جریان اصلاحات باید فارغ از نتیجه در انتخابات ریاستجمهوری حضور داشته باشد
اسماعیل گرامیمقدمT فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتوگو با ایلنا، درخصوص آخرین وضعیت سیاسی کشور و اصلاحطلبان در آستانه انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی بر این باورم که حتماً اصلاحطلبان میبایستی در انتخابات ۱۴۰۰ فارغ از اینکه پیروز خواهند شد یا شکست خواهند خورد، حضور پیدا کنند. اصلاحطلبان اگر حضور پیدا کنند و شکست بخورند این یک فرآیند دموکراتیک خواهد بود که یعنی حکومت آنها را تأیید کرده و وارد انتخابات شدهاند و اساساً به عنوان یک جریان فعال در عرصه سیاسی ایران مطرح و باقی خواهند ماند. اما اگر اصلاحطلبان در انتخابات ۱۴۰۰ حضور پیدا نکنند قاعدتاً از دایره جریانات سیاسی فعال خارج خواهند شد و به جز انفعال و انزوا چیزی حاصل نخواهد شد. بنابراین عقل حکم میکند که اصلاحطلبان در انتخابات حضور پیدا کنند.
غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح طلب نیز درباره احتمال حضور لاریجانی در صحنه انتخابات به نامهنیوز گفت: «آقای لاریجانی ویژگیهایی دارند که جز آقای جهانگیری هیچ یک از نامزدهایی که اکنون نامشان مطرح میشود، همسنگ او نیستند.
رجایی در پاسخ به این پرسش که رقابت اصلی در انتخابات1400 بین چه نامزدهایی خواهد بود، تصریح کرد: «اگر رقابت و دوقطبیشدن فضای انتخابات بین اصولگرایان با اصولگرایان باشد، شور انتخاباتی خاصی ایجاد نمیشود اما اگر دو قطبیشدن فضا بین اصولگرایان با نامزد مورد حمایت اصلاحطلبان باشد مانند آنکه در یک طرف شخصیتی مانند آقایان رئیسی، جلیلی یا قالیباف و در سمت دیگر فردی مانند لاریجانی که از سمت اصلاحطلبان حمایت شود، قرار داشته باشند، فضای انتخاباتی بسیار داغ میشود. اکنون آقایان فتاح و دهقان فعالیت انتخاباتی خود را آغاز کردهاند اما من خبری مبنی بر آغاز فعالیت انتخاباتی آقای لاریجانی نشیندهام؛ هرچند او نیاز به زمان و تبلیغات زیادی ندارد زیرا به اندازه کافی شناختهشده است».
دراینکه مدیران ارشد فرصتهای مناسب برای خرید در اختیار نداشته و حل مشکلات کشور را مهمتر از قیمت عدس وگوجه فرنگی میدانند، تامین نیازمندیهای خانه شان به عهده خانواده محترمشان و یا افراد خاصی میباشد وهیچکس توقع ندارد که مدیران هر بامداد در میادین تره بار یا مراکزخرید مشغول خرید و تامین مایحتاجشان باشند.
اما آیا نباید لیست قیمتها مخصوصا اقلام ضروری برای مسئولین موثر تهیه وعرضه گردد. وهراز گاهی حتی بعنوان تفنن سری به مراکز فروش اقلام لازم بزنند و از نزدیک شاهد رشد ساعتی قیمتها باشند؟
واقعا اگر مدیران ارشد کشور گاهی به ارزیابی قیمت اقلام ضروری بپردازند آنگاه متوجه فشارهای خردکننده بر اقشار کم درآمد و بازنشستگان وبیکاران میگردند. هنگام رفت وآمد به محل کار اسکورتهای مختلف مانع دسترسی مردم به مسئولین شده واگر در مراسم و اماکنی مردم به طور ناگهانی با این عزیزان مواجه گردند حصاری غیر قابل نفوذ بین آنها ومردم کشیده شده و دسترسی مقدور نمیگردد.
برگی از تاریخ اسلام
⛳️زیبائی های فرهنگ عاشورا
🔻بحش سوم – احترام به حقوق انسانها
🌱همه بخش های این فرهنگ جذاب و شنیدنی است، در اکثر کشورها فرق است بین قانون و عمل به قانون، امام حسین علیه السلام همان کاری را کردند که اسلام می خواهد، غلام سیاهی که در منزل ایشان کار می کرد و در سفر پایانی هم همراه امام بود، وقتی کار به محاصره و درگیری رسید، این جا که بیشترین نیاز یک ارباب است و غلام باید بزرگترین از خود گذشتگی را انجام دهد ، امام به خاطر انسانیت، به غلام می گویند لازم نیست در گرفتاری ما وارد شوی به دنبال سرنوشت خود برو.
💥غلام ها معمولا این قدر از صاحب خود فشار و ظلم دیده اند که چنین جایی وقت فرار آنهاست ، اما غلام امام، چنان محبت دیده و در کنار امام ساخته شده، که قسم می خورد هرگز نخواهد رفت.
🌱حتی در فرصت مناسب اجازه می گیرد به میدان برود و از خاندان رسالت دفاع کند، او بزرگترین سرمایه زندگی را در راه امام فدا می کند.
💥امام هم هنگام شهادت غلام، سر اورا روی زانو گذاشته و صورت خودرا با محبت به صورت او می گذارد، چه عظمت و لذتی دارد این لحظه.
اینها یک کارهای سمبولیک و دکوری نبوده و در اوج آن جنگ و گرفتاری، جای تعارف و ظاهر سازی نیست ، بلکه تصویری از عواطف و حقوق انساندوستی است که قهرمان کربلا آن را به نمایش می گذارد.
♨️اما امروز عکس آنرا در قرن بیستم همه ما دیدیم ، در کشوری که ندای حقوق بشرش گوش فلک را کر کرده ، با سیاهان چه کردند!!!
🔴 انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره است!
صفارهرندی با اشاره به سخنرانی روحانی بعد از حادثه کوی دانشگاه و در راهپیمایی ۲۳ تیر ۷۸ گفت: «در زمانی که خیلیها حاضر نشدند در این برنامه سخنرانی کنند، آقای روحانی آمد و سخنرانی خوبی هم کرد، ولی میبینیم همین فرد زمانی که کار را در دست میگیرد، طوری رفتار میکند که انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره با غرب است. تحریف در رساندن آدمها به این نقطه بسیار مهم است. یا اینکه دیدیم آقای ظریف گفت، آمریکا میتواند با یک بمب تمام تأسیسات ما را نابود کنند! بعد او را بردند و تأسیسات دفاعی را نشانش دادند و آقای ظریف دید که چه قدرتی در کشور وجود دارد.» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «جنگ، مقاومت و دستاوردها را راحت میشود تحریف کرد، اما وقتی واقعیت را درست بازخوانی میکنیم، میبینیم اینگونه که گفته شده نبوده است. یکی از مباحثی که در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد، بحث بزرگنمایی قدرت آمریکاست، اما واقعیت این است که آمریکا نسبت به گذشته بسیار ضعیفتر شده و انقلاب هرروز قویتر میشود.
▼ خط تحریف
هدف؛ ترور نرم فرماندهان سپاه
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «آن ۱۹ ثانیه لعنتی!»، در خصوص هواپیمای اکراینی نوشت: «اگر قصور و تقصیری متوجه اپراتور پدافند هوایی باشد، فرماندهان نظامی بالادستی او نیز به همان میزان مقصر هستند. اتهامات و قصوری که شاید شفافسازی تمامعیار آنها تنها راه جلب دوباره اعتماد افکار عمومی باشد». این روزنامه در لفافه خواستار محاکمه فرماندهان سپاه شده است! یکی از اهداف رسانهای دشمن از داغ نگهداشتن ماجرای هواپیمای اوکراینی، بهرهگیری ابزاری از آن برای «ترور نرم سپاه» و در ادامه «ترور نرم فرماندهان ارشد سپاه»، ازجمله سردار حاجیزاده است. رسانههای معاند تلاش دارند در ماجرای هواپیمای اوکراینی، ضمن ترور نرم فرماندهان سپاه، نقش آمریکا در بروز این حادثه تلخ و همچنین تحقیر آمریکا در موشکباران پایگاه عینالأسد را به حاشیه ببرند. روزنامه اعتماد که در روزهای گذشته، یادداشت «مسعود بهنود» یکی از عناصر بدسابقه ضدانقلاب و کارمند رسمی بیبیسی فارسی را منتشر کرده بود و پیش از آن صراحتاً اعلام کرده بود که «باید حق براندازی در ایران به رسمیت شناخته شود»، حالا در گزارش مذکور، هشتگ ضدانقلاب با عنوان «چرا زدید؟» را بازنشر داده و غیورمردان سپاه پاسداران را آماج توهین و تخریب قرار میدهد.
برجام قربانی اهداف انتخاباتی نومحافظهکاران
تارنمای «ریسپانسیبلاستیتکرافت» طی یادداشتی به قلم دیپلمات پیشین وزارت خارجه آمریکا، نوشت: «تکاپوی اخیر ایالاتمتحده در تمدید تحریمهای تسلیحاتی و همچنین اراده آن بر فعالسازی مکانیسم ماشه، تلاشی برای دستاوردسازی تبلیغاتی ترامپ در آستانه انتخابات ریاستجمهوری است. ترامپ در رقابتهای ریاستجمهوری 2016 وعده داد که به مشارکت آمریکا در برجام پایان دهد. وی 2018 بدین شعار عمل کرد ولی برجام توسط دیگر اعضا تداوم یافت. عبور از اولین غروب برجام در اکتبر 2020 و لغو تحریم تسلیحاتی ایران، اعتبار تحقق وعدهاش را خدشهدار خواهد کرد. پس درصدد نابودی کامل برجام برآمده است. به نظر میرسد با توجه به اهمیت فعالسازی مکانیسم ماشه برای دولت ترامپ و تلاش جهت دستاوردسازی در این حوزه، مقامات آمریکایی به ترفندهای گوناگونی برای اقناع دیگر اعضای دائم شورای امنیت دست بزنند؛ زیرا شکست در این اقدام میتواند ضربهای به کمپین تبلیغاتی ترامپ محسوب شود.»
روحالله حسینیان دار فانی را وداع گفت
ایسنا نوشت:
شاید آخرین جملهای از حسینیان که میتواند تا سال آینده همچنان مورد توجه و تأمل باشد، تحلیل او از انتخابات ۱۴۰۰ است که در آن ضمن ردکردن حضور اصولگرایان با کاندیداهای متعدد در انتخابات، پیروزی نهایی را در هر صورت از آن این جریان دانست. او در عین حال تاکید کرد که ابراهیم رئیسی بعید است بار دیگر کاندیدا شود و وقتی از این نماینده سابق مجلس پرسیده شد نظرش درباره محمدباقر قالیباف و کاندیداتوری وی چیست، به صراحت او را نمونه و الگوی خوبی برای کار اجرایی توصیف کرد و کاندیداتوری مجدد شهردار اسبق تهران در انتخابات را «اتفاق عجیبی» نخواند و تلویحاً از نظر مساعد خود در این باره پرده برداشت
صادق زیباکلام گفت: اگر شورای نگهبان شخصِ آقای سید محمد خاتمی را هم تأیید صلاحیت کند، باز هم بدنه اجتماعی اصلاحطلبان پای صندوق رأی نمیرود؛ بنابراین از همین حالا باید دور آن 24میلیون رأیی که آقای روحانی را روی کار آورد را خط قرمز بکشیم.
زیباکلام گفت: من از سال96 تاکنون شرمنده مردم هستم. خیلیها بودند که در آن سال نمیخواستند در انتخابات شرکت کنند و من آنها را راضی به حضور در انتخابات کردم و اکنون پاسخی به آنها ندارم که بدهم و باور کنید نمیتوانم به چشمشان نگاه کنم...
احمدينژاديها تاييدصلاحيت ميشوند؟
انسانها همواره در حال تغييرند. بعضي انسانها در مسير تغييرات مثبتاند و برخي ديگر در مسير تغييرات منفي قرار دارند. احمدينژاد هم از جمله مصاديق همين تغييرات منفي است. پس عملکرد شوراي نگهبان را دچار مخاطره نميکند. در نبود نظارت بر کانديداهاست که کشور دچار مخاطرات ميشود... بعيد به نظر ميرسد که احمدينژادها اين بار بتوانند تاييد صلاحيت شوند. از لحاظ ساختاري تاييدصلاحيت شدن اين قبيل افراد امکانپذير نيست. احمدينژاد به ساختارها اعتقادي ندارد و او همچنين ساختارشکنيهاي بسيار خطرناکي را دنبال ميکند. بنابراين شانس بازگشت او به رقابت صفر است و اصلا امکان اينکه همچين اتفاقي بيفتد، وجود ندارد.