فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تصاویری از عملیات دستگیری قاتلین کیان پیرفلک و حمله تروریستی ایذه
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠وقتی پولدارها آموزش صرفه جویی می دهند!
خانم ربکا پوو نماینده محافظه کار پارلمان انگلیس به مردم آموزش میدهد برای صرفه جویی کاغذ کادوهای قدیمی را اتو کنند.
اما هزینه برق اونقدر بالاست که بعضی کارفرماها به کارکنان گفتهاند از خانه پاور بانک بیاورند و در محل کار موبایل شارژ نکنند.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 👆شناسایی لیدر های اغتشاشات با پیشرفته ترین تجهیزات
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 نرخ حرامزادگی در #اروپا
🔹 اگر #پهلوی می ماند #ایران هم یه جایگاه خوبی در جدول حرامزاده ها داشت. آخوندا نذاشتن رتبه داشته باشیم😐
#حجاب
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
شبنامه 1066.mp3
9.82M
💠ایران، غرب و مذاکره / آیا آشوبها پلن B غربیها بود؟
#شبنامه / این روزها به شدت طرف غربی میکوشد خود را بی تفاوت به مذاکره نشان داده و مذاکرات را بی اهمیت برای خود جلوه دهد / طرف غربی همزمان به جای میز مذاکره بر روی حمایت از آشوبگران متمرکز شده است / ماجرا چیست؟ / تا کجا پیش خواهد رفت؟ / ارتباطش با مذاکرات چیست؟ / ایران چه واکنشی خواهد داشت؟ / قسمت ۱۰۶۶
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شبکه اوکراینی:پهپادهای ایرانی برای عملیات در دمای زیر صفر ارتقاء داده شدند....
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 فساد دولت روحانی در تخصیص ارز و طلا به نورچشمیها/ دولتمردان سابق کارنامه خود را بررسی کنند
♦️علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:در ابتدای فعالیت مجلس یازدهم دیوان محاسبات مجلس قبل به ریاست مرحوم عادل آذر گزارشی درباره نحوه اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را منتشر کرد که بهتر است مسئولان دولت قبل این گزارش را بار دیگر ببینند.
♦️قرار بود ارز۴۲۰۰ تومانی برای تامین ارزان کالاهای اساسی اختصاص یابد اما دولت قبل این ارز را در اختیار نورچشمیها قرار داد و من گزارش مکتوب دارم که با این ارز که سرشار از رانت و فساد بود، غذای سگ و گربه و سنگ پا وارد کشور شد.
♦️اینکه برخی که کارنامه و عملکردشان دردولت قبل مشخص است، بخواهند از اعتراضات مردم سوءاستفاده کنند باید پاسخگوی اقدامات خود باشند. البته موافق هستیم که قیمت ارز باید پایین بیاید نقدینگی کنترل شود.
♦️معیشت و زندگی مردم باید بهبود یابد، تلاش دولت و مجلس هم در همین راستا است اما این عزیزان به کارنامه خود نگاه کنند و بعد دیگران را نقد کنند.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نمونه ای از سرکوبگری نیروهای پلیس فرانسه علیه مردمی که قصد اعتراضات مسالمت آمیز نسبت به قتل شهروندی داشتند...
📢امام خامنه ای:
🔹در دنیا خیلی اغتشاشات بوجود میآید؛ شما نگاه کنید در اروپا، در فرانسه، هر چند وقت یک بار یک اغتشاش مفصّل در خیابان های پاریس به راه میافتد
💢من سؤال می کنم:
❓آیا سابقه دارد رئیسجمهور آمریکا و مجلس نمایندگان آمریکا از اغتشاشگران حمایت کنند؟
❓آیا سابقه دارد که پیام بفرستند که در کنار شما هستیم؟
❓آیا سابقه دارد که رسانههای جمعی وابستهی به سرمایهداری آمریکا و مزدوران آن ها مثل متأسّفانه بعضی از دولت های منطقه، از جمله دولت سعودی، به راه بیفتند برای اینکه از اغتشاشگر حمایت کنند؟ چنین چیزی سابقه دارد؟
❓سابقه دارد که اعلان کنند ما فلان سختافزار و فلان نرمافزار اینترنتی را در اختیار اغتشاشگران قرار می دهیم تا بتوانند با هم راحت ارتباط برقرار کنند؟
❓چنین چیزی در هیچ جای دنیا، در هیچ یک از کشورها سابقه دارد؟
✋امّا اینجا اتّفاق افتاد، نه یک بار، نه دو بار، بارها و بارها؛
⁉️چطور شما دست خارجی را نمیبینید؟!
