📩 آمریکاییها در تبلیغاتشان، تسخیر لانه جاسوسی را سرآغاز چالش میان ملت ایران و آمریکا معرفی میکنند؛ دروغ میگویند / آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲ است / چرا شما علیه یک دولت ملّی که با انتخاب مردم سرِ کار آمده بود کودتا کردید و سرنگونش کردید؟ / حالا سیاستمداران آمریکا با کمال ریاکاری و بیشرمی میگویند ما طرفدار ملّت ایرانیم!
🔻 رهبر انقلاب، امروز در دیدار دانشآموزان: من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم که مضامین اسناد لانه ی جاسوسی را در کتابهای درسی بیاورید، نکردند متأسفانه، نکردند. اینها نشان میدهد که آمریکاییها در این مدتی که در ایران حضور داشتند یعنی از سال حدود مثلاً ۲۹-۲۸ و اینها چه کارهایی در ایران کردند، چه توطئههایی، چه خیانتهایی انجام دادند.
خب یک نکتهای اینجا وجود دارد در این مسئلهی تهاجم به سفارت آمریکا که درواقع گفتند لانهی جاسوسی -که همینجور هم بود-، اینکه آمریکاییها در اظهاراتشان، در تبلیغاتشان، در مصاحبههایشان، در مصاحبهای که با خود من کردند در سفر به نیویورک زمان ریاست جمهوری این حادثه را سرآغاز چالش میان ملت ایران و آمریکا معرفی میکنند. میگویند علت اینکه آمریکاییها در مقابل ملت ایران ایستادند حرکتی بود که شما در سفارت انجام دادید. یعنی حمله کردید به سفارت ما و بین ما و شما اختلاف بوجود آمد، دعوا شد و دشمنی شد. دروغ میگویند مسئله این نیست. آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا ۲۸ مرداد سال ۳۲ است. در ۲۸ مرداد یک حکومت ملّی سر کار بود، حکومت مصدّق یک حکومت ملّی بود. مشکلش هم با غربیها فقط مسئلهی نفت بود. نه حجتالاسلام بود، نه داعیهی اسلامخواهی داشت، فقط مسئلهی نفت بود. نفت دست انگلیسها بود. او گفت نفت دست خودمان باشد، فقط جرمش فقط این بود. آمریکاییها نشستند علیه مصدّق توطئه کردند و کودتا ایجاد کردند؛ یک کودتای عجیب و غریبی. با اینکه مصدّق با آمریکاییها خوشبین بود، نسبت به آنها اعتماد داشت، حتّی علاقه داشت، فکر میکرد دولت آمریکا در مقابل انگلیسها از او حمایت خواهند کرد. ولی اینها از پشت خنجر زدند. مصدّق و اطرافیانش و همه را دستگیر کردند. بعضی را بعدها اعدام کردند، بعضی را هم سالهای متمادی زندان کردند.
اختلاف ملّت ایران با آمریکا از روز بیست و هشت مرداد است. چرا شما علیه یک دولت ملّی که با انتخاب مردم سرِ کار آمده بود کودتا کردید و سرنگونش کردید؟ نفت را که از چنگ انگلیسها درآورده بود، دادید به یک کنسرسیومی، که در آن انگلیس بود، آمریکا بود، چند دولت دیگر بودند.
این دعوای ما با آمریکاییها شروعش از آن روز است. حالا سیاستمداران آمریکا با کمال ریاکاری و بیشرمی میگویند ما طرفدار ملّت ایرانیم! ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_دانش_آموزان
🌹وصیت امام حسن عسکری صلوات الله علیه به شیعیانش:
أُوصِيكُم ... أَكْثِرُوا ذِكْرَ اللَّهِ وَ ذِكْرَ الْمَوْتِ وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِيِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَاتٍ احْفَظُوا مَا وَصَّيْتُكُمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُكُمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَيْكُمُ السَّلَامَ.
شما را سفارش میکنم به:
ذکر خداوند و مرگ را بسیار یاد کنید و (زیاد) قرآن تلاوت کنید و همچنین (زیاد) #صلوات بر پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم بفرستید که هر صلوات بر #پیامبر_خدا صلی الله علیه و آله و سلم، ۱۰ حسنه و خوبی حساب میشود؛ سفارش مرا مهم بشمارید (و #عمل_کنید) و شما را به خداوند متعال میسپارم و به شما سلام میفرستم❤️
📚تحف العقول، ص ۴۸۸.
🌺ولادت امام حسن عسکری برهمه شیعیان جهان مبارک باد
مروری کوتاه بر زندگینامه #امام_حسن_عسگری علیه السلام
🌹امام حسن عسکري (علیه السلام) در سال 232هجري در مدينه چشم به جهان گشود. مادر والا گهرش سوسن يا سليل، زني لايق و صاحب فضيلت و در پرورش فرزند نهايت مراقبت را داشت، تا حجت حق را آن چنان که شايسته است پرورش دهد، این بانو بزرگ سرانجام در سفری به سامر درگذشت.
🌹امام يازدهم صورتي گندمگون و بدني در حد اعتدال داشت. ابروهاي سياه کماني، چشماني درشت و پيشاني گشاده داشت. دندانها درشت و بسيار سفيد بود. خالي بر گونه راست داشت.
🌹امام حسن عسکري (علیه السلام) بياني شيرين و جذاب و شخصيتي الهي باشکوه و وقار و مفسري بي نظير براي قرآن مجيد بود. راه مستقيم عترت و شيوه صحيح تفسير قرآن را به مردم و به ويژه براي اصحاب بزرگوارش - در ايام عمر کوتاه خود - روشن کرد.
🌹به طور کلي دوران عمر امام حسن عسکري (علیه السلام) به سه دوره تقسيم مي گردد:
دوره اول 13سال است که زندگي آن حضرت در مدينه گذشت.
دوره دوم 10سال در سامرا قبل از امامت.
دوره سوم نزديک 6 سال امامت آن حضرت مي باشد.
🌹دوره امامت حضرت عسکري (علیه السلام) با قدرت ظاهري بني عباس رو در روي بود. خلفايي که به تقليد هارون در نشان دادن نيروي خود بلندپروازيهايي داشتند.
🌹امام حسن عسکري (علیه السلام) از شش سال دوران اقامتش، سه سال را در زندان گذرانيد. زندانبان آن حضرت، صالح بن وصيف دو غلام ستمکار را بر امام گماشته بود، تا بتواند آن حضرت را - به وسيله آن دو غلام - آزار بيشتري دهد، اما آن دو غلام که خود از نزديک ناظر حال و حرکات امام بودند تحت تأثير آن امام بزرگوار قرار گرفته به صلاح و خوش رفتاري گراييده بودند.
#شاخصه_محبت_و_عشق_بخدا_قران_واهلبیت_علیهم_السلام
مقطع #متوسطه_به_بالا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ابراز محبت دانشآموز به رهبر انقلاب
🔹پدر عزیز و مهربانم میدانم مشغلههایتان بیشمار است اما به فکر دل ما و همکلاسیهایمان هم باشید و برایمان دعای عاقبتبخیری کنید +انگشتر وچفیه 😀
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هالووین VS اربعین
اونوقت میگن اسلام دین خشونت و گریه ست 😐🤦♀
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷تیزر حماسی دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان
به صورت گسترده پخش کنید.
13 آبان نهایی.mp3
20.9M
📎 #پست_ویژه
🌹 برای همهی دانشآموزان و دانشجویان شهید..
📻 مستند صوتی «تغییر»
حقایق کمتر دیده شده از پهلویها را بشنوید !
📝 کاری از گروه سناریو به مناسبت یومالله 13 آبان و روز دانشآموز
🎛 تهیه و تنظیم: گروه صوت
🖇 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/223790
📎 #سناریو
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #روز_دانش_آموز
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
Khanevadeh-01-010724.pdf
17.05M
_نسخۀ آزمایشی شماره1_ماهنامه_خانواده_مبلغان
🌷🌷🌷🌷
#انتشار نسخه آزمایشی شمارۀ اول #ماهنامه_خانواده_مبلغان
به گزارش روابط عمومی «مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ»، نسخه آزمایشی شمارۀ اول #ماهنامۀ_خانوادۀ_مبلّغان،(ویژۀ همسران و فرزندان طلاب و مبلغین) جهت نظرسنجی از خانوادۀ طلاب و مبلغان منتشر گردید.
🔻عناوین مطالب این شماره عبارتند از:
🌻پیام فرمانده
🌻آماده ایم تا...
🌻با من حرف بزن!
🌻حجاب زنان یا کنترلِ نگاه مردان
🌻حریم خصوصی است؛ لطفاً در را ببند!
🌻با اشتباهات نوجوان چه کنیم؟
🌻عوامل زمینهساز وفاداری در خانواده (قسمت اول)
🌻آسیبهای فضای مجازیات را بشناس
🌻احکام رنده
🌻ستّۀ ضروریّه!
🌻مادران مکتب روشنفکری
🌻چی بخونیم؟
🌻بازی پرشور خلاقیت
🌻طرح همیاری خانواده
🌻«قبل از طلبگی مبلغ شدم!» قسمت اول
لطفاً #فایل_ماهنامه و #فایل_نظرسنجی را جهت مطالعه و بیان نظرات و پیشنهادات، در اختیار همسران و فرزندان خود قرار دهید.
طبيعی است پاسخهای دقيق خانوادۀ محترم طلاب و مبلغان به پرسشها، ما را در ارائۀ نشريهای کاملتر و کاربردیتر ياري خواهد داد.
🙏لطفاً پس از تکميل پرسشنامه، آن را از طریق پیامرسان ایتا ( آیدی:@esfahani_ess) به مدیر اجرایی ماهنامۀ خانوادۀ مبلغان ارسال بفرمایید.
💰به 5نفر از ارزیابان برتر کارت هدیۀ2000000 ریالی اهدا خواهد شد.
سامانه ارسال یاداشت ها و مقالات جهت انتشار در ماهنامه👇
🌐http://mobaleghankhanvade.ismc.ir
🏡به خانوادۀ مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/khanevademoballeghan
فرم_نظرسنجي_ماهنامه_خانواده_مبلغان_1401_(2) (2).doc
65K
فرم_نظرسنجي_ماهنامه_خانواده_مبلغان_1401_
.
خالی است بیحد جای تو ای شیر ایرانی
ای غیرت ایمانی ای قاسم سلیمانی
گویا که این ایام ما غوغای عاشوراست
کو اکبری؟ کو قاسمی؟ کو مرد میدانی؟
مولای ما تنهاست یا دستور بر صبر است؟
پایان ندارد پس چرا این فصل حیرانی؟
بس آرمانهایی که پرپر میشوند امروز
بس زیر پا میافتد آیات مسلمانی
این روزها بغضی گلو را میفشارد باز
بغض گلوگیری که آن را خوب میدانی
✍️#محمدتقی_عارفیان، ۱۴۰۱/۰۸/۱۳
ساعت به وقت #حاجقاسم
۰۱:۲۰ 💔
هدیه به روح ملکوتی و بلندپرواز حاجقاسم سلیمانی صلوات
#ألّلهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدٍوآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُم
🌷