️⃣ - پیامدهای جنگ نرم :*
*۱- سست کردن مقاومت ملی*
*۲- از بین بردن وحدت و انسجام*
*۳- به هم ریختن آرامش روانی جامعه*
*۴- ایجاد دوقطبی های کاذب و عمیق کردن برخی شکاف های سطحی و جزئی موجود*
*۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها*
*۶- تغییر سبک زندگی از شیوه بومی ، سنتی و اسلامی به لوکس گرایی و مصرف زدگی*
*۷_ ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان ؛ چه این اطراف ، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر و ...*
*6️⃣ - راههای مقابله با جنگ نرم :*
*۱- تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد*
*۲- بصیرت افزایی*
*۳- نیکوکاری*
*۴- تقویت همبستگی*
*۵- خدمت به مردم*
*۶- شایسته گزینی*
*۷- مبارزه با فساد*
*۸- صداقت با مردم*
*۹- حضور در مراسم های مذهبی و ملی*
*۱۰- تقویت روحیه ایثار*
*۱۱- تقویت امید در جامعه*
*۱۲- باور به نقش جوانان*
*۱۳- توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان*
*۱۴- تسهیل ازدواج*
*۱۵- توجه به معیشت مردم*
*۱۶-اعتقاد به اصل"ما می توانیم"*
*۱۷- ساده زیستی و پرهیز از اسراف*
*۱۸ - مصرف کالاهای داخلی*
*۱۹ - تلاش در جهت رفع محرومیت*
*۲۰- کاهش فاصله های غیر ضروری و غیر لازم میان مردم و مسئولین .*
*🛑 جنگ امروز ، امتداد جنگ هشت ساله دیروز است ، اما به مراتب سخت تر و پیچیده تر .*
*⏪ جهاد تبیین ، جهاد امروز ما*
🌸#جهاد_تبیین
🌸#طرح_صیانت
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
⭕️ده فرمان دشمن
✍منوچهر محمدی - دکترای روابط بین الملل و استاد دانشگاه تهران.
❇️ ۱۰ فرمانی که رسانههای #دشمن روی آن متمرکز هستند و همه روزه از سوی ارتش رسانهای ناتو در لندن، واشنگتن، پاریس و تلآویو و روی آن کار میشود:
🔺 ۱. مخفی کردن پیشرفتهای ایران.
🔺 ۲. ضریب دادن به مشکلات و نارساییها.
🔺 ۳. بزرگنمایی پیشرفتهای دشمن و کشورهای متخاصم.
🔺 ۴. تسری دادن فساد یک یا چند مسئول به همه نظام.
🔺 ۵. ناامید کردن مردم از بهبودی اوضاع.
🔺 ۶. کشته سازی در اعتراضات و تجمعات و شورش ها.
🔺 ۷. تمسخر روحانیت با اندک بهانه ای.
🔺 ۸. ترویج و تبلیغ آدم ناکارآمد و بیعرضه در انتخابات.
🔺 ۹. فساد مسئول منتخب مردم مساوی با فساد نظام.
🔺 ۱۰. توهین و تخریب قهرمانان سیاست و خدمت به کشور و جلوگیری از الگو شون آنها.
🖌پ.ن:
باید این #ده_فرمان مورد توجه مبلغین و فعالین فرهنگی_سیاسی جامعه باشد و برای روشنگری افکار عمومی ضمن تبیین نقشه دشمن، نمونه هایی از مصادیق آن را ذکر کرده و بصیرت بخشی کنند.
🌸#جهاد_تبیین
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
📸 اوضاعِ اوکراین پس از حملات روسیه
🔹اسپوتنیک به نقل از وزارت دفاع روسیه نوشته شمار زیادی از نظامیان اوکراینی با زمین گذاشتن سلاحهای خود، از اوکراین فرار کردهاند.
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صف چند کیلومتری اوکراینیها برای خروج از کییف
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
📸 تاکنون به کدام مناطق اوکراین حمله شده است؟
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🔴«الکسی گونچارنکو»، نخست وزیر #اوکراین، به فاکس نیوز گفت:
اوکراین تنها کشوری در تاریخ بشر است که تسلیحات #هستهای خود را با تضمین #آمریکا، #انگلیس و فدراسیون #روسیه، واگذار کرد در حالیکه سال ١٩٩۴ سومین قدرت هستهای جهان بود.
حالا که بمباران و کشته میشویم، این تضامین کجا هستند؟
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
#اوکراین کشوری بود با ۱۹۰۰ کلاهک هسته ای
۳ سال بعد از استقلال حتی ب.م.ب افکن هایش را نابود کرد، غرب هم تضمین داد از آن دفاع میکند
اوکراین اعتماد کرد
امروز این کشور تجزیه شده، در جنگ و ناامنی است
غربگرایانی که از خلع سلاح م.و.ش.ک.ی ایران حرف میزنند،ریل گذار همین سناریو در ایران هستند...