⁉️چطور انسان هوشمند احساس نکند که پشت صحنهی این حوادث دست های دیگری در کارند، سیاست های دیگری در کارند؟!
💢 البتّه آن ها به دروغ اظهار تأثّر می کنند برای اینکه یک ایرانی از دنیا رفته؛ دروغ می گویند، به هیچ وجه متأثّر نیستند؛ خوشحالند، شادمانند برای اینکه یک بهانهای بدست آوردند تا بتوانند حادثهآفرینی کنند.
#لبیک_یا_خامنه_ای
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دانشگاه برویم یا نرویم ؟🧐
چگونه دانشگاه های فعلی جلوی رشد انقلاب اسلامی و ایجاد تمدن اسلامی را گرفته اند 😮
این دعوایی به حق و دیرهنگام در فضای محتوایی دانشگاه است!👌👌👌
دعوایی توسط یک مسلمان دغدغهمند بیدار ولو بیریش! با یک مسئول جمهوری اسلامی ایران که از قضا عمامه به سر هم هست😊
و البته خروجی اش در متن جامعه کاملا مشهود است.
📣حالا بروید کتاب علوم تجربی مدارس را ببینید، و با کتابهای علوم تجربی شکسته بسته😊☺️ نهضت تربیتی حضرت سیدالشهدا علیهالسلام که خود ما بسیاری از بخشها را فقط و فقط به خاطر 👈 دوره گذار👉 آوردهایم، و ناظر به کتابهای علوم تجربی آموزش و پرورش است، ببینید.
✅ شَهِدَالله که إن أُریدُ الا الإصلاحَ ✅
در نهضت تربیتی حضرت سیدالشهدا علیهالسلام به دنبال خدمت به آحاد بشریت هستیم، اما گوش شنوا 😔😔😔
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من
آنچه البته به جائی نرسد فریاد است
خود را در نشر خوبیها مشارکت دهیم، خیلی زود، دیر میشود
📍پی نوشت:
🔆 گرچه انقلاب اسلامی در سال ۵۷ پیروز شد اما متاسفانه سیستم شاهنشاهی غلط هنوز ادامه دارد.
👌چاره کار ایجاد سیستم تربیتی و آموزشی کاملا اسلامی است.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 شخصیتهای یهودی/ساموئل هانتینگتون ؛ قبله اصلاحطلبان
✍بخش اول
🗄#پرونده_ویژه
🔹در آستانهی وقوع سلسله کودتاهای مخملی اروپای شرقی یک اتفاق مهم افتاد. روز سوم سپتامبر ۱۹۸۷ وقتی ساموئل هانتینگتون در مقام رئیس هشتادوسومین نشست سالانهی آکادمی علوم سیاسی آمریکا از واشنگتن. دی.سی. به شیکاگو رفت تا به صورتبندی مأموریتهای «سیاستمداران اصلاحطلب» بپردازد، گفت نظام جمهوری اسلامی ایران «یک شرّ بدتر از نظامهای استالین و هیتلر» است که «هر وسیله و هر میزان خشونتی در راه سرنگونی آن مشروع است.»
🔹پیشنهاد استراتژیست پنتاگون برای براندازی جمهوری اسلامی، گسترش «علم سیاست دموکراتیک» بود؛ تئوریای که خیلی سریع مبنای کنشهای سیاسی اصلاحطلبان ایرانی را ساخت و بهعنوان تز مرجعِ «گذار به دموکراسی» در دانشگاه تهران تدریس شد.
🔹ساموئل هانتینگتون، جوزف نای، جین شارپ و فرانسیس فوکویاما چهرههای نامدار حلقهای هستند که آنان را «فلاسفه پنتاگونی» مینامیم. هر ۴ نفر، فارغالتحصیل دانشگاه هارواد و از پژوهشگران ارشد بنیادهای راکفلر، فورد و کارنگی بهشمار میرفتند. هر ۴ نفر، از استراتژیستهای وزارت دفاع آمریکا بودند. هر ۴ نفر، برخلاف نسل فیلسوفان یهودی و روشنفکران لیبرال نهتنها به افشای هویّت جاسوسی خود حساسیّت نشان نمیدادند، بلکه با اشتیاق برای دستیابی به مناصب امنیتی میکوشیدند و هستهی راهبری و نظریهپردازی کودتای مخملی را میساختند.
🔹برای نمونه، ساموئل هانتینگتون در پنتاگون کرسی دائم مطالعات استراتژیک دفاعی را داشت. جین شارپ در تربیت تیمهای عملیاتی سیا ایفای نقش کرد.
🔹جوزف نای در دولت بیل کلینتون به معاونت امنیتی وزارت دفاع آمریکا رسید و فرانسیس فوکویاما تا بالاترین ردههای پژوهشگاه تحقیقاتی دفاعی پنتاگون ترقی کرد. هر ۴ نفر تئوریهای سیاسیای را صورتبندی کردند که به مبانی استراتژیک آمریکا در قرن ۲۱ بدل گشت. هانتینگتون نظریه علم سیاست و اصلاحات سیاسی و کتاب «موج سوم دموکراسی» ارائه داد. جوزف نای برای نخستین بار از تئوری قدرت نرم در مقام دینامیزم درونی جنگهای نرم آمریکا سخن گفت.
🔹شارپ، استراتژی مبارزه مدنی را برای «گذار از دیکتاتوری به دموکراسی» منتشر ساخت و فوکویاما رساله پایان تاریخ را در ژورنال نشنال اینترست چاپ کرد.
🔹ساموئل هانتینگتون، رهبر ایدئولوژیکِ فلاسفه پنتاگونی، سالها صاحب مسئولیتهای رسمی امنیتی بود. زندگی آکادمیک او در دهه ۱۹۵۰ تنها پیرامون نظریهپردازی نظامی متمرکز گشت، اما از سال ۱۹۶۵ برای تدوین الگوی «توسعه لیبرالیستی» و «گذارهای دموکراتیک» در پروژه مشترک مرکز امور بینالمللی دانشگاه هاروارد با بنیادهای فورد، کارنگی و راکفلر مشارکت کرد و پس از ۳ سال، کتاب سامان سیاسی در جوامع دستخوش دگرگونی را به چاپ رساند. سال ۱۹۷۷، همراه دوست قدیمیاش زبیگنیو برژینسکی به شورای امنیت ملی پیوست و در دوره بحران امنیتی آمریکا به هنگام پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جیمی کارتر او را به عنوان «هماهنگکننده امنیتی کاخ سفید» برگزید.
🔹وقتی ویلیام کیسی، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا در ۱۴ ژانویه ۱۹۸۳ فرمان سِرّی راهکارهای امنیت ملی شماره ۷۷ را به امضاء رونالد ریگان رساند، هانتینگتون پژوهشهای خود را پیرامون گذارهای دموکراتیک در کشورهای جهان متمرکز ساخت و یک سال بعد، رسالهی «آیا کشورهای بیشتری دموکراتیک میشوند؟» را در ژورنال علوم سیاسی منتشر کرد.
🔹این رساله، هستهی اصلی تئوری موج سوم دموکراسی بهشمار میرود که در ایران به «کتاب مقدس براندازان» مشهور است. سال ۱۹۸۶، همان زمان که او بر کرسی ریاست انجمن علوم سیاسی آمریکا تکیه زد، وزارت دفاع و وزارت خارجه ایالات متحده بهدنبال دانشمندی میگشتند تا پُست «استراتژیست امور دفاعی» را به او بسپارند.
🔹صاحب این منصب، برپایهی سنتی قدیمی، نقش «عقل منفصل امنیتی» را برای هر دو وزارتخانه بازی میکرد. در نظر آنان، گزینهای بهتر از ساموئل هانتینگتون وجود نداشت؛ کسی که در ۳۰ سالگیاش با نگارش کتاب سرباز و دولت (۱۹۵۷) صاحب پرنفوذترین تئوری در حیطهی روابط نظامی آمریکا بهشمار میرفت و در ۵۰ سالگیاش بهعنوان پایهگذار و سردبیر مجله فارین پالیسی، یکی از ده متفکر کلیدی بلوک غرب لقب گرفت. با قبول پُست «استراتژیست امور دفاعی» و در آستانه ۶۰ سالگی به حلقهی مرکزی پروژهای راه یافت که آن را «دستور کار امنیتی دائم آمریکا» میدانند: «کودتای مخملی».
✍ ادامه دارد...
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 شخصیتهای یهودی/ ساموئل هانتینگتون قبله اصلاح طلبان
✍بخش دوم
🗄#پرونده_ویژه
🔹هانتینگتون در مقام رئیس هشتادوسومین نشست سالانهی انجمن علوم سیاسی آمریکا با ارائه نظریهی علم سیاست و اصلاحات سیاسی گفت که نمیتوان کسی را «عالِم سیاست» نامید، مگر ابتدا «علم دموکراتیک سیاست» و آرمانشهر آمریکایی را پذیرفته باشد.
🔹چون این علم از سال ۱۹۴۵ «به کاملترین وجه در ایالات متحده نشو و نما یافته و این کشور، نخستین و کاملترین دموکراسی در جهان متجدد است.» سپس با ستایش از لخوالسا، رهبر جنبش همبستگی لهستان، به ضرورت «تربیت سیاستمداران اصلاحطلب توسط دانشگاههای آمریکایی» پرداخت؛ سیاستمدارانی «عملگرا» که با ایجاد نهادهای دموکراتیکِ باثبات، «آهسته و پیوسته» در فکر سرنگونی رژیمهای ضدآمریکایی در کشورشان هستند.
🔹او با تحلیل آرایش سیاسی جهان، جمهوری اسلامی ایران را «شَرّی بدتر از نظامهای هیتلر و استالین» دانست و از ایجاد «ارتش رستگاری دموکراتیزاسیون» برای فروپاشی چنین رژیمهایی سخن گفت. نظریهی علم سیاست و اصلاحات سیاسی بهعنوان بیانیهی هدف آکادمی پذیرفته شد تا تکلیفِ «رسالت حرفهای علم سیاست» را در عرصهی جهانی مشخص کند و نیز برپایهی روایت هانتینگتون به تمایز ۲ مفهوم «خیر» و «شرّ» بپردازد:
🔹عالمان علم سیاست میخواهند «عملی خیر» انجام دهند. آنها میخواهند دانش مربوط به زندگی سیاسی را گسترش دهند. لیکن همچنین آرزومندند تا دانش را برای «اصلاحات سیاسی» به کار برند؛ یعنی به توسعه و ترویج «دموکراتیزاسیون» میل دارند. از نظر تاریخی، «علم سیاسی» و «دموکراسی» گرایش داشتهاند که تواماً و به همراه هم توسعه یابند.
🔹آکادمی علوم سیاسی آمریکا در واقع علم را به ۲ بخش «خیر» و «شرّ» تقسیم میکند و به «خودی» و «غیرخودی»سازی در حوزه دانش دست میزند؛ مرزکشیای که در حوزهی فلسفه نیز کاملاً آشکار است. سِر کارل پوپر و ریچارد رورتی نیز در مقام بزرگترین فلاسفهی معاصر غرب، فلسفه را شامل ۲ بخش «مسائل استبدادی فلسفی» و «موضوعات دموکراتیک فلسفی» میدانستند، و هر دو میگفتند: سوال از ماهیتِ دموکراسی لیبرال از نوع «سؤالات اقتدارگرا» است و ما وظیفهای برای پاسخ دادن به چنین پرسشهایی نداریم!
🔹همین گرایش به خودی و غیرخودیسازی علم و فلسفه، طبعاً کار را به جایی رساند که هانتینگتون هم گفت: «عمل خیر سیاسی» یعنی: «اصلاحات آمریکایی» برای تحقّق دموکراتیزاسیون!!
🔹پیدایش «علم سیاست» بخشی از جنبش گسترده اصلاحات ترقیخواه در زندگی سیاسی و فکری ایالات متحده در اواخر سدهی نوزدهم بود. این ارتباط تاریخی خاص بین «علم سیاست» و «اصلاحات سیاسی» مبتنی بر یک اساس منطقی است… ما تنها یک «علم سیاست دموکراتیک» داریم که نخست و به کاملترین وجه در آمریکا رشد یافته است، چرا که ایالات متحده نخستین و کاملترین «دموکراسی» در جهان متجدد است. به همان حد که دموکراسی یک «نظام جهانشمول» حکومت است، این علم هم یک «علم جهانشمول» است.
