⚖ جای خالی دکة القضاء!
1⃣ کمی تفحص کنید می بینید نهادهای دولتی و مردم نهاد شیعی و حتی غیر شیعی برای امیرالمومنین(ع) چه می کنند.
مثلا: تلاش برای ثبت جهانی عهدنامه مالک اشتر در سازمان ملل، ثبت نسخه خطی قدیمی ترین نهج البلاغه در یونسکو، رونمایی از ترجمه مالایی عهدنامه در مالزی، بهره برداری از آن بعنوان یک منشور و برنامه جامع در بولیوی و...
همه این ها خوب است و کم است. لکن "تفاخر" به علی(ع) و بانگ زدن "مشروعیت" او در عالم کافی نیست. تبلور و تجلی "کارآمدی" آن آموزه ها از طلانویس کردن آن و ثبت های ملی و جهانی بسی مهمتر است.
"گزارش" کارآمدی آن آموزه ها در سالهای ۴۰-۳۶هجری هم باز "تفاخر" است نه "کارآمدی"! تصویر میز مجلل غذا گرسنه را سیر نمی کند ولو به اشتهایش می افزاید.
اساسا کار بزرگ امام خمینی در تلاش برای اقامه حکومت عدل از این حیث افضل است. آثار پژوهشی گرانقدری مثل الغدیر و عبقات الانوار با آن قابل قیاس نیست. چون امام می خواست مشروعیت ولایت را با کارآمدی آن نشان دهد. از این رو ذره ای از آن(روش حکمرانی مشروع) نباید عقب نشست یا در تحقق اش کوتاهی کرد و الا هزاران تفاخر به علی(ع) فقط ارزش موزه ای و کتابخانه ای می یابد.
2⃣ چندسال پیش رئیس سازمان قضا و وزیر کشور امارات از "دادگاهی سیار" در اتوبوسی دو طبقه رونمایی کرد. خلیفه امارات پیش از آن خواسته بود: "سیاست سازمان قضا باید بر پیشرفت خدمات قضایی و عدالتی به وسیله روش های نوین باشد تا صرفه جویی در وقت و زحمت مراجعین و رساندن خدمات به تمامی قشرها در هر زمان ومکان را محقق سازد".
این دادگاه سیار ۱۴متری با ۲قاضی و ۶کارمند خدمات گسترده قضایی، حقوقی، انتظامی داده و طبقه دومش نیز سالن دادگاه است. منظور از راه اندازی آن: خدمات کم نظیر با استانداردهای جهانی به شهروندان و قرارگرفتن ابوظبی میان ۵پایتخت برتر جهان اعلام شد!
جالب است که این حکومت سلطنتی چیز قابل توجهی از استانداردهای جهانی حقوق اساسی ملت ندارد و حل و فصل مرافعات جزئی مردم را صاحب حق تعیین سرنوشت شان نمی کند. در ایام بهار عربی(به تعبیر غربی ها و بیداری اسلامی ما) بین خبرها به چشمم خورد که از سوی نهادهای بین المللی عمل به عهدنامه مالک اشتر علی(ع) بعنوان بهترین روش حکومت داری به امارات و خواهران دیگر عربی اش پیشنهاد شده بود.
اگر اغراض سیاسی و فشار مستکبرین نبود قطعا مردم سالاری دینی جمهوری اسلامی نمونه عینی برای مثال زدن به این کشورهای استبدادی از سوی سازمان ملل بود.
3⃣ لکن فارغ از اینها شما بگویید: ما به دکة القضاء امیرالمومنین(ع) لایق تریم یا امارات؟!
علی(ع) باوجود داشتن سیستم قضایی و هم مراقبتها و نظارتها و مؤاخذه های جدی بر سیستم قضاوت و هم قاضیان، خود هم در مسجد کوفه "دکة القضاء" داشت! جایی که همه بتوانند به راحتی تظلم کنند. حتی ساختمان جدا و کوچکترین بروکراسی دست و پا گیر نداشته باشد.
نه اتوبوس قضایی ابوظبی، دکة القضاء علی(ع) میشود و نه حکمرانی آنها با این ترفندها از محاکم طاغوت بودن رها می شود، لکن نمی توان انکار کرد که تلاشی برای کارآمدی بیشتر است و باید آنرا ستود.
