روحالله حسینیان دار فانی را وداع گفت
ایسنا نوشت:
شاید آخرین جملهای از حسینیان که میتواند تا سال آینده همچنان مورد توجه و تأمل باشد، تحلیل او از انتخابات ۱۴۰۰ است که در آن ضمن ردکردن حضور اصولگرایان با کاندیداهای متعدد در انتخابات، پیروزی نهایی را در هر صورت از آن این جریان دانست. او در عین حال تاکید کرد که ابراهیم رئیسی بعید است بار دیگر کاندیدا شود و وقتی از این نماینده سابق مجلس پرسیده شد نظرش درباره محمدباقر قالیباف و کاندیداتوری وی چیست، به صراحت او را نمونه و الگوی خوبی برای کار اجرایی توصیف کرد و کاندیداتوری مجدد شهردار اسبق تهران در انتخابات را «اتفاق عجیبی» نخواند و تلویحاً از نظر مساعد خود در این باره پرده برداشت
صادق زیباکلام گفت: اگر شورای نگهبان شخصِ آقای سید محمد خاتمی را هم تأیید صلاحیت کند، باز هم بدنه اجتماعی اصلاحطلبان پای صندوق رأی نمیرود؛ بنابراین از همین حالا باید دور آن 24میلیون رأیی که آقای روحانی را روی کار آورد را خط قرمز بکشیم.
زیباکلام گفت: من از سال96 تاکنون شرمنده مردم هستم. خیلیها بودند که در آن سال نمیخواستند در انتخابات شرکت کنند و من آنها را راضی به حضور در انتخابات کردم و اکنون پاسخی به آنها ندارم که بدهم و باور کنید نمیتوانم به چشمشان نگاه کنم...
احمدينژاديها تاييدصلاحيت ميشوند؟
انسانها همواره در حال تغييرند. بعضي انسانها در مسير تغييرات مثبتاند و برخي ديگر در مسير تغييرات منفي قرار دارند. احمدينژاد هم از جمله مصاديق همين تغييرات منفي است. پس عملکرد شوراي نگهبان را دچار مخاطره نميکند. در نبود نظارت بر کانديداهاست که کشور دچار مخاطرات ميشود... بعيد به نظر ميرسد که احمدينژادها اين بار بتوانند تاييد صلاحيت شوند. از لحاظ ساختاري تاييدصلاحيت شدن اين قبيل افراد امکانپذير نيست. احمدينژاد به ساختارها اعتقادي ندارد و او همچنين ساختارشکنيهاي بسيار خطرناکي را دنبال ميکند. بنابراين شانس بازگشت او به رقابت صفر است و اصلا امکان اينکه همچين اتفاقي بيفتد، وجود ندارد.
چرا برخی اصلاحطلبان اصرار دارند رویکرد 92 را تکرار کنند؟
آفتاب يزد نوشت:
قاطبه جریان اصلاحات با اینکه یکبار دیگر اصلاحطلبان از فردی غیر از اصلاحطلب حمایت کنند مخالف است. در میان چهرههای اصلاحطلبی که هم شانس بسیار بالایی برای گرفتن تایید صلاحیت دارند وهم میان اصلاحطلبان اجماع ایجاد کنند بدون تردید نام محمدرضا عارف حائز اهمیت است...
عارف نه تنها میتواند با بکارگیری نیروهای تمام اصلاحطلب مسیر و اهداف این جریان را دنبال کند بلکه با بدنه قدرت نیز از رابطه نسبتا خوبی برخوردار است و میتواند فشارها بر دولت اصلاحطلب بعدی را کاهش دهد.
به نظر میرسد به جای دنبال روی گزینههایی که قبل و بعد از انتخابات رفتارشان غیرقابل پیشبینی است باید بر روی بهترین گزینههای موجود در جریان اصلاحطلب تمرکز کرد... گزینههای اصلاحطلب فعلی همچون جهانگیری اگرچه گزینه خوبی هستند اما به دلیل نقش آنها در دولت فعلی روحانی بعید است مردم کمترین توجهی را نسبت به آنان داشته باشند.
▼ خط تحریف
مذهبیها شاد نیستند؟!
فردی به نام «حسن موسوی چلک» که سال گذشته نیز در آستانه ایام محرم با عنوان مددکار اجتماعی، گفته بود: «پوشش ما چندان بانشاط نیست و در چنین شرایطی غم جایگزین شادی و نشاط خواهد شد!»، بهتازگی و در مصاحبه با روزنامه آرمان ملی در تکمیل اظهارات خبرنگار این رسانه وابسته به جریانات اصلاحات که گفته است: «همیشه به مناسبتهای مختلف روی موضوع نشاط و جشنهای ملی و مذهبی که ریشه در تاریخ ما دارد، تأکید دارید و از آن بهعنوان راهی برای بالا بردن نشاط جامعه یاد میکنید؛ جامعهای که با توجه به شاخصهای جهانی چندان شاد نیست.» میآورد: «اگر نگوییم جامعه شادی گریز هستیم؛ ولی بسیاری از محیطهای اجتماعی ما محیطهای شادی گریز هستند.» چند سال قبل نیز محمد سروشمحلاتی یکی از چهرههای این جریان، طی اظهاراتی ازایندست گفت که «ایرانیها شاد نیستند؛ چون فقط حسین(ع) را محور قرار دادهاند.» القاء این تفکرات لبه دیگر قیچی وهابیون برای تقابل با مراسمهای عزاداری و بدبین کردن مردم و جهان با فرهنگ معنوی تشیع است. این در حالی است که آمارهای رسمی کشور نشان میدهد که میزان جرائم اجتماعی اعم از دزدی، سرقت، شرارت و مسائلی همچون طلاقهای عاطفی و رسمی، بداخلاقیهای اجتماعی و افسردگی در میان قشر مذهبی درصد بسیار پایینی است و اصولاً معنویتگرایی در کاهش جرائم و آسیبهای اجتماعی نقش بسیار پررنگی دارد. همچنین تجربه امروز و گذشته نشان میدهد که اغلب افراد موفق جامعه کسانی هستند که با معنویات و با شعائر اسلامی تربیت مییابند.
هیزم فتنه اقتصادی را چه کسانی فراهم میکنند؟
«سعید معیدفر»، از جامعه شناسان اصلاحطلب اخیراً در مصاحبه با روزنامه همشهری (ارگان شهرداری تهران) گفته است: الآن مکرراً تأکید میشود که بیایید به مردم بگویید وضع خطرناک است؛ ولی ماجرا مثل حکایت چوپان دروغگو شده؛ جامعه بیشتر صداها را دروغ میپندارد. به تعبیر بهتر، افراد چندانی وجود ندارند که حرفشان اینقدر پیش مردم اعتبار داشته باشد که بتوانند تأثیرگذار باشند و جامعه را در این شرایط خطیر کمک و راهنمایی کنند. در شرایطی که مشارکت مدنی در پایینترین سطح قرار دارد، رابطه نخبگان با مردم در وضع بسیار بدی است. اعتماد عمومی بسیار پایین است. در شرایط اقتصادی و بینالمللی بسیار سختی قرارگرفتهایم و حالا هم با این ویروس مواجه شدهایم و خب، معلوم است که چه بر سر ما خواهد آورد. متأسفانه با سیاستهای توسعه اقتصادی و اجتماعی غلط، جمعیت پراکنده کشور را در اطراف کلانشهرها و شهرهای بزرگ تجمیع کردیم و اینها هر آن ممکن است مثل بمب ساعتی کلانشهرهای ما را که مراکز قدرت و ثروت کشور ما هستند، دچار چالشهای جدی کنند. من در حوادث آبانماه اشاره کردم که باید شورش گرسنگان، بیکاران و محذوفین را جدی گرفت. اینها دیر یا زود بالاخره حیات شهری و کلانشهرهای ما را تهدید خواهند کرد.» در حال نظاره فعالیت چهرهها و جریاناتی هستیم که از یکسو با فراموشی مسئولیت و سوء مدیریت خود، خود را دلسوز مردم جا زده و بر ناامیدی و گرسنگی آنان تأکید دارد، از سوی دیگر دائماً به مردم آدرس خیابان و خشونت میدهد و در عوض حتی نمیگوید که هر تنش یا اغتشاشی بر عمق مشکلات فعلی میافزاید.
چوبخط اصلاحطلبان برای اصولگرایان
«منصور حقیقتپور» در گفتگو با اعتمادآنلاین گفت: «اینکه اصولگرایان با برخی کارها امثال حاجآقای ناطق نوری و دکتر لاریجانی را از جریان اصولگرایی طرد کردند، خطایی بسیار بزرگ و البته غیرقابلجبران است. اصولگرایان در شرایطی به استقبال انتخابات سیزدهمین دوره ریاستجمهوری در سال ۱۴۰۰ میروند که باوجود شرایط نامطلوب رقیب، خودشان هم موانعی پیش رو میبینند. مشخصاً دراینباره میتوان به بحث قدیمی و حل نشده اتحاد در بین اصولگرایان اشاره کرد که معمولاً تمام و کمال محقق نمیشود. این فعال سیاسی اصولگرا افزود: «اصولگرایان در حالی به استقبال انتخابات ۱۴۰۰ میروند که در راهبری ضعف شدیدی دارند، بهطوریکه حتی شخصیت بلندمرتبهای چون آیتاللهِ مرحوم مهدوی کنی هم در برهههایی نتوانست چهرههای اصولگرایی را به اتحاد راضی کند. البته اصلاحطلبان هم در درون جناح خود اختلافسلیقه دارند، اما چون آنها دارای سازمان و تشکیلات منسجمی هستند، در مواقع لازم به اشتراک نظر و تفاهم میرسند؛ اما متأسفانه اصولگرایان از تشکیلات منسجم محروم هستند و بنا به شرایط انتخاباتی، دور هم جمع میشوند. آنهم درحالیکه زمان بسیار طولانی را از دست میدهند و در ثانیههای آخر برای رسیدن به اتحاد به جمعبندی میرسند.»
🇮🇷🍃
🍃
•[ #دیپلماسے_عزت✌️🏻 ]•
آمریکا در تیررس👌
🔰وقتی موشک ها ابزار تولید پول
و معیشت برای ملت می شوند!
این هم نمونهای از بی خردی مخالفان
قدرت موشکی...
👤رئیسجمهور ونزوئلا:
چرا ایده خرید #موشک از #ایران
به ذهنمان نرسیده بود!
☝️ایده خوبی است، که با ایران صحبت
کنیم و ببینیم چه موشکهای کوتاه، میان
و دور بردی دارند و با توجه به روابط عالی
ما با ایران، امکان خرید آن را بررسی کنید!
#دیپلماسے_موشکی
#افول_آمریڪا
.
.
"کربلا محور اراده انقلابی"
شمر در جنگ صفین حاضر بود و در شمار شیعیان لشكریان امام علی علیه السلام، شجاعت از خود نشان داد. او در این جنگ به دلیل درگیری با «ادهم بن محرز باهلی»، به سختی مجروح شد(تاریخ الطبری، ج 5، ص 28؛ شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج 5، ص 213)او 16 بار با پای پیاده به مکه رفت و شب ها به تهجد و شب زنده داری معروف بود با تمام اینها عاقبت شد جلاد دشت کربلا.
☑️ فراموش نکنیم که شمر بن ذی الجوشن، نخستین و آخرین بدطینت جهان نبوده و نیست. زمین، هیچگاه خالی از شمرها نبوده و نیست و نخواهد بود، چونان كه هیچ زمانی، زمین خالی از حجت و نیك نامان نبوده است. ممكن است در جهان پر از اضطراب، حسین بن علی ها كم باشند، اما رسوایی و نفرین حق طلبان همواره عاقبت بد اندیشی و بد خواهی امثال شمر است.
☑️ با علی در بدر بودن شرط نیست؛ ای برادر نهروان در پیش روست.
اگر قرار است جمهوری اسلامی ایران ،حضور مقتدرانه و عزتمند در عرصه و صحنه داخلی و بینالملل داشته باشد، جز با اراده انقلابی امکان پذیر نیست. اراده انقلابی ، مقطعی و تابع زمان خاص نیست . به عبارتی در اراده انقلابی نگاه منفعتی حمل نمی شود. تاریخ صدر اسلام وتاریخ انقلاب اسلامی ایران از ابتدا تاکنون از این کج رفته ها کم ندیده است؛ چه اصحاب حضرت رسول(ص) که در جنگ صفین در مقابل امام زمان خویش شمشیر کشیدند و چه برخی جا ماندگان انقلابی ،که فکر کردند چون برای انقلاب زحمت کشیده اند و زندان رفته اند پس طلبکار انقلاباند.
☑️رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند:
«وسوسهی مال و مقام و ریاست، حتّی در عَلَویترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقهی زهد انقلابی و سادهزیستی میدادند، هرگز بعید نبوده و نیست.»
☑️ادامه دارد....
◄ همسويي «شرق» با «غرب» عليه سپاه و كاسبي با خون ۱۷۶ انسان/
پس از اعلام نتايج بررسي جعبه سیاه هواپيماي اوكرايني، روزنامه شرق همسو با رسانههای ضدانقلاب، آن را دستاويزي براي عقدهگشايي عليه سپاه قرار داد. اين رسانه گزارشي با عنوان غرضورزانه «شليك نهايي با موشك دوم» را تيتر يك كرد و براي تحريك احساسات مخاطبين، چند بار هم به زنده بودن سرنشينان پس از شليك اول، اشاره كرد؛ گويي انهدام هواپيما با هدف قبلي! صورت گرفته و موشك دوم به دلیل عدم اصابت موشك اول به هدف، پرتاب شده است؛ درحالیکه سامانه، مطابق پروتكل پدافندي، دو موشك شليك میکند و عملياتي كردن آن پس از تشخيص خطا، خواهناخواه و فارغ از اصابت موشك اول، منجر به شليك موشك دوم شده است.