eitaa logo
طلبه انقلابی
208 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
651 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️انتخابات پرشور؛ ایران قوی 🔹نظام جمهوری اسلامی به انتخابات به عنوان فرصتی برای تقویت ارکان مردم‌سالاری اسلامی و انتخاب حکمرانان صالح و شایسته که منجر به چرخه درست گردش نخبگان و افزایش کارآمدی نظام می شود؛ نگریسته و خواهان آن است که انتخابات به شایسته‌ترین حالت برگزار گردد. 🔸برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره خادم جمهوری(ریاست جمهوری) با رعایت راهبردهای «مشارکت قوی، سلامت، رقابت، امنیت و انتخاب اصلح»؛ منجر به ارتقای کارآمدی نظام خواهد شد. تحقق دولتی کارآمد در جهت عملی ساختن آرمان های انقلاب اسلامی امری ضروری است و این مهم تنها با انتخاب رئیس جمهوری محقق می شود که در تراز انقلاب اسلامی و ادامه دهنده مرام و عملکرد رئیس جمهور شهید آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی باشد. 🔹دستیابی به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، شتاب بخشیدن به رشد فزاینده در همه بخش ها، تحقق تمدن نوین اسلامی، فائق آمدن بر مشکلات داخلی بویژه مشکلات معیشتی، خنثی سازی و رفع تحریم ها، تقویت بازدارندگی، رشد اقتصادی، اجرای درست و دقیق سیاست های کلی نظام و مقاومت فعال در مقابل دشمنی ها؛ در گرو انتخاب رئیس جمهوری «ولایی، فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی» است. 🔸در نتیجه برگزاری پرشور و باشکوه انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه و انتخاب رئیس جمهوری که حقیقتا «خادم جمهور، سرباز ولایت و ملت و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی» باشد به مانند شهید جمهور؛ قطعا نوید دهنده ایرانی قوی، آباد، پیشرفته خواهد بود؛ در این خصوص تردیدی نباید داشت زیرا این امر از سنت های الهی است.
⭕️ اصلح کیست ؟! 🔘 بیشترین تکرار از ویژگی های نامزد اصلح در طول ۲۸ سال گذشته : 🔹۳۳ مرتبه : مدیریت اجرایی قوی 🔸۳۰ مرتبه : شیوه تبلیغات صحیح 🔹۲۸ مرتبه : پایبند به مبانی 🔸۲۱ مرتبه : خستگی ناپذیر و جهادی 🔹۲۰ مرتبه : صمیمی و خدمتگزار مردم 🔸۱۹ مرتبه : استکبار ستیز و شجاع 🔹۱۸ مرتبه : دارای ایمان و تقوا و توکل 🔸۱۶ مرتبه : پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی 🔹۱۵ مرتبه : شناخت نیاز و درد جامعه 🔸۱۱ مرتبه : دارای تدبیر بصیرت و برنامه 🔹۱۱ مرتبه : مبارزه با بی عدالتی 🔸۱۱ مرتبه : آرمان ها و پیشرفت کشور 🔹۱۰ مرتبه : ساده زیست و غیر اشرافی 🔸۷ مرتبه : التزام به قانون 🔹۶ مرتبه : نگاه به داخل و اقتصاد مقاومتی 🔸 ۵ مرتبه : دوری از فساد ، امانت دار 🔹۵ مرتبه : توجه به نظرات و توانایی مردم 🔸۲ مرتبه : صادق و روراست
