◽️اموال و دارایی به جا مانده از امام راحل بعد از رحلت...
مطابق اصل ۱۴۲ قانون اساسی
دیوان عالی کشور موظف است
دارایی رهبر و مسؤولان رده بالای نظام را قبل و بعد از مسؤولیت
رسیدگی و بررسی کند.
حضرت امام رحمه الله نخستین کسی بود که صورت دارایی خود را در تاریخ
۲۴ دیماه ۱۳۵۹ برای دیوان عالی ارسال نمود.
بعد از رحلت امام رحمه الله نتیجه بررسی در ۱۱ تیرماه ٬۱۳۶۸ طی بیانیه ای چنین بیان شد که:
«نه تنها به اموال امام چیزی اضافه نشده، بلکه قطعه زمین ارث رسیده به امام در خمین نیز پس از انقلاب در زمان حیات ایشان بین مستمندان محل تقسیم شده است.
تنها ملک غیرمنقول امام منزل قدیمی ایشان در قم بود که از زمان تبعید در سال ٬۱۳۴۳ عملا در اختیار اهداف نهضت و محل تجمع مردم بوده است.
مختصر وسایل اولیه زندگی در منزل متعلق به همسرشان بوده و دو قطعه قالی مستعمل موجود٬ ملک کسی نیست و باید به سادات نیازمند داده شود.
از آن حضرت هیچ وجه نقدی باقی نمانده و هر چه هست٬ وجوهات است
که ورثه حقی در آن ندارند.»
بدین ترتیب دارایی برجا مانده شامل:
🔅عینک
🔅ناخن گیر
🔅شانه
🔅تسبیح
🔅قرآن
🔅سجاده نماز
🔅عمامه
🔅لباس روحانی
🔅کتاب
#جهادتبیین
💠@mangenechi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این ویدیو رو ببینید تا متوجه بشید تشخیص ویدیو های فیک از حقیقی در فضای مجازی چقدر سخته و نباید به هر ویدیویی استناد کرد☝️🤔
💠@mangenechi
منگنهچی
🎉🇮🇷🎉🇮🇷🎉🇮🇷 اسامی #برندگان دومین #مسابقه #دهه_فجر پس از داوری و قرعهکشی مشخص شد. ☺️ این عزیزان شما
منتظر اعلام مسابقه بعدی منگنهچی برای #دهه_فجر باشید. ☺️🇮🇷🎉
هدایت شده از منگنهچی
#برگی_از_تاریخ
🔰 واکنش محمدرضا پهلوی به بیعرضگی نیروی دریایی شاهنشاهی
🔸اسدالله علم ذیل خاطرات 16 اردیبهشت 1352 مینویسد: «صبح برای مانور دریایی حرکت کردیم. مانور، شاهنشاه را خوشحال نکرد که بسیار هم عصبانی کرد. چند گلوله توپ به هدفها انداخته شد، یکی نخورد. شاهنشاه خیلی عصبانی شدند و به فرمانده نیروی دریایی فحش دادند. عرض کردم موشکها برای تمرین است... فرمودند موشک سرشان بخورد، چرا تیراندازی توپها اینقدر بد بود؟ آنهم در حال صلح و اعصاب راحت و آنهم هدف ثابت...»
@markazasnad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ به شبههی اگر #شـاه هم میبود همین قدر پیشرفت میکردیم.
🔺و پاسخ به شبههی #عدالت هنوز بطور کامل محقق نشده یعنی #جمهوری_اسلامی در مسیر عدالت حرکت نکرده.
#دهه_فجر #انقلاب
🇮🇷🎉 @mangenechi
از امشب
محتوای ارزشمندی که با تلاش #گروه_فرهنگی_تبار تهیه شده در کانال منتشر خواهد شد.
در این مطالب پرمحتوا
با تاریخچهی مختصری از ماجرای حکومت اسلامی و چگونگی به بار نشستن تلاشهای خستگیناپذیر امام خمینی (ره) و پیروان انقلابیاش آشنا خواهید شد.
مطالعهی این مطالب ارزشمند را به شما همراهان عزیز شدیداً توصیه میکنیم.
در پایان، سؤالاتی از این مطالب در اختیار شما قرار خواهد گرفت که با پاسخگویی به این سؤالات، در قرعهکشیِ انتخاب برنده شرکت داده خواهید شد.
