🔻از حضرت رسول ص نقل شده که فرمودند:
إِنَّ اللهَ تَعَالَى نَصَبَ فِی السَّمَاءِ السَّابِعَهِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ الدَّاعِی فَإِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَجَبٍ یُنَادِی [نادى] ذَلِکَ الْمَلَکُ کُلَّ لَیْلَهٍ مِنْهُ إِلَى الصَّبَاحِ: طُوبَى لِلذَّاکِرِینَ طُوبَى لِلطَّائِعِینَ وَ یَقُولُ اللهُ تَعَالَى: «أَنَا جَلِیسُ مَنْ جَالَسَنِی وَ مُطِیعُ مَنْ أَطَاعَنِی وَ غَافِرُ مَنِ اسْتَغْفَرَنِی الشَّهْرُ شَهْرِی وَ الْعَبْدُ عَبْدِی وَ الرَّحْمَهُ رَحْمَتِی فَمَنْ دَعَانِی فِی هَذَا الشَّهْرِ أَجَبْتُهُ وَ مَنْ سَأَلَنِی أَعْطَیْتُهُ وَ مَنِ اسْتَهْدَانِی هَدَیْتُهُ وَ جَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بَیْنِی وَ بَیْنَ عِبَادِی فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَیَّ»
(إقبال الأعمال، ج ۲، ص ۶۲۸)
🔸خداوند در آسمان هفتم، ملکی را منصوب کرده که به او «داعی» میگویند. هرگاه ماه رجب فرا میرسد، آن ملک هر شب تا صبح چنین ندا میدهد:
خوشا به حال ذاکران!
خوشا به حال اهل طاعت!
همانا خداوند متعال میفرماید: «من همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند، و مطیع کسی هستم که از من اطاعت نماید، و آمرزنده کسی هستم که از من آمرزش بطلبد. این ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من است؛ پس هر کس در این ماه، من را بخواند، او را اجابت میکنم و هر کس از من درخواستی داشته باشد، به او عطا میکنم و هر کس از من هدایت بخواهد، او را هدایت مینمایم. من این ماه را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار دادم که هر کس به این ریسمان چنگ بزند، به من وصل شده است».
# «شعار بر علیه روحانی ، مستمسک فشار به جریان انقلابی»
در خصوص اصل موضوع شعار بر علیه آقای روحانی، پرواضح است که اهانت به یک مقام مسئول در رأس نظام، قطعا بر خلاف مصالح کلی نظام و انقلاب و اسلام و خلاف نظرات و منویات امامین انقلاب می باشد و در نهایت باعث سوء استفاده دشمن می شود. به هر حال باید پذیرفت با وجود تمام مشکلات موجود درکشور، رییس جمهور، منتخب اکثریت مردم و قابل احترام است. البته باید پذیرفت بی تدبیری ها و فشارهای اقتصادی نیز در بروز چنین رفتارهای ناصحیحی بی تاثیر نیست.
در این میان اما، چند نکته مهم وجود دارد که بیان آن خالی از لطف نیست:
۱. چند جوان موتور سوار در روز ۲۲ بهمن بر اثر شور جوانی و احتمالا فشارهای اقتصادی و مشکلات معیشتی مرتکب اشتباهی قابل اغماض و بخشش شده اند.
گرچه بایستی توجیه این طیف افراد در دستور کار قرار گیرد و بهیچ عنوان نبایستی مُهر تایید به اینگونه رفتار زده شود. اما آنچه واضح است اینست که گرچه این جوانان در مقام شعار خلاف شئونات اسلامی و انقلابی انجام دادند، ولی مسئولین آگاه و هوشیاری وجود دارند که در مقام عمل به نظام و انقلاب ضربه می زنند و بایستی نسبت به اعمال خویش پاسخگو باشند. البته هرکدام در جای خود.
۲. اصل راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن امسال که واقعا خودجوش و مردمی برگزار شد و نشان داد جریان حامی انقلاب زنده و در صحنه است، نبایستی تحت الشعاع حواشی کوچکی مثل این موضوعات قرار گیرد. دشمن همین را می خواهد. بطور مثال شبکه های اجتماعی و ماهوارهای بطور کلی به سانسور راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن در نقاط مختلف کشور پرداختند، اما یک شعار بر علیه رییس جمهور را بطور گسترده پوشش دادند.
۳. در مراسمات و برنامه های ملی و مذهبی بایستی به شعائر انقلابی و آرمانی بپردازیم. و از طرح موضوعات متفرقه و جانبی بشدت باید پرهیز کرد.
روز ۲۲ بهمن و روز قدس روز برائت از ظالمین و خونخواران جهان یعنی آمریکا و اسراییل است و طرح شعارهای دیگر در این روزها باعث خوشحالی جریان استکبار خواهد شد.
۴. معاندین نظام، از موضوع پیش آمده بدنبال تولید اهرم فشار بر علیه جریان انقلابی و حزب اللهی هستند و درصدد نصب برچسب و اتهام.
اما موضع نهادهای انقلابی و نیروهای انقلابی دقیقا منطبق بر نظرات رهبر معظم انقلاب است و هرگاه صلاح بدانند با شفافیت و شجاعت، ابراز خواهند کرد و هیچ نیازی به اقدامات غیرقانونی ندارند. انقلابیون همان هایی هستند که در تمام عرصه های خدمت رسانی به مردم، همین دولت را حمایت کرده و با کمکهای خود مردم را در شرایط سخت یاری دادند و شهدای عزیزی همچون شهدای مدافع حرم و امنیت تقدیم داشتند.
۵. برخی مسئولین محترم که به نوعی برای ابراز وجود وقت جسته اند، مراقب باشند که آب به آسیاب بیگانگان نریزند.
مهم اینجاست آقایان دلسوزی که برای شعار نابجای چند جوان ناآگاه رگ غیرت شان ورم کرده، بهتر است زمانهایی هم که دشمنان اهانتی به اصول و ارزشهای نظام و انقلاب و حتی اسلام می کنند و یا اینکه بعضا یک مقام مسئول در کشور آرمانها را زیر پا می گذارد ، ساکت نباشند و اعلام موضع کنند تا با اظهار نظر در چنین مواقعی مورد سوءظن واقع نشوند.
و نکته مهم آخر آنکه تمام جریانها و سلائق مختلف در کشور در شرایط کنونی بسیار مراقب حفظ وحدت باشند.
شایسته ترین اقدام در زمانی که مشکلات اقتصادی ، فشار تحریمها و تبلیغات رسانه ای دشمن وجود دارد، همدلی و برادری است. مشکلات و اختلاف را با سعه صدر و آرامش بایستی پشت سر گذاشت و در مقابل دشمنان مستحکم تر از گذشته بایستیم. و مصداق آیه شریفه «اشداء علی الکفار، رحماء بینهم» باشیم.
والعاقبه للمتقین
🔴 تا انتخابات| موضع ارگان حزب اتحاد ملت درباره گزینههای اصلاحطلبان در انتخابات
🔻 محمدجواد روح در یادداشت اخیر خود در نشریه صدا سناریوهای انتخاباتی اصلاحطلبان را تشریح کرده است.
🔻او با نام بردن از عارف، جهانگیری و علی لاریجانی از آنها به عنوان گزینههای محتمل اصلاحطلبان در انتخابات پیشرو یاد میکند. عضو حزب اتحاد ملت با اشاره به سوابق عارف در نهایت مینویسد: او نه درون مجموعه اصلاحطلبان پایگاه حزبی و تشکیلاتی منسجم و قدرتمندی دارد و نه (به دلیل تصویر آرام، مسالمت جو و بهنوعی "بیخاصیت" که از او در سطح افکارعمومی ساخته شده) پایگاه اجتماعی و زمینه رای مناسبی دارد. لذا طرح بحث نامزدی عارف نه در سطح نیروهای سیاسی و نه در سطح بدنه اجتماعی با اقبال مواجه نشده است.
