8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📽 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: تورم‼️
🍃🌻🍃
❌ تاحالا شنیدین دولت دست بکنه تو جیب بانک مرکزی؟🤔 میدونین نتیجش چی میشه...‼️
#مشارکت_حداکثری
#حماسه_حضور
#انتخابات۱۴۰۰
#ثامن
@rasul313
🇮🇷🌸
🍀
🌺 زبان بدن رهبر حکیم انقلاب در هنگام دریافت واکسن کرونای ایرانی، گویای چهار پیام مهم بود:
🍃🌻🍃
1⃣ صاف نشستن با پاهای استوار: انتقال پیام قدرت و اطمینان
2⃣ زل زدن از روی قدرت: نشان دادن اراده
3⃣ مشت های گره کرده: نشانی از استحکام و صلابت
4⃣ عدم تحرک سر: جدیت از جایگاه قدرت
#واکسن_ایرانی
#افتخار_ملی
#روشنگری
#ثامن
@rasul313
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📹 نماهنگ |
موضوع: ایران، باز هم انحصارشکن
🍃🌻🍃
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح جمعه چهارم تیرماه ۱۴۰۰ دُز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند.
🔹رهبر انقلاب مثل دیگر هموطنان بالای ۸۰ سال باید در اردیبهشت ۱۴۰۰ نوبت اول واکسن خود را دریافت میکردند.
🔸 اما ایشان نوبت خود را به دلیل تأکید بر استفاده از واکسن ایرانی تا زمان به نتیجه رسیدن این واکسن به تأخیر انداختند.
🔺 ایران با تولید واکسن بومی در کنار چند کشور معدود دیگر شامل، #روسیه، #چین، #هند، #آمریکا و #انگلیس قرار گرفت که به این توانایی دست پیدا کردهاند.
#باافتخار_ایرانی
#روشنگری
#واکسن_برکت
#ثامن
@rasul313
۴۰۵.docx
13.3K
🇮🇷🌸
🍀
🌀#یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: تحولات افغانستان
🍃🌻🍃
✅ ویژه هادیان و سخنرانان
#روشنگری
#ثامن
#طالبان
@rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نمکی: وزارت دهان مرا بسته یک روز حرفایی را میزنم که بدانید چه هجمه هایی را تحمل کردیم
🔹وزیر بهداشت: بعد از دوران وزارت ناگفته هایی خواهم گفت از هجمه های برخی از کسانی که سوداگری آنها را با تولید داخل تعطیل کردیم
@rasul313
⭕️ ترجمه گزارش «بروکینگز»؛ 4 سناریوی محتمل پس از خروج آمریکا از افغانستان
📍 پس از عقب نشینی و خروج نیروهای نظامی ایالات متحده، تحولات داخلی افغانستان در طی سه تا پنج سال آینده به چه سمت و سویی حرکت خواهد کرد؟
📌 سناریوی نخست: حفظ نظم موجود
🔻 مطابق این سناریو، ضمن تداوم شرایط سیاسی و اجتماعی موجود، تغییرات جزئی در قانون اساسی و حفظ آزادی های رسمی مدنی و حقوق بشر از جمله حقوق زنان و اقلیت ها ایجاد خواهد شد. انتخابات در این کشور مشابه سال های گذشته در قالب تقلب های گسترده ادامه خواهد یافت. بر اساس این سناریو، تنها به برخی از شبه نظامیان طالبان این فرصت داده می شود تا به عضویت نیروهای دفاع ملی و امنیتی افغانستان در آیند. و همچنین برخی از رهبران طالبان می توانند در چندین وزارت خانه افغانستان در سطح ملی قدرت داشته باشند. البته این سناریویی است که دولت افغانستان به دنبال تحقق آن بوده است.
📌 سناریوی دوم: توافق سریع بین کارگزاران قدرت و طالبان
🔻 سناریوی دوم، توافق نسبتا سریع بین طالبان و برخی از کارگزاران قدرت در افغانستان می باشد که از دولت کنونی جدا شده اند. طالبان و کارگزاران قدرت به جای ریسک یک جنگ داخلی طولانی مدت ، قدرت را فیمابین خود تقسیم می کنند. دلیل این امر تا حدی ناشی از شکست های مکرر نیروهای دفاع ملی و امنیتی افغانستان از طالبان می باشد. بر اساس این سناریو، طالبان به دنبال آن است تا قدرتمندترین و برجسته ترین بازیگر در دولت آینده باشد؛ اما این مسئله به طور کامل مورد تایید سایرین به خصوص کارگزاران قدرت قرار نخواهد گرفت.
📌 سناریوی سوم: گسترش سریع نظامی طالبان
🔻 در سناریوی سوم، گروه طالبان هر گونه تعامل با کارگزاران قدرت در افغانستان را به تاخیر می اندازد؛ تا زمانی که به طور واضح سرزمین های بیشتر به خصوص چندین مرکز استان را تصرف کنند. در حال حاضر، طالبان حداقل در 12 مرکز ولایتی در موقعیت و شرایط بسیار خوبی قرار دارد. با پایان پشتیبانی هوایی ایالات متحده از ارتش افغانستان ، طالبان احتمالاً در موقعیتی خواهند بود که می توانند مناطق بیشتری را به کنترل خود در آورند. بر اساس این سناریو، کابل ممکن است به سرعت در دست طالبان باشد یا خیابان های شهر می تواند حمام خون را ببیند.
📌 سناریوی چهارم: طولانی تر شدن جنگ داخلی و تجزیه افغانستان
🔻 بر اساس سناریوی چهارم، نمایش قدرت نظامی توسط طالبان کافی نیست که به آن اجازه دهد برای حفظ قدرت در کابل و جنوب افغانستان با کارگزاران قدرت افغانستان مذاکره کند. بر اساس این سناریو حتی اگر طالبان قدرت را در کابل به دست بگیرند، آن ها تلاش می کنند تا آن را به عنوان یک دولت رسمی حفظ کنند و به درگیری های خود در مناطق مختلف کشور هم ادامه می دهند. بر این اساس کارگزاران قدرت در افعانستان تمایل کمتری به پایبندی به یک سیستم سیاسی تحت مدیریت طالبان دارند. با این حال ، حتی این سناریوی طولانی مدت جنگ داخلی نیز بعید است که باعث تجزیه و تقسیم شمال – جنوب کشور شود.
🔹 از میان این چهار سناریو ، ترکیبی از سناریوی دوم و سوم محتمل ترین نتیجه است، اگرچه در جاهایی از مناطق کشور شاهد تداوم درگیری و جنگ خواهیم بود.
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
📌احتمال توافق كم رنگ شد
🔹بر اساس آخرين شنيده ها و رصد اخبار پيرامون مذاكرات احتمال توافق كم رنگ شده است،زيرا اگر توافقي هم صورت بگيرد،نتيجه خيلي ملموس و خاصي براي ايران ندارد.زيرا اگر رفت هم بفروشيم،نحوه انتقال پول حاصل از فروش نفت به كشور مشخص نشده است.
🔹همچنين چارچوب و ساختار تحريم ها هنوز پابرجا بوده و شركت هاي خارجي از ترس احتمال تحريم جرأت همكاري با ايران را ندارند.
🔹آمريكايي ها همچنين گفته اند كه همه ي تحريم ها را لغو نميكنند و تحريم هاي قرمز واحد دنبال ميكنند.البته دولتي ها معتقدند با اينكه ليست افراد و شركت هاي قرمز زياد است،اما فقط 5% تحريم ها را تشكيل ميدهند.
🔹دولت روحاني در تلاش است كه تا پايان دولت خود توافق را انجام دهد تا هم بِه قول خود عمل كرده باشد و هم بار مذاكرات بِه دوش دولت بعد نيفتد.
🔹بنابراين اگر ايران بر خواسته هاي خود پافشاري و آمريكا مقاومت كند كار بسيار سخت ميشود،اما اگر ايران يا آمريكا از مواضع خود عقب نشيني كنند احتمال توافق قوت ميگيرد.
