5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥سخنرانی حاج آقا دانشمند
✍موضوع: کرامت امام رضا(ع)زن بدهکار
@maktabehajghasem🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی حاج آقا دانشمند
🎬موضوع: میدونی از یزید پست تر کیه؟
@maktabehajghasem🇮🇷
بزرگواران فردا👇👇👇
۲۳ ذی القعده روزی بسیار شریف، روز زیارتی مخصوص امام رضا علیه السلام و زیارت آن حضرت از دور و نزدیک سنت است.
توصیه آیت الله بهجت برای زیارت امام رضا (ع)
زیارت شما قلبی باشد. در موقع ورود اذن دخول بخواهید، اگر حال داشتید به حرم بروید. هنگامی که از حضرت امام رضا(ع) اذن دخول میطلبید و میگویید: « أأدخل یا حجة الله: ای حجت خدا، آیا وارد شوم؟ » به قلبتان مراجعه کنید و ببینید آیا تحولی در آن به وجود آمده و تغییر یافته است یا نه؟ اگر تغییر حال در شما بود، حضرت(ع) به شما اجازه داده است. اذن دخول حضرت سیدالشهدا (ع) گریه است،
اگر اشک آمد امام حسین(ع) اذن دخول دادهاند و وارد شوید.
اگر حال داشتید به حرم وارد شوید. اگر هیچ تغییری در دل شما به وجود نیامد و دیدید حالتان مساعد نیست، بهتر است به کار مستحبی دیگری بپردازید. سه روز روزه بگیرید و غسل کنید و بعد به حرم بروید و دوباره از حضرت اجازه ورود بخواهید.
زیارت امام رضا (ع) از زیارت امام حسین(ع) بالاتر است، چرا که بسیاری از مسلمانان به زیارت امام حسین(ع) میروند. ولی فقط شیعیان اثنیعشری به زیارت حضرت امام رضا (ع) میآیند.
@maktabehajghasem🇮🇷
🇮🇷مکتب حاج قاسم🇵🇸
بزرگواران فردا👇👇👇 ۲۳ ذی القعده روزی بسیار شریف، روز زیارتی مخصوص امام رضا علیه السلام و زیارت آن حضر
اعمال این روز شریف:
– غسل و نماز دارد : اقامه دو نماز دو رکعتی بدین صورت که در هر رکعت بعد از حمد سه مرتبه سوره توحید ، یک مرتبه سوره ناس و سپس یک مرتبه سوره فلق را بخواند و پس از اقامه نماز هفتاد مرتبه استغفار نماید . امید است که مورد رحمت و مغفرت پروردگار قرار بگیریم.
التماس دعا🙏
@maktabehajghasem🇮🇷
20.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عنایت امام رضا (علیهالسلام) به خادم حرمش
🎙 استاد دارستانی
@maktabehajghasem🇮🇷
حدیثی است از امام صادق(ع) و
امام باقر (ع).
که مضمون آن چنین است:
در طول سال، چهار روز است که در فضیلت روزه، امتیاز ویژهای دارند:
1. روز هفدهم ربیع الاول؛ که ولادت پیامبر اکرم (ص) است.
2. روز بیست و هفتم ماه رجب؛ که پیامبر اکرم (ص) در آن روز به پیامبری مبعوث شدند.
3. روز بیست و پنجم ذى القعده؛ که روز دحو الارض است.
4. روز هجدهم ذى الحجه؛ که عید غدیر است و روزی است که پیامبر اکرم (ص)، حضرت علی(ع) را به امامت نصب کردند.
التماس دعا🙏✨
@maktabehajghasem🇮🇷
🔴 اطلاع رسانی حداقلی از ساعتِ قطعی برق سخت است؟ آقای اژه ای بسم الله
🔹 برق به بد ترین شکل ممکن و در ساعات متعدد و بدون هماهنگی در حال قطع شدن است ، آقای محسنی اژه ای ، آیا انتظارِ زیادی است که از قوه قضائیه بخواهیم تا آن مسئولِ وزارتِ نیرو که حتی عرضه ی ارائه ی جدولِ قطعِ برق به مردم را هم ندارد مورد بازخواست قرار دهید ؟ چپق این جماعت نباید چاق بشود ؟ لازم نیست این جماعت بفهمند که برای قطعی بدون هماهنگی و بدون اطلاع تنبیه خواهند شد؟
🔹 وظیفه مدعی العموم، جلوگیری از ضایع شدن حق میلیون ها مردمیست که در این گرانی ها باید مراقب وسایل برقی خود باشند و بخاطر کم کاری مسئولین، هزینه های گزاف تعویض بر اثر قطعی برق، بر دوششان نیفتد!
@maktabehajghasem🇮🇷
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ رهبر انقلاب به افرادی که میگویند انرژی هستهای به چه درد میخورد
🔹 سخنان بصیرانه رهبر معظّم انقلاب درباره انرژی هسته ای : صنعت هستهای نیاز قطعی فردای کشور برای تولید برق است و امروز باید به فکر فردا باشیم.
@maktabehajghasem🇮🇷