🔹او با انتقاد تلویحی از کارگزاران مینویسد: اگر عارف موقعیت و اعتبار سیاسی خود را بیش از خود به فضاسازی دیگران باخته است؛ وضعیت اسحاق جهانگیری کاملا برعکس است. جهانگیری از فردای انصراف به نفع روحانی، راهی را رفت که کل راه رفتهاش و اندوختهاش در دولتهای هاشمی، خاتمی و روحانی را بر باد داد.
🔹به اعتقاد روح، جهانگیری با یک اشتباه تاکتیکی، استراتژی چند ده ساله خود را به نابودی کشاند و یادآور میشود: بقا در دولت با شرایط پس از تحریمها و ماجرای ارز ۴۲۰۰ تومانی و سایر قضایا، او را در افکارعمومی به چهرهای ناکارآمد (از نظر اجرایی) و بازیخورده و فاقد توان تصمیمگیری (از نظر سیاسی) تبدیل کرده است. او خود را از سطح "یک رییسجمهور بالقوه" برای اصلاحطلبان به "گزینهای از سر ناگزیری" تقلیل داده باشد.
🔹عضو حزب اتحاد ملت درباره علی لاریجانی با بیان اینکه او در ماجرای قرارداد افسانهای ۲۵ ساله با چین عملا جانشین رئیسجمهور شد، مینویسد: موقعیت سیاسی علی لاریجانی نزد اصلاحطلبان از دو نامزد جدی دیگر هم نازلتر است. دلیل آن هم، روشن است. لاریجانی علیرغم همه تعاملاتی که با میانهروها و حتی تاحدی اصلاحطلبان داشته؛ هنوز فاصلهای جدی با اردوگاه اصلاحات دارد. در واقع، در همه این سالها هم همراهی لاریجانی و اصلاحطلبان بر سر اندک موارد مشترک، بهویژه برجام، بوده است.
🔻سردبیر نشریه صدا در نهایت با اشاره به دست خالی اصلاحات یادآوری میکند: اگر عارف، لاریجانی و جهانگیری چهرههای توانمند و باسابقهای در حوزه سیاسی و اجرایی هستند که محبوبیت و پایگاه رای مناسبی ندارند؛ در مقابل، نامزدهایی هم در میان اصلاحطلبان مطرح میشوند که محبوبیت دارند، اما سابقه و توان اجرایی ندارند مانند ظریف و سیدحسن خمینی.
🔺همزمان با سفر قالیباف به روسیه، لشکر مجازی نویسان از اصلاح طلب و پایداری، نماینده رسمی کشور در سفر خارجی را به باد تمسخر میگیرند، فیل آذري جهرمي دقیقا در همین زمان یاد کرملین میفته و احمدي نژاد در نامه ای پوتین رو نصیحت میکنه!
چقدر شماها هماهنگید!
➕ و البته جالب اینجاست درحالی به پوتین ایراد گرفته است که چرا به دنبال طولانی تر کردنِ دوره ریاست جمهوری اش می باشد و در مزمت این اقدامش نوحه سرایی کرده است که خودش در سال ۹۲ به دنبال اجرای پوتین_مدودف (با کمک مشایی) بود، در سال ۹۶ تلاش کرد (با کمک بقایی) به قدرت برگردد و امروز نیز درحال زمینه سازی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ می باشد!
* تصمیم خاتمی بر حذف تاجزاده و حجاریان از اتاق فکر اصلاحات
بررسی برخی شواهد سیاسی و رسانه ای نشان می دهد که محمد خاتمی برای انتخابات 1400 تمایلی برای نقش آفرینی مستقیم مصطفی تاجزاده و سعید حجاریان در جریان اصلاحات ندارد. اظهارات محمد خاتمی نشان می دهد که او معتقد است که اصلاح طلبان باید برای تبلیغات انتخاباتی اولویت خود را بر مباحث معیشتی و رفع مشکلات مردم بگذارند ولی تاج زاده و حجاریان به دنبال دعواهای تند سیاسی هستند. برخی از فعالین سیاسی معتقدند محمد خاتمی تلاش می کند با جراحی سیاسی اصلاحات امثال تاج زاده و حجاریان را از اتاق های فکر و تصمیم گیری اصلی جریان اصلاحات دور و از مواضع سیاسی تند آنها به صورت غیر مستقیم و بدون هزینه سیاسی بهره بردای کند. جهان نيوز پیش از این نیز در بولتن شماره نه نوشته بود: توییت های افراطی اخیر مصطفی تاج زاده گرچه مکنونات قلبی بخشی از جریان اصلاحات است ولی با روندهای اخیر انتخاباتی جریان اصلاحات به رهبری محمد خاتمی همخوانی ندارد. محمد خاتمی فعالیت های انتخاباتی خود را در حالی شروع کرده که امیدوار است در دولت آینده سهمی شراکتی مانند دولت روحانی داشته باشد
باسمه تعالی
این تذهبون
در کشورهای غربی مقدسات دینی هیچیک از ملتها تقدس ندارد، و براحتی میتوان آنرا نقد کرد، و در سخن و کاریکاتور به آن توهین کرد، ولی مثلا حتی بصورت تاریخی هولوکاست را نباید به چالش کشید، عقلاء جامعه بشری و آزادیخواهان و آزاد اندیشان حق دارند که ازین نوع نگاه غرب به آزادی بیان و رفتار دوگانه متنفر باشند.
باور نداشتیم در جمهوری اسلامی همین رفتار دوگانه را مشاهده کنیم .
در 22 بهمن امسال عدهای جوان به هر دلیل و با هر انگیزه ای، خودجوش یا سازماندهی شده، در عین حال بصورت مشکوک علیه رئیس جمهور شعار دادند، گرچه توهین که بر خلاف شرع و قانون و دستور رهبر معظم انقلاب بود، مورد تایید نمیباشد، ولی متاسفانه این عمل عده ای نادان با شارلاتانیزم رسانه ای دولت را بجای پاسخگویی در برابر همه مشکلات بر سر جامعه فرو ریخته، در جایگاه طلبکار قرار داد، و عکس العملهای تعجب آوری مشاهده شد.
بیکباره از همه دولتیها و طیفهای حامیش، از کارگزارانیها و اصلاحطلبان و اعتدالیون فریاد واجمهوریا سر دادند، و توئیتی (همانند نامه سرگشاده 88) نوشته شد، که بوی فتنه و آشوب میدهد .
گویی اینان فراموش کردهاند که روزی محمد خاتمی در اولین سالگرد دوم خرداد در دانشگاه تهران اعلام کرد : اگر دین هم در برابر آزادی قرار بگیرد این دین است که باید محدود شود نه آزادی !
آیا از منظر اینان رئیس جمهور بالاتر از دین است که در رابطه ایشان باید آزادی را کنار گذاشت؟!!!
فراموش کردهاند روزنامه کیهان در تاریخ ۶ / ۲ / ۷۷ از قول یکی از برجستگان اصلاح طلب آقای ابراهیم اصغر زاده ، نقل کرد: حتی علیه خدا هم می توان تظاهرات کرد، و روزنامه آفتاب امروز در تاریخ ۲ / ۶ / ۷۸ از ایشان نقل کرد: اگر مجوز راهپیمایی به هر گروه بر اساس قانون داده شود اشکال ندارد، حتی علیه خدا …..
آیا از نگاه این جماعت رئیس جمهور العیاذبالله بالاتر از خداست؟!!!
