eitaa logo
طلبه انقلابی
213 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
628 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 باور بفرمائيد شرم‌آور است! 👤 🔻۱- دیروز شبکه تلویزیونی فارسی‌زبان ترکیه با مجوز رسمی جمهوری اسلامی ایران در کشورمان راه‌اندازی شد! این شبکه، پیش از این یک سایت در فضای مجازی بود که به شدت علیه ایران فعالیت می‌کرد و ضمن سیاه‌نمائی درباره پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشورمان، اصرار داشت که اقوام ایرانی را علیه یکدیگر بشوراند. 🔻۲- برای پی بردن به ماهیت این شبکه تلویزیونی فارسی‌زبان دولت ترکیه، نگاهی به بخشی از اظهارات «‌زاهد سوباچی‌»، رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) بیندازید! زاهد سوباچی، این سخنان را در مراسم افتتاح دانشگاه «‌ بورسا اولوداغ» ترکیه، مطرح کرده و می‌گوید: «‌ما تا پایان سال جاری شبکه تی آر تی فارسی را افتتاح خواهیم کرد. راه‌اندازی این شبکه موجب ناراحتی ایران خواهد شد اما این کار را می‌کنیم. ما باید ایران را ناراحت و اذیت کنیم، باید ایران را آشفته کنیم‌»! 🔻۳- آیا مسئولان محترم کشورمان با صدور مجوز راه‌اندازی این شبکه به اردوغان و دولتی‌که این روزها دست‌های آلوده به خون مردم مظلوم سوریه دارد و انکار نمی‌کند که یکی از سه ضلع مثلث آمریکا، اسرائیل و ترکیه در مقابله خونین با نیروهای مقاومت است، جایزه داده‌اند؟! دولتی که در بحبوحه جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و قتل عام هزاران زن و کودک مسلمان یکی از گسترده‌ترین صادرات انواع کالاهای نظامی، صنعتی و تجاری به اسرائيل را داشته است!‌... 🔻۴- آیا مسئولان صادر‌کننده مجوز این شبکه از ماهیت آن بی‌خبر بوده‌اند؟! فقط یک مرور گذرا بر محتوای برنامه‌های این شبکه به هنگامی که یک سایت اینترنتی بود و یا یک نیم‌نگاه به اظهارات رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه درباره این شبکه و اهدافی که دنبال می‌کند، کافی بود تا از صدور مجوز یاد شده خود‌داری کنند. اگر این بررسی انجام نگرفته است که باید از مسئولان مورد اشاره پرسید؛ چرا بر صندلی مسئولیت تکیه زده‌اید؟! و اگر با وجود اطلاع از ماهیت ضدایرانی شبکه یاد شده، برای آن مجوز صادرکرده‌اید که‌... 🔻۵- مسئولان صادر‌کننده مجوز یاد شده! باور بفرمایید که اقدام شما واقعاً شرم‌آور است و یاد‌آور این سروده ناصر خسرو قبادیانی است که در کتاب‌های درسی آمده بود. بخوانید! «‌روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خاست واندر طلب طعمه پر و بال بياراست بر راستي بال نظر كرده و می‌گفت: امروز همه جای جهان زير پر ماست بر اوج چو پرواز كنم از نظر تيز مي‌بينم اگر ذره‌اي اندر ته درياست ناگه ز كمينگاه يكي سخت كماني تيري ز قضاي بَد بگشاد بر او راست چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید گفتا : ز که نالیم؟ که از ماست که برماست!
🔷30 زن استرالیایی پس از تحت تاثیر قرار گرفتن از وضعیت غزه به اسلام گرویدند کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇 https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبری vs ادای رهبری این کلیپ هشت ثانیه بیشتر نیست اما هشت هزار ساعت نیاز است تا تفسیر شود. ❤️
⭕️افزایش تبادلات تجاری با همسایگان؛ خنثی کننده تحریم ها 🔹برای مثال میانگین تجارت ایران با عراق سالیانه 10 میلیارد دلار است که در 7 ماه نخست سال جاری تجارت ما به این کشور رشد 36 درصدی را تجربه کرده است؛ اگر با همین روند تجارت ایران با عراق ادامه داشته باشد تا پایان امسال رکود تجارت با عراق شکسته خواهد شد و از مرز 10 میلیارد دلار عبور می‌کند که این مسئله اتفاق مثبتی در حوزه تجارت است. 🔸بررسی میزان تبادل تجاری و اقتصادی ایران با کشورهای همسایه نشان می دهد که میزان مراوادات تجاری ما با این کشورها نسبت به مدت مشابه سال گذشته روندی افزایشی داشته که این روند نشان دهنده این است که می توان امیدوارتر بود تراز تجاری ما در پایان سال با میزان مناسبی مثبت اعلام شود. این در حالی است که با توجه به اینکه ایران در حوزه ارائه خدمات علی الخصوص خدمات فنی قابلیت های بالایی دارد و عملا در منطقه کشوری با ظرفیت ها و توانمندی های ایران وجود ندارد، افزایش رشد تجارت ایران با کشورهای همسایه می تواند به رشد صادرات خدمات فنی و مهندسی به این کشورها بینجامد که با توجه به نزدیکی این کشورها به یکدیگر و تشابه فرهنگی و مذهبی با عمده کشورهای همسایه، این موضوع می تواند نتایج مثبت فرا اقتصادی نیز برای ایران داشته باشد. نکته مهم دیگر در اهمیت تبادلات تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه این است که افزایش ارتباط یا این کشورها می تواند به شدت در دور زدن تحریم ها کمک حال کشور باشد؛ چرا که به هرحال ضمانت‌نامه های بانکی در شرایط تحریم به شرکت‌های ایرانی داده نمی‌شود و سخت‌گیری‌ها در این باره زیاد است از این‌رو سرمایه‌گذاران ایرانی، طرح‌ها را با مشارکت سرمایه‌گذاران بومی پیش می‌برند که این موضوع طبیعتا با کشورهای همسایه سهولت بیشتری دارد؛ به نحوی که هم اکنون ایران در عراق، سوریه، عمان، امارات و لبنان پروژه‌های عمرانی متعددی دارد که می تواند سود آوری مناسبی برای شرکت ها و مجموعه های ایرانی داشته باشد.
⭕️اشتباه محاسباتی راجع به FATF 🔹در روزهای گذشته مجدداً موضوع پیوستن ایران به اف ای تی اف با محوریت وزیر اقتصاد دولت چهاردهم مطرح شده است. این در حالی است که بررسی های صورت گرفته در مجمع تشخیص مصلحت نظام و کارشناسان اقتصادی طی سال های گذشته اینگونه بوده که پیوستن ایران به این معاهده با توجه به شرایط موجود، هیچ آورده اقتصادی برای ایران نداشته یا تبعات بیشتری نسبت به دستاوردهای احتمالی دارد و اصولاً این مسئله با توجه به تجربه موضوع اف ای تی اف زمانی ابهام برانگیزتر می شود که بدانیم، بیلینگزلی رئیس اف ای تی اف در دوره دولت دوم روحانی در پاسخ به سؤال نماینده کنگره آمریکا با این عنوان که ما چگونه باید فشارها بر حکومت و نهادهای مالی ایران را حفظ کنیم و اطمینان حاصل کنیم که آنها نتوانند شکاف‌هایی برای خنثی‌سازی تحریم ایجاد کنند؟ گفته بود: باید مصرانه از آنها بخواهیم قوانین مقابله با تامین مالی تروریسم و پولشویی لوایح مرتبط با FATF را در ایران تصویب کنند. با این حال همانطور که گفته شد 39 مورد از 41 مورد دستورات FATF در دولت روحانی اجرا شد اما حاصلی جز لو رفتن مجاری خنثی‌سازی تحریم‌ها و فشار دقیق‌تر آمریکا بر برخی بانک‌ها و مشکلات بیشتر در حوزه مبادلات بانکی و دو برابر شدن تحریم‌ها نداشت .
⭕️رفع فیلترینگ؛ از موافقان اصرار، از مخالفان انکار 🔹یکی از چالش‌های پر سر و صدای کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری چهاردهم، مسئله فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی بود که در ادامه راه، سروسامان دادن به این اصطلاح محدودیت به مهم‌ترین وعده نامزدهای انتخاباتی و ازجمله «مسعود پزشکیان» تبدیل شد، بارها و بارها از تأثیر سوء فیلترینگ بر کسب‌وکار فعالان مجازی و البته پررنگ‌ترین فعالیت مافیای فیلترشکن سخن به میان آورد و مدعی رفع این مانع شد. 🔸سیاست‌گذاران فیلترینگ، تأمین امنیت و مدیریت فضای مجازی را به‌عنوان هدف اصلی اعمال این سیاست عنوان کرده‌اند و کارشناسان و موافقان مسدودسازی هم بر این باورند اجرای درست قانون فیلترینگ می‌تواند ضمن کاهش جرایم سایبری، محدود نمودن امکان دسترسی به فعالیت‌های آسیب‌رسان و بستن راه سرقت هویت کاربران، از حریم خصوص آنها حراست نموده و مهم‌تر از آن در راستای تأمین امنیت ملی از انتشار شایعات، محتوای جعلی و برهم زننده آرامش عمومی جامعه و نیز فعالیت‌های براندازانه و تبادل اطلاعات و ارتباطات ضد امنیتی جلوگیری نماید. 🔹با در نظر گرفتن تمام این اصرار و انکارها آنچه امروز مهم می‌نماید؛ حاکمیت صحیح فضای مجازی است. به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب «عقل سلیم حکم می‌کند که باید این فضا را قانونمند کرد. فضایی این‌چنین وسیع و گسترده که تقریباً در تمام شئون زندگی بشر امروزی دخالت دارد و اثر می‌گذارد، مگر می‌تواند بدون قانون و حساب‌و‌کتاب باشد؟ همه‌ی کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اعمال مدیریت می‌کنند، ما افتخار می‌کنیم به اینکه فضای مجازی را ول کرده‌ایم! این افتخار ندارد. فضای مجازی را بایستی مدیریت کرد. ...»
🚨 علی‌اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیّت ملّی: ⭕️ کار شیطان ترساندن است: اَلشَّیطانُ یعِدُکُمُ الفَقرَ وَ یأمُرُکُم بِالفَحشاء.(۵) استراتژی اسرائیل القاء ضعف و تحقیر است. امّا متأسّفانه می‌بینم که برخی در داخل کشور هم در این عملیّات روانی دشمن افتاده‌اند. یعنی بدون توجّه، مرتّباً همان کاری را که اسرائیل می‌خواهد انجام می‌دهند؛ یعنی القاء ضعف؛ این کمک به تحقّق استراتژی دشمن است. ⭕️ برخی هم با نیت مخرب و بعضی هم با اهداف خاص سؤالاتی مطرح میکنند که مثلاً وعده‌ی صادق سه چه شد، الان می‌زنی یا فردا می‌زنی! خب مسئله روشن است؛ این موضوع، منطق نظامی دارد؛ هر وقت که لازم و مناسب باشد می‌زنیم، هر وقت که دشمن بیشتر دردش بیاید می‌زنیم، هر وقت که به منافع ملّی ما کمک کند می‌زنیم. با احساسات که نمی‌شود و نباید عملیّات کرد. در فاصله‌ی بین وعده‌ی صادق یک و دو، ضعف‌های ضربه‌ی اوّلمان تجزیه و تحلیل شد؛ یک تجزیه و تحلیلی هم از ظرفیّت‌های دشمن شد که در نتیجه، دفعه‌ی دوّم بهتر شد. این‌ها تابع عقل و تدبیر و منطق و همان واقع‌بینی‌ای است که به آن