ریشههای روابط ایران و عراق با جابهجایی چند کرسی پارلمان نمیخشکد
🔹رسانههای سعودی، پیروز شدن ائتلاف مقتدی صدر را موفقیتی علیه ایران تحلیل کردهاند حال آنکه صدر اگر به یک چیز شهره باشد، آن، چهره ضد آمریکایی اوست.
🔹روابط عراق و ایران متأثر از انتخاب یک جناح نیست و پارامترهای تأثیرگذار بر روابط فی مابین متعدد و ریشهدار است.
🔹راهپیمایی عظیم اربعین، نمونه زندهای است که به خوبی از حجم در هم تنیدگی فرهنگی دو ملت حکایت دارد. چنین مسائلی نمیتواند با بالا و پایین رفتن چند کرسی در پارلمان نادیده گرفته یا دست خوش تغییر شود.👇👇👇
fna.ir/bm4bag
@manenqelabiam
" من انقلابیام "
ریشههای روابط ایران و عراق با جابهجایی چند کرسی پارلمان نمیخشکد 🔹رسانههای سعودی، پیروز شدن ائتل
✍ در خصوص آمار اعلام شده از نتایج انتخابات؛
🔹یک: بر خلاف تمرکز عمدی یا سهوی رسانهها بر پیروزی صدر (ائتلاف «سائرون نحو الاصلاح») ۵۴ کرسی را از آن خود کرده است که از این تعداد ۲۰ کرسی برای جریان صدر و ۱۳ کرسی برای کمونیستها و باقی برای دیگر احزاب درون ائتلاف است. بنابراین در مقایسه با انتخابات ۲۰۱۴ که جریان صدر به تنهایی ۳۳ کرسی از آن خود کرده بود، صدریها شاهد کاهش تعداد کرسیهای اصلی خود هستند!
🔹دو: ائتلاف الفتح که متشکل از احزاب وابسته به الحشد الشعبی است و برای نخستین بار در انتخابات شرکت کرد با آنکه شاهد کاهش مشارکت جامعه آماری خود در انتخابات بود، توانست ۴۷ کرسی و رتبه دوم را از آن خود کند.
🔹سه: فقط سه حزب عمده که ناظران آن را نزدیک به ایران میدانند یعنی ائتلاف الفتح (العامری - ۴۷)، اتحادیه میهنى کردستان (۱۸) و دولة القانون (نورى المالکى - ۲۵)، مجموعا ۹۰ کرسی -بدون در نظر گرفتن احزاب کوچکتر- راى بسیار بیشترى را دارند.
🔹چهار: برخی مقتدی الصدر را به دلیل سفر سال گذشته به عربستان، سیاستمداری ضدایرانی تحلیل میکنند. قطعا تحلیلگران زیادی این تحلیل سطحی را قبول ندارند اما تحلیلگران زیادی تأکید میکنند که مقتدی صدر چهرهای ضد آمریکایی است.
🔹پنج: همه معادلات بستگی به نوع ائتلافها در درون پارلمان برای تشکیل فراکسیون بزرگتر دارد؛ بنابراین هر نوع نتیجهگیری بر اساس صرفا تعداد کرسیهای هر ائتلاف انتخاباتی، تلاش برای القای نتیجه دلخواه خود به مخاطب است.
🔺از سوی دیگر هنگامی که به رأی تک تک افراد نگاه میکنیم پنج شخصیتى که توانستند بالاترین آراء انتخابات را برای خود کسب کنند، جالب توجه است و میبنیم که نماینده جریان صدر در رتبه چهارم قرار دارد و همچنان نوری المالکی در صدر است.
@manenqelabiam
👤مایکل جونز ، محقق و نویسنده آمریکایی و مدیر مسئول نشریه «جنگ فرهنگها»:
🔹با رهبر ایران دیدار داشتم و از ایشان پرسیدم چرا در خاورمیانه اینقدر جنگ وجود دارد؟
💠ایشان پاسخ دادند، پیش بردن اسلام باعقیده است و افراط گریان یهود و وهابیت و سرمایهدارانشان از این جنگافروزی سودهای زیادی بردهاند. / افق نو
@manenqelabiam
💠#دولت باید مثل امام علی (ع) برای محرومین دل بسوزاند.
دولت واقعاً باید با تمام قدرت آن طوری که علی علیه السلام برای محرومین دل می سوزانداین هم با تمام قدرت،دل بسوزاند برای محرومین،مثل یک پدری که بچه هایش اگر گرسنه بمانند،چطور با دل افسرده دنبال این می رود که آنها را سیر بکند، یک دولت تابع امیرالمؤمنین باید اینطور باشد.
📚صحیفه نور ، جلد ۱۸ ، صفحه ۱۳۰
👈بیانات حضرت امام خمینی(ره) در جمع رؤسای جمهوری و مجلس ، گروهی از مستضعفین جنوب تهران
🗓مورخ: ۱۳۶۲/۰۷/۰۴
@manenqelabiam
#هشتگ
🔴وعدههای فیک پرزیدنت!
🔸یک سال از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم گذشت، کدام وعدههای انتخاباتی روحانی رنگ واقعیت به خود گرفت؟
♦️وعدههای انتخاباتی روحانی
1⃣وعده تامین آب شرب خوزستان
2⃣تکمیل شدن واحدهای مسکن مهر
3⃣افزایش دوبرابری صادرات غیرنفتی
4⃣طرح کارورزی برای یک میلیون شغل
5⃣تامین اجتماعی و ریشهکنی فقر مطلق
6⃣حفظ ثبات قیمتها و آرامش اقتصادی
7⃣وعده فرو ریختن دیوار همه تحریمها
8⃣وعده لغو ویزا برای زیارت اربعین
9⃣کاهش سن اعضاء دولت دوازدهم
🔸با گذشت یک سال از انتخابات، آقای روحانی به مردم گزارش دهد؛ کدام وعدههایش عملی شده است؟ آیا ایشان در قبال وعدههای فیک و عملی نشده، از مردم عذرخواهی میکند؟!
@DrRezaSeraj
@manenqelabiam
" من انقلابیام "
✍ در خصوص آمار اعلام شده از نتایج انتخابات؛ 🔹یک: بر خلاف تمرکز عمدی یا سهوی رسانهها بر پیروزی صدر
🔴انتخابات عراق و سناریوهای آینده🔴
🔷نتایج انتخابات عراق، شرایط تشکیل دولت آینده در این کشور را تا حدودی پیچده نموده است. سناریوهای محتمل و ممکن برای تشکیل دولت آینده عراق کدام است؟
🔷در تشکیل دولت ائتلافی آینده عراق، سه ائتلاف سائرون، النصر و الفتح نقش محوری دارند. از این رو با در نظر گرفتن سناریوهای محتمل، سه سناریویِ ممکن برای بدست آوردن اکثریت (165 کرسی) در پارلمان عراق قابل تصور است. «سناریوی اول» : ائتلاف النصر وابسته به حیدر البادی با 42 کرسی، به ائتلاف با جریان صدر با 52 کرسی و فراکسیونهای کوچکتر متمایل شود. «سناریوی دوم» : فراکسیون الفتح به ریاست هادی عامری با 47 کرسی با فراکسیونهای قانون وابسته به نوری مالکی با 25 کرسی و الحکمه به ریاست عمار حکیم با 19 کرسی و فراکسیونهای کوچکتر ائتلاف نمایند. «سناریوی سوم» : فراکسیون النصر متمایل به ائتلاف با فراکسیونهای الفتح، قانون و الکحمه گردد.
🔷رفتارهای زیگزاگی مقتدی صدر، از او تصویری نامطمئن در فضای سیاسی عراق ساخته است و با توجه به سیاستهای ضد ایرانی این جریان و بازی کردن وی در زمین عربستان، تحقق سناریوی اول باعث اختلاف و دوقطبی در عراق شده و این کشور را به سمت بیثباتی سیاسی سوق میدهد. عملی شدن سناریوی دوم امکانپذیر است اما فضای سیاسی عراق را پُرتنش و دوقطبی میکند. اجرای سناریوی سوم از امکان بیشتری برخوردار است. مهمترین پیشران این سناریو، پذیرش مجدد نخست وزیری حیدر العبادی از سوی فراکسیونهای الفتح، قانون و الحکمه است.
🚩 @DrRezaSeraj
@manenqelabiam
🔴رویترز: یک شرکت لهستانی فعالیت در ایران را به حالت تعلیق درآورد
🔸شرکت گازی PGNIG لهستان اعلام کرد، فعالیت خود در یک پروژه گازی در ایران را به دلیل ترس از نقض تحریمهای آمریکا به حالت تعلیق درآورده است.
@manenqelabiam
🔴 8 شرکت بزرگ اروپایی مصمم به خروج از ایران شدند
با اعلام تصمیم دونالد ترامپ درباره خروج از برجام و تصمیم او مبنی بر تحریم شرکتهای اروپایی که با شرکتهای ایرانی همکاری میکنند، شرکتهای بزرگی چون توتال، انی، زیمنس، ایرباس، آلیانتس، ساگا، دنیلی و مرسک تصمیم گرفتند از ایران خارج شوند. / تسنیم
@manenqelabiam
از رؤیای «روحانی مچکریم» تا آوار «برجام»
🔹پس از گذشت بیش از ۵ سال از گذاشتن تمام توان دولت روحانی بر روی برجام و گره زدن همه موضوعات به آن به نظر میرسد رئیسجمهور به جای امید واهی داشتن به بیرون کشور تدبیری برای ظرفیتهای درونی بیندیشد.
🔸مشروح این گزارش را در لینک زیر بخوانید:
👉 fna.ir/bm4j4a
@manenqelabiam
#راه_اینجاست
🔵دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست
🔴 امروز آنچه مطرح است برای دشمنان ما، جنگ اقتصادی است.
🔺اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.
🔵خب راه مقابلهی با جنگ اقتصادی چیست؟
🔺این است که ما در داخل به اقتصاد خودمان بپردازیم. وقتی اقتصاد ما متّکی بود، وابسته بود، مشکلات به وجود میآید. البتّه بنده عقیده ندارم به اینکه رابطهی اقتصادی را از دنیا باید قطع کرد یا میتوان قطع کرد؛ معلوم است که نمیتوان؛ امروز همهی دنیا به هم مربوط و متّصل است امّا تکیهی به بیرون از مرزها غلط اندر غلط است؛ نباید تکیه کرد.
🔹بله، بروند با زرنگی، با تدبیر، با سیاستگذاری درست، با پیگیری صحیح، با جدّیّت، ارتباطات با دنیا [برقرار کنند]. دنیا بزرگ است؛ دنیا که فقط آمریکا و چند کشور اروپایی نیست؛ دنیا خیلی وسیع است؛ بروند ارتباطات را برقرار کنند به آن مقداری که لازم هست امّا چشم ندوزند به هیچ نیروی خارجی؛ چشم بدوزند به عنصر داخلی، چشم بدوزند به این ارزش بزرگ: نیروی انسانی داخل.
✅وقتی مردم ببینند که ما مسئولین اصرار داریم بر اینکه مشکلاتمان را در داخل حل کنیم و از ظرفیّتهای داخلی استفاده کنیم، ولو یک سختیای هم برایشان پیش بیاید، تحمّل میکنند، کمکمان میکنند؛ این را مسئولین محترم کشور باید توجّه داشته باشند که تکیهی به خارج نبایستی کرد.
رهبر معظم انقلاب ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
@manenqelabiam