روزنامه ایران در تاریخ ۲۴/ ۴/ ۷۹ از قول اصلاح طلب دیگری بنام آقای محمد کاظم محمدی اصفهانی نوشت: مردم حق دارند همه مسئولین را به سوال کشیده و از آنها انتقاد کنند، حتی اگر آن مسئوول، پیامبر و امام معصوم باشد، بلکه به خود خدا هم می توان اعتراض کرد و او را فتنه گر نامید .
چگونه است که شعار علیه رئیس جمهور العیاذ بالله از فتنه گر خواندن خدا هم بالاتر شد؟!!!
اینها را بگذارید کنار تحریفها و دروغهایی که جناب روحانی نسبت به دین و معصومین (ع) و امام عظیم الشأن و مردم، و بداخلاقیهایی که نسبت به منتقدان داشته است!!
حال چگونه است که اگر عدهای جوان بعنوان بخشی از جامعه که انواع فشارهای اقتصادی و معیشتی ناشی از سوء تدبیر دولت تدبیر و امید را میبینند، و مجلس و قوه قضائیه را میبینند که با وجود آنکه رئیس کمیسیون اصل 90 اعلام کرد صدها هزار شکایت علیه رئیس جمهور به کمیسیون رسیده، لکن متاسفانه دربرابر انبوه تخلفات، اقدامی قاطع و فراگیر انجام نمیدهند، چند شعار علیه ایشان بدهند و فورا باید از همه طرف مورد عتاب قرار گرفته و محاکمه آنها نیز از سوی دولتیها از قوه قضا درخواست شود؟؟
چگونه است که اگر فردی نسبت به رئیس جمهور واژه منقل را بکار ببرد، رئیس صدا و سیما باید عذرخواهی کند و مجری برنامه نیز اخراج گردد اما اگر همین رئیس جمهور واژه منقل را نسبت به رهبری بکار برد کف زدن حضار را همراه داشته باشد؟
سوال اصلی این است دادستانی کل بعنوان مدعی العموم و دیوانعالی کشور با جایگاهی که قانون معین کرده، آیا نباید به تخلفات گسترده صورت گرفته توسط رئیس جمهور رسیدگی کنند؟؟؟
✍ عبدالله گنجی :
روسیه از نظر فرهنگی و اقتصادی کشوری غربی است که قدرت است نه ابرقدرت.
حمله کنندگان به آن در ایران هیچ کدی مبنی بر فشار، مطالبه نامشروع، زیاده خواهی،سلطه خواهی، تحریم نسبت به ایران ارائه نمیکنند.معتقدم اگر روسیه ما را به نقض حقوق بشر، حمایت از تروریسم، موشکی وهسته ای و....متهم کند مخالفانش یکشبه موافق میشوند.
🔴 دیوار برلین ذهن ‼️
🔻چرا نه شرقی نه غربی؟ متفقین با اشغال ایران در سال ۱۳۲۰ش، توانستند پل پیروزی جنگ جهانی دوم را بهوجود آورند و از راه ایران وارد شوروی شوند و با ارتش آلمان درگیر شوند. این اتفاق موجب شد که آلمانها تا برلین عقبنشینی کنند. عقبنشینی بیفایدهای که در نهایت موجب شد برلین به دست شوروی بیفتد و در پایان جنگ با یک دیوار به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم شود. شرق به شوروی رسید و غرب به امریکا و دوستانش.
🔹همین شرقی و غربی نماد تقسیم دنیا به دو بلوک شد که یا باید شرقی بودی و کمونیست و یا غربی و لیبرال و سیاستها و زندگیت تابع یکی از دو میشد. در مقابله با این تقسیم عالم، تلاشهایی شد که معروف ترینش جنبشعدمتعهد بود. هرچند که در مقام عمل آنها هم تسلیم شرق یا غرب بودند تا اینکه در ایران انقلابی شکل گرفت که یکی از پایهای ترین شعارهایش نه شرقی، نه غربی بود.
🔹 ۱۹۹۰میلادی دیوار برلین فروریخت، شوروی فروپاشید و آرایش قدرت در دنیا تغییر کرد. امریکاییها اسم این دوره را نظم نوین جهانی گذاشتند. آن شرقی از بین رفت و غربی ماند که میخواست همه در نظم و زیر دستور او قرار گیرند.
🔻 منطق انقلاب اسلامی چه میگوید؟
🔹به فرمایش امیرالمومنین(ع) این انسانی که در مقابل توست، یا برادر دینی توست، یا شریک خلقتی توست و بههر حال، یک انسان است. در اسلام، به مسلمانان دستور داده شده است که حتی کسانی که از لحاظ دین و عقیده، بر خلاف شما هستند، با آنها هم خوبی کنید.
🔹این منطق میگوید با «آن کفاری که بر سر ایمان شما و دین شما با شما به جنگ برنخواستند به آنها نیکی هم بکنید و خدای متعال نیکوکاران را دوست میدارد.» پس منطق جمهوری اسلامی ایران تعامل با دنیاست برای حفظ و توسعه منافع ملیاش به جز دو استثنا. اسرائیل و امریکا که همه تلاششان را میکنند تا ایران را تحریم کنند. داعش را به جانش بیندازند. اگر بتوانند عزیزترین فرزندان ملت را به قتل برسانند و ...
منطق انقلابی به دنبال توسعه روابطش با دنیاست. از شرق که چین است با فناوریهای خوب ارتباطاتی و ... روسیه با امکانات پیشرفته که اتفاقا آنها هم به دلیل داشتن منافع راهبردی مشترک به دنبال ایجاد روابط راهبردی هستند تا پانزده همسایه چسبیده به مرزهای ایران با بازاری ۶۰۰ میلیون نفری تا کشورهای اروپای دوم و افریقایی و در نهایت امریکای جنوبی که در اوج همین #تحریم ها نفتکشمان تا آنجا میرود و بار خالی میکند و پولش را میآورد.
🔴 دیوار برلین ذهن
🔹دنیا بزرگ است. چندین نوع واحد پولی وجود دارد که میشود روابط تجاری را با ارز کشورهای دیگر و یا با استفاده از فناوری بلاکچین و ارز دیجیتال ایجاد کرد اما تجارت کشور اسیر تبادل با دلار شده است. دلاری که تحریم شده است را حاضر نیستند کنار بگذارند و حدود ۷سال است که اقتصاد را معطل بفرمای همان ۴ کشور غربی کردهاند.
🔻واقعیت اینست که دیوار برلین فروریخته اما عدهای ذهنشان یا همچنان در دوقطبی جغرافیایی شرقی-غربی مانده است یا خود را در نظم نوین امریکایی تعریف میکنند. چه اینهاو چه آنها؛ برخلاف منطق انقلاب سیاستشان موجب میشود ایران نتواند با همسایگان و دوستانش و با آنانی که منافع مشترک دارد ارتباط برقرار کند و ایران را در انزوا قرار میدهند.
🔴 چرا همتای روسی قالیباف به فرودگاه نرفت
🔻 شایعه: استقبال سرد از قالیباف در فرودگاه مسکو ! ؛ رئیس دومای روسیه برای استقبال از قالیباف به فرودگاه نرفت و نماینده فرستاد !! ؛ این هم عیار قالیباف!
🔴 پاسخ:
1⃣ اختلاف سلائق سیاسی، انتقاد و نقد در جریان های سیاسی امری ممدوح و طبیعی است که بایست به استقبال آن رفت
2⃣ انتقاد با عقده گشایی حزبی و تخریب متفاوت است. قربانی کردن منافع ملی به پای کری های سیاسی خطاست
3⃣ در خصوص سفر جناب قالیباف گرچه شاید نگارنده هم در برخی موضوعات با ایشان اختلاف سلیقه داشته باشد لیکن بخش اعظمی از حاشیه سازی را که صدای سخنگوی وزارت خارجه را هم در آورد حقیقتاً غیرعالمانه و ناشی از اغراض سیاسی بود!
4⃣ استقبال در سفرهای خارجی تابع پروتکل های دیپلماتیک و رفتار طرفینی است.
5⃣ برخی دوستان محترم که انتقاد میکنند چرا اسلوتسکی رئیس کمیسیون روابط بینالملل مجلس دومای روسیه قرار گرفت و خود رئیس دومای روسیه به فرودگاه نیامد.
🔹این عزیزان کافیست که قبل از لذت بردن از تحقیر شخصیت های ملی در اینترنت جستجوی مختصری داشته باشند.
🔹ویچسلاو والودین رئیس مجلس دومای روسیه که سال ۹۷ وارد تهران شد آیا جناب لاریجانی به استقبال ایشان رفت؟!
پاسخ منفی است ؛ فقط یک نماینده مجلس به نام سبحانی فر از ایشان استقبال کرد. ( تصاویر گویا است)
🔻پس عزیزانی که به هر بهانه ای به دنبال تخریب (نقد نیست) جناب قالیباف هستند قبل از تخریب کاش به دو سوال پاسخ دهند:
۱. چگونه انتظار داشته اید که ویچسلاو والودین رئیس دوما به استقبال قالیباف بیاید در حالی که در مجلس قبل عضو کمیسیون صنایع و نماینده اصلاح طلب سبزوار را به استقبال ایشان فرستاده اید؟!!
۲. چرا وقتی جناب لاریجانی به دعوت همتای روسی خود (ویچسلاو والودین) به مسکو تشریف فرما شدند و همتای روسی به استقبال نیامده سکوت کردید؟!!
🔹 یک بام و دو هوا ؟!!!
6⃣ به اپوزسیونی که به اهمیت تعاملات راهبردی چین و مسکو با ج ا ایران پی برده است بایست حق داد که از هر بهانه ای به تخریب روابط بپردازند ولی جای تاسف است عده ای از دوستان بسیار عزیزم در این دام اسیر میشوند.
7⃣ البته برخی از دوستان هم متاسفانه عالمانه در آستانه انتخابات مهم ۱۴۰۰ از هر فرصتی برای انتقام گیری، خودزنی ملی و تخریب تفکر رقیب استفاده میکنند که فقط باید افسوس خورد و گفت : "اندکی صبر؛ عزیزان هنوز فرصت و سوژه برای تخریب فراوان است!"
# اخیرا جناب مولوی عبدالحمید درخواست کردهاند چرا اجازه نمیهید اهل سنت هم بتوانند رئیسجمهور شوند و قانون اساسی در این خصوص عیب دارد
🏵 یکی از اساتیدبرجسته کشور با مراجعه به سایت ایشان پاسخی منطقی دادند.
با توجه به اینکه مدیران سایت این پاسخ را منتشر نخواهند کرد لطفا شما رسانه باشید و منتشر کنید 🏵
سلام علیکم
بنده در خصوص صحبت های مولوی عبدالحمید نکته ای رو می خواستم تا به ایشون برسونید.
همانطور که می دانید پس از رحلت پیامبر اسلام حکومت در اختیار اهل سنت بوده و هم اکنون نیز حکومت قریب به اتفاق کشورهای اسلامی در اختیار اهل سنت است.
ثمره نوع نگاه و تفکر اهل سنت طی 1400 سال این بوده که تمامی کشورهای اسلامی مستعمره کشورهای چپاولگر شده و فلسطین از کف مسلمان ها خارج شده و حکومت های مسلمان اهل سنت روابط خود را با اسرائیل کودک کش عادی سازی می کنند.
سوال بنده این است که در ام القرای اهل سنت یعنی عربستان سعودی اجازه می دهند شیعیان مانند شما به راحتی خطبه نماز جمعه بخوانند و عملکرد حکومت را زیر سوال ببرند و از حکومت هم طلبکار باشند یا اینکه کوچکترین انتقاد از سوی شیعیان نتیجه اش تخریب خانه ها و گردن زدن شیعیان خواهد بود.
هم اکنون که بیش از 40 سال از حاکمیت شیعه بر این مملکت می گذرد کشور ایران به عنوان الگویی برای جهان قرار گرفته که حتی کشورهای اسلامی سنی هم حسرت آن را میخورند و این موضوع را هم در اظهارات خود نمی توانند پنهان کنند.
آقای مولوی عبدالحمید شیعیان 1400 سال بر عملکرد فضاحت بار اهل سنت بر جهان اسلام صبر کردند. لطف کنید شما هم 1400 سال سکوت کنید تا شیعیان هم کارشان را بکنند و بعد از 1400 سال دیگه نسبت به حکومت داری شیعیان قضاوت کنید.
🔴 آیت الله سید علی قاضی (ره):
🔹 ایشان (امام خمینی ) کسی است که علیه ظلم قیامی خواهد کرد که احدی نکرده و غالب خواهد شد و تصویرش بر سکه ها زده میشود و بعد از او و بعد از نائب او ، امام عصر (عج ) قیام خواهد کرد.
🔵 سید جوانی ( امام خمینی ) وارد جلسه درس آیت الله قاضی ره (که استاد آیت الله بهجت و صاحب کراماتی عظیم و عجیب هستند) شد.
ناگهان آیت الله قاضی ره درس را متوقف کردند و برخواستند و در میان بهت شاگردان آن جوان را با احترام به بالای مجلس دعوت کردند.
موضوع درس آیت الله تغییر کرد و شروع کردند به صحبت از قیام علیه ظلم! بهت شاگردان بیشتر شد!
جلسه که تمام شد آن سید جوان رفت و حضرت آیت الله قاضی ره تا دم در بدرقه اش کرد!
شاگردان دیگر تاب نیاوردند و سوال کردند که حضرت آیت الله این جوان که بود که اینچنین احترامش کردید؟
🌕 فرمودند ایشان ( امام خمینی ) کسی است که علیه ظلم قیامی خواهد کرد که احدی نکرده و غالب خواهد شد و تصویرش بر سکه ها زده میشود و بعد از او و بعد از نائب او ، امام عصر (عج ) قیام خواهد کرد.
✍ راوی: آیت الله ناصری
🔴 به بهانه درخواست دولت روحانی برای برخورد قاطع با هتاکان به خودش؛ پاک کردن صورت مسئله یا حل مسئله؟!
🔹 به نظر می رسد ضمن ضرورت اعمال قانون برای شعاردهندگان علیه رئیس جمهور، در شش ماه پایانی دولت بهترین امر به معروف برای جلوگیری از تکرار چنین صحنه های ناشایست، توجهی عملی به معیشت و نیازهای مردم است.
🔹 یکی از راهکارهای مهم برای کاهش یک جرم از بین بردن زمینه وقوع آن جرم یا تخلف است. مثلا جریمه رانندگان به جرم عبور از چراغ قرمز ممکن است اجرای قانون باشد اما بهترین راه برای ریشه کنی جرم احداث یک تقاطع غیر همسطح و ایجاد فضایی است که اساسا وقوع تخلف در آن بی معنا باشد.
🔹 در ماجرای اتفاق ناپسند و غیرقابل دفاع شعار عده ای معدود علیه رئیس جمهور در یک شهرستان، دولت خواستار برخورد قاطع با شعار دهندگان شده است. این در حالی است باید پرسید با برخورد قاطع علیه این افراد پاک کردن صورت مسئله است یا حل مسئله؟
🔹 بددهانی مقامات دولتی با مردم از رئیس جمهور تا وزرا با جملاتی مانند بی عقل و بی سواد و بی شعور و... در کنار سومدیریت غیر قابل توجیه دولت در زمینه معیشت مردم حتی در اموری مانند قیمت خیار و موز و تخم مرغ بعضا ممکن است باعث بروز احساسات نادرستی از این دست شود و در شرایطی که مردم برای تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب به خیابان آمده اند به مسئولی نیز انتقاد داشته باشند و با شنیدن جمله ای از رئیس جمهور که می گوید "به خاطر عمل به وعده هایمان سرافراز هستیم" تحریک به واکنش شوند.
🔹 به نظر می رسد ضمن ضرورت اعمال قانون برای شعاردهندگان علیه رئیس جمهور، در شش ماه پایانی دولت بهترین امر به معروف برای جلوگیری از تکرار چنین صحنه های ناشایست، توجهی عملی به معیشت و نیازهای مردم است. نه اینکه در روز ملی این کشور در شرایطی که مردم با تمام گلایه از سوء مدیریت دولت در خیابانها جشن انقلاب را برگزار کرده اند، رئیس جمهور با دکور مصنوعی در کاخ ریاست جمهوری برای مردم از وعده های عمل شده ای بگوید که مردم خلاف آن را احساس می کنند./
🔴 واکنش به یک واکنش‼️
🔻 قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات: ادعای کذب حذف نام امام(ره) از قطعنامه پایانی ۲۲ بهمن با اهداف خاصی مطرح میشود
🔹در بیانیه پایانی آمده بود «بنیانگذار نستوه و مبارز این انقلاب، به درستی آن را سرآغاز برچیدهشدن دستگاه ستمگری طاغوت و جلوهای از نهضت پر عظمت رسولالله(ص) نامیدند». آیا کسی پیدا میشود که نداند منظور از بنیانگذار انقلاب، وجود مبارک حضرت امام خمینی(ره) است؟
🔹ادعاهای آقایان خندهدار است و کسی نمیتواند آن را باور کند. میگویند تصاویر حضرت امام در راهپیمایی کمرنگ بوده، اما حداقل ۵۰۰ هزار قطعه پوستر از امام در بین مردم توزیع شده است.
🔹۲۵ نهاد کشور این شورا را تشکیل میدهد، از جمله چند وزارتخانه و صداوسیما و سایر ارگانها. با این وجود، آقایان چطور به خودشان اجازه میدهند که بگویند جمعی در شورای هماهنگی جمع شدهاند که به امام(ره) کم توجه هستند؟ به مسائل جناحی وارد نمیشویم امّا باج هم نخواهیم داد.
☄ طرح یک شبهه و شایعه در رابطه با سفر آیت الله رئیسی به عراق و پاس👈 موضوع این شایعه چیست ؟👇
(آیه الله سیستانی از پذیرش رئیسی . رییس قوه قضاییه خودداری کرده و گفته اند او بنام عدلیه در اوج فساد و ظلم به مردم ایران است
زنده باد مرجع آزاده ✊
لعنت بر آخوندهای درباری )
💠 پاسخ :
👈 ۱. در برنامه آقای رئیسی به دلیل شیوع کرونای انگلیسی در عراق ، سفر به نجف و دیدار با آیت الله سیستانی پیش بینی نشده بود.
👈 ۲. جریان اصلاحات ، لیبرالها و غربگریان ، چون گمان می کنند رئیسی ممکن است یکی از کاندیداهای احتمالی ۱۴۰۰ باشد و با آمدن ایشان یک شگفتی در انتخابات رخ دهد و همچنین تاثیر استقبال بی نظیر مردم و طوایف شیعه و سنی عراق از آیت الله رئیسی بر این تحولات ، سعی می کنند با طرح این مسائل تا حد ممکن ایشان را تخریب و حداقل از شگفتی ساز شدن ایشان در ۱۴۰۰ ممانعت کنند، البته حضور آقای رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ بسیار بعید و غیر محتمل است هر چند این نگرانی مرگبار ایجاد شده برای جریان های بیگانه پرست بخاطر اصراری است که این روزها از طرف برخی چهره های مطرح اصولگرا برای حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ۱۴۰۰ مطرح می شود.
👈 ۳. استقبال بی نظیر مردم و طوایف مختلف عراق ، اعم از شیعه و سنی از آیت الله رئیسی آنهم در حالی که هیچکدام از مقامات آمریکایی و تقریبا تمامی مقامات غربی جرات سفر به عراق را ندارند، آنهم در شرایطی که طی دوسال گذشته بیشترین تبلیغات مخرب علیه ایران انجام شده ، و دشمن با عملیات روانی خود سعی می کرد اینگونه وانمود کند که مسئولین و مردم ایران در بین مردم عراق محبوبیتی ندارند، موجب خشم و عصبانیت ، آمریکا ، صهیونیست ، وهابیون و مرتجعین منطقه و منافقان و نفوذیها و غربگرایان داخلی شده است، به همین دلیل سعی می کنند ، بوسیله عملیات روانی خود، با بزرگ کردن یک مسئله کوچک و بی اهمیت ، آن اتفاق بزرگ را بپوشانند و کاری کنند که این استقبال بی نظیر و آثار آن بر تحولات آینده عراق ، ایران و منطقه بی اثر شود.
👈 ۴. با توجه به در پیش بودن انتخابات سال آینده عراق و تاثیر این گونه سفرها بر پیروزی قاطع محور مقاومت، طبیعی است که این امر نگرانی شدید جریانهای وابسته به آمریکا ، صهیونیست ها و وهابیون را به همراه داشته باشد ، لذا حداکثر تلاش خود را در جهت خنثی نمودن این تاثیرات خواهند داشت.
👈 ۵. دشمنان تشیع از هیچ تلاشی برای بی اثر کردن اقدامات وحدت بخش و ایجاد اختلاف و تفرقه بین شیعیان در نقاط مختلف جهان ، فروگذار نخواهند کرد، این افراد به همان میزان که با جمهوری اسلامی کینه و دشمنی دارند ، با آیت سیستانی و شیعیان عراقی هم خصومت و دشمنی دارند.
👈 ۵. از کید و مکر جریان شیعه لندنی و طیف منحرف صادق شیرازی و نگرانی آن در از دست دادن پایگاه مردمی خود در عراق ، نباید غافل بود.
👈 ۶. اگر این مسئله هم نبود و با معظل کرونا هم روبرو نبودیم و برنامه دیدار با آیت الله سیستانی در سفر آیت الله رئیسی به عراق گنجانده می شد ، باز هم دشمنان شیعه ، مسئله دیگری را مطرح و بزرگنمایی می کردند تا دستاورد های فراوان این سفر را تحت الشعاع قرار دهند.
👈 ۷. اینگونه مطالب اصلاً در ادبیات وحدت بخش آیت الله سیستانی راه ندارد و اولویت اول ایشان همواره وحدت و همدلی بین مومنین بوده و هست و حتی این بزرگوار هرگاه بین مسئولین جمهوری اسلامی اختلافی پیش می آید ، بشدت نگران می شوند و از طریق واسطه هایی پیغام می دهند و دعوت به وحدت و همدلی و تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی می کنند.
👈 ۸. و اما : "وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ"
و : "... إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفًا"
🔴 چرا سپاه جنگیدن در تاریکی مطلق را تمرین کرد؟‼️
🔻 رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۶ نیروی زمینی سپاه با اجرای عملیاتهای ششگانه تهاجمی شبانه با موفقیت در غرب ایران برگزار شد. این رزمایش حاوی نکات قابل توجهی است:
1️⃣ در این رزمایش، سپاه یک عملیات تهاجمی ترکیبی در تاریکی مطلق آنهم در سطح وسیع کمی و کیفی و برای اولین بار، تمرین کرده است. این در حالیست که در گذشته رزمایش شبانه به صورت تکرستهای و به صورت محدود برگزار شده است.
2️⃣ عملیات وسیع شبانه در سطح هوانیروز، پهبادی، جنگال، تکاور زرهی، توپخانه و... نیازمند لوازم پیشرفته، رزم در شب است. این عملیات وسیع نشان داد که سپاه دارای فناوری جنگ شبانه در ابعاد کمی و کیفی قابل توجهی است. ضمن اینکه رزمایش ترکیبی اخیر هماهنگی عملیاتی و فرماندهی پیشرفتهای را می طلبد و در نوع خود برای اولین بار تجربه شده است.
3️⃣ سپاه اینک پس از اثبات توانمندی موشکی و پهبادی بر روی زمین نیز غافلگیری جدیدی را رونمایی کرده است. به معنای دیگر دشمن پس از شبیخونهای موشکی، باید در انتظار غافلگیرهای نوین شبانه در جنگ زمینی از طرف سپاه هم باشد.
4️⃣ معنای راهبردی پسا رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۶ آن است که سپاه مجموعهای از توانمندهای دریایی، هوایی و زمینی با ترکیبی از قدرت رزم شبانه برای مقابله با دشمن در اختیار دارد و این ترکیب راهبردی، مشخصات اصلیاش تنوع جدی، فناوری پیشرفته و غیرقابل پیش بینی بودن آن است و طبیعی است مقابله همزمان و موثر با همه این گزینهها، کار را برای هر دشمنی بسیار سخت خواهد کرد. موضوع مهمتر نیز اینکه، تنوع گزینههای روی میز سپاه پاسداران نشان می دهد که دکترین جدید سپاه مبنی بر استراتژی دفاعی متکی بر عملیات تهاجمی در یک تکامل فوق العادهای قرار گرفته است.
💠ارادت به امام (ره)؛ راستی آزمایی یک ادعا
✍ محمد ایمانی :
♦️مدعیان اعتدال و اصلاحات، چنان ارادت به حضرت امام (ره) نشان می دهند که می گویند چرا در بیانیه روز 22 بهمن، نامی از امام خمینی نیامده. چند روز است به شکل پر حجم در فضای مجازی، سرگرم اعتراضند.
🔹حساسیت به نام حضرت امام داشتن، خیلی هم خوب است. و اتفاقا نشان می دهد بر خلاف همه تلاش ها برای امام زدایی، نام حضرت روح الله، جاودانه ترین نام ها در کشور ماست.
♦️البته در بیانیه مذکور، از عنوان "بنیانگذار جمهوری اسلامی" استفاده شده و مدعیان اعتراض، همین را کتمان می کنند. اما بحثی که دامن زده شده، فرصتی است برای بررسی این پرسش که چه کسانی برای "امام زدایی" و خط امام زدایی" به صف شدند؟
🔹اهل مطالعه از یادشان نمی برند که از اکبر گاف (گنجی) تا بهزاد نبوی و...، با ادبیات مختلف، در پروژه عبور از مکتب امام همراهی کردند و زعمای آنها یا سکوت کردند و یا همراه و همکار پروژه بودند؛
♦️از لاف گزاف "خمینی به موزه تاریخ خواهد رفت" در کنفرانس برلین، تا ادعای "برخی دیدگاه های امام را نمی پسندیدیم اما جرئت گفتنش را نداشتیم" و" دوره آیت الله خمینی سپری شده"!
🔹زمانی عیسی سحرخیز (مدیرکل مطبوعات در دولت اصلاحات و همکار گروهک ملی - مذهبی) تصریح کرد "اکثر اصلاح طلبان بر خلاف گذشته، علاقه ای به آقای خمینی ندارند". اما هیچ اعتراضی از مجمع روحانیون (موسوی خوئینی ها، خاتمی، مجید انصای و...) یا حزب مشارکت و سید حسن خمینی و... دیده نشد.
♦️همچنین مصطفی تاج زاده چند سال قبل گفت: "اکثریت اصلاح طلبان به جمهوری اسلامی و لایت فقیه اعتقاد ندارند". و باز هم با سکوت منافقین جدید برگزار شد.
🔹اما معارضه با امام خمینی و مکتب ماندگار او، منحصر در گفتار نبود. آنها در فتنه 88، تمام میراث بزرگ امام را به نیابت از دشمن قسم خورده، آماج حمله قرار دادند.
♦️بی حرمتی به تصاویر امام در بحبوحه فتنه، و شعارهای"نه غزه نه لبنان" در روز قدس، "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است"و "مرگ بر اصل ولایت فقیه"، خط کشیدن روی نام جمهوری اسلامی و سرانجام، بی حرمتی به حضرت سید الشهدا (ع)، عمق دشمنی این جماعت با مکتب امام را نشان داد.
🔹آنها در طول سه دهه، با گروهک های ضد خط امام، مانند نهضت آزادی و باند تروریست مهدی هاشمی (جریان پنهان پشت سر منتظری) و سپس سازمان منافقین و بهائت همراهی و همنوایی کردند.
♦️اگر امام فرمود "پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد"، طیفی از همین مدعیان اعتدال و اصلاحات، تبدیل به پیاده نظام دشمن برای زدن ولایت فقیهی شدند که تمام هیمنه و اقتدار آمریکا را به چالش کشیده است. طایفه دیگرشان هم سکوت کردند و رضایت دادند.
🔹خیانت بالاتر، تلاش برای تحریف مبانی خط امام (ره)، در ابعاد مدیریتی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، حکومتی و سیاست خارجی است. مدیریت بی کفایت اشرافی، محصول این حرکت شوم است. اگر هم روزانه جنجال می کنند، برای کتمان همین انحراف و خسارت های آن است
🔵آمریکا به دنبال پادشاهی محمد بن نایف بر سعودیها.
🔹️اندیشکده «بروکینگز» به لزوم فشار دولت آمریکا به ولیعهد سعودی برای آزادی «محمد بن نایف» پرداخت و او را مهرهای همسوتر با واشنگتن دانست.
🔹️اندیشکده آمریکایی بروکینگز، در نوشتاری «محمد بن نایف» ولیعهد سابق سعودی و زندانی را گزینه بهتری برای آمریکا به جای «محمد بن سلمان» معرفی کرد.
🔹️به نوشته این اندیشکده، «محمد بن نایف» جرم مرتکب نشده و تنها دلیل زندانی شدن وی این است که مشکلی برای محمد بن سلمان ایجاد نکند و همزمان احتمال هرگونه اقدام دولت بایدن در خصوص «محمد بن نایف» پایین است.
🔹️بروکینگز با بیان اینکه محمد بن سلمان فردی خطرناک است، افزود: «لازم است تا دولت بایدن به سرعت در این باره وارد عمل شود، چرا که او سهم بالایی در امنیت ملی آمریکا دارد و اکنون زندگیاش در خطر است.»
🔹️در ادامه این مقاله آمده که محمد بن نایف زمانی که در سال ۱۹۹۸ وزارت کشور سعودی را بر عهده داشت، نقشه تروریستهای القاعده برای حمله به کنسولگری آمریکا در شهر جده و کشتن معاون رئیسجمهور آمریکا را ناکام گذاشت.
🔹️همچنین بن نایف روابط نزدیکی با «باراک اوباما» رئیسجمهور سابق آمریکا داشت. «جرج تنت» مدیر اسبق سی آی.ای در این باره به بروکینگز گفت که «محمد بن نایف» از مهمترین شرکای آمریکا در مبارزه با القاعده به شمار میرفت و در دوره مسئولیت وی در وزارت کشور سعودی، موفقیتهای زیادی در این باره به دست آورد.
🔹️بروکینگز سپس از دولت آمریکا خواست تا بر ریاض جهت آزادی محمد بن نایف فشار آورد و نوشت که او میتواند یک جایگزین بالقوه برای محمد بن سلمان باشد.
🔹️چندی پیش منابع آگاه در عربستان سعودی گفتند که «محمد بن سلمان» بشدت نگران افزایش فشارها از جانب دولت آمریکا در خصوص آزادی شاهزادگان زندانی است.
🔹️به گفته این منابه به ویکیلیکس سعودی، محمد بن سلمان تلاش دارد با آزادی زندانیان دارای تابعیت آمریکایی یا فعالان حقوق بشر، رضایت دولت بایدن را جلب کند تا کاری به آزادی شاهزادگان زندانی نداشته باشد.
🔹️«محمد بن نایف» از ژانویه ۲۰۱۵ تا ژانویه ۲۰۱۷ ولیعهد عربستان سعودی بود که با حکم ملک سلمان کنار گذاشته شد و محمد بن سلمان جای او را گرفت. بن نایف در پنجم مارس ۲۰۲۰ به همراه عمویش «احمد بن عبدالعزیز» به اتهام خیانت دستگیر و روانه زندان شد.
🔴 تفاوت ره از کجاست تا به کجا‼️
🖌 حسین شریعتمداری
🔻 اوایل اسفند ماه ۱۳۹۷ دونالد ترامپ، رئیسجمهور وقت آمریکا که در «کنفرانس اقدام سیاسی محافظهکاران» سخنرانی میکرد، درحالی که سر خود را به نشانه تأسف تکان میداد گفت: «ما هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردهایم ولی نمیتوانیم با چراغهای روشن وارد این کشور[عراق] بشویم! ... ما در سفر سال نو به پایگاه نظامی آمریکا در عینالاسد به دلایل امنیتی مجبور شدیم تمامی چراغهای هواپیما را قبل از فرود خاموش کنیم! این چقدر بد است! خیلی بد است»!
🔹 چند روز قبل آیتالله رئیسی، رئیس قوه قضائیه کشورمان به دعوت دولت عراق به این کشور سفر کرد. در این سفر تمامی مسئولان عراقی، رؤسای قبایل، علمای شیعه و سنی، گروهها و احزاب سیاسی و تودههای عظیم مردم عراق از سفر ایشان به گرمی و به گونهای کمنظیر استقبال کردند.
🔹 مسئولان عراقی علاوهبر اشتیاق به ملاقات با آقای رئیسی اصرار داشتند که حضور ایشان با ضیافت همراه باشد که در عرف سیاسی نشانه اوج احترام به میهمان است.
🔹 انبوهی از مردم عراق با برپایی تجمعات و برگزاری راهپیمایی به استقبال جناب رئیسی آمده بودند و آقای رئیسی بدون کمترین تکلف و بیرون از تشریفات مرسوم، به میان مردم رفت و همراه آنان راهپیمایی کرد و به خوشوبش با تودههای مردم پرداخت.
🔹 توئیتها در استقبال از رئیس قوه قضائیه در همان ساعات اولیه ورود ایشان «ترند» شد. شعاری که آقای رئیسی در میان مردم عراق و به زبان عربی سر داد «ایران و العراق لا یمکن الفراق ... ایران و عراق از هم جداشدنی نیستند» با شور و استقبال بینظیری از سوی مردم پاسخ داده شد و...
🔹 یکی از اقدامات ماندگار و تحسینبرانگیز رئیس قوه قضائیه کشورمان در سفر به عراق، آغاز سفر از محل شهادت سرداران بزرگ مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس بود. حرکتی که میرود تا به اسوه و الگویی ماندگار تبدیل شود. اسوهای حسنه برای هر دو ملت ایران و عراق و همه دنیای مقاومت اسلامی.
🔻 مرزهای جغرافیایی اگرچه ارزشمند و قابل احترامند ولی اسلام که جانمایه ملتهای مسلمان است، گسترهای به مراتب فراتر از مرزهای جغرافیایی دارد و برای عبور از مرزها به ویزا و روادید نیازی ندارد. انقلاب اسلامی قومیتها را به ملت و ملتها را به امت تبدیل کرده است.
امشب دعا می کنیم:
پروردگارا؛ مرا چشمانی ده که بهترین ها را ببیند؛
ذهنی که بدی ها را فراموش کند؛ و روحی که هیچ گاه ایمانش به خدا را از دست ندهد؛
پروردگارا؛ مرا قلبی ده
که سراسر آن را وجودت فرا گرفته باشد؛ و همچون خون در رگهایم جاری باش
تا فضایی برای ناامیدی نماند؛
تو برایم امید محضی
هر نفسی که میکشم، به تو امید دارم امیدم را ناامید مکن؛
به توکل نام اعظمت ای خدای رحمان و رحیم
«آمین یا رب العالمین»
🔴«ولنتاین» افسانه ای برای فروپاشی اخلاق جامعه!
♦️"ولنتاین" در واقع یک مناسبت غربی و #فرهنگ وارداتی است که چند سالی است میان جوانان باب شده و همه ساله مطابق با 14 فوریه همراه با آداب و رسوم بخصوصی برگزار می شود. جشنی همراه با هدیه دادن و دوستی و عشق ورزیدن به نامحرم و جنس مخالف که در واقع فرصتی است تا دوستی های خیابانی از سوی متولیان ابتذال، هویتی پوشالی یابد.
♦️اینکه این روز چه تاریخچه ای دارد و بر اساس چه رویدادی گرامی داشته می شود، نکته ای است که همچنان نه منابع مبدع این طرح و نه پیروانشان اطلاعات موثقی برای پایه و اساس آن ندارند و تنها قصه ای ساختگی و تایید نشده، محملی برای گرامیداشت این روز عنوان شده و جالب اینجاست که بسیاری از جوانان وطنی بدون اطلاع از ریشه این افسانه ساختگی، پیرو این فرهنگ وارداتی شده اند که این گونه قصه سازی شده است:
♦️"زمانی فرمانروای روم باستان برای حفظ آمادگی سربازانش، از ازدواج آنها جلوگیری می کرده است به این دلیل که ازدواج باعث سستی آنها خواهد شد. در این بین کشیشی به نام " #ولنتاین" مبادرت به عقد سربازان با دختران می نموده است که پس از اطلاع فرمانروا، به زندان می افتد. کشیش در زندان عاشق دختر زندانبان شده و خطاب به وی کارت هایی را می نوشته است و عاقبت در روز 14 فوریه به دستور شاه وبه جرم اقداماتش اعدام شده و توسط غربی ها "شهید عشق" نامیده می شود!"
♦️اما آنچه باعث شده تا این #افسانه، به شدت توسط رسانه های خارجی و در تمام دنیا تبلیغ شود، درونمایه ضدفرهنگی این جریان است که مبنایی برای رواج فرهنگ بیبند و باری و ابتذال است و هر ساله تحت عنوان "روز عشق" انواع و اقسام اعمال ناپاک و خلاف اخلاق در پوشش پاک عشق و محبت انجام می گیرد!
♦️آنچه که پشت پرده "ولنتاین" را این روزها بیشتر نمایان می کند، تلاش و تبلیغات برای از هم پاشیدن بنیان خانواده ها، جلوگیری از ازدواج و ترویج دوست یابی و دوست گزینی به جای انتخاب همسر و تشکیل خانواده، است. این اهداف در قالب سریالهای ماهواره ای فارسیزبان که به خانواده ها هجوم بیشتری آورده است، نمود عینی تری دارد که البته همراه با واردات "ولنتاین" که سالیان سال است اتفاق افتاده، در یک سیاست واحد تعریف می شوند!