اشاره شد. ⭕️ یکی از بازی‌های جنگ روانی دشمن این است که فشار بگذارند: «آقا اگر نمی‌زنید، حتماً ترسیده‌اید»! بعد، عدّه‌ای از خود ما شروع کنند بزرگان ما در داخل کشور را ــ کسانی را که دیروز در میدان شهادت بودند، امروز هم هر روز در معرض شهادت هستند و پشت‌سر‌هم دارند شهید می‌شوند ــ متّهم کنند به اینکه ترسو هستند! این مطالبه‌گری نیست؛ این افتادن ناخواسته در بازی عملیّات روانی دشمن است، زیرا نتیجه‌اش تحقّق همان خواسته‌ی دشمن، یعنی القاء ضعف و ترس است. ما اگر می‌ترسیدیم، مثل همه‌ی دیگران، در برابر اسرائیل و آمریکا نمی‌ایستادیم و آرمان‌ها و منافع ملّت خودمان را به آن‌ها می‌فروختیم. در هر برهه‌ای، شرایط فرق می‌کند، وضعیّت‌ها فرق می‌کند؛ باید این‌ها را دید و تصمیم گرفت.
✒️✒️✒️✒️ ♦️نتانیاهو قبل از سقوط اسد در پیام ویدئوی خطاب به مردم سوریه: *« مشکل اسرائیل دولت شما و (اسد) هست و دست دوستی به شما دراز میکنیم..»* واما ۲۴ ساعت پس از سقوط بشار اسد 🔹 ۱۸۰ فروند هواپیمای سوریه ، 🔹کلیه تأسیسات پدافندی، 🔹نیروی دریایی 🔹 و زاغه های مهمات سوریه توسط نابود شد. ( پودر شد) 🔹فقط یک قلم آن حدود ۵۰ میگ ۲۹ «۳ میلیارد دلار»!!!! 🔹قیمت ۱۳۰ فروند دیگر 🔹 هزاران تن مهمات 🔹 دهها سامانه پدافندی 🔹 کشتی های جنگی و دهها مورد دیگر را هم به این عدد اضافه کنید! 🔹اگر سوریه را در همین شرایط به ۷۲ ساعت قبل برگردانیم، دهها سال طول می کشد تا بتواند این توان را بازیابی کند. 🔹حالا تصور کنید این تسلیحات در همین ۷۲ ساعت علیه رژیم اسراییل مصرف می شد؛ قطعا رژیم جولان را با کمک دیگران خالی می‌کرد یا پای میزمذاکره میشد. 🔹*هزینه شکست همواره از هزینه پیروزی خیلی بیشتر است.* 🔴 تازه یکی دو روز از سقوط بشار اسد گذشته ، *باش تا صبح دولتت بدمد كاین هنوز از نتایج سحر است* 🔺نتانیاهو در (پیام) ویدئویی خطاب به مردم ایران: *مشکل اسرائیل دولت شماست، دست دوستی بسوی شما دراز میکنم*
⭕️ رهبر انقلاب در جلسه خصوصی درباره وضع کنونی کشور چه گفتند؟ 🔸 آیت الله محمدمهدی شب زنده دار جهرمی عضو فقهای شورای نگهبان در درس خارج خود که در دارالتلاوه حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: شب پنجشنبه در جلسه ای که خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم، ایشان بسیار با آرامش قلب در قبال برخی از دوستان که در جریانات اخیر دغدغه خاطر داشتند و ناراحت بودند، مواجه شدند. رهبر انقلاب با قلبی مطمئن فرمودند: «هیچ مسأله ای نیست ، از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون از این فراز و نشیب ها فراوان داشته ایم، امروز جنگ اسلام و کفر است، کفر می خواهد مسلط شود و جلوی پیشروی اسلام و ارزش ها و آرمان های الهی را بگیرد، دشمنان ناراحت هستند و این کارها را انجام می دهند و افرادی هم در داخل دارند اما هیچگونه دغدغه خاطری نباید داشته باشیم.» «اگر به وظیفه الهی خود عمل کنیم خداوند یاری خواهد کرد»، آیت الله