eitaa logo
مالکیون
82 دنبال‌کننده
529 عکس
234 ویدیو
147 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥جریان انحرافی و متحجر و‌ یک سوال سواد رسانه‌ای 🔻سوال: این پیام را چه کسی و برای چه، تولید و ارسال کرده است؟ 🎥 این چند روز شاید کلیپی از یک روحانی دیده باشید که می‌گوید: باید در مراسم امام حسین(ع) شرکت کرد و هیچ اشکالی هم ندارد که کرونا بگیرید و شهید راه حرم خواهید شد. 👈این فرد «مهدی فقیه امامی»، فرزند سید حسن امامی نماینده فرقه شیرازی در اصفهان است؛ کسی که جلسات متعددی از او با صادق شیرازی گزارش شده است. 🔻دانستن اینکه گوینده یک سخن چه کسی است و به چه تفکری وابسته است، در رمزگشایی اینکه چرا اینچنین سخن گفته است، نقش دارد. 🔻ایجاد انحراف، بدعت گذاری، تحریف و سطحی سازی عزاداری ها همواره کارویژه جریان شیعه انگلیسی بوده است‌.
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین: 🔺«کمک مؤمنانه» بهترین راه برای نذورات در ماه محرم است 🔻بسیج بهترین و مردمی ترین کانال برای توزیع «کمک های مومنانه » است ✅«کمک های مومنانه» و خیرخواهانه، مردمی است نه دولتی
28.pdf
118.8K
🌀نسخه pdf 🛑 یادداشت اختصاصی ✍️ منشور قوی شدن، رفع استضعاف و محرومیت‌زدایی ❇️به قلم: دکتر علی مرادزاده-کارشناس مسایل سیاسی
گزاره های امید افرینی.pdf
136.2K
🌀نسخه pdf 🛑 اختصاصی 🔷110 گزاره پیرامون امید در ادبیات انقلابی
🛑 یادداشت اختصاصی/ 🔵به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟ 🔺هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیست‌هایی که رقابت‌های انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال می‌نمایند و با پیش‌فرض‌های ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ می‌پردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد. 🔻اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علی‌رغم تفاوت‌های ظاهری در روش‌های خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرح‌های ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و به‌اتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرح‌های ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمی‌کند. 🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره این‌گونه بوده که جمهوری‌خواهان خشن‌تر و دموکرات‌ها نرم‌تر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابت‌های انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانه‌های بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود. 🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضرب‌المثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
جهاد کبیر: نقشه راه کربلا (یادداشت روز) تحریم و محاصره‌های دشوار را چگونه می‌توان شکست؟ راه عزت و پیشرفت، از کدام سمت است؟ خداوند اراده فرموده سیادت و عزت را جز به واسطه «استقامت» عطا نکند. آنها که در مسیر حق هزینه نکنند، باید خسارت‌هایی به مراتب بیشتر را به جان بخرند. برخی از تلخی‌هایی که در سال‌های اخیر به کشور ما تحمیل شد، بیش از خباثت دشمن، ریشه در انحراف و تحریف‌گری برخی خواص داشت؛ رجالی که آدرس گشایش امور را در مسالمت یکطرفه با دشمن می‌دانستند. البته تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب و انبوه نیروهای باورمند نگذاشت این خسارت‌ها تسرّی پیدا کند. اتفاقا برخی پیروزی و موفقیت‌های، در همین دوره سخت، به برکت اهتمام نیروهای انقلابی به جهاد کبیر و زدن به قلب نقشه‌های دشمن اتفاق افتاد. این همان ضرورتی است که رهبر انقلاب در دیدار اخیر از دولتمردان هم مطالبه کردند: «می‌‌بینید به‌طور دائم، دشمنان دارند علیه شما طرّاحی می‌کنند؛ واقعاًً به‌طور دائم؛ انسان می‌بیند طرّاحی‌‌های اینها را. انسان می‌فهمد که چه کار دارند می‌کنند. خب در مقابل طرّاحی آنها، شما هم باید طرّاحی کنید؛ نه باید بی‌ عمل و ساکت بمانید، نه باید تسلیم بشوید؛ چون او مرتّب دارد طرّاحی می‌کند، ما نباید تسلیم طرّاحی او بشویم. آن وقت در همین خطبه (34 نهج‌البلاغه) حضرت خطاب به مردم خودشان می‌فرماید «تُکادونَ وَ لا تَکیدون‌»؛ آنها علیه شما دارند طرّاحی می‌کنند، شما علیه آنها طرّاحی نمی‌کنید. این نبایستی در جامعه‌ اسلامی وجود داشته باشد؛ اگر چنانچه آنها کید می‌کنند با شما، یعنی دارند طرّاحی و نقشه‌‌ریزی می‌کنند علیه شما، شما هم باید علیه
آنها نقشه بریزید و طرّاحی کنید و کید کنید».
