eitaa logo
مندیش (الیگودرز)
991 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
744 ویدیو
45 فایل
آی دی کانال مندیش در تمام پیام رسانها 🆔 @mandish_alg لینک کانال در واتس آپ👇 https://whatsapp.com/channel/0029VaDVQlg1dAvw3BlKvF1F 1084
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از امیرعلی
🟢 دیدار و عرض تبریک مسئول کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر الیگودرز با مدیر عامل سازمان حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری الیگودرز 🔻به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز، به مناسبت روز حمل و نقل ۲۶ آذرماه، مهندس محسن شاهمنصوری به نمایندگی از رئیس و اعضای شورای ششم با حضور در سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری ضمن تبریک هفته حمل و نقل به مهندس غروبی رئیس و پرسنل سازمان حمل و نقل شهرداری از زحمات و تلاش های آنان قدردانی نمود. 🔻مهندس شاهمنصوری مسئول کمیسیون شهرسازی با تقدیر از زحمات سازمان حمل ونقل همگانی و همکاران، از کلیه رانندگان عزیز وسایل نقلیه عمومی که به شهروندان خدمات می‌دهند تقدیر نمود. 🟢 در این دیدار مهندس رضا غروبی مدیر عامل این سازمان با تقدیر از حمایت‌های بی دریغ مهندس لطفی میانجایی شهردار مردمی الیگودرز، گزارشی از فعالیت های سازمان حمل و نقل و برنامه‌های آتی این سازمان ارائه نمودند. 🗓 ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴ 🌐 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر الیگودرز
هدایت شده از امیرعلی
پیام مردمی متن پیام به شرح زیر می باشد: بسم الله الرحمن الرحیم "إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ" یکی از بزرگترین نعمت های الهی توفیق خدمت رسانی به مردم جامعه و تلاش برای بهبود ارتقای کیفیت زندگی آسان و به تعبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب : "آسان کردن زندگی برای مردم است" جناب آقای مهندس لطفی میانجایی شهردار محترم شهر الیگودرز : احتراماً اینجانبان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی شائبه جنابعالی و همکاران محترمتان که نشان از توجه به زیرساخت ها و خدمت رسانی متوازن در نقاط مختلف شهر به شهروندان می باشد کمال تقدیر و تشکر را داریم. این اقدام ارزشمند تاثیر بسزایی در رفاه و آسایش ساکنین و ارتقای حقوق شهروندی خواهد داشت. توفیقات روزافزون حضرتعالی و همه خدمتگزاران صدیق را از خداوند متعال خواستاریم. از طرف اهالی کاظم آباد و تپه علی اکبری
مراسم آیینی سنتی «شوچله» در شامگاه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان الیگودرز، بخشداری مرکزی و اداره آب و فاضلاب این شهرستان، در تالار کمال مجتمع فرهنگی هنری سیمرغ برگزار شد.