🔹بنابراین «اصلاحات سیاسیِ دموکراتیک» یا «دموکراتیزاسیون آمریکایی» هدف استراتژیکِ علوم انسانی سکولار است. فلسفهی سیاسی معاصر برپایهی تحقق ایدئولوژی «لیبرال سرمایهداری» صورتبندی شده است و هیچ فرجام و غایت دیگری برای آن متصور نیست. اگر فلسفهای با این هدف همخوان باشد، «خیر» است و مبارک؛ و اگر راهی دیگر برود «شرّ» است و نامیمون. آکادمی علوم سیاسی آمریکا راهبرد مبارزه با فلسفهها و نظامهای سیاسی معارض با دموکراسی را چنین ترسیم میکند:
🔹باید آن نظام سیاسی را «اسوهی شرارت» و بدترین نظام ممکن توصیف کرد و بنابراین، از هرگونه تماس و همکاری با آن باید اجتناب ورزید. در نتیجه، باید به کلی «محو» و «نابود» شوند. این یک استراتژی ساده و موثر است. تمرکز بر یک «شرّ» که شرارتش را نمیتوان انکار کرد انزجاری اخلاقی ایجاد میکند. بسیج سیاسی (علیه آن را) تسهیل میکند. هدفی روشن، ساده و متحدکننده به دست میدهد؛ در عین حال از پرداختن به این موضوع تفرقهافکنانه پرهیز میکند که چه چیزی باید جایگزین آن شرّ شود. اگر نظام سیاسی موجود، بدترین نظام ممکن باشد، آنگاه عملاً هر وسیلهای و هر میزان خشونت، در راه سرنگونی آن مشروع است.
🔹ساموئل هانتینگتون صهیونیست
بیانیهی هدف آکادمی علوم سیاسی آمریکا سپس به رژیمهایی که «اسوه شرارت» هستند میپردازند و نظام جمهوری اسلامی ایران را «یک شرّ بدتر از نظامهای استالین و هیتلر» میخواند که «هر وسیله و هر میزان خشونتی در راه سرنگونی آن مشروع است.»
✍ ادامه دارد...
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 یک نمونه از #زن_زندگی_آزادی
🔺امید دانا: زنم دوست پسر سیاه پوست داره ولی نمیتونم چیزی بگم😑
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 پلیس فرانسه دانش آموز پسر 13 ساله ای که در ویری شاتیلون در جنوب پاریس زندگی میکنه رو به جرم پستهای حمایتی از داعش دستگیر کرد
با منطق براندازان هم دانش اموزه، هم کودکه، هم پدر و مادر داره پس بیگناهه
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 تلگراف: عربستان سعودی حدود ۲۰ نفر را در بازه جام جهانی اعدام کرده است
♦️روزنامه انگلیسی خبر داده عربستان سعودی در حال برنامهریزی است تا از کریسمس بهعنوان سرپوشی برای اعدام گروهی از شهروندان خود استفاده کند.
♦️گروهی از نمایندگان پارلمان انگلیس هم گفتهاند ریاض حدود ۲۰ نفر را در دو هفته گذشته اعدام کرده که از این تعداد ۱۲ نفر خارجی بودهاند.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 روحانی برجسته شیعه عربستان به ۴ سال حبس محکوم شد
🔻پایگاه خبری العهد اعلام کرد که حکومت عربستان سعودی در ادامه سختگیریهای خود درباره شیعیان این کشور، شیخ کاظم العمری از رهبران شیعه در شهر مدینه منوره را به چهار سال حبس محکوم کرد.
🔻حکومت سعودی اواخر نوامبر این روحانی برجسته شیعه عربستان را برای دومین بار بازداشت کرده بود.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
هدایت شده از من انقلابی ام
💠 فوری
💢 پيشنهاد عربستان به ايران: سرنوشت عوامل اينترنشنال به ما ارتباطی ندارد، ما را هدف قرار ندهيد
🔹 بنابر ادعای برخی رسانهها، شنیدهها درباره پیام برخی کشورهای عربی و اروپایی به ایران، احتمال استرداد برخی اعضای اپوزیسیون ایران در قبال عدم اقدام تلافی جویانه تهران، فرانسه، انگلیس، آلمان، عربستان، امارات و ترکیه با ارسال پیامها و واسطههایی در جهت گریز از عوامل تجزیهطلب و تحت حمایت این چند دولت، پیشنهادات مختلف و اطلاعات قابل توجهی را برای جلب رضایت ایران، مطرح و به اشتراک گذاشتهاند.
🔹 ادعا شده است که محور اصلی و عمده، معامله بر سر اعضای اپوزیسیون و مخالفان در برابر گذشت ایران از عملیات آشکار و پنهان در خاک این کشورهاست.
🔹 همچنين عربستان از طريق يكی از كشورهای عرب نزدیک به ايران پيام داده كه عملكرد اينترنشنال را به پای ما ننويسيد و سرنوشت عوامل اين شبكه برای ما اهميتی ندارد.
🔹 اين پيام حاكی از آن است كه اعراب به ايران مبادله عوامل اين شبكه و يا خريد شبكه اينترنشنال را به ايران دادهاند.
🔹 همه اين پيشنهادات در قبال هدف قرار ندادن عربستان توسط ايران بوده است.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 عليرضا پورمسعود:
🔻“امريكا در تلاش برای به راه اندازی مجدد جنایات فرقه رجوی در کشور”
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کدام تفکر به درد مردم ایران میخورد؟
❗️تفکر آرمان ها یا توماج ها!
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 چرا این فرد را به برنامه شب یلدا آوردید؟/ او به نفع ناآرامی ها موضعگیری کرده بود
🔹در میان چهرههای هنری که در شب یلدا به تلویزیون دعوت شدند، افرادی هم حضور دارند که در هفتههای اخیر همراه با ناآرامیها، مطالبی را در شبکههای اجتماعی خود منتشر کردند که در راستای وحدت ملی نبودهاست.
🔹اما این افراد به راحتی به تلویزیون راه پیدا میکنند و در برنامه تلویزیونی شب یلدا به عنوان مهمان حضور پیدا میکنند،امیر غفارمنش جزو این دسته است.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 آخه بی همه چیز ها، چطور میتونید همزمان هم برای کیان پیر فلک ناراحت باشید و هم از کشته شدن یا دستگیری قاتل هاش؟
چه جور جانورانی هستید شما؟
💠 دیدید چطور یه دفعه قاتلای کیان پیرفلک تبدیل شدن به شهدای انقلابشون؟ تف به شرف نداشتتون
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 نشریاتی که پایگاه دشمن شدند
قابل توجه #وزارت_ارشاد اسلامی
آیا هیات نظارت بر مطبوعات وظیفه ای درقبال این نشریاتی که دنبال برافروختن آتش
فتنه اند ندارند؟؟
🔹️ آیا جرم آمران به اغتشاش و آدمکشی کمتر از جوان فریب خورده ایه که بر اثر تحلیلهای این جماعت قاتل میشه؟؟
#پایان_مماشات
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بلایـی که امام خمـینی (ره) بر سـر آمـریکا آورد
🔹تمثیل جالب دکتر رحیم پور ازغدی
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 نگاهی به اظهارات اخیر رییس اسبق بانک مرکزی؛
🚨وقتی همتی سنگ پای قزوین را هم خجالت زده میکند!/ آیا بلایی که سلطان «چاپ پول» بر سر سفره مردم آورد مغول میتوانست بیاورد؟!
🔹رئیس سابق بانک مرکزی در چند هفته اخیر و همزمان با تغییر فاز معاندان و دشمنان ایران از آشوب خیابانی و تشویق به اعتصاب به هجمه بر نظام پولی و بانکی کشور، پر کار شده و هفتهای نیست که سخنانش تیتر یک یکی از روزنامههای اصلاحطلب نباشد.
🔹اینطور که پیداست عبدالناصر همتی در این روزها زمان فراغت زیادی پیدا کرده و رویکردش نسبت به رسانهها تغییر کرده است. فعالان رسانهای و خبرنگاران اقتصادی فراموش نمیکنند که وی زمانیکه رئیس کل بانک مرکزی بود صرفا با صداوسیما که ارتباطات خوبی با معاونت سیاسی و مدیران وقت آن داشت گفتوگو میکرد و هر گونه درخواست گفتوگو دیگری را رد میکرد یا به تمام معاونین و مدیران بانک مرکزی دستور داده بود به هیچ وجه گفتوگو رسانهای نداشته باشند و صرفا خودش به عنوان ویترین بانک مرکزی شناخته شود.
🔹همتی در حالی به سیاستهای اقتصادی دولت سیزدهم اعتراض میکند که همچنان عناوین «سلطان چاپ پول»، «سلطان تورم»، «سلطان افزایش قیمت دلار» و... را یدک میکشد.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam