🔸مراحل فراخوان «به اتفاق»
🔸ثبتنام فراخوان از طریق:www.mobtada.org/event-3
🔅مرکز نوآوریهای اجتماعی مبتدا
@mobtada_org
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آری "به اتفاق" جهان میتوان گرفت...
💠 برای حل مسائل اجتماعی، با فراخوان نقشآفرینی «به اتفاق» همراه شوید.
🔸مزایا:
- جایزه نقدی یک میلیونی برای منتخبین مرحله اول
- راهبری و آموزش تخصصی مهارتهای کارگروهی و شناخت مخاطبین راهحل
- محیط کار اشتراکی، خدمات راهبری ایده و حمایت مالی برای منتخبین مرحله دوم
- تسهیلات پیادهسازی ایده تا سقف 150 میلیون تومان برای منتخبین مرحله سوم
🔰اطلاعات تکمیلی و ثبتنام در
www.mobtada.org/event-3/
🔅مرکز نوآوریهای اجتماعی مبتدا
@mobtada_org
سلام علیکم⚘
چرا تکرار جهاد تبیین؟! شعبانی سارویی
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
تکرار چند مرحله ای بحث جهاد تبیین از سوی مقام معظم رهبری ، به نظر می رسد یکی از دلایل آن عدم رضایت آقا از عملکرد سازمانها و نهادها در این حوزه است.
طرح چند سوال می تواند بخشی از مسائل و گره ها را حل کند!
🔰 جهاد تبیین چیست و دارای چه ویژگی ها و مختصاتی است؟
🔰 چرا جهاد تبیین امروز از اولویتها و فوری ترین امر برای مسئولان ، سازمانها و نخبگان است؟
🔰 ظرفیتها و چالشهای دو جبهه دشمن و جبهه انقلاب چیست؟
🔰 الگوی جهاد تبیین دفاعی و تهاجمی چیست؟
🔰 مهم ترین الزامات تحولی و اقدامات مهم و فوری در جهاد تبیین جبهه در شرایط فعلی چیست؟
🔰 چرا تعامل و هم افزایی بین نهادهای دولتی و تشکل های مردمی نیست؟
🔰 چرا قرارگاه های فرهنگی نمی توانند نقش ایجاد جبهه مشترک دفاعی و حتی جبهه تهاجمی را ایفا کنند،؟
🔰 چرا پس از ۴۳ سال همواره باید رهبری در همه نقشهای سیاست گزاری، اقدامات راهبردی و عملیاتهای میدانی ورود داشته باشند؟
🔰 چرا اهتمامی از سوی جبهه انقلاب برای گفتمان سازی و اجرایی سازی عملیات های جهاد تبیین اتفاق نمی افتد؟
🔰 آیا جهاد تبیین با توجه به هجمه دشمن در دولت جدید است و یا برخاسته از نگاه تمدنی رهبری در پیشبرد انقلاب اسلامی و مقابله با دشمن است؟
🔰نقش نهادهای انقلابی مانند بسیج و قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله در راهبری جبهه جهاد تبیینی چیست؟...
التماس دعا و خدا قوت✋
14001119_42681_1281k.mp3
10.02M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
💻 @Khamenei_ir
♻️ سالروز شهادت سردار رشید اسلام عماد مغنیه
✍️ عماد مغنیه معروف به حاج رضوان ( ۱۹۶۲ - ۲۰۰۸ م) بنیانگذار یگان نظامی حزب الله لبنان و از فرماندهان جنگ ۳۳ روزه بود که در حادثه تروریستی در دمشق به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
✅ او در اوایل دهه ۸۰ به شاخه نظامی جنبش آزادی بخش فلسطین و از همان زمان به جنبش امل پیوست. و با انتقال سید حسن نصرالله از امل، به حزب تازه تأسیس حزب الله، به این حزب پیوست.
✅ وی به عنوان "مرد سایه" و مغز متفکر حزب الله لبنان شهرت داشت. دولت ایالات متحده برای دریافت هر اطلاعاتی از او جایزه تعیین کرده بود.
✅ سرانجام عماد مغنیه در ۱۲ فوریه ۲۰۰۸ م برابر با ۲۳ بهمن ۱۳۸۶ در پي انفجار در خودروي بمبگذاريشده در دمشق، به شهادت رسيد.
💦 رهبر معظم انقلاب، در پیامی به مناسبت شهادت این اسوه جهاد و شهادت، او را فردی معرفی کرد که سراپا عشق و شور جهاد فی سبیل الله داشت.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید || فیلم کامل روایت #حاجقاسم از اتاق عملیات حزبالله با حضور ایشان و #سیدحسن_نصرالله و #عماد_مغنیه
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر
🔰 قدر ماه رجب را بدانیم
🔻رهبر انقلاب: ایّام ماه رجب است. قدر این ماه را و این روزها را بدانیم؛ ماه رجب، ماه توسّل و تضرّع و دعاست، ماه تصفیهی روانی و معنوی است؛ دلها را به خدا باید نزدیک کرد؛ بخصوص جوانهای شما... به این تقویت ارتباط با خداوند در لحظهلحظهی عمرمان احتیاج داریم و این ایّام ماه رجب متناسب با این [احتیاج] است. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
📥 khl.ink/f/49569
💻 @Khamenei_ir | #سخن_نگاشت
فعال فرهنگی-اجتماعی هستی؟
داری یه مساله ای رو از جامعه حل میکنی؟
با فراخوان"به اتفاق"همراه شو..
🎯مزایا:
50 م.تومان جایزه(50 نفراول)+کارگاه تخصصی رایگان+۱۵۰ م.تومان تسهیلات جهت پیادهسازی ایده
⏰فقط۴روزباقی ست
مرکزنوآوری اجتماعی مبتدا
بیشتر بدان وثبتنام کن
http://www.R34.ir/e3
✨ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد دولت نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همین آغاز کار زیر ضرب رفته، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا می کند و این یکی از جدی ترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود.
دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آیتالله رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد. باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آیتالله رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است.
@syjebraily
#هیئت_شهدای_گمنام_مشگین_شهر
🌺 پوستر مراسم جشن میلاد باسعادت امیرالمومنین امام علی(ع)
#دوشنبه 25 بهمن راس ساعت 8/30 شب
🆔 @gomnam1391
👆 جزئیات کامل در پوستر 👆
💐 ميلاد مسعود "اميرالمؤمنين امام علي"(ع) (23 سال قبل از هجرت)
✍ امام علي(علیه السلام) امام اول شيعيان در سيزدهم رجب سال 30 عام الفيل در دورن خانه ي كعبه دیده به جهان گشود. پدرش ابوطالب(عبدمناف) پسر عبدالمطلب و مادرش فاطمه دختر اسد بن هاشم است.
✅ ابوالحسن، ابوتراب، ابوالحسين، ابوالرَّيحانَتَين از جمله كنيه هاي آن امام و اميرالمومنین، ولي اللَّه، اسداللَّه، مرتضي، وصي، يعسوب الدين، حيدر، كرار و... از القاب آن سرور مي باشد.
✅ حضرت امام علي(ع) از دوران كودكي، تحت تعليم و تربيت پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) قرار گرفت و اولين مردي بود كه اسلام آورد. آن امام همام به جز غزوه ي تبوك، در تمامي غزوات و جنگ هاي پيامبر اكرم (ص) حضور داشت و همواره در رنجها و سختي ها، ياور و حامي پيامبر بزرگ اسلام بود.
✅ امام علي(ع) در هجدهم ذيحجّه ي سال يازدهم هجري، در محلي به نام غدير خُم، به امر خدا و از طرف پيامبر به رهبري امت اسلامي پس از رسول اكرم(ص) برگزيده شد و پس از بيعت مردم، اميرالمؤمنين لقب گرفت. اما پس از رحلت پيامبر(ص) اين امر مُهم اجرا نگرديد و خلافت به دست ابوبكر افتاد.
✅ سي و سه سال از عمر مبارك آن حضرت در كنار رسول خدا(ص)، بيست و پنج سال پس از رحلت آن حضرت در خانه نشيني و در حدود پنج سال نيز در خلافت سپري شد.
✅ به #ندای_تهذیب بپیوندید:🔻
https://eitaa.com/nedaye_tahzib