﷽؛
🌱 نماز شب قدر ؛ شب ۱۹ و ۲۱ و ۲۳ رمضان
✅ دو رکعت نماز است در هر رکعت بعد از حمد هفت مرتبه توحید بخواند و بعد از فراغ هفتاد مرتبه اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَاَتُوبُ اِلَیهِ بگوید در روایت نبوى(صلی الله علیه و آله) است که از جاى خود برنخیزد تا حقّ تعالى او را و پدر و مادرش را بیامرزد.
📚 مفاتیح الجنان، اعمال مشترک شب های قدر
#نماز_مستحبی
#شب_قدر
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅💠 حکم آزمایش کرونا در حال روزه
🔹 تولیدگر : زهره عنایتی
🔹 تولید محتوا: حجت الاسلام محمد قربانی مقدم
#احکام_روزه 6
#کلیپ_تصویری
#رمضان_1401
@taaghcheh
در عرش شهرتش علنی
در زمین غریب
مـ💔ـردی که خیری از
بشریّت ندید رفت
او با دورنگیِ همه ی
اهل کوفه ساخت
امّا دگر ز دوریِ
زهـ💔ـرا برید رفت
#شب_قدر
#شهادت_حضرت_علی
#فزتورب الکعبه
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61
💢 مقدّرات حتمی
💠 در بسيارى از احاديث، به عنوان یکی از ويژگیهای شب قدر، بر اين نکته تأكيد شده است كه تقدير امور مردم و سامانبخشى اوضاع و احوال آنان در طول سال، در اين شب رقم زده مىشود؛ شبى كه سرنوشت و فيصله يافتن همۀ كارهايى كه تا سال آينده پيش خواهد آمد، در اين شب فرود مىآيد.
⚠️ البته سرنوشت انسان در شب قدر و رقمخوردن آنچه در يک سال آينده بر او خواهد گذشت، به معناى آن نيست كه او به طور كامل در برابر اين سرنوشت، بىاختيار باشد، بدانسان كه براى تغيير آن، هيچ كارى از او بر نيايد؛ بلكه او مىتواند در سايۀ دعا و توسّل و با انجامدادن كارهاى شايسته، مقدّرات حتمى خود را كه در شب قدر، رقم خوردهاند، تغيير دهد.
🔻 از اين رو، امام باقر (عليهالسّلام) فرموده است: «فَما قُدِّرَ فى تِلکَ اللَّيلَةِ وَ قُضِىَ فَهُوَ مِنَ المَحتُومِ و لِلَّهِ عَزَّوَجَلَّ فِيهِ المَشِيَّةُ؛ آنچه در آن شب، مقدّر (و معيّن) شده، حتمى است و البته خدا مىتواند در آنها، آنگونه كه بخواهد عمل كند.»
📚 منلایحضرهالفقیه، ج 2، ص 158.
📎 #بهار_معنویت
📎 #ماه_ضیاقت_الهی
📎 #ماه_رمضان
📎چ
🖇 لینک مطلب:
🔹 https://www.adyannet.com/fa/news/37712
پاسخ به سوالات اعتقادی شما 👇👇
@pasokhgo313
#شب_قدر
#مقدرات
@maktabozeynab
#دعایجوشنکبیر
#شب_قدر
##اسمائحسنی
💠روایاتی كه از معصومین به ما رسیده مکرراً این مطلب دیده می شود كه خداوند دارای 99 اسم است كه هر كسی او را به این نامها بخواند،دعایش مستجاب و هر كه آنها را شماره كند اهل بهشت است. گویا مراد از شماره کردن این نامها فقط خواندن آنها نیست بلکه درک کردن مفاهیم و تخلق یافتن به این اسماء است.
دعای جوشن کبیر در یکی از غزوات صدر اسلام از جانب جبرئیل برای پیامبر اسلام آورده شده است. این دعا صد بند دارد و هر بند حاوی ده "اسم" از اسمای خداست، بهجز بند 55 که یازده اسم باریتعالی در آن آمده است؛ بنابراین، درمجموع، این دعا حاوی هزار و یک «اسم» خدای متعال است. در باب فضیلت خواندن این دعا چنین آمده است:
1ـ هر که این دعا را هنگام خروج از منزل بخواند،خداى تعالى عمل او را به عملهاى نیکو لاحق مىسازد.
2ـ حضرت رسول (صلى الله علیه و آله) فرمودند که: هیچ بندهاى از امّت من نیست که این دعا را در ماه مبارک رمضان سه مرتبه یا یک مرتبه بخواند مگر آنکه به تحقیق که خداى تعالى بدن او را بر آتش حرام مىکند و بر او بهشت واجب مىشود.
3ـ خداى تعالى در آسمان چهارم خانهاى بنا کرده که نامش بیت المعمور است؛ به آن خانه در هر روزى هفتاد هزار فرشته داخل مىشوند و از آن بیرون مىروند و دیگر به سوى آن تا روز قیامت بر نمىگردند و خداى عزّ و جلّ به صاحب این دعا ثواب این فرشتگان را مىبخشد.
4ـ کسى که این دعا را در ظرفى پاکیزه به آب باران و زعفران بنویسد و آن را بیاشامد به قدرى که نوشیدن آن را توانا باشد، خداى تعالى او را از هر دردى و هر بیمارى شفا مىدهد.
5ـ هر کسى که این دعا را بخواند، مثل مردن شهدا مىمیرد. خداى تعالى براى او ثواب هفتصد هزار شهید از شهیدان صحرا را مىنویسد.
7ـ در شبى که شخص این دعا را بخواند خداى تعالى به او روى مىآورد و به سوى او نظر التفات مىکند و تمامی حاجتهاى دنیا و آخرت او را برآورده می سازد.
8ـ در شبى که این دعا را مىخواند خداى تعالى از او شرّ شیاطین و مکر ایشان را دفع مىکند و عملهاى او را همگى قبول مىکند و مال او را پاکیزه مىکند.
9ـ اگر کسى این دعا را در جامى به کافور و مشک بنویسد و آن را بشوید و آن را بر کفن مردهاى بپاشد خداى تعالى در قبر او صد هزار نور نازل مىسازد و ترس از منکر و نکیر را از او دفع مىکند و از عذاب قبر ایمن مىگردد و خداى تعالى به سوى او در قبر هفتاد هزار فرشته بر مىانگیزاند که با هر فرشته طبقى از نور باشد که آن نور را بر او مىپاشند و او را بر مىدارند و به سوى بهشت مىبرند و به او مىگویند: خداى تعالى ما را امر کرده که مونس تو تا روز قیامت باشیم و خداى تعالى قبر او را گشاده مىگرداند چندان که چشم کار کند و براى او درى در بهشت گشوده مى شود.
10ـ خدای تعالى به خواننده این دعا، به عدد هر حرف دو حوریه بهشتی مىبخشد. پس هر گاه از خواندن این دعا فارغ شود، خداى تعالى براى او خانهاى در بهشت بنا مىکند و او را ثواب حرفهاى تورات، انجیل، زبور و قرآن عظیم مىبخشد و به او مثل ثواب ابراهیم خلیل، موسى ،عیسى و رسول الله مىدهد.
11ـ کسى که این دعا را بخواند، خداى تعالى بر او دو فرشته موکّل مىکند که او را از گناهان نگاه دارند و خداى تعالى را تسبیح گویند و تنزیه کنند و او را از همه بلاها محافظت نمایند و براى او درهاى بهشت را بگشایند و بر او درهاى جهنم را ببندند و تا زمانی که زنده باشد پس او در حفظ و امان خدا خواهد بود و همچنین در نزد وفات.
( مهج الدعوات ابن طاووس ـ ترجمه طبسى، ص 363-365)
مضامین بلند دعای جوشن کبیر
در تلاوت قرآن خدا با ما سخن می گوید و در دعا ، ما با خدا سخن می گوییم ، دوشكل دعا وجود دارد یكی خواسته ها و نیازهای عادی مردم است و دیگری سلسله دعاهایی داریم كه از ائمه معصومین رسیده و ذخیره ای است برای ما. این دعاها در مرحله اول نقش معرفت افزایی دارد و معرفت ما را به خدا زیاد می كند، دعای جوشن كبیر دارای صد بند صفات و ویژگیهای خداست كه موجب نزدیک شدن دل به خدا می گردد؛ این دعا خیلی خالص و ناب است؛ زیرا صحبت هیچ چیز جز محبوب در آن نیست.کسانی که معرفت کافی را کسب کرده باشند می توانند به ژرفای این دعا پی ببرند.
خدا باید حلاوت ذکرش را به دل بچشاند تا انسان حال اولیاء خدا را در اسماء خداوند بفهمد و درک کندکه هر کدام از این اسماء با دل انسان چه می کند. اگر دل پاک شده و نوری از توحید بر دل تابیده باشد، وقتی این دعا را می خواند مثل شخصی است که به بوستان بزرگی رسیده که هر بخشی از این بوستان پر است از گلهای رنگارنگ که یک اسم در این اسماء تجلی دارد. توجه دقیق و عمیق به اسماء حضرت باری تعالی، به طرز عمیقی نور معرفت را در ظاهر و باطن ذاکر پراکنده می سازد.
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61