💠 گفتوگوی تاریخی رهبر انقلاب و هاشمی درباره آمریکا
«سید مرتضی نبوی»:
🔻در سال ۹۱ که دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، همه اعضا خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدیم. بعد از آنکه جلسه رسمی تمام شد، از آنجایی که پیش از آن، آقای هاشمی در مصاحبهای با یک فصلنامه مواضعی درباره مذاکره و رابطه با آمریکا گرفته بودند که موجب سوء استفاده در داخل و خارج شده بود، حضرت آقا در آن جلسه تذکر دادند و خطاب به آقای هاشمی فرمودند این موضع شما سبب سوءاستفاده دشمن شد.
🔻آقا در این جلسه با تاکید ضمنی بر ضرورت مواجهه عقلانی و هوشمندانه با آمریکا، فرمودند: این روزها درباره صحبتهای آقای هاشمی بحثهایی پیش آمده که خواستم در این جلسه عرض کنم برای این کار(صحبتهای آقای هاشمی) بدترین وقت ممکن انتخاب شد. آقا گفتند که البته ما درباره نظریه مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا با آقای هاشمی سالهاست بحث داریم و از زمان ریاستجمهوری ایشان در این زمینه بحث میکردیم. اما اظهاراتی که آقای هاشمی اخیراً کردند نبایستی انجام میشد چرا که الان آمریکاییها در مقابل ما جبهه گرفتهاند، اقدامات و تحریمهایشان را تشدید کردند و امید آنها این است که این تحریمها ما را به عقب نشینی وادار میکند.
🔻در واقع آقا در ضمن بیاناتشان به آقای هاشمی تذکر دادند که اینطور دم از ضرورت مذاکره و رابطه با آمریکا زدن، سیگنال چندپارچگی و انشقاق در طرف ایرانی و همچنین ضعف و استیصال ایران را به طرف مقابل میفرستد و باعث میشود روحیه دشمن تقویت و به کسب امتیازات زیاد از ایران امیدوارتر شود و نفعی برای ایران در این بین نباشد. لذا این اصولاً خلاف مقتضای تشخیص مصلحت است. به عبارت روشنتر، در این نحو موضعگیری، مصلحتی برای ملت و کشور نیست.
🔻البته جالب اینجاست که خود آقای هاشمی در این دیدار اذعان میکرد و البته جای دیگری هم گفته است که با امام(ره) درباره -فکر میکنم- ۷ موضوع صحبت کردم و گفتم این مسائل باید در زمان حیات شما حل شود. مثلاً درباره عربستان و جنگ و ... بود. خود آقای هاشمی میگوید امام به بقیه موضوعات اعتنا کردند اما درباره رابطه با آمریکا کاری نکردند یعنی تغییر موضع ندادند. که البته با ارجاع به بقیه مواضع و فرمایشات امام(ره) کاملاًمشخص است که نظر امام(ره) خلاف نظر آقای هاشمی بوده است.
🔻رهبر معظم انقلاب در این دیدار به آقای هاشمی گفتند که نباید این حرفها را میزدید.
🔻مقام معظم رهبری در ادامه نکته بسیار مهمی گفتند که به نظرم تعیینکننده است. ایشان اشاره کرد که درباره مسئله نحوه مواجهه با آمریکا از همان دوران ریاستجمهوری آقای هاشمی مباحثاتی وجود دارد. آقا اشاره کردند که در زمان ریاستجمهوری آقای هاشمی این بحث در شورای عالی امنیت ملی -که خود آقای هاشمی ریاستش را برعهده داشت- مطرح شده بود. صورت مذاکرات برای آقا میآید که در آن منافعی در رابطه با آمریکا قید شده بود. آقا گفتند که با آقای هاشمی در این باره جلسات متعددی صحبت شده و حتی صدای آقای هاشمی هم همانطور که خودش میداند ضبط است که در شورای عالی امنیت ملی گفتهاند آیتالله خامنهای در رد مواضع ما در زمینه نحوه عمل در برابر آمریکا استدلالهایی دارد که ما جواب آن استدلالها را نداریم.
🔻آقای هاشمی در همین جلسه این نقل قول آقا را تایید کردند. یعنی گفتند که بله من این حرف را زدهام{که جوابی به استدلالهای شما نداریم}. آقا بر همین اساس ادامه دادند پس مشخص است که این حرفهای ما بر مبنای استدلال است نه بر مبنای عصبیت و عصبانیت و پایبندی به امور موهوم و این را خود آقای هاشمی هم میدانند.
@manenqelabiam
💠 محمدرضا خباز: خاتمی در پی ایجاد مجمعی مشابه شورای عالی سیاستگذاری است
فعال سیاسی اصلاحطلب :
🔺اصلاحطلبان باید با اجماع بر سر یک نامزد وارد انتخابات شوند تا شرایطی مانند انتخابات سال84 رقم نخورد. واقعیت است که ما مقصر اصلی روی کار آمدن احمدینژاد و باید از آن انتخابات عبرت بگیریم.