🇮🇷🎉 @mangenechi
🇮🇷🎉
ماجرای #حکومت_اسلامی 1⃣
🔴 سؤال: برخی از گروهها و جریانهای سیاسی و روشنفکری ایران در بررسیها و نظریهپردازیهای خود چنین وانمود میکنند که ملت ایران پیشاز طرح حکومت اسلامی از سوی امام در سال ۱۳۴۸ و حتی پیشاز آن، هیچگونه آشنایی با این مسئله نداشتهاند و موضوع حکومت اسلامی و ولایتفقیه اصولاً در میان مردم مطرح نبودهاست!
🔵 پاسخ: باید دانست که باورمندی مردم به اصل ولایتفقیه پیشینهای هزار ساله دارد. البته در هر دوره و سدهای این مسئله با ادبیات ویژه آن زمان مطرح بودهاست؛ روزی با عنوان "نایب امام"، روز دیگر بهعنوان "حجتالاسلام"، دورهای بهعنوان "آخوند"، دورانی با عنوان "مجتهد و شریعتمدار"، روزگاری بنام "پیشوایی دینی"، در دوره دیگر بهعنوان "مرجع تقلید" و ... سرانجام در دوران انقلاب بهعنوان "ولیفقیه" مطرحشده است.
اگر پیشاز طرح حکومت اسلامی از سوی امام، این مسئله در میان مردم ایران مطرح نبود، آن خروش و خیزش حماسی مردم در پی حکم تحریم تنباکو، در چه اندیشهای ریشه داشت؟ تاجر اصفهانی که انبار تنباکو را شبانه به آتش کشید و اعلام کرد《 با خدا معامله کردم》 چه انگیزهای داشت و چه عاملی او را به این فداکاری واداشت؟ ملکه قاجار را چه اندیشهای بر آن داشت که قلیان را از دربار برچیند و آنگاه که ناصرالدینشاه از او پرسید: 《چه کسی قلیان را حرام کردهاست؟》 پاسخ داد: 《آن که مرا بر تو حلال کردهاست!》
آیا این جریان نشان از ریشه اصل ولایتفقیه در دل و جان مردم ایران ندارد؟!
🔶️ برای کسب اطلاعات بیشتر در روزهای آینده، همراه ما باشید!
منبع: کتاب نهضت امام خمینی، سید حمید روحانی، ج۴، ص۶۶-۶۷
🇮🇷🎉
#سیاسی #ولایت_فقیه
✍ #ذرّه
#گروه_فرهنگی_تبار
🇮🇷🎉 @mangenechi
🇮🇷🎉
ماجرای #حکومت_اسلامی 2⃣
💠 اوضاع سیاسی ایران و جهان در زمان طرح حکومت اسلامی
آن روز که امام، در درس خود در نجف، طرح حکومت اسلامی را به بحث گذاشت، امید دگرگونی در ایران در حد صفر بود. شاه بهعنوان یک امپراتور تاجگذاری کرده و بر ایران تسلط کامل داشت. ساواک با آموزش از سازمانهای جاسوسی سیا و موساد همانند اختاپوس بر همه شئون زندگی مردم پنجه افکنده بود و کارهای مردم را زیر نظر داشت. ابرقدرتهای غرب و شرق برای چاپیدن ایران با یکدیگر به تفاهم رسیده بودند و از شاه بهعنوان گماشتهای رام و مأموری آرام پشتیبانی میکردند. خفقان، خودکامگی و بیدادگری، رخصت نفسکشیدن به کسی نمیداد. نفسها بریده و قلمها شکسته بود. در جهان مادی در غرب و شرق پدیدهای به نام "حکومت اسلامی" ناشناخته و نامفهوم شمرده میشد. حکومتهای سوسیالیستی، لیبرالیستی، سلطنتی و قبیلهای حکومتهایی بودهاند که در کشورهای اسلامی و عربی جریان داشتند و رسمیت یافته بودند. مکتبهای شرقی و غربی و ایسمهای وارداتی در ایران و دیگر کشورهای اسلامی گام به گام بهجای اسلام مینشستند و باورمندی اسلامی را سست و کمرنگ میکردند.
