جهاد کبیر: نقشه راه کربلا (یادداشت روز)
تحریم و محاصرههای دشوار را چگونه میتوان شکست؟ راه عزت و پیشرفت، از کدام سمت است؟ خداوند اراده فرموده سیادت و عزت را جز به واسطه «استقامت» عطا نکند. آنها که در مسیر حق هزینه نکنند، باید خسارتهایی به مراتب بیشتر را به جان بخرند. برخی از تلخیهایی که در سالهای اخیر به کشور ما تحمیل شد، بیش از خباثت دشمن، ریشه در انحراف و تحریفگری برخی خواص داشت؛ رجالی که آدرس گشایش امور را در مسالمت یکطرفه با دشمن میدانستند.
البته تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب و انبوه نیروهای باورمند نگذاشت این خسارتها تسرّی پیدا کند. اتفاقا برخی پیروزی و موفقیتهای، در همین دوره سخت، به برکت اهتمام نیروهای انقلابی به جهاد کبیر و زدن به قلب نقشههای دشمن اتفاق افتاد. این همان ضرورتی است که رهبر انقلاب در دیدار اخیر از دولتمردان هم مطالبه کردند: «میبینید بهطور دائم، دشمنان دارند علیه شما طرّاحی میکنند؛ واقعاًً بهطور دائم؛ انسان میبیند طرّاحیهای اینها را. انسان میفهمد که چه کار دارند میکنند. خب در مقابل طرّاحی آنها، شما هم باید طرّاحی کنید؛ نه باید بی عمل و ساکت بمانید، نه باید تسلیم بشوید؛ چون او مرتّب دارد طرّاحی میکند، ما نباید تسلیم طرّاحی او بشویم. آن وقت در همین خطبه (34 نهجالبلاغه) حضرت خطاب به مردم خودشان میفرماید «تُکادونَ وَ لا تَکیدون»؛ آنها علیه شما دارند طرّاحی میکنند، شما علیه آنها طرّاحی نمیکنید. این نبایستی در جامعه اسلامی وجود داشته باشد؛ اگر چنانچه آنها کید میکنند با شما، یعنی دارند طرّاحی و نقشهریزی میکنند علیه شما، شما هم باید علیه
مشکل از آلودگی غربگراهاست نه نظارت دولت
صادق زیباکلام میگوید قرارداد ویلموتس و نحوه مدیریت بر ورزش نشان داد دولت در ورزش هم ناکام و ناتوان است.
او در حالی که بیشترین دفاعیات را از عملکرد دولت روحانی داشته، حالا ضمن مغالطه مینویسد: حق با آدام اسمیت بود. حکایت میلیاردها تومان که به جناب ویلموتس پرداخت گردیده، شده حکایت «کی بود، کی بود،من نبودم». جالبه که مسئولین جملگی هم دارند یکدیگر را تهدید به رسیدگی، شکایت و اعلام جرم علیه یکدیگر مینمایند. وزیر ورزش، فدراسیون را مقصر میدانند؛ فدراسیون، مسئولین باشگاههای فوتبال را مقصر میدانند؛ باشگاهها، فیفا را مقصر میدانند؛ جناب تاج، رئیسفدراسیون فوتبال، فیفا و احکام ظالمانه آن را مقصر میدانند؛ بیست و سی، ضعف وزارت ورزش و مسئولین دولت روحانی را مقصر میداند؛ رسانههای اصولگرا، بیاخلاقی ویلموتس و اروپاییها را مقصر میدانند؛ مدعیالعموم ممکن است عنقریب همه را احضار کند؛ و این داستان همچنان ادامه دارد.
(اما) هیچیک از متهمین ضرر و زیان میلیاردی مقصر نیستند. نه سلطانیفر، نه تاج، نه فدراسیون فوتبال، نه فیفا، نه ویلموتس، نه مسئولین حقوقی که قرارداد با ویلموتس را تنظیم کردهاند و نه هیچ فرد یا نهاد دیگری. مقصر اصلی را مرحوم آدام اسمیت دویست سال پیش نام برده بود. ایشان میگویند «دولت تاجر خوبی نیست». و مدیریت دولتی بر ورزش در ایران ظرف چهل سال گذشته نشان داد که نه تنها «دولت تاجر خوبی نیست» بلکه، در اداره امور غیر اقتصادی از جمله ورزش هم ناکام و ناتوان است. بماند موارد فساد که در نتیجه مدیریت دولتی ورزش ایران بالاخص فوتبال را آغشته کرده است.
این مدل فرار به جلو در حالی است که امثال آقای زیباکلام به واسطه تمجید و ستایش چشم آبیهای غربی و تحقیر داشتههای ملی، جزو متهمان اعتماد بلاوجه به بیگانگان هستند؛ چه در ماجرای برجام، چه در قرارداد ویلموتس و چه در قرارداد توتال و استات اویل و کرسنت.
امروز قرارداد ویلموتس در حالت خوشبیانه به یک سرخوردگی برای آحاد مردم تبدیل شده و نگرانیهایی را برای دستگاههای مختلف امنیتی و اطلاعاتی ایجاد کرده و هر یک از این دستگاهها با نگاه خاصی به بحث قرارداد ویلموتس میپردازند.
پژمانفر در پاسخ به اظهارات مسعود سلطانیفر مبنی بر اینکه امیدواریم بحث رسیدگی به قرارداد ویلموتس به سمت تسویه حسابهای سیاسی، ورزشی و جناحی نرود، گفت: باید بگویم قطعا این قرارداد مشکلاتی داشته که کار را به اینجا رسانده و در حال حاضر نباید بحث تسویه حسابهای اینچنین را مطرح کنیم. ماموریت ذاتی و تکلیف قانونی کمیسیون رسیدگی به طرز کار دستگاههاست و ما هم در قرارداد ویلموتس این موضوع را پیگیری میکنیم.
جریان اصلاحات باید فارغ از نتیجه در انتخابات ریاستجمهوری حضور داشته باشد
اسماعیل گرامیمقدمT فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتوگو با ایلنا، درخصوص آخرین وضعیت سیاسی کشور و اصلاحطلبان در آستانه انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی بر این باورم که حتماً اصلاحطلبان میبایستی در انتخابات ۱۴۰۰ فارغ از اینکه پیروز خواهند شد یا شکست خواهند خورد، حضور پیدا کنند. اصلاحطلبان اگر حضور پیدا کنند و شکست بخورند این یک فرآیند دموکراتیک خواهد بود که یعنی حکومت آنها را تأیید کرده و وارد انتخابات شدهاند و اساساً به عنوان یک جریان فعال در عرصه سیاسی ایران مطرح و باقی خواهند ماند. اما اگر اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ حضور پیدا نکنند قاعدتاً از دایره جریانات سیاسی فعال خارج خواهند شد و به جز انفعال و انزوا چیزی حاصل نخواهد شد. بنابراین عقل حکم میکند که اصلاحطلبان در انتخابات حضور پیدا کنند.
غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح طلب نیز درباره احتمال حضور لاریجانی در صحنه انتخابات به نامهنیوز گفت: «آقای لاریجانی ویژگیهایی دارند که جز آقای جهانگیری هیچ یک از نامزدهایی که اکنون نامشان مطرح میشود، همسنگ او نیستند.
رجایی در پاسخ به این پرسش که رقابت اصلی در انتخابات1400 بین چه نامزدهایی خواهد بود، تصریح کرد: «اگر رقابت و دوقطبیشدن فضای انتخابات بین اصولگرایان با اصولگرایان باشد، شور انتخاباتی خاصی ایجاد نمیشود اما اگر دو قطبیشدن فضا بین اصولگرایان با نامزد مورد حمایت اصلاحطلبان باشد مانند آنکه در یک طرف شخصیتی مانند آقایان رئیسی، جلیلی یا قالیباف و در سمت دیگر فردی مانند لاریجانی که از سمت اصلاحطلبان حمایت شود، قرار داشته باشند، فضای انتخاباتی بسیار داغ میشود. اکنون آقایان فتاح و دهقان فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کردهاند اما من خبری مبنی بر آغاز فعالیت انتخاباتی آقای لاریجانی نشیندهام؛ هرچند او نیاز به زمان و تبلیغات زیادی ندارد زیرا به اندازه کافی شناختهشده است».
دراینکه مدیران ارشد فرصتهای مناسب برای خرید در اختیار نداشته و حل مشکلات کشور را مهمتر از قیمت عدس وگوجه فرنگی میدانند، تامین نیازمندیهای خانه شان به عهده خانواده محترمشان و یا افراد خاصی میباشد وهیچکس توقع ندارد که مدیران هر بامداد در میادین تره بار یا مراکزخرید مشغول خرید و تامین مایحتاجشان باشند.
اما آیا نباید لیست قیمتها مخصوصا اقلام ضروری برای مسئولین موثر تهیه وعرضه گردد. وهراز گاهی حتی بعنوان تفنن سری به مراکز فروش اقلام لازم بزنند و از نزدیک شاهد رشد ساعتی قیمتها باشند؟
واقعا اگر مدیران ارشد کشور گاهی به ارزیابی قیمت اقلام ضروری بپردازند آنگاه متوجه فشارهای خردکننده بر اقشار کم درآمد و بازنشستگان وبیکاران میگردند. هنگام رفت وآمد به محل کار اسکورتهای مختلف مانع دسترسی مردم به مسئولین شده واگر در مراسم و اماکنی مردم به طور ناگهانی با این عزیزان مواجه گردند حصاری غیر قابل نفوذ بین آنها ومردم کشیده شده و دسترسی مقدور نمیگردد.