مشکل از آلودگی غربگراهاست نه نظارت دولت صادق زیباکلام می‌گوید قرارداد ویلموتس و نحوه مدیریت بر ورزش نشان داد دولت در ورزش هم ناکام و ناتوان است. او در حالی که بیشترین دفاعیات را از عملکرد دولت روحانی داشته، حالا ضمن مغالطه می‌نویسد: حق با آدام اسمیت بود. حکایت میلیاردها تومان که به جناب ویلموتس پرداخت گردیده، شده حکایت «کی بود، کی بود،من نبودم». جالبه که مسئولین جملگی هم دارند یکدیگر را تهدید به رسیدگی، شکایت و اعلام جرم علیه یکدیگر می‌نمایند. وزیر ورزش، فدراسیون را مقصر می‌دانند؛ فدراسیون، مسئولین باشگاههای فوتبال را مقصر میدانند؛ باشگاهها، فیفا را مقصر می‌دانند؛ جناب تاج، رئیس‌فدراسیون فوتبال، فیفا و احکام ظالمانه آن را مقصر می‌دانند؛ بیست و سی، ضعف وزارت ورزش و مسئولین دولت روحانی را مقصر می‌داند؛ رسانه‌های اصولگرا، بی‌اخلاقی ویلموتس و اروپایی‌ها را مقصر می‌دانند؛ مدعی‌العموم ممکن است عنقریب همه را احضار کند؛ و این داستان همچنان ادامه دارد. (اما) هیچیک از متهمین ضرر و زیان میلیاردی مقصر نیستند. نه سلطانی‌فر، نه تاج، نه فدراسیون فوتبال، نه فیفا، نه ویلموتس، نه مسئولین حقوقی که قرارداد با ویلموتس را تنظیم کرده‌اند و نه هیچ فرد یا نهاد دیگری. مقصر اصلی را مرحوم آدام اسمیت دویست سال پیش نام برده بود. ایشان می‌گویند «دولت تاجر خوبی نیست». و مدیریت دولتی بر ورزش در ایران ظرف چهل سال گذشته نشان داد که نه تنها «دولت تاجر خوبی نیست» بلکه، در اداره امور غیر اقتصادی از جمله ورزش هم ناکام و ناتوان است. بماند موارد فساد که در نتیجه مدیریت دولتی ورزش ایران بالاخص فوتبال را آغشته کرده است.
این مدل فرار به جلو در حالی است که امثال آقای زیباکلام به واسطه تمجید و ستایش چشم آبی‌های غربی و تحقیر داشته‌های ملی، جزو متهمان اعتماد بلاوجه به بیگانگان هستند؛ چه در ماجرای برجام، چه در قرارداد ویلموتس و چه در قرارداد توتال و استات اویل و کرسنت.
امروز قرارداد ویلموتس در حالت خوشبیانه به یک سرخوردگی برای آحاد مردم تبدیل شده و نگرانی‌هایی را برای دستگاه‌های مختلف امنیتی و اطلاعاتی ایجاد کرده و هر یک از این دستگاه‌ها با نگاه خاصی به بحث قرارداد ویلموتس می‌پردازند. پژمانفر در پاسخ به اظهارات مسعود سلطانی‌فر مبنی بر اینکه امیدواریم بحث رسیدگی به قرارداد ویلموتس به سمت تسویه حساب‌های سیاسی، ورزشی و جناحی نرود، گفت: باید بگویم قطعا این قرارداد مشکلاتی داشته که کار را به اینجا رسانده و در حال حاضر نباید بحث تسویه حساب‌های اینچنین را مطرح کنیم. ماموریت ذاتی و تکلیف قانونی کمیسیون رسیدگی به طرز کار دستگاه‌هاست و ما هم در قرارداد ویلموتس این موضوع را پیگیری می‌کنیم.
جریان اصلاحات باید فارغ از نتیجه در انتخابات ریاست‌جمهوری حضور داشته باشد اسماعیل گرامی‌مقدمT فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با ایلنا، درخصوص آخرین وضعیت سیاسی کشور و اصلاح‌طلبان در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی بر این باورم که حتماً اصلاح‌طلبان می‌بایستی در انتخابات ۱۴۰۰ فارغ از این‌که پیروز خواهند شد یا شکست خواهند خورد، حضور پیدا کنند. اصلاح‌طلبان اگر حضور پیدا کنند و شکست بخورند این یک فرآیند دموکراتیک خواهد بود که یعنی حکومت آن‌ها را تأیید کرده و وارد انتخابات شده‌اند و اساساً به عنوان یک جریان فعال در عرصه سیاسی ایران مطرح و باقی خواهند ماند. اما اگر اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ حضور پیدا نکنند قاعدتاً از دایره جریانات سیاسی فعال خارج خواهند شد و به جز انفعال و انزوا چیزی حاصل نخواهد شد. بنابراین عقل حکم می‌کند که اصلاح‌طلبان در انتخابات حضور پیدا کنند.
غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح طلب نیز درباره احتمال حضور لاریجانی در صحنه انتخابات به نامه‌نیوز گفت: «آقای لاریجانی ویژگی‌هایی دارند که جز آقای جهانگیری هیچ یک از نامزدهایی که اکنون نامشان مطرح می‌شود، همسنگ او نیستند. رجایی در پاسخ به این پرسش که رقابت اصلی در انتخابات1400 بین چه نامزدهایی خواهد بود، تصریح کرد: «اگر رقابت و دوقطبی‌شدن فضای انتخابات بین اصولگرایان با اصولگرایان باشد، شور انتخاباتی خاصی ایجاد نمی‌شود اما اگر دو قطبی‌شدن فضا بین اصولگرایان با نامزد مورد حمایت اصلاح‌طلبان باشد مانند آنکه در یک طرف شخصیتی مانند آقایان رئیسی، جلیلی یا قالیباف و در سمت دیگر فردی مانند لاریجانی که از سمت اصلاح‌طلبان حمایت شود، قرار داشته باشند، فضای انتخاباتی بسیار داغ می‌شود. اکنون آقایان فتاح و دهقان فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کرده‌اند اما من خبری مبنی بر آغاز فعالیت انتخاباتی آقای لاریجانی نشینده‌ام؛ هرچند او نیاز به زمان و تبلیغات زیادی ندارد زیرا به اندازه کافی شناخته‌شده است».