🔴 صالحی ترک فعلهای دولت قبل درباره قانون لغو تحریمها را پذیرفته است
خضریان، سخنگوی اصل ۹۰ مجلس:
🔹 پرونده تخلفات و ترک فعل های سازمان انرژی اتمی درباره قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها که در کمیسیون اصل ۹۰ باز شده و در کمیته سیاسی، نظامی و امنیتی بررسی شده و در صحن کمیسیون برای سومین بار با حضور متخصصین مختلف برگزار شد.
🔹 در این جلسات نکاتی را که کمیسیون براساس قانون در عدم اجرای برخی از مفاد قانون مصوب مجلس وجود داشت را در حضور آقای صالحی مطرح کرده و بخشی از آن را هم رسانه ای کردیم.
🔹 صالحی ترک فعل های سازمان انرژی اتمی در اجرای قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها را پذیرفت
🔹 با توجه به اینکه در این قانون نحوه برخورد با متخلفان دیده شده است، کمیسیون برای تهیه گزارش و ارجاع آن به مراجع ذی صلاح در حال انجام وظایف نمایندگی است.
🚀بازمانده حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات به هلاکت رسید
🔻روز گذشته رسانههای خبری متعدد در منطقه اقلیم کردستان عراق، از مرگ مشکوک یک عضو کادر رهبری گروهک تروریستی حزب دموکرات کردستان (حدک) در هتلی در شهر اربیل عراق خبر دادند.
🔸کمی بعد بخش رسانهای این سازمان تروریستی نیز با انتشار بیانیهای مرگ موسی باباخانی از اعضای کادر رهبری خود را در این حادثه تایید کرد.
🔹بنا بر اطلاعات موجود موسی باباخانی ۳۹ ساله و اصالتا اهل شهر کرمانشاه ایران بود که در گذشته در شاخه دیگر این سازمان تروریستی یعنی حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) عضو بوده و پس از چندی با جدایی از این بخش به حدک پیوسته است.
🔹لازم به توضیح هست که سازمان تروریستی فوق از سال ۲۰۰۶ به علت اختلافات گسترده میان سرکردگان آنها بر سر اداره و چگونگی فعالیت گروه، به دو شاخه مجزا تقسیم شده و رهبری میشود که عبارت است از:
1️⃣حزب دموکرات کردستان (حدک) به رهبری خالد عزیزی، که بیشتر بر پایه فعالیتهای سیاسی، تبلیغاتی برای این سازمان و برقراری ارتباط و لابیهای گسترده با کشورهای خارجی نظیر امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان شکل گرفته است.
2️⃣حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) به رهبری مصطفی هجری که عمده فعالیت آنها در بخش نظامی و ارسال تیمهای ویژه ترور و خرابکاری بوده و در ماههای اخیر نیز با رصد دقیق تحرکات این گروهک، چندین تیم ویژه آنها توسط نیروهای امنیتی کشورمان در مناطق شمالغربی ایران در دام افتاده و تلفات سنگینی به آنها وارد شده است.
✳️واقعه حمله موشکی سپاه به قلعه دموکرات✳️
📌در تاریخ ۱۷ شهریور سال ۱۳۹۷ نیروهای اطلاعاتی کشورمان از برگزاری یک جلسه مهم میان کادر رهبری سازمان تروریستی حزب دموکرات کردستان در شهر کویسنجق در ۷۰ کیلومتری شرق اربیل عراق باخبر شده و عملیاتی برای وارد کردن یک ضربه کاری به آنها طراحی میشود. پهپادهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که بر فراز این منطقه و مقر جلسه مربوطه که به "قلعه دموکرات" مشهور است حضور داشتند به دقت نقل و انتقال اعضای این سازمان را رصد کرده و مختصات دقیق حمله را مخابره میکنند.
🔹یگان موشکی سپاه پاسداران در استان آذربایجان غربی بلافاصله چندین فروند موشک بالستیک تاکتیکی فاتح ۱۱۰ را آماده سازی کرده و به سوی هدف شلیک میکند.
🔹ضلع اصلی ساختمان قلعه دموکرات و یک کمپ تمرینات نظامی تروریستها اهداف اصلی این عملیات موشکی بودند و بر اثر اصابت موشکها به این اهداف حدود ۱۶ تن از اعضای گروهک حدک کشته و بیش از ۴۰ نفر نیز زخمی شدند.
🔹در میان افراد به هلاکت رسیده، اسامی سرشناسی نظیر ابراهیم ابراهیمی، رحمان پیروتی، نسرین حداد، هاشم عزیزی، عثمان عثمانی و سهیلا قادری به چشم میخوردند.
🔹همچنین در این حمله مصطفی مولودی و خالد عزیزی دو تن از دبیر کلهای این گروهک در سالهای گذشته نیز زخمی شده اما با خوش شانسی از مرگ نجات یافتند.
✳️اما یکی دیگر از افرادی که در پی حمله موشکی به قلعه دموکرات زخمی شده اما نجات یافته بود، موسی باباخانی تروریست نامبرده در ابتدای مطلب و از اعضای کادر رهبری سازمان بود که بنا بر ادعای رسانههای وابسته به گروهکهای تروریستی در اقلیم کردستان عراق، در روز ۱۴ مرداد ماه توسط افراد ناشناس ربوده شده و دو روز بعد (روز گذشته) جسد وی در هتلی در شهر اربیل عراق کشف شده است.
📌بهانه جوییهای کودکانه علیه رئیسی
🔸روزنامه جمهوری اسلامی گویا تصمیم گرفته نسبت خود با دولت ابراهیم رئیسی را بر مبنای بهانهجویی و نقزدنهای کودکانه پیش ببرد. از هفتهها قبل از انتخابات ریاست جمهوری، این روزنامه به مدیرمسئولی مسیح مهاجری، در سرمقاله خود در نقد روحانی بودن رئیسجمهور نوشت و اینکه بهتر است رئیسجمهور از روحانیون نباشد. این در حالی است که روزنامه جمهوری اسلامی از حامیان همیشگی و متعصب هاشمی رفسنجانی بود و بعدها هم حامی حسن روحانی شد که این هر دو رئیس جمهور، روحانی بودند و معلوم نیست چطور وقتی پیشبینی کردند که رئیسی رأی میآورد، روحانی بودن رئیسجمهور را بد دیدند.
🔸اکنون در مورد مراسم تحلیف هم روزنامه جمهوری اسلامی، حضور مهمانان خارجی در این مراسم را تشریفات زائد دانسته و نوشته: «مراسم تحلیف آقای رئیسی، متأسفانه با اقداماتی همراه بود که نهتنها نشانی از پارسایی نداشت بلکه نمادی از آلوده شدن به تشریفات زائد بود. اصل ۱۲۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حضور رئیس قوه قضائیه، اعضای شورای نگهبان و نمایندگان مجلس را در مراسم تحلیف رئیسجمهور لازم میداند، ولی در این مراسم، صدها نفر از مهمانان داخلی و خارجی حضور داشتند که اولاً حضورشان ضروری نبود و ثانیاً مستلزم هزینههای زیادی برای کشور بود.».
🔸اما همین روزنامه چهار سال پیش، با افتخار و بدون هیچ انتقادی، عکس یادگاری مهمانان خارجی مراسم تحلیف حسن روحانی را عکس یک کرده و نوشته بود: «مراسم تحلیف حجتالاسلام دکتر حسن روحانی برای دوره دوازدهم ریاست جمهوری اسلامی ایران عصر دیروز با حضور مقامات و شخصیتهای کشوری ولشکری، سفرای خارجی مقیم تهران و بیش از یکصد و پنج هیئت بلند پایه خارجی و بینالمللی از کشورهای مختلف جهان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.»
🔸این چرخش رویکرد ناشیانه و تا این حد برجسته و صریح و علنی در شأن یک رسانه قدیمی و یک مدیرمسئول معمم و مدعی انقلابی بودن نیست و بیشتر نق زدنهای کودکانه را به ذهن متبادر میکند تا انتقاد را! نکته بعدی، نسبت دادن این مثلاً تشریفات به رئیسی است، در حالی که برگزارکننده مراسم تحلیف، مجلس است و حتی اگر دولت هم بود، رئیسی هنوز تشکیل دولت هم نداده است. خیلی روشن نیست که مسیح مهاجری بهرغم آنکه عمری را در رسانه و سیاست گذرانده، فقط میخواهد «غر» بزند و علیه رئیسی کاغذ سیاه کند؟
🔸روزنامه جمهوری اسلامی در مطلب دیگری نوشت: «در شب پنج شنبه چهاردهم مرداد، خیابانهای اطراف ساختمان مجلس شورای اسلامی در تهران، تجدید آسفالت شدند و علایم راهنمایی و رانندگی و سایر امکانات مربوطه این خیابانها نیز نو شدند. این اقدام به مناسبت برگزاری مراسم تحلیف رئیسجمهور رئیسی در مجلس صورت گرفت. لابد هدف این بود که مهمانان خارجی این مراسم با چشم خود ببینند که خیابانهای تهران چقدر تمیز هستند.»
🔸جمهوری اسلامی البته به کم کاری شهرداران اصلاحطلب طی چهار سال گذشته توجه نکرده و فقط خواسته به رسم یادداشت مدیرمسئولش «نق» بزند، اما چه اشکالی دارد یک خیابان اطراف یک نهاد حاکمیتی برای مهمانان خارجی تمیز شود؟ بعد هم مهمانان خارجی را در تهران از زیر زمین یا با هلیکوپتر که به مجلس و آن خیابان تمیز شده نبردند؛ در طول مسیر فرودگاه تا مجلس و محل اقامت خیابانهای تهران را خواهند دید و فریب نمیخورند که تهران شهر تمیزی است! منتظر هستیم در روزهای آینده این رسانه، از مدل ماشینها، و گل و لباس و در و دیوار و پذیرایی و نفس کشیدنهای رئیسی هم ایراد بگیرد!
May 11
✅ تلاش لندن برای بازگشت به بازی شرارت در منطقه
🔹روز گذشته رسانهها از عدماجماع اعضای شورای امنیت در حمایت از ادعاهای انگلیس درباره نقش ایران در حمله به کشتی اسرائیلی در دریای عمان خبر دادند.
🔹انگلیس و آمریکا طی ۱۰ روز گذشته از تهدید ایران نیز فروگذار نکردند اما پس از واکنش سرد مجامع بینالمللی، کاخ سفید اعلام کرد مسئولیت اقدام متقابل به انگلیس واگذار شده است!
🔹یک منبع مطلع به «نورنیوز» گفت: «اخیرا انگلیس با واسطهتراشی پیغامی را به ایران منتقل و تاکید کرده؛ قصدی برای بالا بردن تنش و اقدام نظامی علیه ایران ندارد و تلاش میکند با ائتلافسازی علیه ایران موضوع را پیگیری کند. در این پیام به موضع مشترک واشنگتن و لندن اشاره شده است.»
🔹این موضع لندن نشان میدهد که آنها میدانند که ایران به هرگونه اقدام خصمانه از سوی هر کشوری به صورت متناسب پاسخ خواهد داد. ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» در تنگه هرمز که پاسخی به توقیف کشتی «گریس ۱» در جبلالطارق بود، لندن را متوجه این واقعیت کرد.
🔴رئیسی لالها را شفا میدهد.
♦️مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: آقای رئیسی در همین فاصله ۴ روزه ریاست خود بر جمهوری اسلامی ایران، بسیاری از اصلاحاتچیها را که تاکنون زبانشان از انتقاد و اعتراض به پلشتیهای ۲ ساله کرونا و ۸ ساله دولت آقای روحانی بسته بود، شفا داده و قفل زبانشان را باز کرده است !
♦️ به این چند نمونه از اظهارنظرها و به اصطلاح انتقادهای مدعیان اصلاحات که فقط اندکی از بسیارها و مشتی از خروارهاست نگاهی بیندازید و در نظر داشته باشید که این انتقادها در حالی مطرح شده که فقط ۴ روز از مراسم تحلیف رئیسجمهور منتخب میگذرد
۱- آقای علی شکوریراد عضو سابق مرکزیت حزب منحله مشارکت و دبیرکل کنونی «حزب اتحاد ملت ایران اسلامی» ! توئیت کرده که؛
« هنوز به قله پیک پنجم کرونا نرسیدهایم و اوضاع روز به روز وخیمتر میشود. در واکسیناسیون بسیار عقب هستیم. علاوهبر کمبود تخت و خستگی کادر درمان، سرم و دارو هم کمیاب شده است. در این وانفسا دغدغه اصلی رئیسجمهور تشکیل دولت جدید است. مردم واقعاً بیپناه ماندهاند. خدا به خیر بگذراند» !!
از نظر این عضو دو آتشه مدعی اصلاحات! نزدیکشدن به قله پیک پنجم کرونا و کمیابشدن سرم و دارو و کمبود تخت و خستگی کادر درمان و... همه و همه تقصیر آقای رئیسی است که تازه ۴ روز از تحلیف او میگذرد و هنوز دولت ایشان هم تشکیل نشده است ! انتقاد این عضو حزب مشارکت هم علاوهبر آنکه خیلی عوامانه است، بسیار خندهدار نیز هست! مینویسد «در این وانفسا دغدغه اصلی رئیسجمهور تشکیل دولت جدید است» ! باید به این سوپر اصلاحاتچی گفت ۲ سال از اپیدمی کرونا و ۸ سال از تکیهزدن شما بر قوه اجرائیه میگذرد. چرا تاکنون زبان به کام گرفته و لام تا کام صدایتان در نمیآمد؟! وانگهی اگر دولت تشکیل نشود، کارها را چه کسی و کدام مرکزی باید انجام دهد؟!
۲- آقای محمدعلی ابطحی یکی دیگر از همین سوپر اصلاحاتچیها توئیتزده و نوشته است: «مهمانبازی تحلیف تمام شد. به فکر مردم باشید. دارند میمیرند هم وطنانمان» ! ظاهراً از نظر ایشان هم فوت هموطنانمان بر اثر کرونا در همین ۴ روزی که آقای رئیسی رئیسجمهور شده اتفاق افتاده است و پیش از این اصلاً از این خبرها نبوده است که احساسات انساندوستانه این مدعی اصلاحات را برانگیزد و فریادش به اعتراض بلند شود !
۳- آقای عباس عبدی، اصلاحاتچی چند آتشه دیگر نیز توئیت کرده و نوشته است: « آقای رئیسی؛ بیایید همین امروز یک کار قابل قبول انجام دهید.
دستور بدهید آمار ثبت احوال را به روز منتشر کنند تا مردم و از آن مهمتر، مسئولین از جمله خودتان بدانید که مرگ و میر واقعی ۲/۵ برابر بلکه بیشتر از آمار رسمی است. مسئله کرونا را کوچک کردند، حالا مردم هزینهاش را میدهند» ! ایشان که تقریباً همهروزه در روزنامه اعتماد (همان روزنامه که مقالات بیبیسی را با حذف نام نویسنده آن به نام خود چاپ میکرد) مقاله مینویسد، یادش رفته که ۲ سال از شیوع کرونا و اعلام آمار تلفات آن میگذرد و ایشان در تمام این مدت فراموش کرده بود از آقای روحانی بخواهد که دستور بدهد « آمار ثبت احوال را بهروز منتشر کنند تا مردم و از آن مهمتر، مسئولین از جمله خود آقای روحانی بدانند که مرگ و میر واقعی۲/۵ برابر بلکه بیشتر از آمار رسمی است» !
و تازه یادش افتاده که باید زبانش باز شود و آنچه را که طی ۲ سال کرونایی و ۸ سال ریاست جمهوری آقای روحانی درباره آن سکوت کرده بود، از آقای رئیسی که فقط ۴ روز از ریاست جمهوری ایشان میگذرد، مطالبه کند !
۴- یکی از خانمهای خبرنگار مدعی اصلاحات هم نوشته است: «جان انسان ارزشمندترین سرمایهش هست. هم جان خودش، هم جان عزیزانش. آقای رئیسی؛ این روزها جان ما مردم در خطره و این چیزی نیست که سرش کوتاه بیاییم. میفهمید سُرم (منظورش سِرم است) نیست؟ میفهمید در تهران هیچ تخت خالی نیست. بابا خجالت بکشید برای مملکتداری باید التماستون کنیم؟» ! از ایشان فقط باید پرسید با این افتضاحی که به بار آوردهاید و با این چند سطر عوامانهای که نوشتهاید آیا فکر نمیکنید که خودتان باید خجالت بکشید؟! و ...
♦️ گفتنی است آقای رئیسی در اولین جلسه ستاد مبارزه با کرونا که برای اولین بار به ریاست ایشان تشکیل شده بود، روی یکی از اصلیترین ضعفهای دولت پیشین در این زمینه انگشت گذاشت و با تعیین ضربالاجل یک هفتهای برای تحول در مبارزه با کرونا، تاکید کرد که « کار مسئولان اجرایی کشور فقط توصیه نیست و باید ضمانت اجرای مناسب هم برای تصمیمات اتخاذ شده در نظر گرفته شود» و ایشان بلافاصله نیز اقدامات ضروری را پی گرفت. البته اصلاحاتچیها با آن سوابق ضدمردمی که در کارنامه خود به ثبت رساندهاند، حق دارند که این نکات مثبت و کمسابقه را نبینند !
❗️پاسخ به شبهه دعوت رهبری از مردم برای سرمایه گذاری در بورس پرسش
🔶۲۸ آبان ماه سال ۹۸ رهبر انقلاب در دیداری با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی ضمن تاکید بر لزوم ثبات سیاستهای مالی و پولی و استفاده از کالاهای داخلی، به حضور در سرمایه گذاری های مولد همچون تعاونی ها ترویج فرهنگ کار جهادی و تعاون توصیه کردند و در قسمتی از آن سخنرانی در خصوص وظایف مردم در بخش حمایت از تولید فرمودند:
... در مورد عموم مردم، توصیهی من به مردم مکرّراً گفته شده. عرض من این است به مردم عزیزمان که از کالای ساخت داخل حتماً استفاده کنند و آن کسانی که می توانند، در سرمایهگذاریهای مولّد حتماً شرکت کنند، از جمله در همین تعاونیها یا یک جاهایی در بورس... .
🔺در همین خصوص چند نکته عرض کنم:
1⃣ این سخنرانی رهبر انقلاب در آذر 98 ایراد شد. جایی که شاخص بورس 260 هزار بود . و در آن زمان گرایش چندانی به بورس نبود. و اصلا مردم عادی خبری از بورس نداشتند. رشد اصلی شاخص بورس در ابتدای سال۹۹ شروع شد. در واقع هجوم مردم به بورس از زمان دعوت دولت و ابتدای سال۹۹ شکل گرفت.
2⃣ تاکید رهبری در این سخنرانی بر حمایت از کالای داخلی و نقش مردم در افزایش تولید است. در جهت همین موضوع، رهبری در جایی از سخنرانی شان به صورت ضمنی به وظیفه مردم و سرمایه گذاری آنان در امور مولد و پرهیز از سفته بازی اشاره می کنند و می فرمایند " یک جاهایی در بورس" .مفهوم کلی بیانات رهبری دعوت به سرمایه گذاری مولد است و در همین زمینه بورس را مثال می زنند آن هم به صورت موردی _دقت کنید_.
3⃣ نوع دعوت دولتی ها کاملا متفاوت از توصیه رهبری بود. جناب روحانی و وزرایش عینا به مردم اطمینان و اعتماد کامل دادند که در بورس سرمایه گذاری کنند. گفتند: "همه چیز را به بورس بسپارید". بدون آنکه خطرات و آسیب های آن را گوشزد نمایند و یا اینکه زمینه های فنی آن را فراهم کنند. آقای روحانی بعد ها نیت اصلی خود را( با فرض خوش بینانه، تامین کسری بودجه) فاش کرد و گفتند ما سهام را ۶برابر به مردم فروختیم. این در حالی بود سخن رهبری از جنس توصیه بود نه دعوت. توصیه ای که عمومیت هم نداشت. عبارت " کسانی که می توانند" ،در سخنرانی ایشان، تاکید بر این نکته مهم است که پیچیدگی های بازار سرمایه، امکان حضور مستقیم همه مردم را، آن هم بدون آموزش فراهم نمی کند.
🌐 نگرانند شهرداری احیا شود
🔹در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
🔹ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
♦️هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
🔹او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
🔹رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
🔹از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛
🔹 تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
🔹هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
🔹اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
نمایندگان مجلس به هوش❗️❗️
❇️مردم درباره فضای مجازی دو خواسته جدی دارند:
1️⃣دریافت خدمات پایدار و با کیفیت؛
2️⃣مصونیت از مخاطرات فرهنگی و ناهنجاریها.
🔸 طی سالهای گذشته جریان وابستهای که منافع جناحی و اقتصادیاش در ولنگاری فضای مجازی است، با حضور در رأس نهادهای تصمیمگیر این حوزه، چنین القا کرده که تنها راه تأمین خواسته نخست، فعالیت پلتفرمهای بزه خیز خارجی است که منشأ تمام ولنگاریهای فضای مجازی هستند؛ این جریان، بهرهمندی از فرصتهای فضای مجازی را گروگان هنجارشکنیها در این فضا قرار داده است.
🔸بخش قابل توجهی از حملات به طرح حمایت از حقوق کاربران معروف به #طرح_صیانت، توسط این جریان نفاق که درآمدهای کثیف خود را در خطر میبیند، اتفاق میافتد.
🔸جریان مزبور با استفاده از پولهای کثیفی که در طول سالهای گذشته - بهواسطه رواج فساد در جامعه- جمع کرده، دروغ بزرگی را فریاد میزند که پیشگیری از ولنگاری و هرجومرج فضای مجازی یعنی محرومیت از فرصتهای این فناوری!
💢تکرار این دروغ بزرگ با ادبیات اتوکشیده، باعث فریب بخشی از نمایندگان انقلابی مجلس شده تا ناخواسته در پازل جریان نفاق بازی کرده و در راستای منافع دشمن رفتار کنند.
✅ نمایندگان محترم مجلس -موافق و مخالف- به هوش! مردم، خواستار فضای مجازی سالم و عاری از محتوای فاسد اخلاقیاند، همچنان که بهرهمندی از مزایای بیشمار فضای مجازی را خواهاناند. طرح حمایت از حقوق کاربران باید هر دو خواسته را تأمین کند. فریب بوقهای رسانهای جریان نفاق را نخورید چراکه منافع خود را به نام خواست مردم فریاد میزنند.