🆔 https://eitaa.com/rasul313
🆔 https://rubika.ir/rasull313
💠 حدیث روز 💠
💎 توصیه دنیوی لقمان به فرزند خود
🔻امام كاظم عليهالسلام:
كانَ لُقمانُ عليه السلام يَقولُ لاِبنِهِ : ... يا بُنَيَّ ، خُذ مِنَ الدُّنيا بُلغَةً ، و لا تَدخُل فيها دُخولاً يَضُرُّ بِآخِرَتِكَ ، و لا تَرفُضها فَتَكونَ عِيالاً عَلَى النّاسِ
❇️ لقمان همواره به پسرش میگفت:
« ...پسرم! از دنيا به اندازه كفايت (نياز) برگير و آن چنان در دنيا فرو نرو كه به آخرتت زيان رسانَد
و چنان هم رهايش نكن كه سربار مردم گردى».
📚 بحارالأنوار، ج 13، ص 416، ح 10
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
♨️پیام استفاده از واکسن ایرانی
رهبر معظم انقلاب صبح دیروز (جمعه) دُز اول واکسن ایرانی «کوو ایران برکت» را دریافت کرده و تأکید کردند، باید این افتخار ملی تولید واکسن ایرانی را پاس بداریم.
👈گزارههای تحلیلی
1️⃣ علیرغم اینکه رهبر انقلاب میتوانست برابر جدول مربوط به اولویتهای تزریق واکسن کرونا، واکسن خارجی را دریافت کنند، اما استفاده از واکسن تولید داخلی کوو ایران برکت را ترجیح دادند تا دستیابی به این توانمندی مهم را بهعنوان پیام قدرت در سطح بینالمللی ارسال نمایند که ایران از جمله کشورهای پیشرو در حوزه علمی و فنّاورانه در دنیا قلمداد میشود؛ کاری که آقای پوتین در اقدامی مشابه در خصوص واکسن اسپوتنیک انجام داد.
2️⃣ در سطح ملی، ایجاد اعتماد و خودباوری ملی پیام اصلی این اقدام به افکار عمومی بود. همچنین این اقدام در کنار اعتمادسازی برای مردم، خنثیساز سناریوی دشمن برای بیاعتباری دستاوردهای داخلی و تشکیک در توانمندیهای دانشمندان ایرانی تعریف میشود.
3️⃣ نکته مهم دیگری که در این اقدام نهفته است، اینکه رهبر معظم انقلاب راه علاج چالشهای کشور را صرفاً تکیهبر تفکر، اندیشه، توان و ظرفیتهای بینظیر داخلی میدانند. ایشان اهمیت و اهتمام به این مهم در سطح نخبگانی را برای تصمیمسازی و توجه یافتن آن نزد افکار عمومی برای مطالبهگری را حلال بسیاری از چالشهای کنونی میدانند.
👈جمعبندی
🔻در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب، قدرت جایگاه ویژهای دارد. البته قدرت با قرائت ممدوح و پسندیده آنکه آمیخته با اخلاق و انصاف است، تبدیل به گفتمان ایشان شده است.
🔻 معظم له برای قدرت جامعیت قائل است و اعتقاد دارد باید در همه حوزهها و سطوح قدرتمند گردیم.
🔻امروز تولید واکسن کرونا از طریق مسیرهای مختلف و صنعتی کردن آن، ترجمان عملی ایران قوی است.
🔻قوی شدن ایران، با تکیهبر توانمندیهای داخلی تنها نسخه و راهبرد جمهوری اسلامی برای عبور از سختیها و رسیدن به جایگاه ممتاز و عزتمندی در نظام بینالمللی است؛ این جان پیام معظم له در این اقدام بود.
✍️ احمد بنافی
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
@rasul313
♨️سواد رسانهای چیست؟
💯"سواد رسانهای" (Media Literacy) در یک تعریف بسیار کلی عبارت است از یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن میتوان انواع رسانهها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد.
این درک به چه کاری میآید؟ به زبان ساده، سواد رسانهای مثل یک رژیم غذایی است که هوشمندانه مراقب است که چه موادی مناسب هستند و چه موادی مضر؛ چه چیزی را باید مصرف کرد و چه چیزی را نه و یا اینکه میزان مصرف هر ماده بر چه مبنایی باید استوار باشد. سواد رسانهای میتواند به مخاطبان رسانهها بیاموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شده و به معادله متقابل و فعالانهای وارد شوند که در نهایت به نفع خود آنان باشد. به دیگر سخن، سواد رسانهای کمک میکند تا از سفرهی رسانهها به گونهای هوشمندانه و مفید بهرهمند شویم.
@rasul313