♦️اما رواج این فرهنگ وارداتی نگران کننده تر می شود وقتی بدانیم که در میان برخی پدران و مادران هم رسوخ کرده است. اگر چه مرد به همسر خود و زن به شوهرش در این روز به اصطلاح عشق می ورزد، اما این حرکت در چنین روزی در سایه تبلیغات شبکه های ماهواره ای، تنها می تواند برای جوان و فرزند خانواده به عنوان یک الگو تلقی شده و مهر تأییدی باشد بر یک فرهنگ غلط و ناپاک که حاصل آن دوری گزینی از ازدواج و حفظ روابطی است برای فروپاشی اخلاقی جامعه.
♦️پس میشود با قاطعیت اذعان کرد که نفوذ آیینهایی نظیر روز "ولنتاین" ناشی از تهاجم فرهنگی است که به علت خلاء فرهنگی جامعه در این زمینه، مورد استقبال قرار گرفته است. در حالی که این پدیده در فرهنگ و تاریخ ما وجود دارد اما درست و پررنگ به جوانان معرفی نشده است. روز مادر، روز پدر، روز دختر، روز ازدواج حضرت علی و فاطمه زهراء سلام الله علیهما؛ تنها نمونه ای از فرهنگ مذهبی ماست که نه تنها افسانه نیست و قصه سازی نشده است که ریشه در باورها و مذهب ما دارد و حتما می تواند به استحکام خانواده و عشق حقیقی همراه با احیاء هویت فطری کمک کند.
♦️پس شایسته است خانواده ها و جوانان، به تأسی از آموزه های اسلامی، از ورود هرگونه رسوم و آیین های خرافی و بویژه بیان گر فرهنگ ضد اخلاقی، به جامعه ممانعت کرده و مراسمات و موارد مشابه ملی و دینی که بمراتب بیشتر، بهتر، پر بارتر و متقن است را پررنگ تر و باشکوه تر اجرا نمایند. البته که مسئولین و دستگاههای مربوطه جدای از اینکه باید معایب این سوغات شنیع و مبتذل غربی که حرام بیّن شرعی است را برای اهالی جامعه تبیین کنند، لازم است با نمادهای آن در فضای مجازی و سطح اجتماع برخورد سلبی نیز داشته باشند و نگذارند عده ای با انحای مختلف تب و تاب این جشن ضاله را بالا ببرند مثل اینکه متعجبانه برخی فروشگاه ها در این روز فراخوان تخفیف داده یا کالاهای مخصوص این جشن عرضه میدارند.
⭕️ سیاستمدار مطرح روس خواستار نامگذاری روز شهادت سردار سلیمانی شد/حاشا به غیرت سیاستمداران ایران!
🔹"سرگئی بابورین" سیاستمدار سرشناس روس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۱۸ م. خواستار نامگذاری سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی به «روز جهانی مبارزه با تروریسم بینالمللی» شد.
🔸 وی تصریح کرد: با این نامگذاری میتوانیم یاد و خاطره سلیمانی را برای همیشه حفظ کرده و از هرج و مرج و تروریسم بینالمللی در جهان جلوگیری کنیم.
🔹 بابورین اظهار داشت: صادقانه امیدوارم ایران و روسیه در این مسیر برای نامگذاری ترور سلیمانی به نام روز مبارزه با تروریسم بینالمللی حرکت کرده و دیگر کشورها هم حمایت کنند.
🔸 وی تصریح کرد: یاد و خاطره سلیمانی نه فقط برای ایران و جهان اسلام مهم است بلکه یاد این قهرمان برای تمام جهان مهم و خطیر است. ترور سلیمانی فقط یک قتل نبود بلکه یک ترور بینالمللی بود و قاتل او هم آمریکاست.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
نگرانی غربیها از عضویت دائم ایران در اوراسیا
به دنبال سفر رئیس مجلس به روسیه و اشاره به احتمال عضویت دائم ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا، نشریه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» یکشنبه (26 بهمن) نوشت، عضویت ایران در این اتحادیه اقتصادی، این امکان را به تهران میدهد که تحریمهای آمریکا را دور بزند. این نشریه در ادامه با اشاره به شکلگیری اوراسیا نوشت: «این اتحادیه سال ۲۰۱۴ شکل گرفت و سیاستهای مشترکی را در مورد موضوعاتی مانند اقتصاد کلان، حملونقل، صنعت، گمرک و مقررات ضد انحصاری فراهم کرده و امکان جابجایی آزاد کالا را مهیا میکند. اعضای آن شامل روسیه، قزاقستان، ازبکستان، مولداوی، بلاروس، قرقیزستان و ارمنستان هستند». به نوشته اسرائیل هیوم، «کشورهای غربی ابراز نگرانی کردهاند که ایران ممکن است از طریق تجارت ساحلی با روسیه و سایر کشورهای عضو اوراسیا تحریمهای آمریکا را دور زده و برنامه هستهای خود را پیش برد.
جریان اصلاحطلب با تمام ظرفیت به میدان خواهد آمد!
«عباس سلیمینمین» : «افرادی از اصلاحطلبان که علیه ساختار قانونی اقدام کرده و حرفهای ساختارشکنانه زده بودند، امروز با بازگشت به صحنه انتخابات هم اظهارات خود را بهنوعی غلط عنوان میکنند و هم مواضع گذشته خود را نفی میکنند. درواقع آنها انتخابات آتی را فرصت میدانند که این نشان میدهد نظام و ساختار سیاسی آن به اندازهای دموکراتیک است که حتی کسانی که شورش علیه ساختار قانونی کردند نیز میتوانند در انتخابات مؤثر باشند و از فضایی که نظام در دموکراسی رقم زده، استفاده کنند. ازاینرو جریان اصلاحطلب با تمام ظرفیت به میدان خواهد آمد و در این صورت پایگاه اجتماعی خود را که 17-15 درصد است، فعال خواهد کرد. [اصلاحطلبان] تلاش میکنند صحنه رقابت را از آن ضعفهای دولت روحانی در زمینه اقتصادی خارج کرده و حوزه رقابت را به میدانهای دیگری بکشانند، بنابراین در میدانهای دیگر مسئله کاملاً متفاوت میشود». وی افزود: «جریان اصولگرا هم گسترده و زود به میدان آمده و این برایشان خوب نیست ، چون تخریب آنها بسیار موثر واقع میشود »
🔰 انقلاب آمد و مدیریت کشور را از فردی و پادشاهی به مردمی و جمهوریت تغییر داد / امروز مردم با انتخابشان بر سرنوشت خود حکومت میکنند!
🔺 رهبر انقلاب در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز: انقلاب اسلامی، مدیریت کشور را از یک حکومت استبدادی و پادشاهی و فردی تبدیل کرد به یک حکومت مردمی و جمهوریت و مردمسالاری. امروز حاکم بر سرنوشت ملت ایران، خود مردمند. مردمند که انتخاب می کنند. ممکن است بد انتخاب کنند، اما مردم انتخاب می کنند. این خیلی چیز مهمی است. آن روز این حق وجود نداشت و کشور یک کشور استبدادی بود. همه چیز دست خودشان بود.
این مذاکرات یکی از این شخصیتهای معروف آمریکایی که با محمدرضا رفیق بود است. او می گوید که رفتم ایران به محمدرضا گفتم فلان نخستوزیر آدم بیعرضهای است. گفت شما کارت نباشد من خودم همه کارها را دارم انجام می دهم. واقع اش هم همین جوری بود. سررشته همه ی کارها دست یک نفر بود و او تصمیم می گرفت. مردم اصلاً هیچکاره محض بودند، مردم که هیچ دولتیها هم هیچکاره محض بودند.