⭕️ اعتماد نظام به حلقه نیویورک؟؟
♻️ کیهان و حلقه نیویورک
✍ مهدی #نصیری
🔸 پس از انقلاب حلقههای متعدد فکری و سیاسی در جمهوری اسلامی شکل گرفت که گاه بر آنها عنوان حلقه داده شد و گاه داده نشد.
دو حلقه مشهور و موثر از این حلقهها یکی حلقه کیان با محوریت نشریه کیان و ترویج آرای دکتر سروش و جریان روشنفکری دینی بود و دیگری حلقه نیویورک با محوریت آقایان کمال و صادق خرازی و محمد جواد ظریف بود.
🔸 فعالیت حلقه نیویورک به اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد در دولت مرحوم هاشمی و وزارت خارجه دکتر ولایتی بر می گردد.
این حلقه با استقرار در دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل نقش به سزایی در ترویج تئوری گفتگو و مذاکره با آمریکا و تنشزدایی ایدئولوژیک بین ایران و آمریکا داشت و به نظرم ثمره نهایی تلاشهای این حلقه در ماجرای برجام به بار نشست. البته حلقه نیویورک در سالهای بعد تا ۸۲ تحولاتی را پشت سر گذاشت و آقایان ناصری و موسویان و ... به آن اضافه شدند و از نقش خرازیها کاسته شد و ایده گفتگو و تعامل با آمریکا قوت گرفت.
🔸 در سال ۷۱ توفیق دیدار با آقای دکتر کمال خرازی نصیب بنده شد البته در تهران و نه نیویورک.
🔸روزنامه کیهان که در دوران مدیریتم خط عدم سازش و گفتگو با آمریکا را دنبال میکرد، طبیعی بود که به فعالیتهای این حلقه حساس باشد و بعضا مطالبی را در انتقاد از آن منتشر کند. و البته از جمله انتقادات مطرح شده بکار گیری غیرقانونی آقای ظریف (به دلیل عدم خدمت سربازی) در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک بود.
🔸انتشار این مطالب منجر به شکایت بردن جناب خرازی به دفتر رهبری شد و بعد توصیه دفتر به کیهان که نشستی با آقای خرازی گذاشته شود و از نزدیک تبادل آراء شود.
🔸این جلسه با حضور کمال خرازی و بنده به عنوان مدیر مسئول و آقایان معلی (عضو شورای سردبیری کیهان) رحیم پور ازغدی (از مشاوران و نویسندگان کیهان) احمد پورنجاتی (از معتمدین دفتر رهبری) در موسسه کیهان برگزار شد و گفتگوهایی رد و بدل شد.
🔸 نکته قابل توجه در جمع بندی بحثها این بود که جناب خرازی به بنده و جمع توصیه کردند که لازم است دیداری از نیویورک و آمربکا داشته باشیم.
پرسیدیم: ربط این توصیه با مذاکرات امروز ما چیست؟ ایشان لبخندی زد و سری تکان داد و گفت: توصیه میکنم دیداری داشته باشید، بد نیست.
🔸البته در همان جلسه حدس زدیم که مقصود جناب خرازی از این توصیه و دعوت چیست.
مقصود به طور واضح این بود که دیدار از نیویورک و آمریکا میتواند به تعدیل مواضع شما نسبت به آمریکا منجر شود و طبعا دیگر این قدر از سیاست خارجی هاشمی و ولایتی انتقاد نخواهید کرد.
🔸بعدا معلوم شد یکی از فعالیتهای حلقه نیویورک دعوت از برخی چهرههای سیاسی و عناصر موثر به خصوص برخی عناصر رادیکال به آمریکا و تور نیویورکگردی برای تعدیل مواضع ضد آمریکایی بوده و البته توفیقاتی هم در این عرصه کسب کردهاند.
🔸آقای نادر طالب زاده نیز بعدا برای من تعریف کرد که وقتی برای ساخت مستند ساعت ۲۵ (با مضمون انعکاس فقر و بیخانمانی در جامعه آمریکا) به آمریکا رفته بود، برای استمداد و طلب همکاری به دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل مراجعه میکند و وقتی درخواستش را مطرح میکند، یکی از کارمندان ارشد دفتر و عضو حلقه نیویورک، پرده پنجرهای را که در خیابان منهتن نیویورک باز میشد بالا میزند و به طالبزاده میگوید: "برجها را میبینی؟ بیا از عقل در جامعه آمریکا فیلم بساز و نه فقر"!
🔸 و او ظاهرا نمیدانست که طالبزاده بزرگ شده در آمریکاست و کمبودی در برج بینی و زرق و برق تمدن غربی و آمریکایی ندارد و این برخی ندید بدیدهای سیاسی بودند که با سفر به نیویورک و چرخ زدن در منهتن و برخی دیگر از خیابانهای پر زرق و برق دیگر ( و البته نه منطقه فقیر و خشونت زده هارلم) ، افسون میشدند و در برگشت از آمریکا به عقلانیت مورد نظر حلقه نیویورک میرسیدند.
🔸 در هر صورت برخی کارهای سنجیده و فکر شده در دهه شصت و هفتاد در جمهوری اسلامی خوب! به بار نشست که از جمله آنها فعالیت حلقه نیویورک بود و اعضای حلقه همچنان از معتمدین و فعالان سیاست خارجی نظام هستند.
⚡️رابطه "جریان لیبرال و انتخابات" در ایران چگونه است؟
🔹آقای مصطفی تاجزاده میگوید: "مردم به گذشته رای نمیدهند، به آینده رای میدهند". یعنی ما لیبرالها، چنان شعبدهبازانی هستیم که مهم نیست در هشت سال دولت آقای #روحانی یا چهار سال مجلس دهم و چهار سال شورای شهر پنجم چه عملکردی داشتهایم. چهرهها و مهرهها را تغییر میدهیم و چنان تصویری از آینده برای مردم ترسیم میکنیم که باز هم نام ما از صندوقهای رای بیرون بیاید.
🔹تاجزاده میخواهد بگوید حتی عملکرد و کارنامه رقیبمان هم اهمیت ندارد. چنان ملکوکش میکنیم و تاریکش جلوه میدهیم تا مردم خیال کنند فردای پیروزی او، در پیادهروها دیوار کشیده شده و قیمت دلار سر به فلک خواهد کشید.
تاجزاده میخواهد بگوید مهم نیست که ما در #انتخابات قبلی، مردم را درباره دلار پنجهزار تومانی در صورت پیروزی رقیب به وحشت انداختیم، اما خودمان #قیمت_دلار را به پانزده هزار تومان رساندیم. مهم این است که باز، خواهیم توانست همین الگو را پیاده کنیم، وحشت بیافرینیم و رای بگیریم. اگر دیروز با ترساندن مردم از دلار گران و دیوار در پیادهرو رای گرفتیم، همانگونه که چهرهها را تغییر میدهیم، شعارها را هم تغییر میدهیم و اینبار، با وحشت از #جنگ رای میگیریم.
🔹موفقیت شما آقای تاجزاده اما در هنر مردم فریبیتان نیست. موفق شدهاید چون جریان مقابل شما در نشان دادن چهره واقعی شما ناتوان بوده است. اگر فرصتی دست دهد تا در ایام انتخابات، از این چهره برای مردم پرده برداریم، اوضاع تفاوت خواهد کرد.
http://yon.ir/6zSCE
@syjebraily
هدایت شده از بانک صوتی علامه دهر
hegab01.mp3
6.15M
🎵 شرح حجاب اسلامی
👤شارح استاد صمدی آملی
🗓سال 1387
🎤مجلس اول
🌿بانک صوت علامه دهر🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3192193037C65b2c2e4d5
هدایت شده از بانک صوتی علامه دهر
hegab02.mp3
7.53M
🎵 شرح حجاب اسلامی
👤شارح استاد صمدی آملی
🗓سال 1387
🎤مجلس دوم
🌿بانک صوت علامه دهر🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3192193037C65b2c2e4d5
هدایت شده از بانک صوتی علامه دهر
4_5983499762475729741.mp3
36.08M
🎤 #علامه_حسن_زاده_آملی
⌛️زمان ۷۶:۴۵
🌹پیشنهاد دانلود
♻️کانال را با فوروارد مطالب معرفی کنید
http://eitaa.com/joinchat/3192193037C65b2c2e4d5
هدایت شده از بانک صوتی علامه دهر
hegab03.mp3
8.2M
🎵 شرح حجاب اسلامی
👤شارح استاد صمدی آملی
🗓سال 1387
🎤مجلس سوم
⌚️زمان: 68:20
🌿بانک صوت علامه دهر🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3192193037C65b2c2e4d5
هدایت شده از بانک صوتی علامه دهر
hegab04.mp3
8.69M
🎵 شرح حجاب اسلامی
👤شارح استاد صمدی آملی
🗓سال 1387
🎤مجلس چهارم
⌚️زمان: 72:32
🌿بانک صوت علامه دهر🔰🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/3192193037C65b2c2e4d5
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
دوران کودکی، دوران کودکی کردن و تمرین زندگی است؛ دوران بزرگسالی نیست. وقتی لباس های مجلل و گران قیمت تن کودک می کنیم، دائماً او را تحت فشار می گذاریم که لباست رو کثیف نکنی.
یکی از ارزش های لباس را گفتیم که برای راحتی. خوب چه اشکالی دارد که بچه ها در جشن ها لباس راحت بپوشند و شکل بزرگترها نشوند، حتی دوسه دست لباس برایشان ببریم و فرصت بازی و خوش گذشتن برای آن ها فراهم کنیم و نه خودمان حرص بخوریم و نه عروسی را به کودک زهرمار کنیم که جُنب نخور کثیف میشه، پاره میشه و....
چرا لباس بچه ها را راحت انتخاب نمی کنیم که اگر کثیف شدن به جای حرص خوردن، ذوق کنیم و ناراحتی ایجاد نکنیم. قبلاً هم گفتیم که همه چیز در زندگی حول محور رشد است، بازی کردن و کثیف کردن به رشد کودک کمک می کند. پس لباس پوشیدن بچه ها را دقت کنیم. (ادامه دارد)
#دیدن_یا_دیده_شدن؟ {قسمت20}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
یکی از حاضرین سوءال کردند که: من به دخترم میگم که نباید پایش لخت باشد ولی او اصرار دارد که مثل سایر بچه ها جوراب شلواری نپوشد و پایش لخت باشد؟
پاسخ استاد: اولین و مهمترین مسئله در پوشیدن لباس این است که خود ما چه الگویی هستیم. خود ما هم در منزل اجازه نداریم که هر لباسی دلمان خواست بپوشیم.
در بحث تربیت جنسی راجع به این موضوع صحبت شد وقتی اصل، اصول، ارزش ومهارت ها برای ما مشخص باشند، لباس پوشیدن یک مهارت است، حال ارزش های آن برای ما چیست؟ یکی از ارزش ها سادگی است، یکی دیگر پوشیدگی و حجاب است. ما در خانه هم نمی توانیم هر طور که می خواهیم بپوشیم. مواقعی که تنها هستیم یا با همسرمان هستیم یا فرزندمان هست و یا زمانی که مهمان داریم، هر کدام یک جور لباس نیاز دارد.
مگر پدرو مادر محرم نیستند؟ ولی وقتی به منزل ما می آیند باز هم همان طور که تنها هستیم لباس می پوشیم؟ ارزش ها نباید بازدارنده باشند بلکه باید در حد تعادل باشند. تنها جایی که پوشش هیچ نوع محدودیتی ندارد بین زن و شوهر است چون عمیق ترین محرمیت بین این دو است. و غیر از آن ما با محدودیت روبه رو هستیم و با تمام محارم دیگر محدودیت پوشش داریم و اصلاً نمی شود که محدودیت نباشد.
بنابراین ما یک ارزش در جامعه داریم به نام « پوشش » که بر پایه ی این ارزش باید مهارت لباس پوشیدن داشته باشیم. روی این موضوع باید کار کنیم. و منظور من این نیست که از فردا باید بچه های ما باید این جوری یا آن جوری بپوشند، من فقط می خواهم که در ذهن شما یک جرقه ایجاد کنم تا روشن شود و ببینید که چه عواملی باعث می شود که بچه هایمان تا این حد به سمت دیده شدن بروند چون این مسئله آسیب می زند.
#دیدن_یا_دیده_شدن؟ {قسمت21}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
فرزندانمان هرچه بیشتر با فضای مجازی مرتبط باشند، اداب اجتماعی شان کمرنگ تر میشود.
⚠️مراقب باشیم با فرزندانمان در فضای مجازی غرق نشویم.
@nooredideh
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
در پاسخ به مادری که سوءال کردن که خود بچه ها دوست دارند که این شکل لباس بپوشند؟ بله ما همیشه این مسئله را داریم که والدین اذعان می کنند: آخه خود بچه می خواد. مثلاً می پرسیم چرا کودک 4 ساله ات را کلاس زبان می فرستید؟ در جواب میگن که "آخه خود بچه می خواد"
قبلاً هم بسیار گفتم که باید به عنوان پدر و مادر کلی نگری داشته باشیم، بچه ها چی می خوان؟ بچه ها رشد می خواهند، توجه می خواهند، و دیده شدن را می خواهند و همه ی این ها ذیل کلمه ی رشد هستند یعنی توجه را برای کمک کردن به رشد او باید به کودک کرد و دیده شدن باید به گونه ای باشد که به رشد و تکامل کودک کمک کند نه به جلوه گری و غیره.
کودک به طور فطری می خواهد رشد کند اما ما زندگی را چگونه به او معرفی می کنیم. من نمی گم که کودک اصلاً لباس عروس نپوشد یا لباس چین چین نپوشد و از امروز فقط بلوز و شلوار تن بچه ها کنید! بلکه منظور من این است که ارزش ها را بشناسیم، مهارت ها را پایه ریزی کنیم و به چرائی ها پاسخ بدهیم. چرا بچه ی ما باید لباس بپوشد؟
#دیدن_یا_دیده_شدن؟ {قسمت22}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده