🔻اثرات مثبت شیردهی بر سلامت مادران
🔹تسریع در جمع شدن رحم و کاهش خونریزی پس از زایمان
🔹پیوند عاطفی
🔹کاهش وزن پس از زایمان
🔹قطع قاعدگی در دوره شیردهی
🔹کاهش دیابت، بیماری های متابولیکی و قلبی عروقی
@mama_bardari👼
#علایم_کم_خونی_در_بارداری
🌺احساس سبکی در سر
🌺سرگیجه
🌺غش کردن به دلیل افت فشار خون
🌺سردرد
🌺احساس خستگی
🌺عصبانیت
🌺تحریک پذیری
🌺رنگ پریدگی
🌺تغییر شکل ناخن
@mama_bardari👼
آرکا 👑
اسم #پسر با #آ 🌸
🌟 اسم ترکی به معنی آرخا- مایه اطمینان و پیشتگرمی
@mama_bardari👼
🔻عادت ماهانه بعد از زایمان
🔹اغلب زنانی که به بچه های خود شیر نمی دهند ظرف 6-4 هفته پس از تولد کودک، یک دوره خونریزی خواهند داشت در حالی که مادران شیرده اغلب (و نه همیشه) تا زمانی که شیر می دهند قاعده نمی شوند.
🔹ضمناً زنانی که چند شکم زائیده اند سریعتر از زنان شکم اول قاعده می شوند. اولین قاعدگی معمولاً با دفع زیاد خون همراه است و اغلب بدون تخمک گذاری است که پس از 4-3 دوره قاعدگی، تخمک گذاری نیز به جریان می افتد.
🔹با تمام قواعد توصیف شده بالا، گاه بدون شروع خونریزی قاعدگی، تخمک گذاری آغاز می گردد و در این موارد است که اگر مادر شیرده روش مناسب پیشگیری از بارداری بکار نبرد، امکان وقوع حاملگی دوم وجود خواهد داشت.
@mama_bardari👼
💢نداشتن ازدواج فامیلی یا سالم بودن شما تضمینی برای سلامت ژنتیکی فرزند نیست.
👈 بیماری های ژنتیکی تابع بسیاری علل و گاها بدون هیچ پیش زمینه خانوادگی بوده و به همین خاطر انجام غربالگری لازم و ضروری است تا در آینده پشیمانی بابت عدم بررسی پیش نیاید.
@mama_bardari👼
آیا قرصهای جلوگیری از بارداری باعث #ناباروری میشود⁉️
علیرغم باور اشتباه بعضی افراد بلافاصله بعد از قطع قرص جلوگیری باروری به حالت عادی برمیگردد و حتی در اولین ماه بعد قطع قرص احتمال دوقلوزایی افزایش میبابد.
👈قرصهای جلوگیری نه تنها باعث ناباروری نمیشود بلکه در بعضی بیماریها که مسبب ناباروری هستند مانند اندومتریوز درمانی محسوب میشوند و از پیشرفت بیماری جلوگیری میکنند.
@mama_bardari👼
💚دلایل نازایی زنان
1. تخمدان پلی کیستیک:شرایطی را فراهم می کند که فولیکولهای کوچک موجود در تخمدانها نمی توانند به فولیکولهای بالغ تبدیل شوندوبا عدم تعادل هورمونی والگوهای غیر قابل پیشگویی تخمک گذاری مشخص می شود.پریود های نامنظم ،رشد موهای زائدوآکنه وچاقی.
2. مشکلات تخمک گذاری:به شرایطی (معمولا هورمونال)اطلاق می شود که مانع از آزاد شدن تخمک بالغ توسط تخمدانهای زنان می شود. فقدان یا وجود عادات ماهیانه نامنظم و خونریزی های ماهیانه کم یا زیاد.
3. آندومتریوزیز:به شرایطی اطلاق می شود که در آن بافت پوشاننده مخاط رحم(بافت اندومتریال)در بیرون از حفره رحمی ومعمولا در حفره شکمی لگنی رشد می کند. بعضی زنان بدون علامتنددر حالی که دیگران دچار درد موقع عادت ماهیانه یا درد حین نزدیکی یا دردهای مبهم لگنی هستند.
4. لوله های رحمی مسدودشده:لوله های رحمی آسیب دیده یا مسدود شده ،ازرسیدن اسپرم به تخمک ویا از رسیدن تخمک بارور شده به داخل حفره رحمی جلوگیری می کنند.علل مهم انسداد لوله های رحمی شامل بیماری های التهابی لگن ،بیماری های انتقال یابنده از طریق روابط جنسی نظیر کلامیدیاواعمال جراحی عقیم کننده قبلی می باشند.
@mama_bardari👼