کنشگری احزاب اصلاحطلب در انتخابات موضوع جدید و عجیبی نیست و در تمام ادوار مختلف انتخابات این موضوع را شاهد بودهایم و در این انتخابات هم ممکن است از احزاب سیگانه اصلاحطلبان، 30نامزد معرفی شوند اما یک یا دو نفر در نهایت مورد اجماع واقع میشوند و آقای خاتمی میتواند این اجماع را ایجاد کند. به هر حال ما که در حزب اعتماد ملی هستیم تمایل داریم نامزد خودمان مورد اجماع واقع شود و البته دوستان دیگرمان در احزاب دیگر هم همینطور فکر میکنند اما در نهایت همه باید به نظر جمعی اصلاحطلبان تن دهیم».
@manenqelabiam
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 🎥 فیلمی از لحظه ی رفتن شهيد محمد الشيباني و شهيد حسن مقاومة به استقبال شهید سلیمانی در فرودگاه بغداد دقایقی قبل از جنایت آمریکایی ها
@manenqelabiam
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آیت الله #مصباح یزدی:
‼️همه دلبستگان به آمریکا، بخصوص کسانی که می گویند:
با آمریکا کمی آرامتر رفتار کنید‼️
♨️ جواب مودبانه اش این است که...
🌺 لطفا جهت سلامتی و طول عمر استاد گرانقدر، صلوات و سوره حمدی قرائت بفرمائید.
#گام_دوم_انقلاب
#فقیه_بصیرت
#مصلحت_امت
@manenqelabiam
💠 اردیبهشت۹۸ خبری مبنی بر ساخت دستگاه ایکس ری ایرانی توسط یک شرکت دانش بنیان منتشر شد که قبل از این با توجه به شرایط تحریم به سختی و با هزینه سنگین از خارج کشور خریداری میشد!
امروز فهمیدیم این دستگاه ساخت تیم شهید فخری زاده است و قرار بوده دستگاه های جدید با حضور دکتر رونمایی بشه!
#شهید_محسن_فخری_زاده
@manenqelabiam
💠 پشت پرده موافقت رهبر انقلاب با برگشت پرونده FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام چه بود؟!
🔺 روحانی در نامه خود به ایشان چه نوشته بود؟!
🔹 دولت روحانی دراقدامی غیرقانونی بدون هماهنگی واخذ مجوز ازمجلس و شورای عالی امنیت ملی در خرداد ۹۵ توسط وزیر اسبق اقتصاد علی طیب نیا، به FATF تعهدداد همه ۴۱ بنداین قرارداد(اکشن پلن)رااجرا کند و ۳۷ بند از ۴۱ بند، رانیزاجراکرد!
🔹 دولت روحانی، راه های دورزدن تحریم مثل شرکت هایی که نفت مارا میخریدند وصراف هایی که درخارج کشور برای ما ارز وارد میکردندرابه FATF اطلاع داده بودند که دولت آمریکا همه این مواردرا مسدودکرد ویکی از دلایل تاثیرگذاری تحریم های اخیر،این خیانت نابخشودنی دولت روحانی است.
🔹 دولت روحانی، حدود ۹۰ درصد دستورات FATF را اجرا کرد و تنها وقتی نوبت رسیدبه مطالبات مربوط به اصلاح قوانین که مربوط به مجلس است، مجبورشد مجلس راباارسال لایحه مطلع کند!
🔹 دولت روحانی چهار لایحه تنظیم کرد. لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه باجرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو)،لایحه اصلاح قانون پولشویی، لایحه اصلاح قانون مبارزه باتامین مالی تروریسم ولایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله باتامین مالی تروریسم (CFT).
🔹 بعداز ارسال لوایح به مجلس، لاریجانی چندین مرتبه به نمایندگان در جلسات غیر علنی می گوید که رهبری موافق این لوایح است!
🔹 رهبرانقلاب در۳۰خرداد۹۷نمایندگان مجلس را به حضور میطلبدودقیقا خلاف حرف های لاریجانی، می گوید:«این معاهدات ابتدا در اتاق های فکر قدرت های بزرگ و برای تامین منافع و مصالح آنها پخت و پز می شود و سپس با پیوستن دولت های همسو یا دنباله رو یا مرعوب، شکل به ظاهر بین المللی می گیرد به گونه ای که اگر کشور مستقلی مانند ایران، آنها را قبول نکند او را مورد هجوم شدید قرار می دهند که مثلا ۱۵۰ کشور پذیرفته اند شما چطور آن را رد می کنید؟ همان گونه که درباره «برخی کنوانسیون های بین المللی اخیرا مطرح شده در مجلس» گفتیم، مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است، باید مستقلا در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند.البته ممکن است برخی مفادمعاهدات بین المللی خوب باشداما هیچ ضرورتی ندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیون هایی بپیوندیم که از عمق اهداف آنها آگاه نیستیم یا می دانیم که مشکلاتی دارند.
🔹 بلافاصله بعد از اتمام جلسه،تعدادی از نمایندگان به سراغ لاریجانی می روند و میگویندتو به ما دروغ گفتی که رهبری موافق است، میگوید نگران نباشید من با رهبری حرف می زنم و ایشان رامطلع می کنم!
🔹 متاسفانه مجلس باز با مدیریت لاریجانی و با همکاری حجازی همانند برجام، نمایندگان را به این سمت میبرند که رهبری نظرش عوض شده وموافق است و همچون برجام، هر چهار لایحه دولت در مجلس تایید میشود وشورای نگهبان دو مورد ازچهار مورد راتایید می کند وفقط دومورد را که همان CFT و پالرمو است، رد می کند و مجلس لاریجانی برمصوبه خوداصرار می کند و سرانجام کاربه مجمع تشخیص مصلحت نظام می رسد.
🔹 در روند بررسی در مجمع چندبار از طرف روحانی و اعضای دولت از جمله ظریف، علوی وزیراط، رحمانی وزیر کشور، آوایی وزیردادگستری، دژپسند وزیراقتصاد،جنیدی معاون حقوقی روحانی، همتی رییس بانک مرکزی و..به رهبر انقلاب نامه میزنند و از ایشان میخواهندکه شما به مجمع بگویید که CFT و پالرمو را تایید کنند که درآخر رهبر انقلاب در جواب آخرین نامه آنها جواب میدهند: آیا شما مسئولین امضا کننده تضمین می دهید با تصویب این لوایح، مشکلات اقتصادی حل شود؟!
🔹 این بارجهانگیری به نیابت از هیئت دولت به رهبر انقلاب نامه میزند و در نامه خودتایید میکند که مانمیتوانیم تضمین دهیم! رهبر انقلاب جواب نامه را نمیدهند ونامه را به مجمع تشخیص ارجاع می دهند و هربار دیگر که در مورد این لوایح، از طرف دولت به رهبر انقلاب نامه ای میفرستادند بدون جواب، نامه های آنها را به مجمع تشخیص ارجاع میدادند که بررسی شود.
🔹 مجمع تشخیص بعد از کش و قوس های فراوان، این دو لایحه را یک سال مسکوت گذاشت و طبق قانون مجمع، پس از مسکوت گذاشتن یک ساله، نظر شورای نگهبان تأیید می گردد و این به منزله رد CFT و پالرمو بود.
🔹 بعد از رد این دو لایحه، ظریف و روحانی چندین بار به رهبر انقلاب نامه می نویسند که این لوایح به درستی در مجمع تشخیص مصلحت بررسی نشده است.
🔹 روحانی در نامه اخیر خود اشاره می کند که اگر این لوایح تصویب نشود کشور را نمی توانم اداره کنم و باید استعفا کنم و وزرا هم میخواهند استعفا کنند!
🔹 رهبر انقلاب که همیشه بنای تعامل با دولت مستقر را دارد، قبول میکنند و به رییس مجمع تشخیص نامه میزنند که مجمع نظرقطعی خود را نسبت به لوایح اعلام کند و آن را مسکوت نگذارد.
🔹 حال باید دید مجمع تشخیص این دو لایحه استعماری را رسما رد خواهد کرد؟!
@manenqelabiam
33.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 🎥 حتما تا آخر ببینید/ وقتی دو ایرانی ساکن کانادا درباره بهشت غربزده های ایرانی (کانادا) افشاگری می کنند
🔻 وارد مونترال کانادا که شدم، انگار وارد یک روستا شدم
@manenqelabiam
💠 آیت الله رییسی : ( در جلسه شورای عالی اقتصادی خدمت رهبر معظم انقلاب رفتیم و ایشان تأکید کردن که آب و برق و گاز برای دهکهای پایین جامعه و کم مصرفها رایگان بشه ، این خواسته رهبر معظم انقلاب از دولت بود و باید اجرایی بشه. )
✍️ بالاخره بعد از مدتی ، رییس جمهور آمدند این موضوع را اعلام کرده و بنام دولت تمومش کردن!!!! البته امیدواریم در عمل اجراش کنند. اشکال نداره بنام شما باشه . فقط عمل کنید .
@manenqelabiam
💠 درست بشو نیست!
تیتر جالب و سنگین وطن امروز در واکنش به سخنرانی دیروز حسن روحانی
@manenqelabiam