فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اعترافات برژینسکی
⛔️ *متن شبهه*👇🏻👇🏻
#قطر : در حال ساخت جزیره برای سکونت میلیاردرهای جهان
#عربستان : درحال ساخت بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی جهان
#دبی : در حال ساخت اولین شهر مسقف جهان
ایران: جلسه معاون رییس جمهور با کمیسیونهای مجلس برای مهار قیمت تخم مرغ /نبض بازار
ما میتوانیم ...
✅ *پاسخ به شبهه* 👇🏻👇🏻
💢 قیاس بین نقاط قوت یک کشور با نقاط ضعف کشور دیگر، مغالطهای آشکار است. مانند اینکه شاگرد اول یک کلاس با شاگرد آخر کلاس دیگر مقایسه شود. روش منطقی این است که نقاط قوت با نقاط قوت، نقاط ضعف با نقاط ضعف مقایسه شود و یا اینکه معدل کلی مورد قیاس قرار گیرد.
اینجا هم نقاط ضعف دولت را نباید به پای کل نقاط قوت در عرصههای علمی نظامی و...کشور گذاشت
🛑 اگر در امارات یا عربستان یا جای دیگر اقدام به ظاهر پر زرق و برقی صورت بگیرد، حتی نمیتوان آن را با پروژه های دست چندم ایرانی مقایسه کرد، زیرا آنچه در ایران اتفاق میافتد، نوعا حاصل مهندسان و دانشمندان "بومی" است و ارزش آن به مراتب از صنایع و اماکن وارداتی بسیار بیشتر است.
🔰 تا دیروز تحت تاثیر شانتاژ رسانه ها، اصلاحات ظاهری بن سلمان ولیعهد سعودی را بر سر ایران میکوبیدند، او را جوانِ مدرن و تحول خواه سعوی معرفی میکردند که به زنان حق رانندگی داده است.
🔺اما بعد از افتضاح شرم آور قورمه قورمه کردن خاشقچی و آبروریزی در دنیا همگی لال شدند.
❌حالا در مقایسه عوام فریبانه جامعه ایرانی را با امارات مقایسه میکنند❗️
چرا عوام فریبانه❓
به این آمارها دقت کنید:
🔻کل کشور امارات متحده عربی مجموعا ۸۳.۶۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد یعنی حتی کوچکتر از استان کرمان با ۱۸۳.۲۸۵ کیلومتر مربع❗️
🔸کل جمعیت #امارات در آخرین سرشماری حدود ۱۱ میلیون نفر است یعنی حتی کمتر از جمعیت استان تهران❗️
🔺با بالاترین درآمدنفتی و گازی، بدون یک روز تحریم و جنگ اجباری، حالا شما این کشور را با این وسعت و جمعیت با ایران ۸۰ میلیونی با مساحت ۱٬۶۴۸٬۰۰۰ کیلومتر مربع مقایسه کنید.
🔹دوسال پیش همین حرفها را در مورد قطر میزدند، بعد از تحریم قطر و بستن مرزها توسط سعودی ها کل اقتصاد نفتی این کشور فلج شد و از ایران کمک غذایی ودارویی درخواست کردند. امیر قطر گفت تنها امیدمان برای دریافت غذا ودارو ایران بود! چون از اساس یک کشور مصرف کننده هستند آیا شما میتوانید یک کالای قطری نام ببرید⁉️ خیر.❗️چون شیوخ عرب پول نفت میدهند و کالا وارد میکنند و بقول ترامپ اگر یک هفته ما از آنها حمایت نکنیم از بین میروند.
حالا ببینید؛ #قطر یک کشور دو و نیم میلیون نفری که به اندازه چند منطقه پرچمعیت تهران هم نمیرسد با سومین و چهارمین ذخایر گازی دنیا، پس از هشت روز بحران، بدلیل اقتصاد دلاری و گازی(مفت) و نداشتن هیچ گونه صنعتی از تخم مرغ، شیر، سبزیجات و مواد شوینده را وارد میکند!!
