فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رضایٺ تو...
همہ آرزوے من اسٺ
لبخند تو...
تنہا شاخہ گلے اسٺ ڪہ
تمام زمین را بہ یڪ اشاره،
گلبــاران مےڪند...
✋سلام محبوب قلبم💚
☀️صبحت بخیر آقاے دو عالم❤️
💚الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚
.
.
وَ لاتُعْلِنْ
عَلى عُيُونِ الْمَلاَءِ
خَبَري
#خدایا، از آنچه
خودت پنهان ميڪني،
چشم بپوش...(: 💔
🍂آیا #عطر_زدن_زن در مقابل نامحرم موجب وجوب غسل می شود؟ 🍂
📤 پرسش :
آیا این حرف که می گویند اگر کسی در مقابل نامحرم عطر بزند، برای قبول شدن نمازش باید غسل به جا آورد، صحیح است؟
📤پاسخ:
این سخن درست نیست، زیرا از نظر همه مراجع برای زنى كه براى غير شوهرش خود را خوشبو کرده است، غسل جنابت واجب نیست، بلکه مستحب است.
اما برخی مراجع می گویند: این غسل مستحبی را هم به امید رجا و رسیدن به ثواب انجام دهد.
توضیحات بیشتر:👇
علت اینکه برخی مردم فکر می کنند غسل واجب است، حدیثی است که در آن پیامبر گرامی اسلام ( صلی الله علیه و آله) فرمودند: هر زني كه براي فردي غير از شوهرش عطر استعمال كند نمازش قبول نمي شود تا زماني كه از عطرش غسل كند هم چنان كه از جنابتش غسل مي كند.
اما مراجع این حدیث را در کنار احادیث دیگر گذاشته و با توجه به همه احادیث، حکم می دهند و لذا نظر مراجع به شرح زیر است:
✍آيات عظام: سيستاني، مکارم شیرازی: مستحب بودن این غسل ثابت نیست و كسی كه میخواهد آن را انجام دهد باید به قصد رجاء به جا آورد.
✍بقیه مراجع عظام: غسل بعد از عطر زدن در مقابل نامحرم مستحب است.
📚منابع:
۱. کلینی، محمد، الکافی، تهران، اسلامیه، 1365، ج 5، ص508، باب حق الزوجه علي المراة، ج2.
۲. توضيح المسائل مراجع، م ۶۴۴ و وحيد، توضيح المسائل،م
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
روزِ هشتُم قلبِ من یڪ بام دارد دو هوا ؛
لحظه اي صحنِ گوهرشاد و دمي پایین پا
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
4_5802957784236425828.mp3
4.01M
🎧#زمینه_امام_رضایی/ #دلنشین/
🎼شاه پناهم بده،خسته راه آمدم...
🎤 #کربلایی_محمود_کریمی
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
امیدت رو هیچ وقت از دست نده، نا امید که بشی خیلی از امور رو هم از دست دادی
بعد از شرک به خدا بزرگترین گناه ناامیدیه.
و با کسانی هم که همه امور رو تاریک و سیاه می بینند نشست و برخاست نکن
خاصیت همنشین شدن با این افراد اینه که تو رو هم پنچر می کنند.
تو کار خودت رو بی عیب و نقص انجام بده،از قضاوت دیگران هم نترس.
خدا خودش جبران می کنه
#امید
#رفیق
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
در روزهایی که مردان حاضر به همراهی پیامبر (ص) نبودن #خدیجه (س) به عنوان حامی از آلام پیامبر (ص) در برابر آزار ودشمنی مشرکان میکاست و اذیت آنان را کم اهمیت جلوه میداد و برای حفظ جان ایشان دائما تدبیر میکرد.
🔻در زمان حصر و تحریم 🔻
#خدیجه (س) که در عین رفاه و ثروت بود همراه پیامبر (ص) شد و زمانی که زندگی سخت در ایام تحریم شیون کودکان را به آسمان برد با تدبیر آبروی خود را بدون هیچ چشم داشتی سرمایه ی رساندن آذوقه به مومنان نمود ...
مسلمانان به این بانوی عظیم الشان بسیار مدیون هستند ...
📕کتاب دانشنامه ی فاطمی ج 1 ص87
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
15820-fa-khadijeh-banoyeh-bozorg-islam.pdf
2.07M
نام کتاب: خدیجه(س) بانوی بزرگ اسلام
نوشته: حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
به مناسبت سالگرد وفات خانم حضرت خدیجه سلام الله علیها که مصادف با دهم ماه مبارک رمضان است مطالبی تقدیم تان میگردد
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
💎 قسمت اول
🌷🍂🌷
✅ سه ویژگی ممتاز #حضرت_خدیجه(س) که باعث ستایش پیامبر(ص) شد
⬅️ گروه حوزههای علمیه: نویسنده کتاب سبک زندگی رسول خدا(ص) با همسرانش با اشاره به جایگاه والای حضرت خدیجه(س) در نزد پیامبر(ص) به تبیین سه ویژگی از این بانوی گرامی که سبب چنین مقامی شده است پرداخت.
🌷🍃 فرزانه حکیمزاده، استاد جامعة الزهراء(س) و نویسنده کتاب سبک زندگی رسول خدا با همسرانش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: پیامبر(ص) در طول حیات مبارک خویش به حضرت خدیجه (س) احترام زیادی میگذاشتند و احترام ایشان بعد از رحلت پررنگتر هم بوده است.
🍃🌹وی اظهار کرد: پیامبر(ص) نزدیک به ۴۰ سال زندگی مشترک داشتند که از این مدت، ۳۰ سال را تنها با حضرت خدیجه(س) بودند و بعد از وفات ایشان، نیز مدتی بدون همسر زندگی کردند تا اینکه بهتدریج همسران متعددی را به دلایل مختلف و بنابر اقتضائات و شرایط، به همسری برگزیدند.
استاد جامعة الزهراء(س) ادامه داد: همسرانی که پیامبر(ص) بعد از حضرت خدیجه(س) گرفتند در ده سال پایانی عمر شریف ایشان و در عین مشغولیتهای سنگین حکومتی و در مدینه صورت گرفت؛ لذا در تحلیلهای اشتباهی که برخی انجام میدهند باید این موضوع لحاظ شود.
🍃🌹حکیمزاده بیان کرد: پیامبر(ص) در دوره جوانی که مشغله کمتری داشتند و به لحاظ فیزیولوژیکی نیز نیاز انسان به برخی مسایل بیشتر است، ایشان به بحث تعدد زوجات رو نیاوردند و بر خلاف رسوم آن دوره، به حضرت خدیجه(س) بسنده کردند؛ زیرا بنای حضرت بر تعدد زوجات نبود و هر کدام از ازدواجهای ایشان نیز دلیل خاصی داشته است.
🌷🍃این محقق و نویسنده آثار دینی عنوان کرد: بیشتر ازدواجهای پیامبر(ص)، مصلحتی بوده یعنی یا مصلحت عموم مسلمین یا لغو یک قانون باطل و یا هدف آن سرپرستی زنان یتیم و بیپناه بوده است؛ بنابراین برخی حرفهای باطلی که در مجامع علمی و غیرعلمی در این زمینه گفته میشود ریشه درست تاریخی ندارد.
💐حکیمزاده ادامه داد: خدیجه(س) تنها همسری بود که ایشان از روی عشق و علاقه فراوان انتخاب کردند و حضرت خدیجه(س) هم علاقه زیادی به حضرت رسول داشتند و علاقه طرفینی بوده است.
🌷وی با بیان اینکه حضرت خدیجه(س)، زنی طاهره و پاک بوده است ادامه داد: ایشان نهتنها ثروتمندترین زن قریش بلکه یکی از ثروتمندترین افراد در قریش بود که از طریق حلال، ثروت فراوانی به دست آورده بود و در عین حال از جمال و کمالات زیادی هم برخوردار بودند و به همین دلیل هم در میان قریش خواستگاران زیادی داشت ولی محمد امین را به علت خلق و خوی بسیار عظیم ایشان انتخاب کرد؛ همانطور که در قرآن کریم خلق عظیم مهمترین ویژگی پیامبر ذکر شده است.
✅ ادامه دارد......
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🇮🇷 مکتب سلیمانی 🇯🇴
💎 قسمت اول 🌷🍂🌷 ✅ سه ویژگی ممتاز #حضرت_خدیجه(س) که باعث ستایش پیامبر(ص) شد ⬅️ گروه حوزههای علمی
💎 قسمت دوم
✅ سه ویژگی ممتاز حضرت خدیجه ( س )
نویسنده کتاب سبک زندگی رسول خدا با همسران با اشاره به سفر تجاری که پیامبر(ص) برای حضرت خدیجه(س) انجام داد بیان کرد: آن حضرت در نزد خدیجه(س) فردی پاک دست، پاک چشم، امانتدار و با شرافت نسب و خاندانی پاک بود و به همین دلیل هم با علاقه زیادی تمایل به همسری پیامبر(ص) نشان داد و در عین حال پیامبر(ص) نیز هیچ چشمداشتی به مال و ثروت ایشان نداشت.
حکیمزاده عنوان کرد: حضرت خدیجه(س) نیز با اینکه ثروت هنگفتی داشت امام هیچ تعلق خاطری به آن نداشت و همه ثروت را در راه خدا و پیامبر هزینه کرد و طبیعی است که پیامبر(ص) نیز چنین فردی را برای همسری خود انتخاب کنند.
استاد و محقق جامعة الزهراء(س) تصریح کرد: هدف پیامبر(ص) و علت بعثت ایشان تربیت افرادی مانند حضرت خدیجه(س) بود؛ بنابراین انتخاب چنین فردی برای همسری، طبیعی و بدون هرگونه شائبهای است مضاف بر اینکه حضرت خدیجه(س) در زمانی وجود خود و همه مال و اموالش را در اختیار پیامبر(ص) قرار داد که دوره ضعف پیامبر(ص) بود و عدهای از دوستان خدیجه(س) هم ایشان را ترک کرده و خواستند وی دچار انزوا شود.
حکیمزاده تصریح کرد: حضرت خدیجه در چنین شرایط سختی، پیامبر(ص) را برگزید و به پای تمامی مشکلات هم ایستاد و حتی زحمت و سختی شعب ابی طالب را تحمل کرد، چون رفاقت و صمیمیت و انیس بودن با پیامبر(ص) را بر هر چیزی ترجیح میداد و این ویژگیها در حالی در ایشان تجمیع بود که اغلب زنان دیگر پیامبر(ص) با اینکه در بهترین شرایط با حضرت زندگی کردند باز هم توقعات و خواستهها و شکایتهای زیادی را مطرح میکردند ولی حضرت خدیجه با بزرگواری تمام همه دارایی و هستی خود را فدا کرد بدون اینکه ذرهای توقع از پیامبر را هم مطرح کند یا شکایتی از ایشان داشته باشد.
استاد جامعة الزهراء(س) با بیان اینکه ستایش پیامبر(ص) از افراد امر بسیار مهمی است تصریح کرد: نمونه زیادی از ستایشهای پیامبر از امام علی(ع) در تاریخ وجود دارد که نشاندهنده جایگاه والای آن حضرت است ...
✅ ادامه دارد....
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
4_5884501028295934105.mp3
8.71M
🍃مادر زهرا
🍃 کجا میری از کنار احمد
🎤 حمید_علیمی
#شور_احساسی
🥀وفات_حضرت_خدیجه(س)
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝
🕋زیارت نامه حضرت خدیجه سلام الله علیها🕋
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ،
اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🌹🌹🌹
سلام بر تو ای مادر مؤمنان،
سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان،
سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان،
سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن،
سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد و دشمنان را از او دور ساخت،
سلام بر تو ای آن که بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خدای بزرگ را به او ابلاغ کرد، این فضل الهی گوارایت باد و سلام و رحمت و برکاتش بر تو باد.
التماس دعا
💎کانال #نگاه_مادر↙️
╔═🕊🍃═════╗
🆔 @Negah_madar
╚═════🍃🌾═╝