⭕️کاهش تمام متغیرهای پولی تاثیرگذار بر تورم 🔘بانک مرکزی: 🔹تمام متغیرهای پولی تاثیرگذار بر تورم بعد از سال‌ها کاهشی شد و رشد پول هم از ۷۵.۱٪ به ۱۵.۳٪ در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت. 🔸تورم نقطه به نقطه شاخص بهای مصرف کننده نیز با ۱۸.۴ واحد درصد کاهش از ۴۹.۴ درصد در بهمن ماه ۱۴۰۱ به ۳۱ درصد در اردیبهشت ۱۴۰۳ رسیده است. 🔹تورم سالیانه نیز با ۷.۱ واحد درصد کاهش از ۴۴.۱ درصد در بهمن ماه ۱۴۰۱ به ۳۷ دردصد در اردیبهشت ۱۴۰۳ کاهش یافته است. 🔸رشد نقدینگی که در ابتدای دولت سیزدهم (پایان شهریورماه ۱۴۰۰) به رقم ۴۰.۵ درصد رسیده بود، در پایان سال ۱۴۰۱ به رقم ۳۱.۱ درصد و در پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۴.۳ درصد رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اول بعد 🎙 مقام معظم رهبری (۱۴۰۳/۳/۲۶) 🔹️ خیلی مهم است در درجه‌ اوّل هم مشارکت مهم است. بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای‌انقلاب نزدیک‌تر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید. •••✾•🌿🌺🌿•✾•••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 هشدار ببينيد رهبرمعظم انقلاب 🔹️ مردم سرسری به مسئله‌ی انتخابات نگاه نکنند و از روی رأی بدهند. اگر بی‌دقت انتخاب كرديم، هم پيش‌خدا و هم پيش‌خودمان مسئوليم و خودمان را محکوم خواهیم کرد. (۹۶/۲/۱۰) •••✾•🌿🌺🌿•✾•••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗳چه کسی لیاقت رای ملت را دارد؟
🔘متنفر سازی مردم از برنامه های تبلیغات انتخاباتی نامزد های ریاست جمهوری
⭕️کاهش ۴۳ درصدی رشد بدهی دولت به بانک مرکزی 👤«داود منظور» در واکنش به توئیت‌ها و سخنان «مسعود پزشکیان» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، نوشت: «ادعای منفی بودن رشد اقتصادی بدون نفت پس از سال ۱۴۰۰ نادرست است.» 🔹وی افزود: «رشد اقتصادی بدون نفت کشور در سال ۱۴۰۰، ۵ درصد، در سال ۱۴۰۱، ۴/۷ درصد و در سال ۱۴۰۲، ۳/۴ درصد بوده است. میانگین رشد اقتصادی بدون نفت در این سه سال هم ۴/۳ درصد بوده است.» 🔸رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین درباره توئیت دیگر پزشکیان نوشت: «رشد کل‌های پولی امری عادی است، آنچه اهمیت دارد، نرخ رشد آنهاست.» 🔸منظور تأکید کرد: «بدهی دولت به بانک مرکزی از ۱۶۵ هزار میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۰ به ۳۰۲ هزار میلیارد تومان در بهمن ۱۴۰۲ رسید، یعنی در طول ۳۰ ماه، ۸۳ درصد رشد کرد.» 🔹وی اعلام کرد: «در ۳۰ ماه آخر دولت دوازدهم این بدهی ۱۲۶ درصد رشد کرد و از ۷۳ هزار میلیارد تومان به ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسید.»
⭕️نگاه متفاوت اسلامی و غربی به یک جمله: «عقیده آزاد است» 🔹در دموکراسی‌ها مسئله عقیده و فکر را اصلاً به کلی از متن زندگی و از رکن زندگی خارج کردند و به صورت یک امر فردی و شخصی درآوردند. خیلی اسم خوبی هم گذاشته‌اند: «عقیده آزاد است»! 🔸این «عقیده آزاد است» به مفهومی که این‌ها می‌خواهند بگویند، یعنی عقیده اساساً ارزشی ندارد؛ یک امر شخصی فانتزی است. یک کسی به این دل بسته و خوش است که می‌خواهد گاو بپرستد و تو خوش هستی به این که خدا را بپرستی. هیچ فرقی نمی‌کند. همان طور یک نفر خورش قرمه سبزی دوست دارد و دیگری خورش قیمه. ✔️ما اگر می‌گوییم عقیده آزاد است، به این دلیل است که عقیده را جبری نمی‌شود به مردم تحمیل کرد؛ چون عقیده انتخاب است؛ فرد باید با فکرش به یک اعتقاد برسد و بعد هم به آن، گرایش و ایمان پیدا کند. 🔹اگر می‌شد عقیده را هم به زور به کسی بدهند، می‌گفتیم عقیده هم باید اجباری باشد. مگر بهداشت و تعلیمات اجباری چه گونه است؟ چرا آنها که این همه روی دموکراسی تأکید می‌کنند، در مسئله تعلیمات اجباری هرگز یک ذره هم تردید به خودشان راه نمی‌دهند. اگر به آنها بگویید چرا آزادی‌اش را سلب می‌کنید، پاسخ می‌دهند آزادی‌اش را برای خیر و مصلحت خودش سلب می‌کنیم. 🔸از نظر ما این که عقیده باید آزاد باشد، نه به دلیل این است که عقیده یک امر شخصی فردی است و ارزشی ندارد -که آنها اصلاً مبنای فکرشان این است - بلکه به این دلیل است که عقیده «اجبار بردار» نیست، مانند ملکات فاضله. هیچ کس را با کتک نمی‌شود «امین» کرد. می‌شود با کتک جلوی دزدی را گرفت، یعنی آدمی که خٌلقاً دزد است، از ترس دزدی نکند؛ اما نمی‌شود با کتک، کاری کرد که ملکه امانت در او پیدا بشود. 📗 استاد مطهری، مقدمه‌ای بر حکومت اسلامی، ص۱۰۲-۱۰۰ (با تلخیص)
▫️رهبر انقلاب: انتخابات بسیار مهم است/هر دولتی که سرکار بیاید باید استقلال سیاسی کشور را حفظ کند 👤 رهبر انقلاب در دیدار مدال‌آوران علمی: 🔹انتخابات خب خیلی مهم است و در درجه‌ی اول هم مشارکت مهم است که شما هرچه میتوانید تلاش کنید؛ چه در محیط‌های دانشجویی، چه در محیط‌های کاری، چه در محیط‌های خانوادگی و اینها، تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند. 🔸بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیک‌تر است، و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب دارد. این را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی را داشته باشید. 🔹حرف داریم در دنیا، یعنی حرفی که شنیده میشود داریم. در دنیا حرف ما را می‌شنوند و روی آن حساب میکنند. ممکن است قبول نکنند خیلی‌ها، اما بالاخره روی این حرف حساب میکنند، این استقلال است. این را نباید از دست بدهیم؛ حالا هر دولتی که سر کار می‌آید یکی از مسائل مهمش باید این باشد که این استقلال سیاسی‌ای که خوشبختانه بوجود آمده، این استقلال سیاسی را حفظ کنیم.
⭕️صادرات نفت ایران به چین بالاترین رقم در ۷ ماه گذشته شد 🔹واردات نفت خام ایران توسط چین در ماه مه به دنبال بهبود حاشیه‌های سود پالایشگاهی، به بالاترین رقم طی هفت ماه گذشته رسید. 🔸اطلاعات شرکت کپلر نشان می‌دهد چین در ماه گذشته میلادی 1.54 میلیون بشکه نفت از ایران وارد کرده که بالاترین رقم از ماه اکتبر بوده است. بیشتر این واردات توسط خریداران چینگ‌دائو، مقر پالایشگاه‌های مستقل چین، انجام شده است. 🔹پالایشگاه‌های مستقل چین که به آنها تیپات می‌گویند در سال جاری میلادی درگیر حاشیه‌های ضعیف سوددهی برای تولید سوخت بودند که باعث شد فعالیت‌های خود را پایین بیاورند. این پالایشگاه‌ها یک چهارم کل ظرفیت پالایش نفت چین را به خود اختصاص می‌دهند و بزرگترین تولیدکنندگان گازوئیل هستند.