بدلیل قطع روابط سعودیها با قطر، این کشور کوچک اما ثروتمند تمام مایحتاج مردم خود را از ایران و از بنادر ایران وارد میکند.
چون اقتصاد خود محوری ندارند
پول گاز و نفت را خرج میکنند و در دنیا پُز پیشرفت میدهند.
این است طبل توخالی پیشرفتهای وابسته به دولتهای غربی...
♦️نهایتاً اینکه نباید فریب مقایسههای نابجا را خورد، اگر در ایران عزیز ما مشکلات هست "که هست"، اما برجسته کردن آن و عدم توجه به نقاط قوت علمی، سیاسی، نظامی که کم نیست (مانند نانو، هوافضا، هستهای، سلول های بنیادی، موشک، نفوذ منطقهای و...) جفای بزرگی است که قطعا طراح آن دشمنانند.
☑️ این جماعت و خط رسانه ای در ایران هنگام مقایسه کشور ما با سایر کشورها اینها را نمیگویند صرفا به هوچی گری و عوام فریبی اکتفا میکنند. #ثامن2 #مرکزی #مکتب شهید سلیمانی
هدایت شده از وزنه سیاسی
معرفت پشهها
برای دیدن یکی از دوست های جانبازم،
رفته بودم آسایشگاه امام خمینی (ره) که در شمالی ترین نقطه تهران است.
فکر می کردم از مجهزترین آسایشگاه های کشور باشد، که نبود. بیشتر به خانه ای بزرگ شبیه بود. دوستم نبود، فرصتی شد به اتاق های دیگر سری بزنم.
اکثر جانبازها آنجا قطع نخاع بودند، برخی قطع نخاع گردنی، یعنی از گردن به پایین حرکت نداشتند، بسیاری از کمر، بعضی نابینا بودند، بعضی جانباز از هر دو دست.
و من چه می دانستم جانبازی چیست، و چه دنیایی دارند آن ها...
جانبازی که ۳۵ سال بود از تخت بلند نشده بود پرسید؛ "کاندیدا شده ای! آمده ای با ما عکس بگیری؟" گفتم نه!
ولی چقدر خجالت کشیدم. حتی با دوربین موبایلم هم تا آخر نتوانستم عکسی بگیرم.
می گفت اینجا گاه مسئولی هم می آید، البته خیلی دیر به دیر، و معمولا نزدیک انتخابات!
همه اینها را با لبخند و شوخی می گفت. هم صحبتی گیر آورده بود، من هم از خدا خواسته!
نگاه مهربان و آرام اش به من تسلی می داد.
وقتی فهمید در همان عملیاتی که او ترکش خورده من هم بوده ام، خیلی زود با من رفیق شد.
پرسیدم خانه هم می روی؟ گفت هفته ای دو هفته ای یک روز، نمی خواست باعث مزاحمت خانواده اش باشد!
توضیح می داد خانواده های همه جانبازهای قطع نخاع خودشان بیمار شده اند، هیچکدام نیست دیسک کمر نگرفته باشند. پرسیدم اینجا چطور است؟
شکر خدا را می کرد، بخصوص از پرسنلی که با حقوق ناچیز کارهای سختی دارند. یک جور خودش را بدهکار پرسنل می دانست.
گفتم: بی حرکتی دست و پا خیلی سخت است، نه؟
با خنده می گفت نه! نکته تکاندهنده و جالبی برایم تعریف کرد، او که نمی توانست پشه ها را نیمه شب از خودش دور کند، می گفت با پشه های آنجا دیگر دوست شده است...
می گفت "نیمه شب ها که می نشینند روی صورتم، و شروع می کنند خون مکیدن، بهشان می گویم کافیست است دیگر!" می گفت خودشان رعایت می کنند و بلند می شوند، نگاهم را که می بینند، می روند. شانس آوردم اشک هایم را ندید که سرازیر شده بودند.
نوجوان بوده، ۱۶ ساله که ترکش به پشت سرش خورده و الان نزدیک ۵۰ سالش شده بود.
و سال ها بود که فقط سقف بی رنگ و روی آسایشگاه را می دید. آخر من چه می دانستم جانبازی چیست! صدای رعد و برق و باران از بیرون آمد، کمک کردم تختش را تا بیرون سالن بیاوریم، تا باران نرمی که باریدن گرفته بود را ببیند.
چقدر پله داشت مسیر! پرسیدم آسایشگاه جانبازهای قطع نخاع که نباید پله داشته باشد. خندید و گفت اینجا ساختمانش مصادره ای است و اصلا برای جانبازها درست نشده است.
خیلی خجالت کشیدم. دیوارهای رنگ و رو رفته آسایشگاه، تخت های کهنه، بوی نم و خفگی داخل اتاق ها... هر دقیقه اش مثل چند ساعت برایم می گذشت.
به حیاط که رسیدیم ساختمان های بسیار شیک روبرو را نشانم داد. ساختمان هایی که انگار اروپایی بودند. می گفت اینها دیگر مصادره ای نیستند، بسیاری از این ساختمان ها بعد از جنگ ساخته شده، و امکاناتش خیلی بیشتر از آسایشگاه های جانبازهاست.
نمی دانستم چه جوابش را بدهم. تنها سکوت کردم.
می گفت فکر می کنی چند سال دیگر ما جانبازها زنده باشیم؟ یکه خوردم. چه سئوالی بود! گفتم چه حرفی می زنی عزیزم، شما سرورِ مایید، شما افتخار مایید، شما برکت ایرانید، همه دوستتان دارند، همه قدر شما را می دانند، فقط اوضاع کشور این سال ها خاص است، مشکلات کم شوند حتما به شما بهتر می رسند.
خودم هم می دانستم دروغ می گویم. کِی اوضاع استثنایی و ویژه نبوده؟ کِی گرفتاری نبوده. کِی برهه خاص نبوده اوضاع کشور... چند دقیقه می گذشت که ساکت شده بود، و آن شوخ طبعی سابقش را نداشت. بعد از اینکه حرف مرگ را زد.
انگار یاد دوستانش افتاده باشد. نگاهش قفل شده بود به قطره های ریز باران و به فکر فرو رفته بود.
کاش حرف تندی می زد!
کاش شکایتی می کرد!
کاش فریادی می کشید و سبک می شد!
و مرا هم سبک می کرد!
یک ساعت بعد بیرون آسایشگاه بی هدف قدم می زدم. دیگر از خودم بدم می آمد. از تظاهر بدم می آمد. از فراموش کاری ها بدم می آمد. از جانباز جانباز گفتن های عده ای و تبریک های بی معنای پشتِ سر هم. از کسانی که می گویند ترسی از جنگ نداریم
همان ها که موقع جنگ در هزار سوراخ پنهان بودند. و این روزها هم، نه جانبازها را می بینند
نه پدران و مادران پیر شهدا را...
بدم می آمد از کسانی که نمی دانند ستون های خانه های پر زرق و برقشان چطور بالا رفته!
از کسانی که جانبازها را هم پله ترقی خودشان می خواهند!
کاش بعضی به اندازه پشه ها معرفت داشتند
وقتی که می خوردند، می گفتند کافیست!
و بس می کردند،
و می رفتند،
ما چه می دانیم جانبازی چیست...
"هفته دفاع مقدس گرامی باد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند_همه_هستیم
❌موضوع: ورزشکاران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #کلیپ/ شمر_را_نکشید
❌موضوع: حمایت و همدردی سلبریتی های مردمی کوفه با هشتک های:
#شمر_را_نکشید
#کوفه_من_تسلیت
#مختار_را_تحریم_کنید
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
تحریف دفاع مقدس : از همان روزهای شروع جنگ بوق های رسانه ای غربی به همراه تحریف گران داخلی همواره به تحریف دفاع مقس پرداختند.دفاع مقدسی که مظهر وحدت ملت ایران در طول تاریخ 40 ساله انقلاب بوده ،حال شاهد این ماجرا است که دشمن به دنبال شکستن قداست دفاعی است که در آن حرف اول و آخر معنویت و صدق و صفا و شور و شعور حسینی بود .بسیجیان کم سن و سالی که جز تاریخسازان دفاع مقدس بودند را بر اساس خط تحریفی خود اینگونه معرفی کردن که بر اساس وعدههای دروغین و بدون بصیرت وارد عرصه جنگ شدند.جز بزرگترین تحریف های این حماسه عظیم ملت ایران است ،از آنجایی که دفاع مقدس جز عرصههایی بود که کمتر مورد هجمه قرار گرفته بود، این بنگاه سخنپراکنی تلاش میکند تا با وارد کردن شبهات و تحریفات مختلف، این مظهر وحدت ملی را از بین ببرد و قداست جنگ را در ذهن مخاطبان خود بشکند #ثامن2 #مرکزی #مکتب شهید سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار کوثری فرمانده اسبق لشکر محمد رسول الله(ص): اکبر گنجی در سپاه بود اما حتی یک روز جبهه نرفت.
✅
.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
؛🌸💐🍃🌿🍃🌾🌼
؛🍃🌺🍂
؛🌿🍂
؛🌸
⭕️ احکام مربوط به تحلیل سیاسی
ویژه ولایت فقیه ۹
🌸🌺🌿🌸🌼🌸🌿🌺🌿🌸🌼🌿🌼🌿
⚛ ۷۸ ) معنای ضد ولایت فقیه چیست؟
👇 جواب: مقام معظم رهبری مدظله العالی: «ضدیت، یعنی پنجه در افکندن، دشمنی کردن؛ نه معتقد نبودن؛ اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نیستم؛ ممکن است کسی معتقد به کسی نیست. البته این ضد ولایت فقیه که در کلمات هست، آیهی مُنزل از آسمان نیست که بگوییم باید حدود این کلمه را درست معین کرد؛ به هر حال یک عرفی است. اعتراض به سیاستهای اصل 44 ضدیت با ولایت فقیه نیست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضدیت با رهبری نیست. دشمنی، نباید کرد. (دیدار دانشجویان نخبه و فعالان تشکلهای سیاسی و فرهنگی دانشگاهها در 17/7/1386)
⚛ ۷۹ ) چرا اطاعت از ولی فقیه با وجودی که معصوم نیست، واجب است؟
👇جواب: زیرا حفظ نظام اجتماعی دینی واجب است و اطاعت نکردن از ولی فقیه، موجب اختلال در نظام خواهد شد و اختلال در نظام حاکم جایز نیست، بنابراین اطاعت از ولی فقیه واجب است.
بر این اساس است که خردمندان در برخی موارد با وجودی که دستور دهنده معصوم نیست، اطاعت را ضروری میدانند، مانند اطاعت بی چون و چرا از مرجع تقلید در حالی که هیچ کس معتقد به عصمت مراجع نبوده است و یا فرماندهی در جنگ به سربازان خود دستور میدهد؛ اگر سربازان بخواهند به استناد این که احتمال دارد فرمانده خطا کند، از دستورش سرپیچی نمایند، آیا کار جنگ سامان خواهد گرفت؟ اگر به خصوصیات ولی فقیه توجه کنیم و در نظر داشته باشیم که حاکم اسلامی همیشه در هر کاری با صاحب نظران و متخصصان مشورت میکند و بعد تصمیم میگیرد و مردم هم وظیفه دارند از خیرخواهی و مصلحت اندیشی برای حاکم شرعی مضایقه نکنند، احتمال خطا تا حد بسیاری کاهش مییابد و دیگر معقول نیست از دستورهای او سرپیچی کنیم، به خصوص با وجود شرط عدالت که در بین شرایط ولی فقیه برجستگی دارد.
⚛ ۸۰ ) آیا حقوق سازمانی کسی که التزام عملی و نظری به ولایت ندارد حلال است؟
👇جواب: نظامی گری از مشاغلی است که شاغلین به آن باید اعتقاد و التزام عملی و نظری به ولایت فقیه داشته باشند، با این وصف، اشتغال افراد غیر معتقد به ولایت فقیه در مشاغلی که قانوناً اعتقاد به ولایت فقیه شرط لازم برای شاغلین آن است غیر قانونی میباشد و چه بسا از نظر دریافت حقوق نیز دچار مشکل گردند.
⚛ ۸۱ ) حکم التزام عملی نداشتن به دستورات ولی فقیه چیست؟
👇جواب: از آن جایی که ولایت فقیه به معنای حاکمیت مجتهد جامع الشرایط در عصر غیبت است و شعبهای است از ولایت ائمه اطهار (علیهم السلام) که همان ولایت رسول الله (صلی الله علیه و آله) میباشد، اطاعت نکردن از دستورات حکومتی ولی امر مسلمین که نشانگر عدم التزام به آن است، غیر مجاز میباشد.
⚛ ۸۲ ) آیا پیروی از مرجعیت سیاسی هم چون مرجعیت فقهی در سپاه برای خانواده بزرگ سپاه پاسداران واجب است؟
👇جواب: در فرض سؤال اگر منظور اطاعت از مرجع در صدور حکم است، عمل به آن بر همه افراد حتی مراجع و خود حاکم واجب است.
⚛ ۸۳ ) جهاد ابتدایی در زمان غیبت امام معصوم (علیه السلام) چه حکمی دارد؟
👇جواب: بعید نیست که حکم به جهاد ابتدایی توسط فقیه جامع الشرایطی که متصدی ولایت امر مسلمین است، در صورتی که مصلحت آن را اقتضاء کند، جایز باشد، بلکه این نظری اقوی است. (اجوبه، س 1408)
⚛ ۸۴ ) تخلف دولت از مواضع رهبری، از نظر شرعی چه حکمی دارد؟ 👇جواب: مخالفت با خواستههای رهبری که موجب آسیب به جامعه میشود، جایز نیست.
⚛ ۸۵ ) فردی که از قوانین جاری نفعی برده باشد (به عنوان مثال: شخصی که تحت عنوان نخبه و با متخصص خاص و نادر طبق قانون، دولت حقوقهای نجومی به او میپردازد) ولی بعد متوجه مخالفت نظر ولی فقیه با آن قانون شود با وجود استمرار آن قانون چه وظیفه شرعی دارد؟
👇 جواب: اگر قانون مصوب مجلس تأیید شده از شورای نگهبان باشد، عمل به آن لازم و تخلف از آن جایز نیست؛ والا اگر مخالف نظر رهبری باشد، عمل به آن جایز نیست.
⚛ ۸۶ ) عدم رضایت توصیههای رهبری در سخنرانیها چه حکمی دارد؟ عدم تبعیت از ولی فقیه در مسائل سبک زندگی اسلامی و نیز ازدیاد نسل با توجه به وضعیت بد اقتصادی چه حکمی دارد؟
👇جواب: اگر موجب آسیب اجتماعی و یا شکستن حریم و حرمت رهبری شود، جایز نیست.
⚛ ۸۷ ) گاهی از بعضی از مسئولین، مسئلهای به عنوان «ولایت اداری» شنیده میشود که به معنای لزوم اطاعت از دستورات مقام بالاتر بدون حق اعتراض است. نظر جنابعالی در این باره چیست؟ و وظیفه شرعی ما کدام است؟ آیا منصوبین رهبری در مراکز اداری مانند خود ایشان دارای ولایت هستند؟
جواب: اگر دستورات خود را بر اساس قلمرو صلاحیت و اختیاراتی که از طرف ولی فقیه به او واگذار شده است، صادر کرده باشد، مخالفت با آنها جایز نیست (اجوبه، س 69)
🔶 دفاع مقدس ایام الله است:
در ادامه مطالبی که در چند روز گذشته هفته دفاع نوشته شد، یکی دیگر از نقاط برجسته و افتخار امیز این ایام " پایان دادن به ذلت و خفت حدود دو قرن گذشته" است .در گذشته بخشهای زیادی از کشور ایران از شمال و جنوب و شرق و غرب توسط کشورهای مختلف از ایران جدا شده . چند هزار کیلو متر مربع از شهرهای شمالی توسط روسها ، بخشهایی از افغانستان، بحرین و... تمام این قسمتهای جدا شده بقول کلاوسون امریکایی با این عنوان که چرا ایران بزرگ کوچک شده مینویسد " ایران بزرگ" در اثر مداخله نظامی اروپائیهاکوچک و کوچکتر شد . در ابتدای قرن ۱۹ اذربایجان، ارمنستان و افغانستان ایرانی بودند اما در انتهای ان سده تمامی این سرزمینها از دست رفتند . لازم به یاد اوری است که هیچ قسمتی نیز جز با توافق جدا نشده توافقنامه های گلستان، ترکمانچای، آخال، گلد اسمیت و سعد اباد .بعنوان مثال خاطرات سر لشگر ارفع در واگذاری آرارات و ۸۰۰ کیلومتر از دامنه ان به ترکیه میگوید من عضو هیئات تحدید حدود و حل اختلافات بودم روزی من و یک سرهنگ ترک بر سر موضوعی مورد اختلاف با حرارت بسیار بحث میکردیم "رشدی اراس" از اعضای هیئات ترکیه گفت ما ترکها به نظر اعلی حضرت شاهنشاه ایران اطمینان کامل داریم، نقشه را برداشتم رفتم پیش رضا شاه گفت موضوع چیست؟ توضیح دادم فلان تپه چنین است و فلان تپه چنان است . دیدم توجهی ندارد پس از اتمام صحبت من گفت بگو ببینم این تپه اینجا بلند از انجا نیست ؟ این یکی چطور ؟ عرض کردم بلی قربان گفت منظور این تپه و ان تپه نیست منظور من این است که دو دستگی و جدایی بین ایران و ترکیه که از چند صد سال گذشته وجود دارد از میان برود . و چنین است جدا سازی بخشهای دیگر این سر زمین که بعد از گذشت نزدیک به دو قرن هر ایرانی در تاریخ تورقی میکرد که دشمن تا کجای سر زمینش تاخته و سربازانش نوامیس مردم را مورد هتک و حرمت قرار داده احساس شرم میکند .اما در تاریخ ۱۵۰ یا ۲۰۰ ساله خرمشهر که قبل از ان سه بار دیگر توسط دشمن از علیرضا پاشای عثمانی گرفته تا انگلیس و فرانسه و متفقین و هر بار برای برگرداندن این بندر مهم و استراتژیک بخشهایی از سرزمینمان من جمله سلیمانیه و هرات نفت شهر و... که جزو سرزمین خودمان بوده داده ایم و در ازا سرزمین خود را پس گرفته ایم. بار چهارم نیز به خرمشهر تجاوز میشود اما این بار متفاوت تر از گذشته است .این بار قرار نیست تاریخ تلخ گذشته تکرار شود و خفت گذشته با وجود مبارک حضرت امام و اندیشه های ایشان در راستای باز تولید اسلام راستین و حقیقی و درس گرفتن از قیام عاشورا به عزت بدل میشود و یک بار دیگر عاشورا تکرار میگردد و دشمنی که با ائتلاف سازی غرب و شرق در صدد حذف جمهوری اسلامی بر امده تا مرزهای داخلی خود عقب رانده میشود که هیچ بلکه در درون مرزهای بتنی خود در گیر مخالفین داخلی خود میگردد و خفت و خواری انچنان به چشانده میشود که بقول نشریه نشنال اینترست که مسائل سیاست خارجی امریکا را منتشر میکند در یادداشتی پس از شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی مینویسد ایران در قبال این جنایت امریکا را ذره ذره خواهد کشت . الا و ان الدعی ابن الدعی قد رکز بین الثنتین بین السله و الذله و هیهات من الذله...یابی الله لنا و رسوله و المومنون ...من ان نوثر الئام علی مصارع الکرام. یعنی قرار گرفتن کنار انسانهای پست و ظالم و دشمن خدا و رسول از ما و هیچ مومنی پذیرفته نیست .
🔴 چه اتفاقی افتاد تا ایران شرایط قطعنامه ۵۹۸ را بپذیرد؟
#دفاع_مانـدگار
🔹رهبرانقلاب ( مهر۹۵): «امام مظهر #استقامت و ایستادگی و مظهر امید به آینده و پیشرفت به سمت آیندهها بود. در جنگ هم همینطور عمل کرد؛ در پذیرش قطعنامه هم همینطور عمل کرد؛ در اعلامیههای خود و بیانیههای خود هم همینطور عمل کرد؛ این راه را به ما هم یاد داد و ما هم در همین راه قدم گذاشتیم و به فضل و به کمک الهی، در همین جهت هم پیش خواهیم رفت؛ بدون هیچگونه تعلّل و توانی؛ به حول و قوّهی خداوند.»
🔻کیهان: چه کسی جز نفوذیها دوگانه «معیشت-بنیه دفاعی» درست میکند؟
روزنامه کیهان نوشت:
🔹یک روزنامه بزککننده برجام به تبعیت از نشریات زنجیرهای مجدداً تلاش کرد دوگانه «معیشت مردم-تقویت بنیه دفاعی» راه بیندازد.
🔹دوقطبیسازی و معارضهنمایی «معیشت مردم-تقویت بنیه دفاعی» در حالی است که بنیه دفاعی کشور مایه قوام امنیت و ثبات لازم برای چرخش چرخ اقتصاد و معیشت مردم است.
❇️یادداشت/
✅دوباره حاشیهها!
🔻این روزها مسائل مربوط به مجلس شورای اسلامی در صدر اخبار رسانهها قرارگرفته است. گویی اینکه مجلس کنونی زیر ذرهبین است یا اینکه عدهای قصد کردهاند تا مجلس یازدهم را هر طور شده به سوی حاشیهها بکشانند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ درباره برخی مسائل اخیر مجلس چه اتفاق تازهای رخ داده است که این همه افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده و چون برخی رسانهها با ضریب دادن بر آن دمیدهاند، گویی اینکه چنین موضوعاتی مسائل اصلی کشور هستند. 2ـ آیا واقعاً در دورههای گذشته نمایندگان مجلس مانند دیگر کارگزاران بخشهای نظام، از امکاناتی مانند خودرو استفاده نمیکردند؟ فراهم کردن برخی تسهیلات برای نمایندگان اقدامی بوده که در همه دورهها تکرار میشود. البته این امکانات که در اختیار نمایندگان قرار میگیرد، در راستای انجام وظایف نمایندگی بوده است. به همین دلیل آیا کسی خبر دارد که وضعیت مسکن و خودروی نمایندگان ادوار گذشته مجلس چگونه تأمین شده است؟ در پاسخ به این پرسش کسی حافظه اش یاری نمیکند، چون اساساً در آن ایام بحثی مطرح نشده است؛ زیرا خودرویی که با آن نمایندگان به حوزه انتخابیهشان سر بزنند و با آن در جلسات شرکت کنند، امری دور از انتظار تلقی نمیشد، چه اینکه استفاده مسئولان همه بخشهای نظام از خودرو برای امور اداری، هیچگاه باعث تعجب، نقد و جنجالآفرینی نشده است. در اصل این اقدام تردیدی نیست، هر چند در شیوه ارائه چنین تسهیلاتی ممکن است پیشنهادات مناسبتری هم باشد. 3ـ تا اینجا همه چیز طبیعی است؛ اما اینکه نماینده اصلاحطلبی که خود در دوره قبل از همه امکانات و تسهیلات مجلس استفاده کرده، حالا منتقد اقدام کنونی شده، باید در صداقت او شک کرد. جریان سیاسی که برای نمونه چشمان خود را بر روی ضرر حدود 150هزار میلیارد تومانی وزیر اصلاحطلب نفت به دلیل حذف کارت سوخت بسته و متعرض واگذاری خودرویی که در هر دوره مجلس، آن را برای نمایندگان فراهم میکرده، شده است، حتماً مغرضانه رفتار میکند و مقاصد دیگری در سر میپروراند.
🔺نکته نهایی: درباره مسئولیت نمایندگان مجلس فعلی، آنچه باید باشد، تمرکز مجلس بر مسائل اصلی مردم است؛ آنچه نباید باشد سرگرم شدن به حواشی است. از بعد اقتصادی نیز چون مردم در شرایط معیشتی دشواری قرار دارند، همه تصمیمات و اقدامات خود نمایندگان باید با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی باشد. نمایندگان مجلس پیش از هر اظهار نظر و کنش سیاسی باید تبعات سیاسی و رسانهای آن را محاسبه کنند. این مجلس متصف به صفت انقلابی بودن است و در طراحی امور مرتبط با مجلس و نمایندگان و خاصه جهتگیری کلی و کلان مجلس شورای اسلامی، باید این نکته مهم مورد توجه واقع شود.
🔴(نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
✅هشدار تند گردانهای حزب الله عراق به آمریکا
🔻«ابوعلی العسکری»، مسئول امنیتی گردانهای حزب الله عراق در پاسخ به تهدیدات مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا علیه بغداد اعلام کرد: پمپئو عادت کرده است از زبان تهدید و زورگویی استفاده کند.
🔸وی خطاب به پمپئو گفت: تمام تلاشت را به کار بگیر و هر نقشهای داری انجام بده، به خدا قسم نمیتوانی اراده رزمندگان مقاومت را تضعیف کنی.
🔹العسکری بیان کرد: تهدیدات تو خزعبلاتی است که اثر آن به خودت و ارباب احمقت بازمیگردد. بدان، مردانی هستند که قلبهای آنها مانند پارههای آهن است و آنها بدون هیچ ترحمی، بینی تو و نظامیانت را به خاک می مالند.
🔸پیش از این، رسانههای عراقی گزارش دادند که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا به تازگی پیام تهدیدآمیز دولت این کشور را به برهم صالح، رئیس جمهور عراق و از آن طریق به مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور رسانده است.
🔹در این پیام تهدیدآمیز آمده است که آمریکا در صورت ادامه یافتن حملات راکتی علیه سفارت خود در منطقه سبز بغداد، اقدام به بستن این سفارتخانه میکند. پمپئو همچنین برای این مسأله ضربالاجل تعیین کرده است.
🔸در همین خصوص «کاطع الرکابی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد: ما از مطرح شدن این سخنان از سوی مسئولان کشوری مانند آمریکا و تهدید کردن عراق مبنی بر بستن سفارتخانه خود یا هدف قرار دادن یک گروه خاص تعجب میکنیم.
🔺وی گفت: امیدوار بودیم که شرایط به این حد نرسد که وزیر خارجه کشوری مانند آمریکا، مقامات عراقی که با آنها توافقنامه استراتژیک دارند، تهدید کند. هدف از این تهدیدات، ممانعت از اقدامات دولت عراق برای بیرون کردن نظامیان آمریکایی از این کشور است.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ ویژه هفته دفاع مقدس
🔵 موضوع: پیغام فتح|دست های خالی و خیال های باطل
❌روز پنجم شروع جنگ؛ مقاومت مردم شهر های مرزی در روزهای اول جنگ با دست خالی جای غرور و افتخار داشت...
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ ویژه هفته دفاع مقدس
🔵 موضوع: پیغام فتح| برنوهای ایرانی در مقابل ارتش صدام
❌ روز ششم آغاز جنگ تحمیلی؛ مردم عشایر تنها با تفنگ برنو و مقاومت مردمی ارتش عراق را در پشت دروازه های شهر ها متوقف کرده بودند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن