چرای گوسفندان در دل طبیعت بهاری ملایر
ملایر شهری در غرب ایران و یکی از شهرهای بزرگ است. این شهر دارای طبیعت معتدل کوهستانی با زمستانهای سرد و پر برف و تابستانهای معتدل است. این شهرستان به دلیل شرایط آب و هوایی دارای طبیعت بسیار زیبایی است.
شهروندخبرنگار ما فیلمی از چرای گوسفندان در طبیعت ملایر ارسال کرده است که تماشای آن خالی از لطف نیست.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمایی از طبیعت بهاری روستای تکه نهاوند
روستای تکه در شهرستان نهاوند واقع شده است. این روستا در دامنه کوه گرین قرار دارد و از آب و هوای مطلوبی برخوردار است. به همین دلیل در فصل بهار با شکوفا شدن درختان بادام و زردآلو و آب های روان سراب قلعه ذرتی که از دل برف های کوهستان گرین جاری می شود به زیبایی اش افزوده می شود.
شهروندخبرنگار ما فیلمی از طبیعت بهاری این روستا را به نمایش گذاشت.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجرای بی نظیر ، زیبا و عالی به زبان شیرین فارسی
اسما زیبای خداوند را تا حالا فقط عربی شنیدیم...
حالا به زبان شیرین فارسی بشنويم....
کانال زندگی شیرین و الهی
لطفا منتشر فرمائید تا همه در این ماه مبارک رمضان لذت ببرند
التماس دعای برای فرج امام زمان عجل الله فراموش نشود🙏
ـ
جامعةالقرآن شهرستان ملایر مرکزی قرآنی برای همه سنین است که از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را شروع کرده و در حال حاضر در یک ساختمان ۶ طبقه ۷۰۰ قرآن آموز را در رشتههای مختلف در همه سنین تربیت میکند.
زهرا کولیوند، مدیر جامعةالقرآن ملایر با اشاره به اینکه این مرکز زیر نظر مرکز جامعةالقرآن کشور فعالیتهای خود را شروع کرده است، اظهار کرد: تربیت دهها قرآن آموز در رشتههای مختلف از موفقیتهای این مرکز در راستای تربیت نسل قرآنی و ترویج فرهنگ ناب اسلامی و قرآنی در شهرستان ملایر بوده است.
وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۸۸ به عنوان مربی وارد این مرکز شده است، افزود: در سال ۹۲ به عنوان مدیر این مرکز فعالیتهای خود را شروع کردم که در حال حاضر در ساختمان جدید خیر ساز در شش طبقه فعالیت میکند، در حال حاضر سه طبقه از این مرکز به صورت فعال است و سه طبقه دیگر نیازمند تکمیل است.
کولیوند ضمن تقدیر از حضور خیرین در ساخت این مرکز قرآنی از سایر خیرین خواست در راستای تکمیل سه طبقه دیگر کمک کنند تا این مرکز بتواند قرآن آموزان بیشتری را جذب و تحویل جامعه دهد. برای تکمیل سه طبقه دیگر در خصوص نیازهای مختلف از جمله موکت وسایل گرمایشی و سرمایشی وسایل جانبی فرش و غیره نیازمند کمک خیرین هستیم.
مدیر جامعةالقرآن مرکز ملایر با بیان اینکه در حال حاضر در هر طبقه ۵ کلاس فعال داریم، گفت: اگر همه کلاسها تکمیل شود هر ساعت میتوانیم بیش از ۲۰ کلاس فعال را داشته باشیم. بیش از ۲۰ مربی با مرکز همکاری دارند این مربیان با حقوق بسیار کم و شاید بهتر بگوییم فی سبیل الله در این مرکز فعالیت دارند.
کولیوند با اشاره به اینکه کلاسهای این مرکز در رشتههای مختلف حفظ موضوعی، روخوانی، تفسیر، فصیح خوانی، حفظ کل، اشاره، قرائت ترتیل و... است، تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ قرآن آموز در سنین مختلف از برنامههای این مرکز بهرهمند هستند.
کولیوند با بیان اینکه دورهها معمولاً بین چهار ماه تا چهار و نیم ماه است گفت تاکنون ۱۵ نفر حافظ کل از این مرکز تربیت شده که ۷ نفر از آنها حافظان دوره یک ساله بوده است. با توجه به فعالیت خوب مربیان حمایتهایی چون بیمه، وامهای مناسب و کمبهره و تسهیلات دیگر، اردوهای فرهنگی، مذهبی و تفریحی میتواند انگیزه مربیان را برای فعالیتهای قرآنی بیشتر کند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
گرین خبر
جامعةالقرآن شهرستان ملایر مرکزی قرآنی برای همه سنین است که از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را شروع کرده و در
مدیر جامعةالقرآن ملایر با بیان اینکه تا قبل از این ساختمان مرکز در یک ساختمان قدیمی بود، گفت: در حال حاضر مرکز جانبازان نیز در این مرکز تجمیع شده و ۶ مرکز دیگر نیز به صورت شعب زیر نظر این مرکز در روستاها و شهرهای شهرستان ملایر از جمله در شهر سامن، روستاهای علیآباد، ازناو و... فعال است.
اکرم شجاعی پور از مربیان این مرکز که ۱۰ سال از طریق این در رشتههای حفظ قرائت و ترتیل با این مرکز همکاری دارد، اظهار کرد: در این مرکز هم برای بزرگسالان هم برای کودکان کلاسهای مختلفی را داریم. فعالیتهای این مرکز حتی در دوان کرونا نیز تعطیل نشد، فعالیتها و کلاسها در دوران کرونا نیز به صورت مجازی بود.
وی با اشاره به استقبال خوب خانوادهها از این مرکز قرآنی گفت: کودکان پسر تا ۱۱ سال میتوانند در این مرکز حضور داشته باشند، برای بانوان در همه سنین نیز کلاسها دایر است.
شجاعی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی باید از قرآن و مراکز قرآنی بیشتر حمایت کنند، گفت: ما تا جایی که بتوانیم برای آموزشها از روشهای نوین برای قرآن آموزان بهره میگیریم و امیدواریم بتوانیم فرزندانی قرآنی را در جامعه تربیت کنیم.
در ادامه خانم احمدوند نیز از مربیان قرآنی جامعةالقرآن ملایر است که حدود ۱۱ سال است، در این حیطه فعالیت دارد و دوره اشاره را کار میکند در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: ساختمان جدید با توجه به تازهساز بودن آن نیازمند کمک و همیاری خیرین است.
این مربی قرآن با بیان اینکه به روش اشاره و حفظ موضوعی را با قرآن آموزان کار میکند، گفت: در این زمینه ۳ کتاب مختلف تدریس میشود. دورهها به صورت ۴ ماه و نیم است و کسانی که علاقمند باشند بعد از گذراندن دوره میتوانند تا حفظ کل ادامه دهند که معمولاً با توجه به هوش و استعداد کسانی هستند که حتی یک ساله حافظ قرآن میشوند. قرآن آموزان این مرکز در ردههای سنی مختلف هستند، کودکان ۴ سال به بیالا را در این مرکز داریم که دورهای اشاره را برای آنها کار میکنیم و برای بزرگترها هم خواهران در زمینه تفسیر، حفظ و... کلاس داریم.
وی با اشاره به اینکه استقبال خوب است و دوران کرونا نیز کلاسها را داشتیم، گفت: البته برگزاری کلاسها به صورت حضوری بسیار تأثیرگذارتر است و بچهها کنار هم و با هم روابط اجتماعی خوبی دارند.
در ادامه مهسا زهروند نیز که از مربیان و دفتردار این مرکز قرآنی است در گفتوگو با ایکنا اظهار کرد: بنده خودم حدود ۲۴ جز از قرآن را حفظ هستم و از سال ۹۱ وارد این مرکز شدهام.
وی با بیان اینکه در دوره حفظ بزرگسالان کار کردهام، گفت: استقبال خوبی از کلاسها شده است، در دوران کرونا سه سال غیرحضوری بود و هر سال ۳۰۰ نفر قرآن آموز داشتیم این مرکز تعطیلی نداد اما نیازمند حمایت است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
مسئولین موانع را از سر راه سرمایه گذاران بردارند
امام جمعه ملایر گفت: مسئولین باید موانع و مشکلات را از سر راه سرمایه گذاران بردارند و بازه زمانی را برای ایجاد واحدهای تولیدی کوتاه کنند.
حجت الاسلام محمدعلی ارزنده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری اظهار کرد: طی سالهای متمادی تاکید رهبری در زمینه مسائل اقتصادی بوده چرا که اساسیترین مشکل نظام ما مشکل اقتصادی است.
امام جمعه ملایر با اشاره به اینکه در حوزه سیاسی مشکلی نداریم و امروز در جهان دارای اقتدار هستیم تصریح کرد: بدون تعارف باید گفت که در کشور از نظر اقتصادی مشکل داریم و سالیان سال شعار اقتصادی آغازین بخش سال شده اما بسیاری از مسئولین متأسفانه آن وظیفهای که در تحقق بخشیدن شعار سال بوده انجام نداده اند.
امام جمعه ملایر با اشاره به اینکه مشکل اقتصادی ما به مهار تورم و رشد تولید برمیگردد گفت: در این راستا برای رسیدن به شکوفایی اقتصادی باید موانع و مشکلات رشد تولید رفع شود تا بتوانیم تورم را نیز مهار کنیم.
وی خطاب به مسئولان نظام بر حمایت از سرمایهگذاران و حمایت از تولید تاکید کرد و گفت: متأسفانه طی سالهای گذشته موانع و مشکلاتی بر سر راه سرمایه گذران قرار دادند که بسیاری از آنها کار و تولید را رها کرده و رفتهاند.
وی با تاکید بر اینکه در این دولت که دولت مردمی است مردم انتظار به حقی دارند که مطالبات خود را داشته باشند تصریح کرد: مسئولین باید موانع و مشکلات را از سر راه سرمایه گذاران بردارند و بازه زمانی را برای ایجاد واحدهای تولیدی کوتاه کنند نه اینکه پنج تا ده سال طول بکشد تا یک موافقت اصولی صورت گیرد.
وی پرداخت تسهیلات ارزی به تولید کنندگان و همچنین معافیتهای مالی متوازن با تولید را از نیازهای مهم برای رشد تولید و حمایت از حوزه سرمایه گذاری برشمرد و گفت: متأسفانه با این موانعی که در دهه نود داشتیم بسیاری از واحدها تعطیل شد که دولت مردمی تلاش خود را کردند که بسیاری از این واحدها احیا شد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
در راستای برگزاری برنامه های نوروزگاهی، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر از برپایی جشنواره آشهای سنتی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان ملایر با حضور پر شور بانوان خبر داد.
ابراهیم جلیلی، گفت: در شب یکشنبه ۶ فروردین بعد از اذان مغرب و عشا جشنواره آشهای سنتی ویژه ماه مبارک رمضان در سفره خانه سنتی نبی خان شهرستان ملایر برگزار شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر گفت: در این جشنواره که با پذیرایی افطار آغاز شد، شرکت کنندگان انواع آشهای سنتی شامل آش جو، کشک، رشته، ترش، بادمجان، دوغ را که آماده کرده بودند در مسابقه شرکت داده و پس از داوری به پنچ نفر برتر لوح تقدیر و هدیه اهدا شد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
به میزبانی ملایر؛
برگزاری نخستین شورای اداری مشترک استان
در شورای اداری مشترک استان با شهرستانها، بر ضرورت حفظ وفاق، همدلی و وحدت بین دستگاههای اجرایی استان برای ایجاد فرصتهای سرمایه گذاری و رفع موانع تاکید شد.
؛ نماینده ولی فقیه در استان در این نشست با تأکید بر لزوم حل مشکل گرانی مسکن در استان، گفت: از مدیران ارشد استانی و حتی رئیس جمهور انتظار داریم جلسات لازم برای حل مشکلات موجود در عرصه مسکن را با جدیت برگزار و چاره اندیشی کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی موثقی خواستار اهتمام جدی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح قوانین شناسایی شده توسط سازمان بازرسی استان شد و تصریح کرد: امیدواریم با اقدام مناسب توسط نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، رشد تولید و مهار توررم به منصه ظهور و بروز برسد.
استاندار گفت: بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح چهار بانده ملایر - آورزمان - نهاوند مصوب شده است.
علی رضا قاسمی فرزاد افزود: تاکنون ۲۰ میلیارد تومان از این اعتبار تخصیص یافته و تا تکمیل کامل این طرح پیگیریهای لازم ادامه دارد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر نیز گفت: در روزهای آینده عملیات اجرایی طرح تولید شیشه خودرو با سرمایهگذاری افزون بر ۸ هزار میلیارد تومان در ملایر آغاز خواهد شد که بزرگترین سرمایهگذاری منطقه با ۱۳۱ میلیون دلار سرمایهگذاری ارزی و ۲ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری داخلی است.
سلمان اسماعیلی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی مرکز پرتودهی غرب کشور در دهه فجر امسال در این شهرستان، افزود: در حوزه عمرانی ۶ هزار میلیارد تومان طرح عمرانی در این شهرستان فعال است که چهار هزار میلیارد تومان آن از محل اعتبارات ملی و استانی و ۲ هزار میلیارد تومان مصوبات سفر رئیس جمهوری است و در طول تاریخ ملایر بیسابقه است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e