🔴فـــــــــــــــــــورے
📢اعـلام نـتایج آزمون کتبی کیفیت بخشی😍
✨((مربیان پرورشی / مشاوره /تربیت بدنی ))
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://medu.hrtc.ir/hrt/profile/
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
🔹بر روی لینک بالا بزنید و نتایج رو مشاهده بفرمایید .
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
مـنـابـع جـدید اســتــخــدامــے آرامــشــــ
🌷قبولے رایگان را با ما تجربہ کنید🌷
https://eitaa.com/joinchat/317456560C65c51683ae
نشـرمطالب کانال باذکرلینــک مجاز هست
🆔 @Aramsh20
27.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼روز شمار غدیر
🌼۱۰ روز مانده به عید معهود
🌼 #استان_کردستان_بیجار
✅ صاحب اثر مربی طرح امین دبیرستان شهیدیوسفیان: خانم طاهره سبحانی
رئیسجمهور جدید میبایست شاخصههای بارز و فراموشنشدنی رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی را سرلوحۀ خود و تیم مدیریتی خود قرار دهد.
☘️ «مرکز پژوهشهای مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه»،
☘️«گروه تولید محتوای فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم»،
☘️«اداره راهبری محتوای تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی»
☘️«مرکز مطالعات و پاسخ به شبهات حوزه»
🌹ویژهنامهای برای انتخابات پیش رو با عنوان 🌹#مثل_ابراهیم🌹 تهیه کرده اند.
ویژهنامه انتخاباتی «مثل ابراهیم» دارای سه فصل است:
✅ فصل اول: کلیات انتخابات
✅ فصل دوم: شاخصه های رئیس جمهور مطلوب
✅ فصل سوم: پنج منبر کوتاه
🌹مهمترین ویژگی این نوشتار بیان خاطرات و نکاتی از رئیس جمهور عزیز دولت سیزدهم شهید حضرت آیت الله رئیسی مرتبط با هر موضوع، تحت عنوان «مثل ابراهیم» در ذیل برخی از شاخصهها است.🌹
جهت دانلود رایگان فایل ویژهنامه از طریق پیوست زیر اقدام کنید:
🌹🌹دانلود ویژه نامه انتخاباتی مثل ابراهیم🌹
قابل توجه #مبلغان و #مربیان گرامی
از دغدغه های اصلی معلمان و والدین گرامی، مراقبت از کودکان و نوجوانان در مقابل آسیب های مختلف اجتماعی که یا در کوچه و بازار این گروه سنی را تهدید می کند و یا آسیب هایی که از طرف فضای مجازی یله و رها به سمت کودکان و نوجوانان هدایت می شود
برای آگاهی با روشها و راهکاری مراقبت از کودکان ونوجوانان در مقابل #آسیب_های_اجتماعی و...👇👇
🦋به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
هدایت شده از تربیت دینی کودک و نوجوان
مجموعه مباحث #کودک_از_نظر_تربیت_و_وراثت_در_اسلام
دوره دوم؛
موضوع:
#اصول_تربیت_دینی
جلسه بیست و هشتم
اصل چهارم: #برقراری_ارتباط(5)
#موانع_برقراری_ارتباط(2)
5) تندی کردن ودرشتی کردن:
برای برقراری ارتباط باید اخلاق خوش ونرمی داشت. در غیر اینصورت، دیگران با شما ارتباط برقرار نمیکنند و از محیط پیرامون شما دوری می¬كنند. تا جايي كه خداوند تندخويي و درشتي را عامل متفرق شدن افراد اطراف پيامبر صلی الله علیه و آله وسلم مي داند و مي فرمايد:
(فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَ شاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ فَإِذا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ ؛ از پرتو رحمت الهى در برابر آنها نرم (و مهربان) شدى و اگر خشن و سنگدل بودى از اطراف تو پراكنده مىشدند بنا بر اين آنها را عفو كن و براى آنها طلب آمرزش نما و در كارها با آنها مشورت كن اما هنگامى كه تصميم گرفتى (قاطع باش و) بر خدا توكل كن زيرا خداوند متوكلان را دوست دارد.»
خصوصيت انسان اين است؛ از هر کسی که تندخو باشد از او دوري مي گزيند و سخن او را نمیپذیرد. امام علي علیه السلام مي فرمايد: «مَنْ سَاءَ خُلُقُهُ مَلَّهُ أَهْلُه؛ هر كه بدخو شود خاندانش را تنگدل سازد.»
6) سرزنش کردن و فحش دادن
امام علی علیه السلام می فرماید: «سرزنش بسیار ، دلها را کینهور میکند و یاران را می¬پراکند.»
پیامبر اکرم فرمود: «نسبت به هم خشمگين نشويد و دشنام و ناسزا مگویيد.»
7) انتقاد اولیه و بی جا
بعضی فکر میکنند که اگر انتقاد نکنند دیگران پیشرفت نمیکنند. در حالی که انتقاد، خصوصاً در برخورد اولیه عامل بهم خوردن ارتباط میشود. در روایت داریم : «انتقاد دوستیها را به دشمنی تبدیل میکند.»
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
هدایت شده از تربیت دینی کودک و نوجوان
مجموعه مباحث #کودک_از_نظر_تربیت_و_وراثت_در_اسلام
دوره دوم؛
موضوع:
#اصول_تربیت_دینی
جلسه بیست و نهم
اصل چهارم: #برقراری_ارتباط(6)
#موانع_برقراری_ارتباط(3)
8) نگرش منفی
مراد، نگرش منفي به مقدسات است، از طرف مخاطب باشد، يا از طرف مربي، عامل بر هم زدن ارتباط است. اگر مخاطب به مقدسات مربي و ارزشهاي او نگرش منفي داشته باشد و يا مربي براي مقدسات مخاطب و ارزشهاي او شأني قائل نباشد، ارتباط صورت نمي گيرد.
9) علت گذاری در رفتار(قضاوت عجولانه)
براي رفتار ديگران علتي را مشخص مي كنيم و رفتار ديگران را تفسير به راي مي كنيم؛ البته در اين گونه برداشت هاي شخصي، عقل و خرد به كار گرفته نمي شود؛ بلكه هوا و هوس برداشت هايمان را مديريت مي كند.
مثلاً: تو به خاطر فلاني اين كار را انجام دادي. می دونم واسه چی این کار را میکنی میخواهی لج کنی؟ میخواهی با این عملت نشان دهی که کسی هستی.
10) تعریف بي جا همراه با ارزیابی بعضی در مقابل تعریف دیگران از خود مقاومت نشان میدهند.مثلاً با اينكه کار را عالی انجام داده است؛ اما مقاومت نشان مي دهد و اين مقاومت در عكس العمل هايي كه نشان مي دهد، كاملاً مشهود است. مثلاً میگوید: میتوانم بهتر از این انجام دهم. کار من نبود. شانسی بود.
11) گفتگوی آمرانه و تحکمی:
بعضي عادت كرده اند كه دستور بدهند و اصرار دارند كه گفته هاي آنان انجام شود، در حالي كه اين اصرار و پافشاري عامل گسست ارتباط خواهد بود و از طرفي باعث بروز مخالفت و اخلال و خرابكاري خواهد شد.
يكي از موانع برقراري ارتباط اجبار و تحكم در رفتار و گفتار است. انسانها با توجه به نوع آفرينش (مختار و آزاد بودن)، اجبار و تحكم را، مگر در شرايطي خاص، برنمي تابند. خداوند متعال نيز در آيات فراواني انسانها را در انتخاب خود آزاد گذاشته و انتخاب مسير را بر آنها تحميل نمي كند؛ بلكه اين كار را خلاف خلقت مي¬داند:
(وَ عَلَى اللَّهِ قَصْدُ السَّبِيلِ وَ مِنْها جائِرٌ وَ لَوْ شاءَ لَهَداكُمْ أَجْمَعِينَ ؛ و بر خداست كه راه است را به بندگان نشان دهد، اما بعضى از راهها بيراهه است و اگر خدا بخواهد همه شما را (به اجبار) هدايت مىكند (ولى اجبار سودى ندارد).»
(إِنَّا هَدَيْناهُ السَّبِيلَ إِمَّا شاكِراً وَ إِمَّا كَفُوراً ؛ ما راه را به او نشان داديم، خواه شاكر باشد (و پذيرا گردد) يا كفران كن.»
امام علی علیه اسلام میفرماید: «شما زندگی وبقا را در این دنیا دوست دارید ومن نمیتوانم شما را به چیزی که دوست ندارید مجبور سازم. من کسی را به چیزی که اکراه دارد اجبار نمیکنم.»
اكراه، تحكم و اجبار، نه تنها در غالب اوقات بي فايده است؛ بلكه به عكس، مضراتي را نيز در پي دارد. از قبيل: تربیت نشدن، تضعیف عزت نفس، نفاق و دورویی، اقدام تلافی جویانه.
12) طرح سؤالهای زیاد و نامناسب(پرسشگری منفی)
يكي از موانع ارتباط، گير دادن به مخاطب با طرح سوالات زياد و نامناسب است كه بسياري از مخاطبان با شنيدن آن كلافه مي¬شوند. سؤال¬هايي از قبيل: کجا رفتی؟ چه کار کردی؟ چرا دیر کردی؟ چرا نیامدی؟
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
هدایت شده از تربیت دینی کودک و نوجوان
مجموعه مباحث #کودک_از_نظر_تربیت_و_وراثت_در_اسلام
دوره دوم؛
موضوع:
#اصول_تربیت_دینی
جلسه سی ام
اصل چهارم: #برقراری_ارتباط(6)
#موانع_برقراری_ارتباط(3)
13) نصیحت و موعظه بیش از حد و بدون رعایت شرایط آن: انشاالله در روش های تربیت به آنها اشاره خواهیم کرد.
14) بیتفاوت بودن و اجتناب از نگرانیهای مخاطب
برخي در هنگام گفتگو با ديگران، با رفتار هاي متفاوت، بيتفاوتي خود را به مخاطب نشان مي دهند، ازجمله:
أ) منحرف ساختن مسیر بحث از طریق حواس پرتی فرد به مربی مراجعه میکند و میگوید: نمیدونی چقدر دلم گرفته است! مربی میگوید: آیا دیروز به فلان جا رفتی يا مي گويد من هم دلم گرفته بود و !!! .
ب) بحث منطقی برای متقاعد کردن، بدون در نظر گرفتن عوامل مثلاً: آقا! واقع بینانه فکر کن، اگه آن کار را نمیکردی! این حادثه رخ نمیداد.
چون بحث منطقی از حقائق خبر میدهد ، سرد و خشک و بیروح است. و با احساسات کاری ندارد، در حالی که طرف مقابل دارای احساسات و هیجانات است. الان هم احساساتی است، در نتیجه این دو با هم نمیسازد و حرف هاي شما را نوعي بيتفاوتي قلمداد مي¬كند و از شما دور مي شود.
ج) اطمینان آفرینیهای بی جا و بدون دلیل چون نمیخواهد مشکل فرد را بشنود و یا بپذیرد، با اطمینان دادن به او میخواهد حرف او را قطع کند. او فکر میکند خیلی گرفتار است ومشکل او با این حرفها حل نمیشود مربي مي¬گويد: آقا مشکلی نیست حل میشود.
15) بی عدالتی و تبعیض
بیعدالتی و فرق گذاشتن بینافراد، باعث دل زدگی فرد نسبت به ما میشود، همانگونه که فرزندان حضرت یعقوب از اینکه پدرشان یوسف را از دیگر فرزندان بیشتر دوست میداشت، تصميم به قتل حضرت يوسف گرفتند. بيعدالتي در رفتار آثار مخربي دارد، از جمله:
الف: احساس حقارت ب: ایجاد حسادت ج: ایجاد دشمنی د:بدآموزی و الگوبرداری منفی
16) جر و بحث و مراء
امام علی علیه السلام فرمود: «اَلْمِراءُ بَذْرُ الشَّرِ ؛ جر و بحث بذر بدیهاست.»
و باز فرمود: «محور لجاجت، و جر و بحث زیاد است.»
جر و بحث كردن آثار مخرب فراواني دارد از جمله:
أ)از بین رفتن آبرو ومروت انسان امام صادق فرمود: «هرکس با مردم به نزاع بپردازد، مروتش از بین می رود.»
ب)همراه شدن با نادانان و تباه ساختن برادران:
امام علي علیه السلام در وصيتي به «كميل ابن زياد نخعي» مي فرمايد:
«يا كُمَيْلُ! إِيَّاكَ وَ الْمِرَاءَ فَإِنَّكَ تُغْرِي بِنَفْسِكَ السُّفَهَاءَ إِذَا فَعَلْتَ وَ تُفْسِدُ الْإِخَاءَ ؛ اى كميل از جدال بپرهيز؛ زيرا خود را به نادانان مىچسبانى و برادران را تباه ميكنى.»
ج)ایجاد دشمنی
نصیحت حضرت سلیمان به فرزندش: «قالَ سُلَيْمَانُ بْنُ دَاوُدَ ع لِابْنِهِ: يَا بُنَيَّ! إِيَّاكَ وَ الْمِرَاءَ فَإِنَّهُ لَيْسَتْ فِيهِ مَنْفَعَةٌ وَ هُوَ يُهَيِّجُ بَيْنَ الْإِخْوَانِ الْعَدَاوَة ؛ پسرم! از جدال بپرهیز؛ زیرا هیچ نفعی درآن نیست؛ بلکه میان برادران دشمنی ایجاد میکند.»
د)نفاق و دورویی:
پیامبر اکرم فرمود: «إِيَّاكُمْ وَ الْمِرَاءَ وَ الْخُصُومَةَ فَإِنَّهُمَا يُمْرِضَانِ الْقُلُوبَ عَلَى الْإِخْوَانِ وَ يَنْبُتُ عَلَيْهِمَا النِّفَاق؛ از جدال ودشمنی بپرهیزید؛ چراکه این دو قلوب انسانها را نسبت به برادران خود بیمار میکند و نفاق را در آنها میرویاند.»
17) خجالت دادن مخاطب
بعضی فکر میکنند کاری انجام دهند که فرد خجالت بکشد، در حالیکه به خجالت کشاندن مخاطب عامل به هم خوردن ارتباط خواهد شد و فرد را نسبت به شما بدبین خواهد کرد.
علی علیه اسلام می فرماید: «هرگاه شخص مؤمن برادرش را خجالت دهد، از او جدا شده است.»
به کانال #تربیت_دینی_کودک_و_نوجوان ملحق شوید:
https://eitaa.com/tarbiatkoodak_nojavan
مبلغان سربازان خط مقدم جبهه جهاد تبیین هستند و وظیفه مراکز پشتیبانی این لشکر توحیدی، تولید محتوای تبلیغی و بهروزرسانی پیوسته روشهای نوین تبلیغی است. ازاینرو 4️⃣چهار مرکز محتوایی حوزوی یعنی☘️ «مرکز پژوهشهای تبلیغ حوزه»، ☘️«گروه تولید محتوای فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم»، ☘️«اداره راهبری محتوای تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی»و ☘️«مرکز مطالعات و پاسخ به شبهات حوزه» در اقدامی هماهنگ تلاش کردیم در راستای منویات رهبر معظم انقلاب امام خامنهای (حفظه الله) مبنی بر تأمین محتوا و روش برای مبلّغان، ویژهنامهای برای انتخابات پیش رو با عنوان 🌹مثل ابراهیم🌹 تهیه نماییم.ویژهنامه انتخاباتی مثل ابراهیم دارای سه فصل است:✅ فصل اول: کلیات انتخابات ✅ فصل دوم: شاخصه های رئیس جمهور مطلوب✅ فصل سوم: پنج منبر کوتاه
جهت دانلود رایگان فایل ویژهنامه از طریق لینک زیر اقدام کنید:
🌹🌹دانلود ویژه نامه انتخاباتی مثل ابراهیم🌹
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطورمردم غدیررافراموش کردند
⭕️سلام بر عرفه
🔴 امام کاظم علیه السلام:
🔵 هرکس پشت سرِ برادر مومنش دعا کند، از عرش ندا می رسد: صد هزار برابرش نصیب خودت باد!
📚 کافی، جلد ۲ ص ۵۰۸
🌕 خوش به حال منتظرانی که امروز در دعای عرفه برای فرج و ظهور امام عصر ارواحنا فداه دعا میکنند. شک نکنیم که آثار این دعا به خودمان باز میگردد.
#تلنگر
#دعا_برای_فرج
#حدیث_عرفه
#متوسطه_به_بالا
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
🔴 بالاترین شناخت و معرفت در روز عرفه
🔹 با توجه به اینکه اسم عرفه به معنای شناختن است و هیچ شناختی فراتر از #معرفت_به_امام زمان ارواحنافداه نیست
🔹 باید بیشتر از آنکه توجهات تنها به سوی مناجات جلب شود، به سوی کسب معرفت جلب شود اگر مناجاتی هم صورت میگیرد، در همین راستا باشد.(امروز بسیار دعای اللهم عرفنی نفسک...اللهم عرفنی حجتک...را زمزمه کنیم و با اشک و ناله از خداوند معرفت به حجتش را طلب کنیم)
🔹 بنابراین میتوان عرفه را فرصتی جهت کسب معرفت به امام زمان(ارواحنافداه) دانست و با خود محاسبه کنیم که از عرفه گذشته تاکنون چه مقدار معرفت ما نسبت به امام حیَمان بیشتر شده است، زیرا این معرفت همان چیزی است که در احادیث فرمودهاند: «هر کس بمیرد و به امام زمانش معرفت نداشته باشد، با مرگ جاهلیت از دنیا رفته است؛ مَنْ ماتَ وَ لَمْ یَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ ماتَ مَیْتَةً جاهِلِیَّةً».
🌕 و اصلا خداوند متعال امروز اول به زوار قبر امام حسین علیه السلام نظر می کند بعد به حاجیان عرفات و پیامش برای منتظران این است که معبر ظهور و یار امام زمان شدن از کربلا و درسنامه ی عاشوراست و الا در کنار خانه ی خدا بدون معرفت و اطاعت از حجت خدا ثمره ای بجز آتش جهنم نیست...
#تلنگر
#روز_عرفه
#متن_مناسبتی
#مربیان_مبلغان
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
🔴 امام غائب، حاضر در عرفه
🔵 امام صادق عليه السلام فرمودند:
مردم امام خود را گم میکنند. امام در موسم حج حاضر میشود و مردم را میبيند ولى آنها او را نميبینند. (۱)
🌕 محمد بن عثمان (دومین نایب خاص امام) میگوید:
به خدا قسم صاحب الامر هر سال در موسم حج حاضر مى شود و مردم را مىبیند و آنها را میشناسد، مردم هم او را مىبینند ولى نمیشناسند. (۲)
🙏 اباصالح التماس دعا
هر کجا هستی یاد ما هم باش
#امام_زمان
📚 (۱) کافی، ج۲، ص۱۳۶
📚 (۲) من لايحضر، ج۲، ص٥۲۰
#مناسبتی
#دعا_برای_فرج
#حدیث_عرفه
#اولیاء_و_مربیان
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
🌷 ای امیر عرفه، بی تو صفا نیست که نیست
بی تو اندر عرفه عشق و وفا نیست که نیست
🔴 در روز عرفه که روز دعا ، راز و نیاز و نیایش با خداست، دعا برای فرج امام زمان علیه السلام از مهمترین دعاهای ما باشد
🌺 أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج
#تلنگر
#دعا_برای_فرج
#ایمان_به_غیب
#متوسطه_به_بالا
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
روز عرفـــــــــــه به خــــــــــدا بگیم؛
خدا جون ما خودمون بلد نبودیم
بیایم بگیــم اشتبـــــــــــــــاه کردیم
ببین با کی اومدیم...
ما با حســیـــــــــــــــــن اومدیم💚
به حسینت ما رو ببخش...
#عرفه
#زیارت_امام_حسین
#دعا_برای_فرج
#همه_مقاطع
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
عرفه چه روزی است
روز عرفه که مطابق با نهم ذی الحجه و روز قبل از عید قربان است، از روزهای با فضیلت و از اعیاد بزرگ است. گرچه به اسم عید نامیده نشده است، در این روز حجاج در نزدیکی مکه در منطقه ای به نام عرفات توقف میکنند و بعضی از مراسم حج را به جا می آورند و عرفه روز عبادت و نیایش به درگاه الهی و روز بارش رحمت و مغفرت و عفو عمومی است. عرفه یعنی دعا یعنی ابزاری مناسب برای رابطه سریع عارفانه با شکستنِ قفسِ آهنین خودپرستی است
التماس دعا
#متن_کوتاه_مناسبتی
#روز_عرفه
#ایمان_به_غیب
#همه_مقاطع
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
.
"إِلَهِيمَاأَقْرَبَكَمِنِّيوَأَبْعَدَنِيعَنْكَ"
«خدایاچقدربهمننزدیکی و منازتودورم...»
فرازےازدعاےعرفه🌿
#عکس_استوری
#ایمان_به_غیب
#متوسطه_به_بالا
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110
🔹 لحظه لحظه از ظهر عرفه تا غروب مثل اکسیر حائز اهمیت است
روز عرفه را قدر بدانید. از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمّی است؛ لحظهلحظهی این ساعات مثل اکسیر، مثل کیمیا حائز اهمّیّت است؛ اینها را با غفلت نگذرانیم. یک نمونه [از اعمال]، این دعای عجیب امام حسین(علیهالسّلام) در عرفه است که مظهر خشوع و تذلّل و ذکر و مظهر ابتهال در مقابل پروردگار است. یک نمونهی دیگر دعای امام سجاد (سلاماللهعلیه) در صحیفهی سجّادیّه است.اینها را با تأمّل و با تفکّر بخوانید؛ این توشهی شما است.
۹۴/۶/۲۵
#بیانات_رهبر_انقلاب
#اهمیت_روز_عرفه
#ایمان_به_غیب
#متوسطه_به_بالا
به کانال #مدارس_امین ملحق شوید:
@mamin110