تفاخر به بودن در دستگاه ولایی و مشروعیت فقه و قضاء شیعی کافی نیست. کارآمدی دستگاه قضا، کوتاه شدن اطاله دادرسی، فریاد رسی فوری به مظلومان و آنها که هیچ یاری جز رجوع به محاکم ندارند از مشروعیت آن کم اهمیت تر نیست.
4⃣ یک پیشنهاد روشن:
امروز در اغلب نقاط کشور بخصوص نقاط بهره مند از مناظر طبیعی، شاهد تصرفهای ثروتمندان و قدرتمندان به منابع طبیعی هستیم. حریم دریاها، دریاچه ها، رودخانه ها، کوه ها و کوهپایه هاست که دائم ویلاسازی و تجاری-تفریحی می شود. بسیاری هم به ظاهر برگه ای قانونی تدارک کرده اند!
این اتفاقات از شکم نظام اداری آن شهرها درآمده و امید خیری از دادگستری و فرمانداری و ادارات مربوطه آنجا نیست که اگر می خواستند یا می توانستند مانع شده بودند. به همین منظور هم قوه قضاییه شماره ۱۳۱ و سامانه خاص تعریف کرد. طبق گزارشات خودشان موج شکایات و گزارشات مردمی ارسال شد. از عیوب و نقایص این راهکارها بگذریم که آنهایی که امتحانش کرده اند می دانند!
بفرض این سامانه ها گزارشها و شکایات مردمی را خوب استماع کند(!)، ارجاع پرونده یا گزارش گرفتن از همان شهر چه دردی را دوا می کند؟!
✅ بنظر رئیس محترم قوه قضاییه نمی رسد چیزی از جنس دکة القضا علی(ع) یا اتوبوس ابوظبی لازم است؟!
چند قاضی مجرب و پاکدست و مطمئن با همه لوازم (چند کارمند و سیستم الکترونیکی متصل و کامل و...) یک ایرانگردی کامل کنند و از نزدیک مرتع خواری، کوه خواری و... را -که همه مشهود است- ببینند و تکلیفش را معلوم کنند؟!
شاید فردا دیر باشد...
#صلاح_دیدید_نشر_دهید_شاید_به_گوش_حضرات_رسید
📝محسن قنبریان ۹۷/۹/۶
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
💥 باید مواظب باشیم در دام جنگ روانی دشمن نیفتیم.
✔️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«دشمن با تمام توان از طریق امپراطوری رسانهای و بهوسیله شبکه غربگرایان تلاش میکند انقلاب اسلامی را شکست خورده و نافرجام معرفی کند؛ تلاش میکند دستاوردها را کوچک و آسیبها را بزرگنمایی کند. ما نباید در دام دشمن بیفتیم. باید داراییهای خود را خوب محاسبه کنیم، در عین اینکه آسیبها را هم به دقت بشناسیم. این نکته بسیار مهمی است.
بعضی از انقلابیون و طرفداران انقلاب در موجهای اجتماعی که پیش میآید و دشمن در آن نقش دارد و شبکه همراهان دشمن در داخل دنیای اسلام و در کشور ما که به آن دامن میزنند، دچار یک انفعال در این جنگ روانی میشوند. این نکته مهمی است که ما باید مواظب باشیم به هیچ وجه در نقشه دشمن قرار نگیریم.»
☑️ @mirbaqeri
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
🚩 مردم، گرفتارِ دستپخت اصلاحات و اصلاحطلبان در فکر پیروزی در انتخابات آتی
🔹 این روزها اصلاح طلبان سناریویی را دنبال می کنند که در آن بوی عبور از دولت به مشام می رسد.
🔹 تلاش می کند نقاط ضعف دولت به خصوص در بخش اقتصادی را بهانه ای برای عبور از آن قرار دهد تا بتواند سهم بیشتری از کیک قدرت در انتخابات های آتی مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری بعدی نصیب خود کند.
👉 http://tn.ai/1886988
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
⭕️به دنبال میان بُر
🔺لیبرال باشید، سوسیالیست باشید، حزب اللهی باشید، هر مبنا و تعریفی که از مفهوم عدالت داشته باشید صرفا با حرف زدن از تمناها و آرزوها چیزی محقق نمیشود؛ کار و زحمت لازم است.
یک عده وقتی که با چالش ها و لوازم تحقق عدالت مواجه شدند و آمادگی روحی و حوصله انقلابی برای استقامت در مسیر نداشتند با امام و ولایت فقیه زاویه پیدا کردند.