برگی از تاریخ اسلام
⛳️زیبائی های فرهنگ عاشورا
🔻بحش سوم – احترام به حقوق انسانها
🌱همه بخش های این فرهنگ جذاب و شنیدنی است، در اکثر کشورها فرق است بین قانون و عمل به قانون، امام حسین علیه السلام همان کاری را کردند که اسلام می خواهد، غلام سیاهی که در منزل ایشان کار می کرد و در سفر پایانی هم همراه امام بود، وقتی کار به محاصره و درگیری رسید، این جا که بیشترین نیاز یک ارباب است و غلام باید بزرگترین از خود گذشتگی را انجام دهد ، امام به خاطر انسانیت، به غلام می گویند لازم نیست در گرفتاری ما وارد شوی به دنبال سرنوشت خود برو.
💥غلام ها معمولا این قدر از صاحب خود فشار و ظلم دیده اند که چنین جایی وقت فرار آنهاست ، اما غلام امام، چنان محبت دیده و در کنار امام ساخته شده، که قسم می خورد هرگز نخواهد رفت.
🌱حتی در فرصت مناسب اجازه می گیرد به میدان برود و از خاندان رسالت دفاع کند، او بزرگترین سرمایه زندگی را در راه امام فدا می کند.
💥امام هم هنگام شهادت غلام، سر اورا روی زانو گذاشته و صورت خودرا با محبت به صورت او می گذارد، چه عظمت و لذتی دارد این لحظه.
اینها یک کارهای سمبولیک و دکوری نبوده و در اوج آن جنگ و گرفتاری، جای تعارف و ظاهر سازی نیست ، بلکه تصویری از عواطف و حقوق انساندوستی است که قهرمان کربلا آن را به نمایش می گذارد.
♨️اما امروز عکس آنرا در قرن بیستم همه ما دیدیم ، در کشوری که ندای حقوق بشرش گوش فلک را کر کرده ، با سیاهان چه کردند!!!
🔴 انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره است!
صفارهرندی با اشاره به سخنرانی روحانی بعد از حادثه کوی دانشگاه و در راهپیمایی ۲۳ تیر ۷۸ گفت: «در زمانی که خیلیها حاضر نشدند در این برنامه سخنرانی کنند، آقای روحانی آمد و سخنرانی خوبی هم کرد، ولی میبینیم همین فرد زمانی که کار را در دست میگیرد، طوری رفتار میکند که انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره با غرب است. تحریف در رساندن آدمها به این نقطه بسیار مهم است. یا اینکه دیدیم آقای ظریف گفت، آمریکا میتواند با یک بمب تمام تأسیسات ما را نابود کنند! بعد او را بردند و تأسیسات دفاعی را نشانش دادند و آقای ظریف دید که چه قدرتی در کشور وجود دارد.» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «جنگ، مقاومت و دستاوردها را راحت میشود تحریف کرد، اما وقتی واقعیت را درست بازخوانی میکنیم، میبینیم اینگونه که گفته شده نبوده است. یکی از مباحثی که در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد، بحث بزرگنمایی قدرت آمریکاست، اما واقعیت این است که آمریکا نسبت به گذشته بسیار ضعیفتر شده و انقلاب هرروز قویتر میشود.
▼ خط تحریف
هدف؛ ترور نرم فرماندهان سپاه
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «آن ۱۹ ثانیه لعنتی!»، در خصوص هواپیمای اکراینی نوشت: «اگر قصور و تقصیری متوجه اپراتور پدافند هوایی باشد، فرماندهان نظامی بالادستی او نیز به همان میزان مقصر هستند. اتهامات و قصوری که شاید شفافسازی تمامعیار آنها تنها راه جلب دوباره اعتماد افکار عمومی باشد». این روزنامه در لفافه خواستار محاکمه فرماندهان سپاه شده است! یکی از اهداف رسانهای دشمن از داغ نگهداشتن ماجرای هواپیمای اوکراینی، بهرهگیری ابزاری از آن برای «ترور نرم سپاه» و در ادامه «ترور نرم فرماندهان ارشد سپاه»، ازجمله سردار حاجیزاده است. رسانههای معاند تلاش دارند در ماجرای هواپیمای اوکراینی، ضمن ترور نرم فرماندهان سپاه، نقش آمریکا در بروز این حادثه تلخ و همچنین تحقیر آمریکا در موشکباران پایگاه عینالأسد را به حاشیه ببرند. روزنامه اعتماد که در روزهای گذشته، یادداشت «مسعود بهنود» یکی از عناصر بدسابقه ضدانقلاب و کارمند رسمی بیبیسی فارسی را منتشر کرده بود و پیش از آن صراحتاً اعلام کرده بود که «باید حق براندازی در ایران به رسمیت شناخته شود»، حالا در گزارش مذکور، هشتگ ضدانقلاب با عنوان «چرا زدید؟» را بازنشر داده و غیورمردان سپاه پاسداران را آماج توهین و تخریب قرار میدهد.