عنوان: توکل
اثر نگارگری درباره داستان قرآنی حضرت ابراهیم و هاجر و حضرت اسماعیل
اثر: رضا بدرالسماء
#هنرمند_قرآنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥نسل جدید،خیلی از کارهایی که در این انقلاب شده رو اصلا خبر نداره❗️
💥خیال میکنن اگه انقلاب نمی شد بهتر بود وضعیت❗️
💥میگن مردم بی دین تر شدن! یک دروغ محض❗️
#دکتر_پور_ازغدی
30.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی دیده نشده از گزارش تلویزیون شوروی از وضعیت ایران پیش از انقلاب ( ۱۳۵۷)
🔹 برسانید به دست کسانی که میگویند شاه داشت ایران را به ژاپن تبدیل می کرد.
🔸 فقر و فلاکتی که در محله های تهران موج می زند در حالی است که شاه روزانه ۶ میلیون بشکه نفت میفروخت ، هیچ تحریمی وجود نداشت ، روابط با آمریکا و اروپا در بالاترین سطح بود و جمعیت ایران فقط ۳۵ میلیون نفر بود .
➕ ویدئوی با کیفیت در آپارات روسیس تیکا :
https://aparat.com/v/lHENf
#ایران
#شوروی
🆔 @roosistika
عوامل عاقبت به خیری👇
8_خدمت به خلق خدا حتی با یک لبخند
از حضرت علی (ع) است که فرمودند "کسی که به مردم نیکی کند، خداوند عاقبت او را ختم به خیر میکند". دستی بگیریم تا خدا دستگیرمان بگیرد.
ای بسا هندو و ترک همزبان
ای بسا دو ترک چون بیگانگان
پس زبان محرمی خود دیگرست
همدلی از همزبانی بهترست.
9_دوری از گناه و عاقبت به خیری:
روزی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از محلی میگذشتند که فرمودند: «اینک شخصی نزد ما میآید که سه روز است شیطان با او ارتباطی نیافته است.» عربی سوار بر شتر از دور نمایان شد. نزدیک آمد و گفت: پیامبر صلی الله علیه و آله کیست؟ حضرت را به او نشان دادند. عرض کرد:ای رسول خدا! اسلام را به من بیاموز! پیامبر صلی الله علیه و آله شهادتین را به او آموخت و فرمود: «باید نمازهای پنج گانه را بخوانی، روزه بگیری، حج به جای آوری، زکات بدهی و غسل جنابت به جای آوری.»
مرد پذیرفت و با کاروان پیامبر صلی الله علیه و آله همراه شد. اما کمی عقب افتاد. پیامبر صلی الله علیه و آله متوجه شد و از حال او جویا گردید. کسی به جستجوی او رفت و دید که پای شترش در گودالی فرو رفته و بر زمین خورده و از دنیا رفته است. پیامبر صلی الله علیه و آله او را غسل و کفن نمود و در حالی که عرق از پیشانی مبارکش میچکید، فرمود: «این مرد در حال گرسنگی از دنیا رفت و ایمانش هرگز به کفر آلوده نشد و با عاقبتی نیکو از زندگانی دنیا رخت بر بست. او وارد بهشت شد و از میوههای بهشتی خورد و حوریان بهشتی به استقبالش آمدند.» (5)
.......
[1]. غرر الحکم، ج5، ص 214.
[2]. همان، ج3، ص 162.
[3]. مجموعه ورام، ج1، ص7.
[4]. غرر الحکم، ج6، ص122.
[5]. بحار الانوار، ج22، ص75 و ج68، ص282.
ب-مهمترین عوامل سوء عاقبت
۱- حب دنیا
«دنیازدگی» یا «فریب از مظاهر دنیای دون» از عوامل اصلی سوء عاقبت است. چنانکه پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله) فرمود: «حبّ الدّنْیا رأْس کلّ خطیئةٍ و مفْتاح کلّ سیّئةٍ و سبب إحْباط کلّ حسنة؛ حب دنیا اساس هر خطا، و کلید هر گناه و سبب نابودی و ضایع شدن هر خوبی و حسنهای است» (إرشاد القلوب، ج ۱، ص 21
عشق به دنیا، بدترین بیماری هاست، زیرا که باعث غفلت از آخرت مى شود.
بهترین راه علاج دنیا زدگی، 👈«یادآوری مداوم مرگ و آخرت» است زیرا: «ذکر الموت یهوّن اسباب الدّنیا؛ یاد مرگ اسباب دنیا داری را خوار مى گرداند:
«شریح قاضی» از جمله کسانی بود که عاقبت در برابر ارباب زر و زور دنیا و زورمندان زرمدار، کرنش کرده و برای دو روزه مردار دنیا به آن نزدیک شده و لذا در حساس ترین برهه تاریخ اسلام، بدترین تصمیم ممکن را گرفت و ننگ ابدی را به جان خرید و روند تاریخ را به سبب آلودگی خود به دنیا عوض کرد.
«بلعم بن باعورا» - از علماء بنی اسرائیل و معاصر حضرت موسی (علیه السلام) - نخست در صف مؤمنان و حاملان آیات و علوم الهى بود، امّا با وسوسه شیطان و طاغوت زمان یعنی فرعون، منحرف شد. وی پیرو آئین ابراهیم و صاحب کرامت بود؛ چنانکه مردم از اطراف و اکناف به نزد او میآمدند تا درباره آنان پیشگویی کند و برای برکت یافتن دارایی و زندگی آنها دعا نماید. (مرکز فرهنگ و معارف، اعلام قرآن از دایرة المعارف قرآن، ص ۱۶۰
امام رضا (علیه السلام) نیز فرمود: بلعم فرزند باعور، اسم اعظم الهى را مى دانست و دعایش مستجاب مى شد، ولى به دربار فرعون جذب شد و با آنکه در ابتداى کار، مبلّغ حضرت موسى (علیه السلام) بود، ولى سرانجام بر علیه موسى و یاران او اقدام کرده و بد عاقبت شد.
آرى، زرق و برق دنیا و دربار حاکمان و پادشاهان، عامل سقوط علما و دانشمندان است.
۲- گناه، عامل غلبه سیاهی بر سپیدی قلب
آنگاه که شخص گناه مرتکب میشود در دل او نقطه ای سیاه حادث میشود و تکرار گناه و عدم توبه کم کم منجر به این میشود که انسان نعوذبالله به سوءخاتمه در زندگیاش مبتلا شود.
روایت دل از امام صادق «صلوات الله علیه» است «قال: اذا اذنب الرّجل خرج فی قلبه نکتةٌ سوداء» آنگاه که شخص گناه مرتکب می شود در دل او نقطه ای سیاه حادث میشود؛ اولش این است؛ یک نقطه سیاه؛ «فان تاب انمحت» اگر پشیمان شد، توبه کرد، لطف الهی این است که آن سیاهی را و تاریکی را خدا محو می کند؛ «و ان زاد» اگر نعوذ بالله این متنبه نشد و بر گناه افزود، «زادت»؛ آن نکته سوداء توسعه پیدا می کند «حتّی تغلب علی قلبه» گناه بر روی گناه، گناه بر روی گناه، هر چه گناه بر روی گناه بیاید این سیاهی و تاریکی توسعه پیدا می کند تا این که غلبه می کند
💔در حادثه سخت واقعه کربلا، ارتکاب این عمل تاریخی که امام و حجت خدا و یارانش را مظلومانه به شهادت رساندن و رفتاری که با امام کردن حتی بد و بد انجام دادن❌، گروه های مختلفی نقش داشتند که همه آنها در این خصوص مجرم شناخته میشوند.
👥چه آنهایی که مستقیم در این جنایت شرکت کردن، چه آنهایی که پشت صحنه بودن، چه آنهایی که به هر نحوی به این امر راضی بوده، چه آنهایی به صورت سیاه لشکری💥 آمدند رعب و وحشت در دل فرزندان اهل بیت قرار دادن و چه آنهایی که بعد از واقعه عاشورا مسائل حمل سر اباعبدالله و یارانش و در آن مجلس یزید لعنت الله علیه جسارت به سر بریده اباعبدالله کردند.🥀
👆این گروه ها در زیارت عاشورا
عبارتند از :👇
1️⃣_ «أُمَّةً قَتَلَتْكُمْ..» گروهی که اهل بیت را کشتند.
2️⃣_ «اُمَّةً دَفَعَتْكُمْ..» گروهی که اهل بیت را از مقام مخصوصشان کنار زدن.
3️⃣_ «..وَ اَزالَتْكُمْ» گروهی که اهل بیت را از جایگاهشان دور کردن.
4️⃣_ «وَ لَعَنَ اللهُ الْمُمَهِّدينَ لَهُمْ بِالتَّمْكينِ مِنْ قِتالِكُم» گروهی که آنها زمینه قدرت یافتن دشمنان برای کشتن اهل بیت علیهم السلام را فراهم کردن.
5️⃣_ «اَشْیاعِهِمْ» پیروان دشمنان اهل بیت.
6️⃣_ «اَتْباعِهِمْ» تبعیت کنندگان و دنبال روندگان دشمنان اهل بیت.
7️⃣_ «اَوْلِیاَّئِهِم» دوستان دشمنان اهل بیت.
8️⃣_ «اُمّةً اسْرَجَتْ» گروهی که اسب ها را زین کردند.
9️⃣_ «..اَلْجَمَتْ» گروهی که اسب ها را لجام و دهنه زدن.
🔟_ «..وَتَنَقَّبَتْ لِقِتالِکَ» گروهی که برای پیکار با تو به چهره خودشان یک نقابی زدن.
1️⃣1️⃣_ «مِمَّنْ قاتَلَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْحَرْبَ» گروهی که مقاتله و جنگ با امام را برپا کردند و سرانجام امام را مظلومانه به شهادت رساندن، طوری که حتی بد و بد انجام دادن، سرش را از بدن جدا کردن، لباس از تنش در آوردن، با اسب بر بدنش تاختن و بدن پاک و مطهر امام را در سرزمین کربلا رها کردند.😔
💥ان شاءالله که از این دشمنان در زمان ظهور امام زمان (ع) انتقام گرفته بشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تصاویری زیبا از حمل مادر توسط یک زائر به سمت کربلا از منطقه راس البیشه!
🔹منطفه راس البیشه در فاصله ۶۰۰ کیلومتری از کربلا قرار دارد و در بخشی از مسیر زائران باید از میانه ساحل و دریا عبور کنند
✍عشق حسین با دل ها چه می کند !
آماده حرکت به سوی کربلا می شويم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشیش ارشد آمریکایی:
رفتن به کربلا برای همه واجب است.
💠 اگر تا به حال کربلا نرفتهاید، همین الآن برای رفتن به آنجا برنامهریزی کنید.
🔰 صحبتهای «کِنِث جی. فلاورز» کشیش ارشد کلیسای دترویت درباره تجربهاش از زیارت حرم حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅اشک چشم نشونه چیه؟
🔰#استاد_دانشمند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 با دیدن اين کلیپ خیلی قشنگ
دلمون پر میکشه حرم
#امام_رضا ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خدا کسانی را که بسیار #توبه میکنند دوست دارد
تصاویر یکی از جوانان #شیک_پوش تهران که عاقبت به خیر شد...
#بهشت #جهنم
#آخرالزمان
💠وقایع روز اول ماه صفر سال 61 ق 💠
✍ سرانجام در روز اول ماه صفر سال 61 ق، اُسراى خاندان اهل بیت(علیهم السلام) را پس از گردش در شهرها و آبادى ها همراه با سرهاى شهدا، از کوفه به منطقه شام رساندند. 😭
🔸وقتى که نزدیک دمشق رسیدند، ام کلثوم از شمرخواست که آنها را از دروازه اى که کمتر محلِّ اجتماع مردم است، وارد شهر کنند و همچنین سرهاى شهدا را از محمل ها دور نمایند، تا مردم متوجه آن سرها شوند و نوامیس خاندان پیامبر(صلى الله علیه وآله) را نظاره نکنند؛ ولى شمر برخلاف خواسته آن حضرت، دستور داد که سرها را دقیقاً در میان محمل ها حرکت دهند تا جلب نظر بیشترى کند!
🔸 نخست آنها را کنار دروازه ساعات، نگه داشتند و مردم با طبل و شیپور، شادى کنان و کف زنان به استقبال کاروان اسیران آمدند.
🔸در مقاتل آمده که چون اسرا را وارد شام کردند، یزید در قصر خود در مکانی مشرف بر «جیرون» (مکانى نزدیک مسجد اموى) نشسته بود، و کاروان اسیران و سرهاى شهدا را نظاره مى کرد.
🔸 اوضاع شام و جوّ آن براى اهل بیت (علیهم السلام) بسیار سخت و دشوار بود و آنقدر به امام سجاد و اهل بیت (علیهم السلام) در آنجا سخت گذشت که این بیت شعر از آن حضرت نقل شده است:
«فَیالَیْتَ لَمْ اَنْظُرْ دِمَشْقاً وَلَمْ اَکُنْ * یَرانی یَزیدُ فِى الْبِلادِ اَسِیرُهُ»
🔸اى کاش چشمم به دمشق نیفتاده بود و یزید مرا با این وضع در اسارت نمى دید.
📗 مقتل الحسين مقرّم، ص 348.