#آقای_تحلیلگر
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
شاخو شانه کشی و لشکر کشی جنگی #روسیه به #اوکراین ناظر به دو نکته راهبردی است:
🔻اول: افزایش قدرت نرم روسیه در مدیریت افکار عمومی مردم روسیه با محدود کردن شبکه های اجتماعی غربی
🔻دوم: افول قدرت اروپا و آمریکا که دیگر توان و قوایی برای حمایت از شرکای خود در جهان ندارند
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
⭕️ اوکراین چه بود و با راهبرد #تسلیم چه شد؟
🔹در دوران جنگ سرد و وجود اتحاد جماهیر شوروی، اوکراین (یکی از جمهوریهای شوروی) محل استقرار یک سوم از موشک های اتمی ابرقدرت شرق شده بود. بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۳۷۰، اوکراین این حجم از سلاح های هسته ای و بهترین تجهیزات طراحی و ساخت سلاح های هسته ای را در اختيار داشت و سومین قدرت اتمی جهان به حساب می آمد.
🔸انبار های سلاح های هسته ای اوکراین شامل ۱۳۰ موشک بالستیک قاره پیما با برد بین ۵ تا ۱۰ هزار کیلومتر بود که هر موشک دارای ۱۰ کلاهک هسته ای بود که تاکنون در سطح موشک های بالستیک بی نظیر است. در مجموع ۱۷۰۰ کلاهک هسته ای در خاک اوکراین وجود داشت. علاوه بر این، اوکراین دارای ۳۳ بمب افکن دورپرواز بود.
🔹اما در سال ۱۳۷۳، اوکراین با امضای معاهده "بوداپست" به همراه آمریکا، انگلیس و روسیه، متعهد شد که کلیه سلاح های هسته ای خود را تحویل دهد و در مقابل آمریکا و انگلیس تعهد کردند که از امنیت و تمامیت ارضی اوکراین درمقابل هرگونه تجاوز خارجی حمایت کنند. اوکراین به این تعهد خود به طور کامل عمل کرد اما از آن به بعد به یک کشور حاشیه ای و آسیب پذیر تبدیل شد.
🔸در بحران فعلی اوکراین و روسیه، آنچه تا کنون مشخص گردیده این است که حمایت جهان غرب از اوکراین در حد اعمال تحریم های جدید، گوناگون و گسترده علیه روسیه باقی خواهد ماند و جهان غرب به رهبری آمریکا هرگز به خاطر اوکراین، اقدام به برخورد نظامی با روسیه نخواهد کرد زیرا هرگونه درگیری نظامی بین روسیه و جهان غرب به جنگ جهانی سوم و جنگی با سلاح های اتمی تبدیل خواهد شد. قطعا اوکراین چنین ارزشی برای جهان غرب ندارد.
🔰 "یوری کاستنکو" سیاستمدار معروف اوکراینی در کتاب "اوکراین و خلع سلاح هسته ای" چنین نوشته است:
🔹«همه ما (اوکراینی ها) فریب خوردیم و برای آن معاهده دست زدیم، بنابراین همه ما مقصریم. خلع سلاح هسته ای با توافق و کف و سوت ملت اوکراین و با حمایت رسانه ای و تبلیغاتی انجام شد.
🔸اما اکنون مشخص شده که آن ارزیابی ها کاملا اشتباه بوده است. گویی اوکراین، عراق دوم شده که نظام آن با تهاجمی بین المللی سرنگون شد و در حال حاضر به سمت تکه تکه شدن و غرق شدن در بحران های گوناگون پیش می رود.»
🔺#دکتر_امیرحمزه_مهرابی
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🔰آمریکا چه نفعی از بحران اوکراین میبرد؟!
🔷️«جان فاستر»، از مدیران سابق بانک جهانی و متخصص اقتصاد انرژی معتقد است: «اوکراین یک مهره پیاده در بازی شطرنج قدرت است. واشنگتن، انرژی روسیه را تهدیدی برای رهبری جهانی آمریکا و امنیت انرژی اروپا میداند. این کشور به دنبال تضعیف روسیه ازنظر سیاسی و اقتصادی از طریق جلوگیری از ارسال گاز روسیه به اروپاست. دلایل واشنگتن، ژئوپلیتیک و تجاری است. آمریکا به بزرگترین تولیدکننده گاز و صادرکننده LNG در جهان تبدیل شده است و میخواهد بخشی از بازار گاز اروپا را در اختیار داشته باشد تا گاز خود را به آن صادر کند».
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
⚠️ بعضی از اشتباهات هم هستند که هیچ وقت جبران نمیشن
و یک ملت و تاریخ را به فنا میدن
⚫️ مثل اعتماد به غرب و ناتو و آمریکا
مثل قبول تضمین بیگانه و از بین بردن توان اتمی و هزاران موشک خودت
به هوای بدست آوردن اعتماد دشمنان!!
🔴 مثل تبدیل شدن از قدرت سوم اتمی جهان به یک کشور بی توان
به هوای کف و هورای غرب
گاهی چه زود دیر می شود
مثل اوکراین !!
#باید_قوی_شویم
#عبرت
#مذاکرات_هسته_ای
#جنگ_شناختی
✍ محمد تقی احمدی پرتو
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸
🌸#ماه_رجب
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@maktab_shahid_soleimani_Arak