در ایران نیز احزاب و دستههای سیاسی، دیدگاهها و تستهای گوناگونی را دنبال میکردند و از سیاستهای متفاوتی برخوردار بودند. این تفاوتهای فکری و سیاسی، مایه دوری گزینی آنان از یکدیگر و پدید آمدن اختلافها و کشمکشها میشد و آنان را رویاروی یکدیگر قرار میداد. گروهها و سازمانهای سیاسی و مبارزان ایرانی از نظر خواستهها و هدفها چند دسته بودند که در شماره بعد به آن اشاره میکنیم.
📚 منبع: کتاب نهضت امام خمینی، سید حمید روحانی، ج۴، ص۷۴-۷۵.
🇮🇷🎉
#سیاسی #ولایت_فقیه
✍ #ذرّه
#گروه_فرهنگی_تبار
🇮🇷🎉 @mangenechi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشنگری دکتر سیدمحمد حسینی از اهداف و شگردهای براندازی امید دانا.
حتما ببینید.
#سیاسی
@mangenechi
از اینکه به سمتِ خدا آهسته حرکت
میکنی نترس؛
از این بترس که برای
رسیدن بهش هیچ کاری نکنی!
#نکته #زندگی ⚜ @mangenechi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شخصی که این جملات رو به زبون مییاره،
شاپور بختیار هست.
معرف حضور عزیزان هست که؟
حالا ببینید دربارهی دوران #پهلوی و وضع کشور چی میگه.
#دهه_فجر #انقلاب
🇮🇷🎉 @mangenechi
🇮🇷🎉
ماجرای #حکومت_اسلامی 3⃣
💠 گروهها و سازمانهای سیاسی که در زمان طرح حکومت مبتنی بر ولایت فقیه، وجود داشتند.
اینان از نظر خواستهها و اهداف، متفاوت بودند :
۱. سلطنتطلبانی که میخواستند شاه سلطنت کند، نه حکومت.
اجرای قانون اساسی، آزادی انتخابات، آزادی قلم و آزادی بیان از آرمانهای نهایی آنان بشمار میرفت.
۲. گروههایی که دارای اندیشههای ماتریالیستی و مارکسیستی بودهاند.
اینان، جامعهی بیطبقه را از آرمانهای خود میشمردند و رژیمهای شوروی و چین، الگوی حکومتی ایشان بود که بهدنبال استقرارش در ایران بودند.
۳. داوطلبانی که با رژیم شاه بر سر قدرت دعوا داشتند و موضعگیریهای آنان بر پایه جنگ قدرت بود؛ مانند: تیمور بختیار.
۴. ناراضیهایی که برای بدست آوردن کار، مسکن، شغل و مقام، به فعالیتهای سیاسی کشیدهشده بودند.
۵. نیروهایی که روی اهداف دینی و اعتقادی با رژیم شاه سر ناسازگاری داشتهاند، از نظر ایده و انگیزه چند دسته بودند:
الف) کسانی که اختلافشان با رژیم شاه ریشهای و مبنایی نبود. از رواج فساد و فحشا، بیحجابی، شرابفروشی، برپا شدن عشرتکدهها و مراکز فساد رنج میبرند و از ظلمها و بیعدالتیها انتقاد میکردند.
اگر شاه دولتی را بر سر کار میآورد که به اینگونه مفاسد اجتماعی پایان میداد و حقوق مردم را رعایت میکرد، سر جای خود مینشستهاند و به اعتراض و انتقاد پایان میدادند. اصولاً روی سخن آنان با دولتها بود و با شخص شاه سخنی نداشتهاند.
ب) عناصری که افزون بر آنچه در بالا گفتیم، درباره سلطه بیگانگان بر ایران، ارتباط رژیم شاه با اشغالگران فلسطین، تصویب و اجرای قوانین خلاف اسلام و رخنه و نفوذ عوامل صهیونیستی مانند "بهاییها" در جایگاههای کلیدی کشور نیز انتقاد داشتند و گاهی با قلم و بیان به پرخاشگری و افشاگری دست میزدند. با این وجود، با اساس نظام به مخالفت برنمیخاستند.
ج) مقاماتی که نسبت به شخص شاه و دودمان پهلوی ذهنیت منفی داشتند، رژیم شاه را بهحق دستنشانده بیگانگان میدانستند، حاکمیت شاه را برای اسلام و استقلال ایران خطرناک و زیانبار ارزیابی میکردند و اگر از سوی صاحبمنصبان ارتش و یا برخی از رجال سیاسی کودتایی در ایران روی میداد و رژیم شاه واژگون میشد، بیتردید با پشتیبانی آنان روبرو میگشت. البته به این شرط که رژیم جدید به قوانین اسلام و قانون اساسی پایبند میبود و بعدها به حقوق مردم احترام میگذاشت .
د) کسانی که افزون بر واژگونی رژیم شاه، خواهان اجرای قوانین اسلام نیز بودند؛ خواه زیر نام "حکومت اسلامی" یا "حکومت مردمی و ملی" و شماری از آنان خواهان "حکومت مسلمان" بودند.
ه) عناصر، افراد و گروههایی که نظام شاهنشاهی را ضد اسلامی میدانستهاند و رسماً هوادار تشکیل "حکومت اسلامی" بودند.
طرح حکومت اسلامی از سوی امام و پافشاری روی اینموضوع که "وظیفه ما، تشکیل حکومت است"، راه آینده را روشن و هدف نهایی نهضت را مشخص کرد و پردههای ابهام را کنار زد.
📚 منبع: کتاب نهضت امام خمینی، سید حمید روحانی، ج۴، ص۷۴-۷۶
🇮🇷🎉
#سیاسی #ولایت_فقیه
✍ #ذرّه
#گروه_فرهنگی_تبار
🇮🇷🎉 @mangenechi
•••❈❂✨❄️✨❂❈•••
سلامی به بیکرانگی پرواز
سلامی از مشتاقی چشم بهراه و بیشکیب
سلامی از فرزندی در انتظار پدر
سلامی از من که عمری است دیده به راه دوختهام
و یاد شما را در دل پروراندهام.
مولای من سلام
صبحت بخیر آقای من!
•••❈❂✨❄️✨❂❈•••
#صبحی_که_با_سلام_تو_آغاز_می_شود
#السلام_علیک_یا_بقیّة_اللّه
#صبح_بخیر
🔗 #منگنهچی
╔═.✨❄️.═════╗
@mangenechi
╚═════.❄️✨.═╝
🇮🇷🎉
ماجرای #حکومت_اسلامی 4⃣
💠 اهمیت طرح "حکومت اسلامی"
طرح حکومت اسلامی از بزرگترین و مفیدترین رهنمودهای امام در دوران تبعید به شمار میرود. امام در این طرح، پلهای پشت سر را بهکلی خراب کرد، رژیم پادشاهی را ضد اسلامی دانست و راه هر گونه بازگشت، نشست، سازش و کرنش، معامله و دادوستد را بهکلی بست و به پیروان خود فرمان حرکت به پیشداد.
امام نخستین شخصیت سیاسی ایران در تاریخ معاصر بود که رژیم شاهنشاهی و سلطنتی را آشکارا مردود شمرد و عموم ملت را در راه واژگونی رژیم شاه و نظام شاهنشاهی به مبارزه همهجانبه فراخواند. چنانکه وی نخستین فقیه در جامعه تشیع است که حکومت اسلامی برپا کرد.
طرح حکومت اسلامی از طرف امام در آن روزهای سیاه یاسبار که غول مهیب اختناق، گلوها را میفشرد و حق نفسکشیدن را به مستضعفان نمیداد، از دید برخی از ناباوران، خودباختگان، کاری بیهوده و بیثمر و ناشدنی بهنظر میرسید؛ لیکن امام بهخوبی میدانست که:
《... مردان بزرگ که دارای سطح فکری وسیعی میباشند، هیچگاه مأیوس نگردیده و به وضع فعلی خود که در زندان و اسارت به سر میبرند و معلوم نیست که آزاد میشوند یا نه، نمیاندیشند و برای پیشبرد هدف خویش، در هر شرایط که باشند، طرح نقشه میکنند که بعداً اگر توانستند شخصاً آن طرح را به مرحله اجرا درآورند و اگر خودشان فرصت نیافتند، دیگران هر چند بعد از ۲۰۰ سال، ۳۰۰ سال دیگر دنبال آن طرح بروند و اجرا نمایند و اساس بسیاری از نهضتهای اشخاص بزرگ هم بههمین صورت بودهاست...》*
* حکومت اسلامی یا ولایت فقیه، امام خمینی، درس ۵، ص۲۹
📚 منبع: کتاب نهضت امام خمینی، سید حمید روحانی، ج۴، ص۷۶- ۷۷
🇮🇷🎉
#سیاسی #ولایت_فقیه
✍ #ذرّه
#گروه_فرهنگی_تبار
🇮🇷🎉 @mangenechi