در جوانمردی، جوانمردی نظیرش نیست
هیچکس چون او، علمدار امیرش نیست
عشق مثل عقل، حیران مقامش بود
این برادر، کاشف الکرب امامش بود
کیست این ساقی؟ که گشته عالمی مستش
او که زد دست خدا هم، بوسه بر دستش
او نمینوشد، از آبی که به لب دارد
چون که یکجا، قد یک عالم، ادب دارد
عشق اگر دارد بهایی، آبرویش اوست
یوسف زهرا، بنازد که عمویش اوست
بر لب مستان عالم، یا اباالفضل است
خوش به حال آن دلی که با اباالفضل است
🌿🌺🌿میلاد باسعادت پناه حرم اهل بیت علیهم السلام «حضرت اباالفضل العباس(ع)» مبارک باد 🌿🌺🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥ببينيد| رهبر معظم انقلاب خطاب به یکی از جانبازان دفاع مقدس: شما هم شهیدید
❄️🌹❄️
🔹انتشار به مناسبت سالروز ولادت حضرت اباالفضل(ع) و روز جانباز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اقدام عجیب یک زن هنگام کتک خوردن از شوهر
❄️🌹❄️
✅ زنی که به خاطر اسلام، آرزوی کتک خوردن داشت!
🌺 برشی ازسخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل العباس علیهالسلام و #روز_جانباز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 لحظه شلیک موشک کروز دوربرد پاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🔊 #پادکست | مقامات عالی حضرت عباس علیه السلام
❄️🌹❄️
🎙حجت الاسلام والمسلمین فاطمی نیا
سجده بیاورید به شکرانه ، عاشقان
امشب خدا دوباره "علی" آفریده است
#سیّدالسّاجدین❤️
میلاد امام سجاد علیه السلام مبارک💐
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
مالیات بر عایدی سرمایه چه تأثیری بر اقتصاد دارد؟
مالیات بر عایدی سرمایه از جمله مالیاتهای مستقیم است و با مالیات بر ارزش افزوده کاملا متفاوت است.
مدتی است که در ایران مالیات جدیدی با عنوان مالیات بر عایدی سرمایه در حال بررسی در مراجع قانونی و طی کردن مسیر تصویب است. این مالیات که در جهان پیشینهای قدیمی دارد و با نام CGT نیز شناخته میشود، بر سود سرمایه افراد، از جمله سرمایههایی، مانند مسکن و زمین اعمال میشود.
مالیات بر عایدی سرمایه که به مالیات ثروتمندان نیز مشهور است، نوعی از مالیات به شمار میآید که بر سود ناشی از انتقال اموال غیرمولد اعمال میشود. در واقع، در این نوع مالیات، افراد از سود ناشی از فروش سرمایه و مایملک خود مالیات پرداخت میکنند.
تصور کنید مسکنی را که سال گذشته به قیمت یک میلیارد تومان خریداری کرده بودید و حال قصد فروش آن را دارید، مشتری مسکن شما را به قیمت یک میلیارد و دویست میلیون تومان خریداری کند. در این میان، شما ۲۰۰ میلیون تومان از فروش مسکن سود کردهاید. حالا باید برای این ۲۰۰ میلیون تومان که عایدی مسکن شماست، مالیات پرداخت کنید.
مالیات بر عایدی سرمایه از جمله مالیاتهای مستقیم است و با مالیات بر ارزش افزوده کاملا متفاوت است، در حالی که مالیات بر ارزش افزوده نوعی مالیات غیرمستقیم است و به سودی تعلق میگیرد که ناشی از کار انجامشده بر روی یک محصول است و در واقع به کالاها و خدماتی تعلق میگیرد که مولد هستند یا در چرخه تولید قرار دارند؛ اما مالیات بر عایدی سرمایه، به سود ناشی از فروش چیزهایی تعلق میگیرد که مولد نیستند و مالکان آن چیزی به ارزشهای آن نیفزودهاند.
قاعدتاً در محاسبه این مالیات، نرخ تورم محاسبه شده و جزئیات آن به گونهای خواهد بود که صرفاً دلالی در این بازار را در برمیگیرد و شامل معاملات عادی برای تغییر مسکن نمیشود. در بسیار از کشورهای دنیا این نوع مالیات صرفاً از بخش مسکن گرفته میشود و بسیار مؤثر بوده است؛ به گونهای که توانسته است مسکن را از یک کالای سرمایهای به کالای مصرفی تبدیل کند.
همواره یکی از مهمترین ریشههای مشکلات اقتصادی کشور از سوی کارشناسان اقتصادی، کسری بودجه عنوان شده است. دلیل این کسری بودجه چیست و برای درمان آن چه باید کرد؟
بودجه کشور را میتوان مانند یک دفتر حسابداری دارای دو بخش «درآمدها» و «هزینهها» تعریف کرد. تحقق پیدا نکردن درآمدها برای تأمین هزینهها «کسری بودجه» گفته میشود. نگاهی به بودجه چند سال اخیر کشور نشان میدهد، بودجه حتی در زمان تدوین و تصویب نیز با کسری نوشته شده است! یعنی حتی روی کاغذ هم امکان تأمین هزینههای کشور از طریق درآمدهای واقعی میسر نشده است. افزون بر کسری پیشبینی شده در بودجه، محقق نشدن درآمدها در بخش فروش نفت نیز کسری بودجه را افزایش داده است.
کارشناسان اقتصادی بر حسب دلایلی که برای کسری بودجه مطرح می کنند، راهکارهایی را پیشنهاد می دهند. مثلا برخی ریشه کسری را در نابرابری درآمدها و مخارج دولت ها ذکر می کنند. بنابراین، راهکارهای آنها این است که یا باید درآمدها افزایش یابد یا مخارج کاهش پیدا کند.
در حال حاضر، حدود یک سوم درآمد کشور از محل مالیات، یک سوم از محل نفت و یک سوم باقیمانده از محل درآمدهای اختصاصی دولت، فروش اوراق و فروش اموال دولت تأمین میشود. بنابراین، میتوان گفت فقط درآمد مالیاتی، یعنی یک سوم درآمد دولت، واقعی و مناسب است. دولت برای رفع این مشکل تمرکز خود را بر روی درآمدهای مالیاتی قرار داده است.
البته برخی از کارشناسان اقتصادی ظرفیت موجود برای کسب درآمد از طریق ترانزیت کالا برای ایران را تا ۵۰ میلیارد دلار تخمین زدهاند که تاکنون درصد بسیار ناچیزی از آن فعال شده است. گزارش گمرک ایران نشان میدهد، درآمدهای ایران از محل ترانزیت در دولت سیزدهم به سرعت افزایش یافته است.
برای نمونه، گزارش گمرک نشان میدهد، تجارت در پایانه خراسان جنوبی ۴۲ درصد، آستارا ۴۸ درصد و گمرک پرویزخان در کرمانشاه ۲۳۱ درصد افزایش یافته است. در سایر گمرکات نیز این روند سریع افزایشی آغاز شده است. استمرار این روند به تأمین درآمدهای کشور از محل منابع پایدار منجر میشود.
در سال ۱۴۰۱، در مقایسه با سنوات گذشته کمترین میزان کسری بودجه رخ داده است؛ به گونهای که دولت به هیچ وجه برای تأمین هزینههای خود از بانک مرکزی استقراض نکرده است