وقایع ماه رجب
حوادث تاریخی و مذهبی بسیاری در ماه رجب روی داده است که در زیر به آن اشاره میشود: ولادت حضرت امام باقر علیهالسلام در سال 57، امام محمدتقی علیهالسلام در سال 195، میلاد امام علی علیهالسلام در کعبه، مبعث پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم، شهادت امام موسی بن جعفر علیهالسلام در سال 182 و شهادت امام علیالنقی علیهالسلام در سال 254، وفات ابراهیم فرزند پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در سال دهم هجرت، وفات ابوطالب علیهالسلام در سال دهم بعثت، رحلت حضرت زینب (بنا به نقلی) و درگذشت ابن سکیت در سال 244 قمری
فضیلت و اعمال ماه مبارك رجب
ماه رجب و ماه شعبان و ماه رمضان شرافت زیادی دارند و در فضیلت آنها روایات بسیاری وارد شده است. از حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت شده كه: ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمى رسد و جنگیدن با كافران در این ماه حرام است و رجب ماه خدا است و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است كسى كه یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای بزرگ میگردد و غضب الهى از او دور میگردد و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته گردد.
از حضرت موسى بن جعفر علیهماالسلام روایت شده است كه: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال از او دور شود و هر كس سه روز از آن را روزه بگیرد بهشت بر او واجب میگردد. و همچنین فرمود كه: رجب نام نهرى است در بهشت که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر است. هر كس یك روز از رجب را روزه بگیرد البته از آن نهر بیاشامد.
از امام صادق علیهالسلام روایت است كه حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود كه: ماه رجب، ماه استغفار امت من است پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را "أصب" مى گویند زیرا كه رحمت خدا در این ماه بر امت من بسیار ریخته مى شود پس بسیار بگوئید: «أَسْتَغْفِرُاللهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
ابن بابویه از سالم روایت كرده است كه گفت: در اواخر ماه رجب كه چند روز از آن مانده بود، خدمت امام صادق علیهالسلام رسیدم. وقتی نظر مبارك آن حضرت بر من افتاد فرمود كه آیا در این ماه روزه گرفته اى؟ گفتم: نه والله اى فرزند رسول خدا صلی الله علیه و آله.
فرمود: كه آن قدر ثواب از تو فوت شده است كه قدر آن را به غیر از خدا كسى نمى داند به درستى كه این ماهى است كه خدا آن را بر ماههاى دیگر فضیلت داده و حرمت آن را عظیم نموده و گرامی داشتن روزهدار را در این ماه بر خود واجب گردانیده است. پس گفتم: یابن رسول الله اگر در باقیمانده این ماه روزه بدارم آیا به بعضى از ثواب روزه داران آن نائل مى گردم؟
فرمود: اى سالم هر كس یك روز از آخر این ماه را روزه بدارد خدا او را ایمن گرداند از شدت سكرات مرگ و از هول بعد از مرگ و از عذاب قبر و هر كس دو روز از آخر این ماه را روزه بگیرد از صراط به آسانى بگذرد و هر كس سه روز از آخر این ماه را روزه بگیرد، ایمن گردد. از ترس بزرگ روز قیامت و از شدتها و هولهاى آن روز و برات بیزارى از آتش جهنم به او عطا كنند.
و بدان كه براى روزه ماه رجب فضیلت بسیار وارد شده است و روایت شده كه اگر شخصی قادر بر آن نباشد هر روز صد مرتبه این تسبیحات را بخواند تا ثواب روزه آن را دریابد: سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ سُبْحَانَ مَنْ لایَنْبَغِى التَّسْبِیحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزََّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ.
اعمال مشترك ماه مبارک رجب
اینها اعمالی است كه انجام دادن آنها متعلق به همه ماه است و اختصاصى به روز معینی ندارد و آن چند مورد است:
در تمام ایام ماه رجب دعای ذیل را که روایت شده امام زین العابدین علیهالسلام در حجر در غره خواندند، خوانده شود: «یَا مَنْ یَمْلِكُ حَوَائِجَ السَّائِلِینَ وَ یَعْلَمُ ضَمِیرَ الصَّامِتِینَ لِكُلِّ مَسْأَلَةٍ مِنْكَ سَمْعٌ حَاضِرٌ وَ جَوَابٌ عَتِیدٌ اللَّهُمَّ وَ مَوَاعِیدُكَ الصَّادِقَةُ وَ أَیَادِیكَ الْفَاضِلَةُ وَ رَحْمَتُكَ الْوَاسِعَةُ فَأَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَقْضِىَ حَوَائِجِى لِلدُّنْیَا وَالْآخِرَةِ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَىْ ءٍ قَدِیرٌ».
دعایی را كه از امام صادق علیهالسلام روایت شده، خوانده شود: «خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَیْرِكَ وَ خَسِرَالْمُتَعَرِّضُونَ إِلا لَكَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلا بِكَ وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَكَ بَابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِینَ وَ خَیْرُكَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِینَ وَ فَضْلُكَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِینَ وَ نَیْلُكَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِینَ وَ رِزْقُكَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاكَ وَ حِلْمُكَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاكَ عَادَتُكَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِیئِینَ وَ سَبِیلُكَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِینَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِى هُدَى الْمُهْتَدِینَ وَارْزُقْنِى اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِینَ وَلا تَجْعَلْنِى مِنَ الْغَافِلِینَ الْمُبْعَدِینَ وَاغْفِرْلِى یَوْمَ الدِّینِ».
از امام صادق علیهالسلام روایت شده كه در ماه رجب این خوانده شود: «اللَّهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِینَ لَكَ وَ عَمَلَ الْخَائِفِینَ مِنْكَ وَ یَقِینَ الْعَابِدِینَ لَكَ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْعَلِىُّ الْعَظِیمُ وَ أَنَا عَبْدُكَ الْبَائِسُ الْفَقِیرُ أَنْتَ الْغَنِىُّ الْحَمِیدُ وَ أَنَا الْعَبْدُ الذَّلِیلُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ امْنُنْ بِغِنَاكَ عَلَى فَقْرِى وَ بِحِلْمِكَ عَلَى جَهْلِى وَ بِقُوَّتِكَ عَلَى ضَعْفِى یَا قَوِىُّ یَا عَزِیزُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الْأَوْصِیَاءِ الْمَرْضِیِّینَ وَاكْفِنِى مَا أَهَمَّنِى مِنْ أَمْرِ الدُّنْیَا وَالْآخِرَةِ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ». قابل توجه است که ادعیه دیگری نیز برای این ماه عزیز ذکر شده است که میتوانید به مفاتیح الجنان مبحث اعمال ماه رجب رجوع نمایید.
از حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله روایت شده كه هر كس در ماه رجب صد مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لاشَرِیكَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» و آن را به صدقه ختم فرماید حق تعالى براى او به رحمت و مغفرت و كسى كه چهارصد مرتبه بگوید بنویسد براى او اجر صد شهید عطا فرماید.
از نبی مکرم اسلام روایت است: كسى كه در ماه رجب هزار مرتبه "لا إِلَهَ إِلا اللهُ" بگوید خداوند عزوجل براى او صد هزار حسنه عطا کند و براى او صد شهر در بهشت بنا فرماید.
روایت است كسى كه در رجب در صبح هفتاد مرتبه و در شب نیز هفتاد مرتبه بگوید: "أَسْتَغْفِرُاللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ" و پس از اتمام ذکر، دستها را بلند كند و بگوید: "اللَّهُمَّ اغْفِرْلِى وَ تُبْ عَلَىَّ" اگر در ماه رجب بمیرد خدا از او راضى باشد و به بركت ماه رجب، آتش او را مس نكند.
در کل این ماه هزار مرتبه ذکر: أَسْتَغْفِرُاللهَ ذَاالْجَلالِ وَالْإِكْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَالْآثَامِ" گفته شود؛ تا خداوند رحمان او را بیامرزد.
سید بن طاووس در اقبال از حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله فضیلت بسیاری براى خواندن سوره قل هو الله أحد نقل کرده است که ده هزار مرتبه یا هزار مرتبه یا صد مرتبه در این ماه تلاوت شود و نیز روایت كرده كه هر كس در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره قل هو الله أحد را بخواند براى او در قیامت نورى شود كه او را به بهشت بكشاند.
سید بن طاووس از حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله روایت كرده كه: هر كس در روز جمعه ماه رجب، مابین نماز ظهر و عصر چهار ركعت نماز بگزارد و در هر ركعت حمد یك مرتبه و آیة الكرسى هفت مرتبه و قل هو الله أحد پنج مرتبه بخواند و سپس ده مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ» حق تعالى براى او از روزى كه این نماز را گزارده تا روزى كه بمیرد هر روز هزار حسنه به او عطا فرماید و او را به هر آیهای كه خوانده شهرى در بهشت از یاقوت سرخ و به هر حرفى قصرى در بهشت از دُرّ سفید دهد و تزویج فرماید او را حورالعین و از او راضى شود.
