eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
678 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴توهین جدید اپوزیسیون به مردم ▪️گدا هستید؛ حق انتخاب ندارید! 🔹مریم معمار صادقی رئیس سایت ضدانقلاب توانا، در توئیتی در انتقاد از اپوزیسیون، با توهین به مردم ایران نوشت: تعبیر انگلیسی «گداها نمی‌توانند انتخاب کننده باشند» برای ایرانیان مناسب است. امیدوارم کسی بهش برنخوره. ملتی هستیم گرفتار هر بحرانی که میتوان تصور کرد و با این حال نیروهای اپوزیسیون طوری رفتار می‌کنند انگار زمان زیادی برای انتخاب از میان بسیاری از غذاهای لوکس و لذیذ دارند. 🔹معمارصادقی سال ۹۷ در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌فارس اعتراف کرد که پول موسسه توانا که آموزش نیرو برای رسانه‌های ضدایران را بر عهده دارد را مستقیما از آمریکا و چند کشور دیگر تامین می‌‌کند. 🔹وی همچنین از حامیان حمله نظامی به ایران است و در یک سخنرانی گفته بود، «در برخی شرایط، بدون جنگ این امکان وجود ندارد که به کرامت انسانی رسید!»
مه پاره ای که باشد سرشارِ جود و حکمت سر زد به کهکشانی کو نام اوست عصمت باشد «جواد» رمزی از بهر حفظ اسلام ابن الرضا، نگر او یابد چه قدر و قیمت (میلاد امام جواد علیه السلام و طلیعه فجر پیروزی مبارک)
تو رذل و پلشت و دروغگو بودن براندازا همین بس که نمیدونن دیروز ۷ بهمن ۱۴۰۱ نمازجمعه رو آقای صدیقی خوندن نه خاتمی! و با دروغگویی دنبال ایجاد دعوای قومیتی هستن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهادت می‌دهم مسئولان دولتی با همه وجود درحال کار و تلاش هستند 🔹البته باید جهت‌گیری‌ها و اقدامات را به‌گونه‌ای مراقبت کنند که نتایج مطلوبی به دنبال داشته باشد.