eitaa logo
آموزش مالیات
407 دنبال‌کننده
80 عکس
1 ویدیو
2 فایل
تحلیل قانون های مالیاتی و بخشنامه های مالیاتی ارتباط با ما @maliyat تبلیغات در ایدی @maliyat
مشاهده در ایتا
دانلود
گاها افراد ازاهمیت مراجعه به ✅کارتابل ابلاغ الکترونیکی اطلاع ندارند ولی باید تبصره ۳ماده۱۹۰رو فراموش نکنیم که از تاریخ اعتراض تا مدت ۱۲ماه حتی اگر قطعی هم مالیات نشه امور مالیاتی اجازه اخذجریمه۲/۵درصد را دارد. بنابراین با مراجعه به کارتابل ابلاغ الکترونيکي هر چه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف مالیات خود اقدام کنیم. -الکترونیک
✅حسابهای اشخاص حقیقی در صورتیکه در ماه ۱۰۰تراکنش بالای ۳۵میلیون داشته باشند تجاری هستند در غیر این دو صورت تجاری محسوب نمی شوند. _
نمونه فرم گروه دوم ✅ماهانه باید تنظیم شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در زمینه ایین نامه تبصره ۳ماده ۱۶۹ ماده ۱۴آن که مینویسد در هر صورتحساب خرید از اشخاص حقیقی تا میزان ۵ %مبلغ حدنصاب معاملات کوچک موضوع تبصره یک ماده (۳) قانون برگزاری مناقصات، الزامی به درج شماره اقتصادی فروشنده در فهرست خرید نمی باشد. خریداران، اطلاعات خریدهای مذکور را در فهرست معاملات خرید با عنوان «معاملات کمتراز ۵ %حدنصاب» درج و ارسال نمایند.✅✅این نکته مهم را یادآور می شیم که تجمیع باید برای سازمان مالیاتی به صورت مستند بایدارائه شود در غیر اینصورت صرف ارائه معاملات در سامانه معاملات فصلی به صورت تجمیع خرید شما رو مشمول جریمه۱۶۹میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جالب این هست که مشاغل گروه دوم و سوم بدون نیاز به حسابدار و صرف یک نظم در نگهداری فاکتورهای خرید یا هزینه و فروش می‌توانند با کاهش مالیات چشم گیری روبرو شوند  این فرم ها هم از طریق سازمان امور مالیاتی(ادارات مالیاتی)و هم از یک سرچ ساده  در اینترنت قابل دانلود و استفاده است که در هنگام درخواست اسناد ومدارک توسط ادارات امور مالیاتی قابل ارائه است که در نهایت  منجر به استفاده از معافیت مالیاتی و هم کسر هزینه های انجام شده و خریدها ی صورت گرفته✅✅✅✅✅ از فروش و درامد آنان می شود و مودیان محترم با مالیات کاملا منصفانه ای مواجه خواهند شد.
جریمه های پرداختی به بانکها مطابق✅✅✅✅ بند 18 ماده 148 ق.م.م، سود، کارمزد و جریمه‌هایی که برای انجام عملیات موسسه به بانک‌ها، صندوق تعاون، صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی و همچنین مؤسسات اعتباری غیر بانکی مجاز و شرکت‌های واسپاری (لیزینگ) دارای مجوز از بانک مرکزی پرداخت شده یا تخصیص یافته باشد. جزء هزینه های قابل قبول و قابل کسر از درامد شما است.
📉📄نکته مهم :این هزینه ها باید مرتبط با عملیات موسسه باشد✅👆
طبق ماده ۱۶۹مکرر قانون مالیات های مستقیم، همه مشمولان حقیقی گروه اول و حقوقی موضوع ماده نود و پنج قانون مزبور هستند، بایستی فهرست معاملات فصلی خود را پس از پایان هر فصل، تا یک ماه و نیم بعد از هر فصل از طریق سامانه معاملات فصلی سازمان امور مالیاتی، تسلیم کنند. صاحبان مشاغل موظف هستند اسناد و مدارک مستند و مستدل کافی و قابل پذیرش ممیزان را برای تشخیص درآمد مشمول مالیات، نزد خود نگهداری کنند. #
مودیان گاها نسبت به اخذ کد اقتصادی بیش از یک کد اقتصادی اقدام می کنند یعنی یک فعالیت دارند که با تغییر مکان یا تغییر فعالیت اقدام به ثبت نام جدید می‌کنند ولی نسبت به حذف کد اقتصادی قدیمی اقدام نمی کنند که منجر به مشکلات برای این افرادمی گردد بنابراین حذف کدهای اقتصادی مازاد بسیار حائز اهمیت است. اقتصادی
در بعضی از موارد نادر دفاتر اسناد رسمی بدون اخذ مفاصا حساب از اداره امور مالیاتی نسبت به انتقال سند اقدام می‌کنند که باید ماده ۲۰۰قانون مالیاتهای مستقیم رو مورد توجه قرار دهیم. ماده۲۰۰ در هر مورد که به موجب مقررات این قانون تکلیف یا وظیفه‌ای برای دفاتر اسناد رسمی مقرر گردیده است در صورت تخلف علاوه بر مسئولیت تضامنی سردفتر با مؤدی در پرداخت مالیات یا مالیات‌های متعلق مربوط، مشمول جریمه‌ای معادل ۲۰% آن نیز خواهد بود و در مورد تکرار به مجازات حبس تعزیری درجه شش نیز با رعایت مقررات مربوط محکوم خواهد شد. اسناد رسمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستورالعمل تبصره ماده ۱۰۰
اولین شرط ارائه تبصره ماده۱۰۰برای عملکرد ۱۴۰۱ تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آنها در سال ۱۴۰۱ حداکثر صد برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیاتهای مستقیم مبلغ ۶۷.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال بوده و فرم مالیات مقطوع برای آنها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری شده است مشمول مقررات این دستورالعمل بوده و از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۹۴ و ارائه اظهار نامه مالباتی برای عملکرد مذکور معاف میباشند.
هر گونه سوال📝 و ابهام در مورد تبصره ماده ۱۰۰عملکرد۱۴۰۱ پاسخگو هستیم✔️
با توجه به سوالات متعدد شما عزیزان در مورد درگاه my.tax( ارائه تبصره ماده۱۰۰) همچنان این قسمت غیر فعال است به محض فعال شدن در این کانال اطلاع رسانی می‌شود.
سلام امکان ارائه اظهارنامه یا تبصره فراهم شده است. my.tax.gov.ir
اینتاکد یا همان ضریب نسبت سود فعالیت یا نسبت سود نایژه که برای هر فعالیت متفاوت است و در سه دسته خدمات و بازرگانی و تولیدی تقسیم بندی می شود و در زمان ثبت نام توسط مودی مالیاتی مشخص می‌شود که در سال۱۴۰۲ اصلاح اینتاکد توسط ادارات امور مالیاتی به دلیل جلوگیری از فرار مالیاتی انجام می شود .
تبصره به دلیل تسهیلات زیادی که به همراه دارد با استقبال هر سال مردم مواجه بوده اماامسال مودیان مالیاتی به دلیل افزایش مالیات آنها نسبت به سال گذشته ناراضی هستند لذا لازم دانستم یاد آوری کنم که دو راه حل وجود دارد یا افراد مالیات مقطوع تعیین شده توسط دولت را قبول دارند که همان تبصره ماده۱۰۰است یا اگر مستندات و دلایل کافی برای رد این مبلغ مالیات دارند بهتر است اظهارنامه ارائه دهند البته این موضوع حتما باید توسط ممیزان مالیاتی قبل از ارائه اظهارنامه مورد تایید قرار گیرد تا وضعیت تشخیص مالیات با مشکلات بیشتری مواجه نگردد.
قابل توجه مودیان مالیاتی اشخاص حقیقی شرایط تقسیط تبصره ماده ۱۰۰از ۲۵خرداد با دو ماه افزایش نسبت به ۴ماه بخشنامه قبلی به ۶ ماه افزایش پیدا کرده است.
در حال حاضر اطلاعات کارت‌خوانها مبنا مالیات تبصره ماده ۱۰۰ قرار گرفته است و بعضی مشاغل مانند بیمه ها و نمایشگاه های ماشین دفاتر پیشخوان و...به صورت کارمزدی کار می‌کنند راه حل بهتربرای اینگونه مشاغل ارائه اظهارنامه است به میزان کارمزدهای دریافتی نه اطلاعات کارتخوان . ماده۱۰۰
مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی ۳۱تیر ماه است. شرکت‌های معاف از پرداخت هم ملزم به ارسال اظهارنامه در موعد مقرر هستند .
عید غدیر بر همه محبان و شیعیان مبارک باشد.