سه روز از این ماه را كه پنجشنبه و جمعه و شنبه باشد روزه گرفته شود زیرا كه روایت شده هر كس در یكى از ماههاى حرام، این سه روز را روزه بدارد حق تعالى براى او ثواب نهصد سال عبادت بنویسد.
از حضرت رسول اکرم صلی
الله علیه و آله روایت شده است كه: هر كس در یك شب از شبهاى ماه رجب ده ركعت نماز به این نحو که در هر ركعت حمد و قل یا ایها الكافرون یك مرتبه و توحید سه مرتبه بخواند، خداوند گناهان او را میآمرزد.
اعمال شب و روز اول ماه رجب
شب اول
این شب، شب شریفى است و در آن چند عمل وارد شده است.
وقتی هلال ماه دیده شد فرد بگوید: «اللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنَا بِالْأَمْنِ وَالْإِیمَانِ وَالسَّلامَةِ وَالْإِسْلامِ رَبِّى وَ رَبُّكَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ» و از حضرت رسول صلى الله علیه و آله منقول است كه چون هلال رجب را مى دید، مى گفت: «اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِى رَجَبٍ وَ شَعْبَانَ وَ بَلِّغْنَا شَهْرَ رَمَضَانَ وَ أَعِنَّا عَلَى الصِّیَامِ وَالْقِیَامِ وَ حِفْظِ اللِّسَانِ وَ غَضِّ الْبَصَرِ وَلاتَجْعَلْ حَظَّنَا مِنْهُ الْجُوعَ وَالْعَطَشَ».
غسل: حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمودهاند: هر كس ماه رجب را درك كند و اول و وسط و آخر آن ماه را غسل نماید، از گناهان خود پاک میشود مانند روزى كه از مادر متولد شده است.
زیارت امام حسین علیهالسلام.
بعد از نماز مغرب بیست ركعت یعنی 10 تا دو رکعتی نماز گزارده شود تا خود، اهل، مال و اولادش محفوظ بماند و از عذاب قبر در پناه باشد.
بعد از نماز عشاء دو ركعت نماز گزارده شود بدین نحو: در ركعت اول حمد و ألم نشرح یك مرتبه و توحید سه مرتبه و در ركعت دوم حمد و ألم نشرح و توحید و معوذتین خوانده شود و پس از سلام، سى مرتبه لا إِلَهَ إِلا اللهُ بگوید و سى مرتبه صلوات بفرستد تا حق تعالى گناهان او را بیامرزد مانند روزى كه از مادر متولد شده است.
روز اول رجب
این روز، روز شریفى است و برای آن چند عمل ذکر شده است:
روزه: روایت شده كه حضرت نوح علیهالسلام در این روز به كشتى سوار شد و به كسانى كه همراه او بودند، امر فرمود: روزه بگیرند که هر كس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال از او دور شود.
غسل.
زیارت امام حسین علیهالسلام.
از امام جعفرصادق علیهالسلام روایت شده است که: هر كس امام حسین علیهالسلام را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد. البته قابل ذکر است که زیارت از راه دور هم مورد قبول است انشاءالله
دعای ماه مبارک رجب
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ
ای که برای هر خیری به او امید دارم
وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ
و از خشمش در هر شری ایمنی جویم
یا مَنْ یُعْطِی الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ
ای که می دهد (عطای ) بسیار در برابر (طاعت ) اندک
یا مَنْ یُعْطی مَنْ سَئَلَهُ
ای که عطا کنی به هرکه از تو خواهد
یا مَنْ یُعْطی مَنْ لَمْ یَسْئَلْهُ
ای که عطا کنی به کسی که از تو نخواهد
وَمَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ
و نه تو را بشناسد
تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَهً
از روی نعمت بخشی و مهرورزی
اَعْطِنی بِمَسْئَلَتی اِیّاکَ
عطا کن به من به خاطر درخواستی که از تو کردم
جَمیعَ خَیْرِ الدُّنْیا وَجَمیعَ خَیْرِ الاْخِرَهِ
همه خوبی دنیا و همه خوبی و خیر آخرت را
وَاصْرِفْ عَنّی بِمَسْئَلَتی
و بگردان از من به خاطر همان درخواستی که از تو کردم
اِیّاکَ جَمیعَ شَرِّ الدُّنْیا وَشَرِّ الاْخِرَهِ
همه شر دنیا و شر آخرت را
فَاِنَّهُ غَیْرُ مَنْقُوصٍ ما اَعْطَیْتَ
زیرا آنچه تو دهی چیزی کم ندارد (یا کم نیاید) و
وَزِدْنی مِنْ فَضْلِکَ یا کَریمُ
بیفزا بر من از فضلت ای بزرگوار
یا ذَاالْجَلالِ وَالاِْکْرامِ
ای صاحب جلالت و بزرگواری
یا ذَاالنَّعْماَّءِ وَالْجُودِ
ای صاحب نعمت و جود
یا ذَاالْمَنِّ وَالطَّوْلِ حَرِّمْ شَیْبَتی عَلَی النّارِ
ای صاحب بخشش و عطا حرام کن محاسنم را بر آتش دوزخ
بسم الله الرحمن الرحیم
قابل توجه مبلغان و مبلغات امین
آزمون روش سخنرانی تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
ساعت ۱۹ تا ۲۲ برگزار می شود.
موفق و منصور باشید
مدیریت مدارس امین
@mamin110
قابل توجه مبلغان عزیز
طلاب سفیران هدایت و تربیت راهنما و تخصصی تبلیغ از آزمون روش سخنرانی معاف هستند.
و غیر از این سه گروه کسانی که روش سخنرانی گذرانده باشند با موافقت معاون تبلیغ استان می توانند در آزمون شرکت نکنند.
مدیریت مدارس امین
@mamin110
قابل توجه مبلغان عزیز
طلاب سفیران هدایت و تربیت راهنما و تخصصی تبلیغ از آزمون روش سخنرانی معاف هستند.
و غیر از این سه گروه کسانی که روش سخنرانی گذرانده باشند با موافقت معاون تبلیغ استان می توانند در آزمون شرکت نکنند.
مدیریت مدارس امین
@mamin110
MonajatShab1MaheRajab-1393.mp3
17.26M
🤲 مناجات شب اول ماه مبارک رجب (دعای امام موسی کاظم (علیه السلام))
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
باسمه تعالی
مبلغین و مبلغات گرامی مدارس امین
سلام علیکم
با تقدیم ادب و احترام، به اطلاع می رساند که آزمون از کتاب روش سخنرانی دینی ویژه مبلغان مدارس طرح امین امروز پنج شنبه مورخ 1400/11/14 از ساعت 19:00 الی 22:00 برگزار می گردد.
در این خصوص لازم است به نکات ذیل توجه فرمایید:
۱_شرکت در این آزمون برای همه عزیزان الزامی می باشد؛
۲_ نمره قبولی، 14 می باشد؛
۳_ساعت برگزاری آزمون قابل تمدید نمی باشد؛
۴_ جهت شرکت در آزمون بر روی لینک ذیل کلیک نمایید.
👇👇👇
@amouzeshamin
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.03M
قابل توجه طلاب محترم ومبلغین جهت بهره برداری ..............
پایین بودن شخصیت سخنران نزد مخاطب زیر مجموعه کدام یک از موارد ذیل می باشد
الف. برانگیختن مخالفت مخاطب
ب. مفید نبودن مطالب
ج. فاقد احساس بودن سخنران
د. هیچکدام
در مورد ویژگی گرایش ها کدام گزینه صحیح است
الف. محرک بودن. شدت و ضعف. تجلی
ب. محرک بودن. شدت و ضعف. زایش
ج. ترکیب و تعاضد. تجلی. تزاحم و تعارض
د. محرک بودن. ترکیب و تعاضد. تجلی
کدام گزینه از اسلوبهای تحریک احساس است الف داستانی داستان واره ای . موعظه ای . ب.توضیحی و ترسیمی. نقد و بررسی. تخیلی و شاعرانه.
ج. مناجاتی. تخیلی و شاعرانه. توضیح و تبیین
د. مبالغه. توجیهی. ادبی
استدلال و برهان از جهت صورت کدام است؟
الف) جدل، مغالطه؛ شعر؛
ب) قیاس، استقراء، تمثیل؛
ج) جدل، مغالطه، خطابه؛
د) برهان، شعر، تمثیل
انواع فرصت کدام است؟
الف) حذف برخی واژهها؛
ب) بی پاسخ نگذاشتن سوالها؛
ج) حذف برخی جملات؛
د) عدم تکرار مطالب.
کدام گزینه در مورد راههای ارضای حس نوگرایی صحیح نیست؟
الف) استفاده از ادبیات نو و تعابیر تازه؛
ب) بیان راه حلهای جالب؛
ج) طرح مباحث جديد و مسائل تازه؛
د) استفاده از تركيبهاى نو در چينش سخن.
6. ایجاد علاقه به بحث با کدام روش تحقق مییابد؟
الف) گره با نیازها و علایق؛
ب) مناظره و مباحثه گونه سخن گفتن؛
ج) گزینه الف و ب؛
د) هیچکدام.
🌟 رجب، فصل رهایی از درگیریها و گرفتاریهای دنیایی است.
فصل رهایی از
- تعلقات
- زودرنجی ها
- حسادتها
- کینهها
- غیبتها
- گدایی محبت از دیگران
- و....
گرفتار هر کدام هستی... رجب ماه تو هست، با دلت وارد شو.❣
◀️و امشب شب لیله الرغائب ، شب آرزوهاست
🔰امشب ساکنان عرش همه منتظرند تا بهترین آرزو را آمین بگویند🙏
◀️اگر آمدن مولایمان آرزوی همه شیعیان باشد
فردا کنار ماست انشاالله🙏🙏
#طرح_امین
#لیله_الرغائب
هدایت شده از کانال رسمی اطلاع رسانی مدارس امین
باسمه تعالی
مبلغین و مبلغات گرامی مدارس امین
سلام علیکم
با تقدیم ادب و احترام، به اطلاع می رساند که آزمون از کتاب روش سخنرانی دینی ویژه مبلغان مدارس طرح امین امروز پنج شنبه مورخ 1400/11/14 از ساعت 19:00 الی 22:00 برگزار می گردد.
در این خصوص لازم است به نکات ذیل توجه فرمایید:
۱_شرکت در این آزمون برای همه عزیزان الزامی می باشد؛
۲_ نمره قبولی، 14 می باشد؛
۳_ساعت برگزاری آزمون قابل تمدید نمی باشد؛
۴_ جهت شرکت در آزمون بر روی لینک ذیل کلیک نمایید.
👇👇👇
https://www.digisurvey.net/u/amouzeshamin/1mjyt
😊🔮🎈 چِ گونه 40🎈🔮😊
چگونه استرس ها و اضطراب های خود را مدیریت کنیم؟'1'
1.تحریک کننده ها را شناسایی کنیم؛ و از قرار گرفتن در آنها بپرهیزیم؛
✏از بزرگ انگاری و سیاهنمایی مسائل زندگی بپرهیزیم.😳
✏پذیرش و تحمیل مسئولیت های بیش از ظرفیت به خود ممنوع.📛
✏پرهیز از پیش داوری های ذهنی منفی نسبت به مسائل آینده؛
📛نکنه ضرر کنم ورشکسته بشم.
📛نکنه بدبخت بشم. نکنه بچه هام...
✏نگران مواجهه با سرزنش های دیگران نباشیم؛
📛آیا پشت سرم چی میگند؟!
📛نکنه بگه دوباره که غذا بد شده
📛نکنه بگند بچه داری بلد نیستی
✏نگران مواجهه با برچسب زدن های دیگران نباشیم؛
📛نگند خیلی خود خواهم
📛نگند خیلی دهن بین هست
✏پرونده های باز در ذهن را نسبت به مسائل روزانه زندگی مختومه کنیم؛
📛اگه بفهمه دروغ گفتم چیکار کنم...
📛اگه فلان حرف را بخواد رو در رو کنه چیکار کنم
🔮 ادامه دارد....
#خانه ی مهارت
یا اباصالح المهدی (ادرکنا)
عمريست در هوای خودت گريه میكنی
عمريست با نوای خودت گريه میكنی
گاهی كنار تربت مخفی مادرت
بر خاک آشنای خودت گريه میكنی
يک شب كنار پنجره فولاد میروی
با حاجت و دعای خودت گريه میكنی
شب های جمعه زائر شش گوشه میشوی
با ياد كربلای خودت گريه می كنی
با خواندن زيارت ناحيه تا سحر
با سوز روضههای خودت گريه میكنی
لايق نبودهايم انيس غمت شويم
با درد و غصههای خودت گريه میكنی
ما كه اهميت به غيابت نمیدهيم
از غربتت برای خودت گريه میكنی
هر هفته نامههای مرا میزنی ورق
بر حال اين گدای خودت گريه میكنی
كس تاب آن نداشته هم گريهات شود
تنها تو پا به پای خودت گريه میكنی
🌤️مهدیِ فاطمه، خیلی تنهاست...
____________________
____________________
اَللّهُـمَّ عَجـِّل لِوَلیِّکَ الفَـرَج🌤️
#لاادری