شب زنده دار اظهار داشت: همانگونه که توکل به خداوند متعال و ایمان به نصرت الهی در قلب امام راحل وجود داشت در قلب رهبر معظم انقلاب هم وجود دارد. تا وقتی که چنین رهبری وجود دارد که دل به خدا بسته و با توکل الهی کار می کند و قصد و نیت ایشان خالص بوده و با خداوند و اولیای الهی پیوند دارد مسائلی که پیش می آید از بین خواهد رفت که البته برای عده ای هم امتحان خواهد بود. وی ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند: «هرکس از دستش کاری برای نصرت اسلام و نظام بر می آید حرام است که سکوت کند و کاری نکند»
⭕️غروب تحریم یا طلوع تنش/ سه اصلی که تروییکای اروپا نمی‌بیند 🔹ابراز نگرانی‌های ادامه دار اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران در ماه‌های منتهی به غروب تحریم‌ها، تنها با یک هدف انجام می‌شود و آن طلوع تحریم‌های تازه علیه تهران با اتکا به ابزارهایی چون مکانیسم ماشه است. 🔸تکرار مکرر ادعاها و زیاده‌خواهی‌‌ها، آن‌ها را قابل اجرا و تأمین نخواهد کرد؛ اما آیا تروئیکای اروپا این گزاره را همچنان در دستور تصمیمات و اقدامات خود دارند یا تکرار آن صرفا به منظور برهم زدن بازی و آغاز دور تازه‌ای از بی‌تعهدی در تعهدات خود است؟ شواهد نشان می‌دهد، گزینه دوم به واقعیت نزدیک‌تر است. 🔹فرانسه، آلمان و انگلیس روز دوشنبه ۲۰ آذر ماه در بیانیه‌ای، دور تازه‌ای از ادعاهای خود علیه برنامه هسته‌ای ایران را به استناد گزارش تازه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تکرار کردند.  🔸این ادعاها با پاسخ محکم و قاطعانه جمهوری اسلامی ایران روبرو شده و امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه به دبیر کل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد، اتهامات تروئیکای اروپا علیه کشورمان در خصوص قطعنامه ۲۲۳۱ و عدم پایبندی تهران به تعهدات خود ذیل برجام را رد کرده است. 🔹در توافق میان ایران و غرب، آنکه بر سر پیمان نمانده غرب است. اولین ناقض این تعهد دونالد ترامپ بوده و دولت‌های اروپایی هم یا خواسته در میدان او بازی کردند و به تعهدات خود عمل نکردند یا ناخواسته و از سر جبر؛ که در هر دو حالت متضرر اصلی آن جمهوری اسلامی ایران بوده است. 🔸اینکه غرب و اروپا ایران را به عدم پایبندی به توافقات خود متهم می‌کنند مضحک است از آن رو که تهران تا پیش از خروج ترامپ از برجام بیشترین همکاری و گسترده‌ترین نظارت‌ها را داشته و پذیرفته بود. 🔹«هرگونه تهدید به اجرای مکانیسم ماشه نه تنها سازنده نیست، بلکه با واکنش قاطع ایران مواجه خواهد شد». این جمله را می‌توان مهمترین بخش از نامه ایروانی به تروئیکای اروپا دانست. 🔸مکانیسم ماشه یا هر اقدام دیگری که جمهوری اسلامی ایران را از حقوق قانونی مندرج در برجام محروم سازد با قاطعانه‌ترین واکنش تهران روبرو می‌شود و راه رفته در این مدت باید به طرف‌های غربی این نشانی را بدهد که تهران در این زمینه قاطع، صریح و سریع است.