مندیش (الیگودرز)
مراسم آیینی سنتی «شوچله» در شامگاه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان الیگ
برگزاری آیین سنتی «شوچله» در الیگودرز با استقبال گسترده مردم برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی الیگودرز مراسم آیینی سنتی «شوچله» در شامگاه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۴، با حضور حبیب جمشیدی معاون توسعه و منابع اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی لرستان، فرماندار الیگودرز، تعدادی از مسئولین و روسای ادارات و سازمان‌های الیگودرز و به‌همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان الیگودرز و همکاری بخشداری مرکزی و اداره آب و فاضلاب این شهرستان، در تالار کمال مجتمع فرهنگی هنری سیمرغ با استقبال گسترده مردم هنردوست الیگودرز برگزار شد. اداوی فرماندار الیگودرز در این آیین با تقدیر و تشکر از حضور پر شور مردم و بر گزار کنندگان ایم برنامه گفت؛ تقویت نشاط اجتماعی از طریق برگزاری برنامه‌های فرهنگی، و هنری باعث ارتقاء شادی و امید در جامعه می‌شود. وی افزود : که تقویت نشاط اجتماعی یکی از پایه‌های ایجاد جامعه‌ای ایمن و مقاوم در برابر آسیب‌های روانی است. فرماندار ویژه الیگودرز همچنین با اشاره به ضرورت همکاری بین‌بخشی برای کاهش آسیب‌های روانی و اجتماعی و هیجان نشاط در جامعه اظهار داشت: ما با تمام توان در کنار اساتید و متخصصان و هنرمندان برای کاهش آسیب های اجتماعی ایستاده‌ایم و تلاش می‌کنیم این این دست برنامه های نشاط آور و شادی بخش به‌صورت دائم و با هدف تقویت حمایت روانی–اجتماعی ادامه یابد. ناهید شهروسونددر ابتدای این آیین باستانی ضمن تقدیر و تشکر از حضور مردم فهیم و هنر دوست الیگودرز و تقدیر و تشکر از اصحاب رسانه و هنرمندانی که در این برنامه همکاری داشته اند گفت : شب چله فرصتی است برای تجدید روابط و یادآوری سنت‌ها و آداب و رسوم کهن ایران باستان است و این شب به عنوان بلندترین شب سال ، نماد گذر تاریکی و آغاز روشنایی است و بخشی از هویت فرهنگی ایرانیان است . شهروسوند همچنین گفت: این ویژه‌برنامه با هدف حفظ و احیای آیین‌های بومی منطقه ترتیب داده شده است ، و حضور و استقبال گسترده همشهریان الیگودرزی از این آیین «شوچله» به عنوان یکی از مراسم اصیل فرهنگی لرستان که هر ساله در نخستین شب از چله بزرگ زمستان برگزار می‌شود و نمادی از همدلی و همزیستی در فرهنگ مردمان این دیار است. در این مراسم، برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای موسیقی محلی، نمایش آیینی شبآیین ، خوانش اشعار فولکلور ، شاهنامه خوانی و معرفی آیین‌های مرتبط با شب چله ارائه شد.
✅هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی و مه‌گرفتگی جاده‌ها 🔻سرپرست پلیس راه انتظامی استان لرستان با اشاره به بارندگی‌ها، بارش برف در ارتفاعات و مه‌گرفتگی محورهای کوهستانی، نسبت به لغزندگی جاده‌ها هشدار داد. 🔸سرهنگ "یداله نادری" گفت: در پی بارش‌های اخیر، سطح بسیاری از محورهای مواصلاتی استان به‌ویژه جاده‌های کوهستانی لغزنده شده و در برخی گردنه‌ها نیز مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی وجود دارد. 🔸وی افزود: رانندگان باید با سرعت مطمئنه، افزایش فاصله طولی و اطمینان از سلامت فنی خودرو، به‌ویژه سیستم روشنایی و برف‌پاک‌کن‌ها، در محورها تردد کنند و در صورت کاهش شدید دید، تا بهبود شرایط در مکان امن توقف داشته باشند. 🔸سرپرست پلیس راه لرستان در پایان تأکید کرد: پلیس راه با حضور مستمر در جاده‌ها، تأمین ایمنی تردد را دنبال می‌کند و از رانندگان می‌خواهد با رعایت مقررات، سفری ایمن را رقم بزنند.
جلسه بررسی گزارش عملکرد ۹ ماهه امور آب و فاضلاب الیگودرز با حضور مهندس طونی مدیر امور، رؤسای واحدها و مسئولان شهرهای تحت پوشش برگزار شد. در این نشست، ابتدا گزارش جامعی از فعالیت‌ها، اقدامات اجرایی و شاخص‌های عملکردی توسط مسئولان واحدها ارائه شد. 🔹 مهندس طونی ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات همکاران، بر ضرورت تعامل مؤثر، هماهنگی بیشتر بین واحدها و تقویت همکاری‌های درون‌سازمانی تأکید کرد. 🔹 مدیر امور آبفای الیگودرز با اشاره به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، خواستار تسریع در پیگیری وصول مطالبات، فروش انشعابات و نظارت دقیق بر فرآیند نصب انشعابات شد و این موارد را از اولویت‌های مهم امور در ماه‌های پیش‌رو عنوان کرد. 🔹 مهندس طونی افزود: با تلاش و پیگیری نماینده محترم شهرستان الیگودرز، دعوت از وزیر نیرو و معاونین شرکت آبفای کشور، و همچنین با مساعدت و پیگیری‌های مستمر مهندس نوریزدان مدیرعامل آبفای لرستان، اعتبار قابل توجهی جهت بهسازی تصفیه‌خانه آب شرب شهرستان اختصاص یافت. 🔹 وی همچنین به نتایج حضور مدیرعامل و معاونین آبفای کشور اشاره کرد که شامل راه‌اندازی مجدد پروژه ساخت مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی (با دستور مهندس نوریزدان و پیگیری‌های دکتر گودرزی)، تکمیل و افتتاح تصفیه‌خانه مغانک، به‌روزرسانی ۲۷ دستگاه پمپ هوادهی، بهبود المان‌ها و رنگ‌آمیزی تأسیسات و نمای تصفیه‌خانه فاضلاب بود؛ اقداماتی که موجب رفع بوی نامطبوع و افزایش رضایت عمومی مردم و ساکنان روستای ده‌نصیر شده است. 🔹 مدیر امور آبفا در ادامه اعلام کرد که تصفیه‌خانه و شبکه انتقال فاضلاب شهر چمن‌سلطان، که سال‌ها به دلیل توقف در اجرا بلاتکلیف مانده بود، با پیگیری‌های انجام‌شده مجدداً وارد فاز اجرایی شده و اکنون با پیشرفت بیش از ۹۵ درصد در آستانه بهره‌برداری قرار دارد. در پایان جلسه، بر ادامه روند بهبود عملکرد، برنامه‌ریزی دقیق‌تر و ارائه گزارش‌های منظم توسط واحدها تأکید شد. ✍ روابط عمومی امور آب و فاضلاب شهرستان الیگودرز ✍️ .
دکتر محمد خدابخشی، نماینده پیشین مردم الیگودرز در مجلس دهم و یازدهم، پدر خود زنده‌یاد آغلامعلی خدابخشی را از دست داد. این فقدان را به ایشان، برادران و خانواده محترمشان تسلیت می‌گوییم و برای آن مرحوم آرامش و رحمت الهی مسئلت داریم. گروه مردمی دیدار الیگودرز هیئت دوچرخه سواری شهرستان الیگودرز کانال خبری مندیش الیگودرز
پیگیری ها ثمر داد؛ خروج شهر الیگودرز از بن بست بعد از ۹ سال  ۱۳۸ هکتار از اراضی جدا شده  به الیگودرز الحاق شد به گزارش روابط عمومی  دفتر نماینده سال ۱۳۹۶ در یک اقدام غیر کارشناسی ۱۹۷ هکتار از اراضی شهر جدا شد ، اینکه شورای شهر  وقت مقصر بود یا نه و هیچ مسوولی هم پیگیر نشد که این اتفاق رخ ندهد بحث امروز ما نیست ، اما جدا شدن ۱۹۷ هکتار از اراضی شهری ظلمی بود که تا امروز  آسیب های فراوانی به شهر و مردم  الیگودرز وارد نمود ، آسیب هایی که زیان‌های آن کمتر از اجرای طرح موسوم به  قمرود نبود،   افزایش قیمت زمین و مسکن و همچنین افزایش بهای اجاره خانه در الیگودرز  که گاهی با کلان شهرها مقایسه می شد ، تعطیلی ساخت و ساز و افزایش بیکاری کارگران فصلی ، رکود فروش مصالح ساختمانی و ....  بخشی از تبعات منفی ناشی از جدایی ۱۹۷ هکتار از اراضی شهر بود و گاهی در دل می خندیدی که ترمینال بزرگ شهر و بیمارستان شهید ولیان و ... در حوزه استحفاظی شهر نیستند و بعضا نه شهرداری و نه اداره راه برای برف روبی مسیر دسترسی به بیمارستان شهید ولیان زیر بار نمی رفتند !! اما با توجه به این آسیب ها و بن بستی که برای شهر الیگودرز ایجاد شده بود  دکتر گودرزی با شناخت درد ، درمان را پی گرفت و  از همان ابتدای شروع فعالیت و در پی جلساتی که با اعضای  شورای ششم و شهردار برگزار نمود  پیگیری اصلاح طرح تفصیلی و  بازگشت اراضی جدا شده را در دستور پیگیری قرار داد و خوشبختانه این موضوع نهایی و ۱۳۸ هکتار از اراضی بازگشت . به گزارش روابط عمومی راه و شهرسازی جلسه کمیسیون ماده ۵ با موضوع ادامه بررسی بازنگری طرح تفصیلی شهر الیگودرز،  چهارشنبه ۲۶ آذرماه، در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان برگزار شد. این جلسه به ریاست مجیدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان و با حضور میرزایی، مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان و سایر اعضای کمیسیون ماده ۵ برگزار شد. در این نشست، بازنگری طرح تفصیلی شهر الیگودرز پس از بررسی‌های کارشناسی به تصویب اعضای کمیسیون رسید و همچنین مقرر گردید جهت بررسی و اظهارنظر نهایی به دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ارجاع داده شود. بدیهی است پس از تأیید نهایی وزارت راه و شهرسازی، طرح مذکور توسط استاندار محترم جهت‌ اجرا به شهرداری الیگودرز ابلاغ خواهد شد. تصویب این طرح گامی مهم در راستای ساماندهی و هدایت اصولی توسعه شهری، بروزرسانی ضوابط و مقررات شهرسازی، بهبود نظام کاربری اراضی، افزایش هماهنگی میان برنامه‌های عمرانی و نیازهای آتی شهر و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان الیگودرز محسوب می‌شود و می‌تواند زمینه‌ساز تسهیل سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های عمرانی در این شهر باشد.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 کولاک شدید در محور الیگودرز ـ خمین 🔸 هم‌اکنون کولاک برف در محور ـ خمین در جریان است و تردد در این مسیر با کاهش دید افقی و لغزندگی شدید جاده همراه می‌باشد. اخطار به رانندگان: 🔸 از ترددهای غیرضروری جداً خودداری کنید 🔸 زنجیرچرخ، تجهیزات زمستانی و سوخت کافی به همراه داشته باشید 🔸 با سرعت مطمئنه حرکت کرده و فاصله طولی را رعایت کنید 🔸 از سبقت و توقف در حاشیه جاده پرهیز نمایید 🔸 رانندگان عزیز، ایمنی را در اولویت قرار دهید و قبل از حرکت از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوید آی دی کانال مندیش در تمام پیام رسانها 🆔 @mandish_alg لینک کانال در واتس آپ👇 https://whatsapp.com/channel/0029VaDVQlg1dAvw3BlKvF1F
رفع مشکل قطعی آب شرب در روستاهای دهنو آلیگر و چغاگرگ 🔹امروز پنج‌شنبه، در شرایط سخت جوی و هوای برفی، همکاران پرتلاش واحد بهره‌برداری و اتفاقات آب با پیمودن مسیر دشوار و پیاده‌روی ۳ کیلومتری موفق شدند به محل شکستگی خط انتقال آب دسترسی پیدا کنند. 🔹با تلاش شبانه‌روزی این عزیزان، مشکل قطعی آب شرب در روستاهای دهنو آلیگر و چغاگرگ از توابع بخش بربرود غربی پیگیری و رفع شد. ✍روابط عمومی امور آب و فاضلاب شهرستان الیگودرز ✍️