⭕️کاهش تمام متغیرهای پولی تاثیرگذار بر تورم
🔘بانک مرکزی:
🔹تمام متغیرهای پولی تاثیرگذار بر تورم بعد از سالها کاهشی شد و رشد پول هم از ۷۵.۱٪ به ۱۵.۳٪ در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت.
🔸تورم نقطه به نقطه شاخص بهای مصرف کننده نیز با ۱۸.۴ واحد درصد کاهش از ۴۹.۴ درصد در بهمن ماه ۱۴۰۱ به ۳۱ درصد در اردیبهشت ۱۴۰۳ رسیده است.
🔹تورم سالیانه نیز با ۷.۱ واحد درصد کاهش از ۴۴.۱ درصد در بهمن ماه ۱۴۰۱ به ۳۷ دردصد در اردیبهشت ۱۴۰۳ کاهش یافته است.
🔸رشد نقدینگی که در ابتدای دولت سیزدهم (پایان شهریورماه ۱۴۰۰) به رقم ۴۰.۵ درصد رسیده بود، در پایان سال ۱۴۰۱ به رقم ۳۱.۱ درصد و در پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۴.۳ درصد رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اول #افزایش_مشارکت
بعد #انتخاب_خوب
🎙 مقام معظم رهبری
(۱۴۰۳/۳/۲۶)
🔹️ #انتخابات خیلی مهم است
در درجه اوّل هم مشارکت مهم است.
بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهایانقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد؛ اینها را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی داشته باشید.
•••✾•🌿🌺🌿•✾•••
#امام_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#شهید_جمهور
#همه_می_آییم
#انتخاب_خوب
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخاب_اصلح
#حضور_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 هشدار ببينيد رهبرمعظم انقلاب
🔹️ مردم سرسری به مسئلهی
انتخابات نگاه نکنند و از روی
#فکر رأی بدهند.
اگر بیدقت انتخاب كرديم،
هم پيشخدا و هم پيشخودمان
مسئوليم و خودمان را محکوم
خواهیم کرد. (۹۶/۲/۱۰)
•••✾•🌿🌺🌿•✾•••
#امام_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#شهید_جمهور
#همه_می_آییم
#من_غدیری_ام
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#انتخاب_اصلح
#حضور_حداکثری
⭕️کاهش ۴۳ درصدی رشد بدهی دولت به بانک مرکزی
👤«داود منظور» در واکنش به توئیتها و سخنان «مسعود پزشکیان» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، نوشت: «ادعای منفی بودن رشد اقتصادی بدون نفت پس از سال ۱۴۰۰ نادرست است.»
🔹وی افزود: «رشد اقتصادی بدون نفت کشور در سال ۱۴۰۰، ۵ درصد، در سال ۱۴۰۱، ۴/۷ درصد و در سال ۱۴۰۲، ۳/۴ درصد بوده است. میانگین رشد اقتصادی بدون نفت در این سه سال هم ۴/۳ درصد بوده است.»
🔸رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین درباره توئیت دیگر پزشکیان نوشت: «رشد کلهای پولی امری عادی است، آنچه اهمیت دارد، نرخ رشد آنهاست.»
🔸منظور تأکید کرد: «بدهی دولت به بانک مرکزی از ۱۶۵ هزار میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۰ به ۳۰۲ هزار میلیارد تومان در بهمن ۱۴۰۲ رسید، یعنی در طول ۳۰ ماه، ۸۳ درصد رشد کرد.»
🔹وی اعلام کرد: «در ۳۰ ماه آخر دولت دوازدهم این بدهی ۱۲۶ درصد رشد کرد و از ۷۳ هزار میلیارد تومان به ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسید.»
⭕️نگاه متفاوت اسلامی و غربی به یک جمله: «عقیده آزاد است»
🔹در دموکراسیها مسئله عقیده و فکر را اصلاً به کلی از متن زندگی و از رکن زندگی خارج کردند و به صورت یک امر فردی و شخصی درآوردند. خیلی اسم خوبی هم گذاشتهاند: «عقیده آزاد است»!
🔸این «عقیده آزاد است» به مفهومی که اینها میخواهند بگویند، یعنی عقیده اساساً ارزشی ندارد؛ یک امر شخصی فانتزی است. یک کسی به این دل بسته و خوش است که میخواهد گاو بپرستد و تو خوش هستی به این که خدا را بپرستی. هیچ فرقی نمیکند. همان طور یک نفر خورش قرمه سبزی دوست دارد و دیگری خورش قیمه.
✔️ما اگر میگوییم عقیده آزاد است، به این دلیل است که عقیده را جبری نمیشود به مردم تحمیل کرد؛ چون عقیده انتخاب است؛ فرد باید با فکرش به یک اعتقاد برسد و بعد هم به آن، گرایش و ایمان پیدا کند.
🔹اگر میشد عقیده را هم به زور به کسی بدهند، میگفتیم عقیده هم باید اجباری باشد. مگر بهداشت و تعلیمات اجباری چه گونه است؟ چرا آنها که این همه روی دموکراسی تأکید میکنند، در مسئله تعلیمات اجباری هرگز یک ذره هم تردید به خودشان راه نمیدهند. اگر به آنها بگویید چرا آزادیاش را سلب میکنید، پاسخ میدهند آزادیاش را برای خیر و مصلحت خودش سلب میکنیم.
🔸از نظر ما این که عقیده باید آزاد باشد، نه به دلیل این است که عقیده یک امر شخصی فردی است و ارزشی ندارد -که آنها اصلاً مبنای فکرشان این است - بلکه به این دلیل است که عقیده «اجبار بردار» نیست، مانند ملکات فاضله. هیچ کس را با کتک نمیشود «امین» کرد. میشود با کتک جلوی دزدی را گرفت، یعنی آدمی که خٌلقاً دزد است، از ترس دزدی نکند؛ اما نمیشود با کتک، کاری کرد که ملکه امانت در او پیدا بشود.
📗 استاد مطهری، مقدمهای بر حکومت اسلامی، ص۱۰۲-۱۰۰ (با تلخیص)
▫️رهبر انقلاب: انتخابات بسیار مهم است/هر دولتی که سرکار بیاید باید استقلال سیاسی کشور را حفظ کند
👤 رهبر انقلاب در دیدار مدالآوران علمی:
🔹انتخابات خب خیلی مهم است و در درجهی اول هم مشارکت مهم است که شما هرچه میتوانید تلاش کنید؛ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و اینها، تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.
🔸بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است، و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب دارد. این را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی را داشته باشید.
🔹حرف داریم در دنیا، یعنی حرفی که شنیده میشود داریم. در دنیا حرف ما را میشنوند و روی آن حساب میکنند. ممکن است قبول نکنند خیلیها، اما بالاخره روی این حرف حساب میکنند، این استقلال است. این را نباید از دست بدهیم؛ حالا هر دولتی که سر کار میآید یکی از مسائل مهمش باید این باشد که این استقلال سیاسیای که خوشبختانه بوجود آمده، این استقلال سیاسی را حفظ کنیم.
⭕️صادرات نفت ایران به چین بالاترین رقم در ۷ ماه گذشته شد
🔹واردات نفت خام ایران توسط چین در ماه مه به دنبال بهبود حاشیههای سود پالایشگاهی، به بالاترین رقم طی هفت ماه گذشته رسید.
🔸اطلاعات شرکت کپلر نشان میدهد چین در ماه گذشته میلادی 1.54 میلیون بشکه نفت از ایران وارد کرده که بالاترین رقم از ماه اکتبر بوده است. بیشتر این واردات توسط خریداران چینگدائو، مقر پالایشگاههای مستقل چین، انجام شده است.
🔹پالایشگاههای مستقل چین که به آنها تیپات میگویند در سال جاری میلادی درگیر حاشیههای ضعیف سوددهی برای تولید سوخت بودند که باعث شد فعالیتهای خود را پایین بیاورند. این پالایشگاهها یک چهارم کل ظرفیت پالایش نفت چین را به خود اختصاص میدهند و بزرگترین تولیدکنندگان گازوئیل هستند.
⭕️نقشه شکست خورده بایدن برای سقوط کابینه نتانیاهو؛ خروج صلح طلبان و تقویت افراطیون
🔹یکی از شروط ورود اسرائیل به جنگ تمام عیار با حزب الله همان توافق و نوعی از هم بستگی در کابینه نتانیاهو در خصوص درگیری با حزب الله بود.
🔸در نتیجه این توافق مسئله استعفای اعضای مخالف مطرح میشود که بنی گانتس و تا حدی پایین تر و کمتر از آن آیزنکوت را شامل می شود، دو فردی که تقریبا در نقشه بایدن برای ساقط کردن دولت نتانیاهو ایفای نقش کردند.
🔹البته نقشه بایدن برای ساقط کردن دولت نتانیاهو بیش از حد خوش بینانه و ساده لوحانه است چرا که یک دولت از اساس افراطی و تندرو را با کنار کشیدن عناصر نسبتا میانه رو و معتدل نمیتوان به زیر کشید و ساقط کرد. در نهایت استعفای امثال گانتس مسیر را برای افراطی های حریدی جهت اعمال نفوذ بیشتر در تصمیمات دولت هموار می کند.
🔸آنچه در ادامه رخ خواهد داد، توافق و هم بستگی هر چه بیشتر کابینه نتانیاهو به ویژه بر سر مسائلی همچون نحوه برخورد با حزب الله لبنان است.
🔹در حال حاضر کابینه اسرائیل به دو ترتیب سقوط خواهد کرد یکی خروج تندروهای حریدی نظیر بن گویر و اسموتریچ است که تا وقتی کابینه به دنبال جنگ و درگیری باشد چنین مسئله ای محقق نخواهد شد.
🔸مورد دوم استعفای جمعی از وزرا از حزب خود نتانیاهو است که کابینه را عملا ساقط میکند و صد البته در چنین شرایطی احتمال این مسئله نزدیک به صفر است.
🔹پس در نهایت اینگونه میتوان نتیجه گرفت که در شرایط فعلی خبری از سرنگونی دولت نتانیاهو نیست و کابینه جنگ همچنان به پیش خواهد تاخت.