🔺بعضی آدمها و جمع هایی که ابتدا می گفتند عدالت هدف است و تند و تیز هم بودند در طول سه چهار ده های که گذشته، کم کم فاصله گرفتند.
بعضی هایشان کلاً عدالت را به عنوان یک هدف در زندگی فردی و اجتماعی و سیاسی خط زدند: "چرا عدالت هدف باشد؟! نخیر؛ آزادی هدف است. توسعه هدف است.... " .....، اهداف را عوض کردند.بعضی گفتند : “ اصلاً مگر تعریفی برای عدالت وجود دارد؟! در فهم هر کسی یک تعریفی هست و .... ” و فاصله گرفتند.
🔺اتفاقا یک بخش آنها هم بچه های جنبش دانشجویی بودند. اگر امروز سرنوشت بعضی از آدمهای تند دفتر تحکیم دهه شصت و هفتاد را، نگاه بکنید، خیلی عبرت آموز است.
🔹یک عده دیگر - که شاید اخیرًا بیشتر داریم این حرف ها را می شنویم- بر هدف بودن عدالت تأ کید می کنند ولی وقتی می بینند که محقق نشد یا به آن میزانی یا با آن سرعتی که مورد توقع و مطلوب بود ایجاد نشد، به جای اهداف، در مبانی شک می کنند! در خاستگاه ها و نقاط عزیمت شک می کنند : " اصلاً چرا باید از موضع دین به دنبال عدالت برویم؟ عدالت مفهومی فرا دینی است. چرا ما باید در منظومه امامت و ولایت یا در بستر جمهوری اسامی وارد عدالت خواهی بشویم؟ ا گر ما با نقائص و مشکلات جدی در تحقق عدالت در جامعه خودمان مواجه هستیم، به خاطر این است که با مبانی نادرست و از مبادی اشتباه و نقطه عزیمت های غلطی شروع کردیم. اصلاً چرا از اسلام، طلب عدالت بکنیم؟ می توانیم با یک نگاه فراگیرتری برای عدالت سربازگیری بکنیم و ... و اشتباه ما در مبانی و مبادی است." اینها هم دنبال میان بر و درپشتی می گردند.
✍ #وحید_جلیلی
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
♻️ چهارگونه ولایتمداری از صفین تا برجام
🔰 زمانی که پیروزی سپاه اسلام بر معاویه نزدیک بود عمروعاص نیرنگباز پیشنهاد سازش و #حکمیت را پیش کشید، فشار سپاه حضرت علی(ع) به ایشان مذاکره و سپس فرستادن اشعث بجای مالک را تحمیل کردند روایت رفتار سپاهیان حضرت در آن زمان و پس از آن، ۴ گونه #ولایتمداری و عاقبت آن را نشان میدهد:
1⃣ گروه اول امثال " #اشعث " ها بودند که " #ولایتمداری_منافقانه " داشتند و با امید به دشمن و تذبذب در اطاعت از ولی دنبال ظاهر سازی و گرفتن موافقت ولی با نظرات خود بودند. اینها در دفاع از جایگاه ولی ثابت قدم نبودند و در سوابقشان گاهی در فکر پیوستن به معاویه بودند و گاهی رشادت در سپاه حضرت نشان میدادند و با سادهلوحی در لحظات حساس وا میدادند و بدنبال همراه کردن ولی با نظرات خود بودند نه همراه شدن با ولی و وعدههای پوچ دنیوی نظیر اتمام جنگ به مردم میدانند تا با تحریک آنان، مسیر مدنظر خود را به حضرت تحمیل کنند و در عمل دست حضرت را بسته و در پازل دشمن بازی میکردند؛ خیلی از این جمع بعدا به معاویه پیوستند و نفاقشان نابودشان کرد. امثال اینها در زمان ما هم گفتند باید رفت با کدخدا بست و با سادهلوحی دنبال توافق با آمریکا بودند و با تبلیغ و وعده پوچ بهبود اقتصاد مسیر سازش و #مذاکره را تحمیل کردند.
2⃣ گروه دوم امثال " #خوارج " بودند که قبل از شکستن بیعت، " #ولایتمداری_طلبکارانه " داشتند. اینها نه تنها علیه جریان اشعث افشاگری نمیکردند بلکه زمینهساز بروز آنها بودند و خود مسیر سازش را به حضرت پیشنهاد میدادند اما پس از حکمیت و گول خوردن اشعث از عمروعاص، تغییر موضع داده و بابت کوتاهی خودشان از حضرت طلبکار بودند که ما نمیدانستیم تو چرا جلوی ما را نگرفتی و حضرت را تکفیر میکردند؛ مساله سکونت ابن ملجم در منزل اشعث در شب قبل از شهادت حضرت، نشانی از پیوند پنهانی خشک مغزی با نفاق است. خوارج زمان ما هم وقتی در قدرت بودند بخاطر نفسانیت و الهامات عرفان کاذب، با رها کردن کشور و حاشیهسازی زمینهساز حضور وادادهها در قدرت شدند و درحالیکه خود دنبال شکستن قبح مذاکره با آمریکا بودند و در ایام انعقاد برجام سکوت کرده بودند پس از روشن شدن ابعاد این خیانتنامه، وقیحانه آنرا را پروژه آقای خامنهای میخوانند! خوارج فعلی در حالی به استناد سوابق خود دنبال سهمند و خود را درون انقلاب تصور میکنند که یادشان رفته خوارج صدر اسلام در ماه صفر ۳۷ ه.ق در سپاه حضرت در جنگ صفین بودند و ماه صفر ۳۸ ه.ق در نهروان مقابل حضرت بودند؛ یعنی تنها یک سال فاصله از حق محض تا #باطل_محض!
3⃣ گروه سوم یاران " #ساکت " حضرت بودند که دنبال " #ولایتمداری_عافیتطلبانه " بودند و خود را دنبالهروی ولی معرفی کرده و ولایتبسندگی را ترویج میکردند و همه چیز را به شخص ولی ارجاع میدادند؛ اگر اشعث از حکمیت میگفت به حضرت ارجاع میدادند اگر عمار از مقاومت میگفت باز به حضرت ارجاعش میدادند؛ دنبال تحلیل نبودند و به اسم اطاعت، عقل را کنار میگذاشتند و در عمل سربار حضرت میشدند؛ اینها عمدتا از ولایت حضرت خارج نشدند اما توجیهگر مسیر اشعثها شده و تحت اثر تبلیغات آنها مقهور شده و آنرا مصلحت میخواندند! در جامعه امروز ما هم این مدل بشدت ترویج میشود و بعضی از خطبا و تریبون داران خواسته یا ناخواسته بجای اینکه خود را سپر بلای ولی کنند؛ پشت حضرت آقا پنهان میشوند؛ در منابر به تکرار جملات حضرت آقا اکتفا کرده و هیچ هزینهای برای جریان انقلابی پرداخت نمیکنند. در سالهای اخیر جزء ساکتین برجام و FATF بودند و زمان انتخابات از آقا برای کسب رای مایه میگذارند اما بعدا بنام #مصلحت مسیر خائنانه وادادهها را تایید، تصویب و تکمیل میکنند.
4⃣ گروه چهارم امثال " #عمار و #مالک " بودند که دنبال #ولایتمداری_روشنگرانه بودند. این بزرگان کُنه نظرات حضرت را درک کرده و با روشنگری دنبال جلوگیری از پذیرش حکمیت و فرستادن اشعث بودند؛ امثال مالک پس از جنگ ضمن اطاعت از حضرت در اجرای نتیجه حکمیت، وقوع آنرا نتیجه کمکاری خود دانستند و تماما خود را وقف روشنگری موانع حضرت در تحقق کامل حکومت اسلام میکردند و مردم را برای انتخاب مسیر مدنظر ولی تشویق کرده و آنچه حضرت در مقام امام در بیان و عملش معذوریت داشتند این بزرگواران شرح داده و تبلیغ میکردند و بدنبال #بسط_ید ولی بودند تا عدالت و حقوق مردم احیا شود. فریاد "این عمار" حضرت علی(ع) قبل از شهادت که با یادآوری صفین به زبان آوردند و تکرار آن عبارت در زمان فعلی توسط حضرت آقا در برجام و فتنه، نشانگر آنست که اولا چگونه در لحظات تاریخی، ولایتمداری عافیتطلبانه، طلبکارانه و منافقانه بهم میرسد و درمقابل ولایتمداری روشنگرانه قد علم میکند ثانیا تنها راه یاری کردن امام زمانه، ولایتمداری روشنگرانه است وسایر ولایتمداریها تنها تکمیل #پازل_دشمن است.
✍ #امید_نیکو
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹💎 ببینید| آخرین گفتگوی مرحوم ابوالفضل زرویی نصرآباد با
🔺️ خاطرهی جالب وی از شعری که در حضور آیتالله خامنهای خوانده بود
#کلیپ_تصویری
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💝💎 #سبک_رفتار_رهبری
«این نشاندهندهی #محبت است...»
🌼 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز سهشنبه، در ابتدای درس خارج فقه با اشاره به سؤال روز گذشتهی یکی از طلاب دربارهی قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، توضیحاتی درخصوص این قانون بیان کردند.
🎥 اما آنچه این توضیحات و ویدئو را جالبتر کرده، نحوهی مواجهه رهبر انقلاب با این طلبهی معترض است که با هم میبینیم 🔺
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبر انقلاب
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
✍ یادداشت رسیده:
❓در کدام آیه قرآن به مفهوم "سلبریتیها" اشاره شده است؟!
🔹شاید یکی از دلایلی که در تعالیم دینی ما #شهرت_طلبی به شدت نکوهیده شده و در روایات معصومین تاکید شده است آنچنانکه از یک شیر درنده می گریزید از "شهرت" فرار کنید این است که اساسا شهرت به دنبال خود انسان را مبتلا به نوعی "مستی" و "توهم خودبرتری" میکند.
افراد سرمست از شهرت و خودبرتربین معمولا خود را در همه زمینهها صاحب نظر دانسته و از خودشیفتگی به خودشگفتی رسیده و خود را تافتهای جدا بافته از افراد عادی جامعه می پندارند.
خداوند متعال در قرآن کریم در سوره مبارکه "شعراء" که در واقع تعبیری از سلبریتی ها به مفهوم امروزی آن است از سرمستان از شهرت و همچنین جامعه ای که تحت تاثیر آنان است به شدت انتقاد و آنان را موجب گمراهی معرفی می کند.
🔹به گواهی تاریخ جزیره العرب شاعران جاهلی که دارای نفوذ فراوان در جامعه بودند در تعامل با جریانات قدرت و ثروت و در مقابل مطامع دنیوی یکی از اصلی ترین منشاءهای رسوخ بسیاری از خرافات و انحرافات در افکار عمومی عصر خویش به شمار میرفتند.
خداوند در آیه 224 سوره شعراء ضمن انتقاد از این طایفه میفرماید: "وَالشُّعَرَاء يَتَّبِعُهُمُ الْغَاوُونَ: تنها کم خردها از شعراء تاثیر میپذیرند و تبعیت میکنند." و سپس به دو ویژگی آنان اشاره میفرماید: "أَلَمْ تَرَ أَنَّهُمْ فِي كُلِّ وَادٍ يَهِيمُونَ: آیا ندیدی که آنان به هر وادی و حوزهای ورود و بدون دانش نظر میدهند؟! "وَأَنَّهُمْ يَقُولُونَ مَا لا يَفْعَلُون: و آنان کسانی هستند که میگویند آن چرا که خود عمل نمیکنند."
🔹به وضوح باید گفت نگون بخت جامعهای که افکار عمومی آن بجای #نخبگانش از #سلبریتیهایش تاثیر بپذیرد و این مفهوم چقدر این روزها برای ما قابل درک است.
🔹صد البته پر واضح است که شهرت به صورت مطلق نکوهیده نیست و چه بسا افراد مشهوری که از شهرت خود در راه خدا و خدمت به خلق استفاده کرده و میکنند آنچه مضموم است شهرت طلبی و سرمستی و خودشگفتی از شهرت است و اسف بارتر از آن تاثیر و تبعیت جامعه از این قبیله خودبرتربین.
متنکامل:👇
http://hawzahnews.com/detail/News/471077
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
📖 متن کامل کتاب پاسخهای رهبر انقلاب به پرسشهای دانشجویان در ۹ دیدار؛ انتشارات انقلاب اسلامی
📥 دریافت👇
http://book-khamenei.ir/uploads/porsesh.pdf
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
🔹تولیت آستان قدس رضوی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی:
🔺16 آذر یادآور ایستادگی، رشادت، شجاعت و شهامت دانشجویان است.
🔺عدالت خواهی و اصلاح گری از ویژگیهای جنبش دانشجویی است که حضورشان در همه عرصه ها همراه با آگاهی بخشی و امید آفرینی بوده و به عنوان نسلی که آینده ساز کشور هستند همواره در خود احساس مسئولیت داشتهاند.
🔺پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره دانشگاه را به عنوان جایگاه حامی انقلاب، نظام و ارزشهای نظام و دغدغهمند مشکلات مردم میشناسیم و برخلاف آنچه ممکن است برخی احساس کنند که دانشجوی سیاسی باید عضو گروههای سیاسی باشد اما ما دانشجوی سیاسی را کسی میدانیم که جامعه را بشناسد، نیاز جامعه را بشناسد، احساس مسئولیت داشته باشد و در جامعه ایفای نقش کند.
🔺امروز قراردادهایی پیش روی ملت ایران قرار دارند که به ظاهراموری است که میتواند ما را از مشکلات خارج کند اما در واقع نوعی خود تحریمی را برای ملت ایران می آفریند.
🔺امروز وظیفه همه مسئولان و دست اندرکاران کشور است که به داشتههای خودمان اعتماد کنند، به نیروی انسانی متراکم و فرهیخته خصوصاً در حوزه جوانان که در این کشور وجود دارد، اعتماد کنیم و بدانیم راهکار برون رفت از مشکلات اتکال به خدا و اعتماد به نفس و نیروهای جوان و آشنای به مسائل کشور و فرهیخته است.
🔺راهکار برون رفت از مشکلاتی که دشمن پیش روی ما قرار داده ، آن است که به داشتههای ملت اتکا کنیم؛ بیگانگان نه گرهی از کار ملتی گشودهاند و نه خواهند گشود.
🔺تاریخ ملتها پیش روی ماست، شرایط و وضعیتی که امروز در دنیا وجود دارد برای ما هیچ تردیدی باقی نمیگذارد که راه ما، راه ایستادگی، مقاومت، تلاش، تسلیم نشدن و تولید است.
🔺امروز مسئولان بخشهای مخلتف باید بدانند اگر در مقابل دشمن کوتاه بیاییم او بسنده نمیکند و تا تسلیم شدن پیش خواهد آمد، راه متوقف کردن دشمن ایستادگی و آگاهی به روشهای اوست و باید در مقابل آن روشها کنشگر فعال در میدان باشیم و این کشنگری ما در حوزههای مختلف خود را نشان داده و موفقیتهای بسیاری برای ما داشته است.
🔺مردم کشور را در آنچه مربوط به آرمانهای انقلاب اسلامی و استقلال کشور است موفق میدانند اما در حوزه عملکردها و اجرا مردم ناراضی هستند و میپرسند چرا با وجود موفقیتهای فراوان اما در درون دچار مشکلات هستیم؟ این مشکلات زیبنده نظام اسلامی نیست و حق مردم است که از همه ما بخواهند که آیا توانایی نیست؟ نخواستن است یا نتوانستن؟
🔺ما همه مشکلاتی که وجود دارد را محصول دشمنی دشمنان نمیدانیم و برخی از آنها محصول بیتدبیریها و مسائلی است که میتوانست وجود نداشته باشد.
🔺راهکار این است که همه دست به دست هم دهیم و با انسجام ملی در مقابل دشمن، با کار، تلاش، ایستادگی و اقتصادی مقاومتی همه یک نگاه و هدف را دنبال کنیم.
🔺چند قطبی کردن جامعه برای پیشرفت کشور مفید نیست، آدرس غلط دادن، حاشیه را به متن آوردن و مسائل اصلی کشور را فرعی کردن، نادرست است؛ متن زندگی مردم مسائل معیشتی، اقتصادی، رونق تولید و اشتغال است.
🔺ملت ایران در شرایط بسیار سخت جنگ تحمیلی نشان داد که با اتکال به خدا و اعتماد به نفس راه خروج از همه این تهدیدها وجود دارد و میتواند تبدیل به فرصت شود. در آن زمان هم بسیاری از تحریمها وجود داشت اما شرایط امروز به گونهای است که میتوان تمام مشکلات درون کشور را حل کرد اما اشکال این است که برخی مشکل را مشکل اقتصادی نمیبیند و به دنبال راهکاری سیاسی هستند.
🔺مشکلات اقصادی ما راهکار اقتصادی دارد و کسانی که دنبال راهکار سیاسی هستند، اشتباه میکنند.
🔺رهبر معظم انقلاب اختیارات ارزشمندی به رؤسای سه قوه دادهاند، مردم هم از آنها انتظار دارند با تمام توان راه برون رفت از مشکلات را بیابند که این راهکار دست یافتنی است.
🔺اینگونه جلسات نعمتی برای همه مسئولان و مدیران در حوزههای مختلف است که در جریان دیدگاههای دانشجویان و فرهیختگان قرار بگیرند.
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
سلام بر همگی
مدیر کانال من انقلابی ام:
السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)
کانون فرهنگی امام رضا (ع)
در نظر دارد شب یلدا (در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۷ پنجشنبه شب)،
تعداد ۵۰۰ بسته ی غذایی به ارزش ۳۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان (#۳۰_میلیون_تومان) برای نیازمندان و ایتام تهیه و توزیع نماید .
📌 عزیزان که میتونن کمک کنن از طریق راه زیر 👇
از مبلغ دلخواه ۲۰۰۰۰ تومان تا ۲۰۰۰۰۰۰ تومان :
حساب شبا
بانک ملی
💳IR270170000000220161825002
به نام یاسر سعادت خواه
بانک ملی
💳6037997225790378
به نام یاسر سعادت خواه
هرکه بیروزی است روزش دیر شد
«شریعتمداری»، مدیر مسؤول روزنامه کیهان:
🔹دو هفته بعد از آغاز شورشها در فرانسه که علیرغم سرکوب وحشیانه پلیس و ارتش این کشور کماکان با شدت بیشتر ادامه یافته بود، جلیقه زردها (نامی که مردم برای حرکت اعتراضی خود برگزیدهاند) اعلام کردند که افزایش قیمت سوخت فقط بهانه و جرقه حرکت آنان بوده است و به شورش خود تا فروپاشی حاکمیت کلان سرمایهداران بر کشورشان ادامه خواهند داد.
🔹روزنامه فرانسوی فیگارو نوشت «آنچه در فرانسه روی داده اتفاقی گذرا نیست، بلکه جنبشی است که از اعماق برمیخیزد و تمام کشور را در مینوردد.»
🔹«ریچارد هاوس»، رئیسشورای روابط خارجی آمریکا میگوید «اروپا به سرعت در حال تبدیل شدن از پایدارترین منطقه جهان به منطقهای است که هرچه باشد، دیگر پایدار نیست» هاوس مینویسد «پاریس در آتش است، در آلمان پایان عصر آنگلا مرکل فرا رسیده، ایتالیا در حال بازی خطرناک با اتحادیه اروپاست، انگلیس با برگزیت دست و پنجه نرم میکند. این همه
به معنای تکرار تاریخ و تغییر آن است».
🔹چهل سال است که آمریکا و اروپا، براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک خط استراتژیک دنبال میکنند و به نوشته اندیشکده آمریکایی «هری تیج» این خط استراتژیک با تغییر دولتها در آمریکا و کشورهای مطرح اروپایی تغییر نمیکند. دشمن طی چهل سال گذشته هیچ فرصتی را برای مقابله با ایران اسلامی از دست نداده است.
🔹غربیها با ادعای نقض حقوق بشر در ایران چه جیغهای بنفشی کشیدند! دی ماه سال گذشته، «لو دریان» وزیر خارجه فرانسه در حالی که عدهای در ایران با موجسواری روی برخی از مطالبات مردم دست به آشوب زده بودند، به قول خودش از «تعداد زیاد بازداشتشدگان» ابراز نگرانی کرد و حتی سفر خود به ایران را لغو کرده و گفت «حق اعتراضِ آزادانه یکی از حقوق بنیادین است.» ولی امروز...!
🔹چرا امام راحل ما در اوج اقتدار بلوک کمونیستی شوروی سابق خطاب به گورباچف میفرمود «از این پس کمونیسم را باید در موزههای تاریخ سیاسی جهان جستجو کرد» و یا «این قرن، قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران است» و... کدامیک از پیشبینیهای خمینیکبیر تحقق نیافته است؟ و کدامیک را از پیش خود گفته است؟!
🔸راستی، حضرت آقا نگاه به کدام افق داشتند که ۷ سال قبل، شرایط امروز اروپا را پیشبینی کرده بودند؟ نه به «احتمال» بلکه به «حتم و قطع»... بخوانید؛ «فقط این نیست که در کشورهای شمال آفریقا و منطقه غرب آسیا که امروز ما در آنجا قرار داریم حرکات بیداریای به وجود آمده باشد. این حرکت بیداری تا قلب اروپا خواهد رفت. آن روزی پیش خواهد آمد که همین ملتهای اروپایی علیه سیاستمداران و زمامداران و قدرتمندانی که آنها را یکسره تسلیم سیاستهای فرهنگی و اقتصادی آمریکا و صهیونیسم کردند، قیام خواهند کرد. این قیام حتمی است.».
👉 fna.ir/bq8eiq
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
🔺💎آیت الله مکارم شیرازی(۹۷/۴/۵): #FATF در تضاد با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست
🔺دکتر روحانی(۹۷/۹/۱۹): میگویند اگر فلان #کنوانسیون امضا بشود اسلام از دست میرود! تو از #اسلام چه میفهمی؟!
🔸جسارتاً کسانیکه بعد از نامه آیتالله یزدی به آیتالله شبیری زنجانی، داعیهدار و نگران حرمت #مراجع شده بودند آیا نظری در این مورد ندارند؟!
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
رژیم صهیونیستی به عضویت FATF درآمد
🔹وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی اعلام کرد FATF با عضویت این رژیم در این کارگروه مالی موافقت کرده است. این موضوع در سایت FATF هم تایید شده است.
🔹رژیم صهیونیستی تاکنون عضو ناظر این کارگروه مالی بود و حق رأی نداشت.
🔹رویترز با اعلام این خبر، نوشته عضویت تلآویو در FATF نفوذ این رژیم برای اثرگذاری بر تصمیمات این نهاد در مورد ایران را افزایش میدهد.
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
🚩 ۲ راهی غلط آقای رئیس جمهور/ مردم نه تهعدات FATF را می خواهند، نه گرانی
🔹صحبت های امروز حسن روحانی یادآور روزهایی است که او به اتفاق تمام کابینه اش تلاش می کرد تا کشور را به سمت امضای برجام هدایت کند و با چنان قوتی، از اهمیت برجام سخن می گفت که حتی مشکل آب خوردن مردم را نیز به برجام ارتباط می داد.
🔹ولی گذشت زمان ثابت کرد که رئیس جمهور محترم بیش از حد به برجام خوش بین بود.
🔹با وجود این تجربه ی تلخ اما ظاهراً هنوز آقای رئیس جمهور به کمک کشورهای غربی امید دارد و بنا ندارد با اصلاح سیاست های داخلی و بهبود اقتصادی به حل مشکلات معیشت مردم روی آورد.
🔻آقای روحانی اینبار از FATF استفاده کرد تا این سیگنال را به جامعه دهد که اگر FATF تصویب نشود بازهم باید شاهد گرانی باشیم!
❌اما رئیس جمهور درحالی با اطمینان از گرانی 20 درصدی بدون تصویب FATF سخن می گوید که محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در مجلس به صراحت گفت که نه من و نه رئیس جمهور نمی توانیم تضمین دهیم که با پیوستن به CFT مشکلات مان حل شود.
🔹صحبت های امروز روحانی نشان میدهد که او بازهم بنا دارد کشور را در دو راهی قرار دهد
🔹اما دولت باید بداند که مقصر اول و آخر گرانی هایی که این روزها مردم را گرفتار کرده، خودشان هستند و لاغیر!
🔴قرار بود با برجام هزینه های کشور کم شود ولی سوالی که تمام مردم از آقای رئیس جمهور دارند این است که چرا الان هم برجام داریم هم گرانی ها را ؟؟
http://tn.ai/1895724
🍂🌺🇮🇷🌐 eitaa.ir/manenqelabiam
💠با یک کلیک خادم امام رضا(ع) شوید
🔹طرح کشوری ثبت نام خادمیاران رضوی توسط آستان قدس رضوی در حال برگزاری است
✍🏻این طرح که باهدف گسترش خدمتگذاری به محبان و شیعیان امام رضا(ع) در سراسر کشور ایجاد شده، زمینه خادم شدن اقشار مختلف مردم را فراهم کرده است.
✅لینک سامانه ثبت نام خادمیاران در سایت آستان قدس رضوی👇🏻
https://khademyar.razavi.ir/
@manenqelabiam