1.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دروغ را یادتونه که چقدر تو فضای مجازی پخش کردند:
🔹 «از رییس جمهور ژاپن پرسیدند چرا شما مرگ بر آمریکا نمیگویید؟ گفت: همین که روی میز رییس جمهور امریکا تلفن پاناسونیک از محصولات ما است، از مرگ بر آمریکا بالاتر است.»
🔹 حالا این فیلم را ببینید تا مطمئن بشید این دروغ را میگفتند تا شعار مرگ بر آمریکا را از شما بگیرند.
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 یک حرکت زیبا
قاری قرآن اجازه نداد این مرد را بیرون کنند. برای ما درس اخلاق خوبی بود!
🔻 تا حالا محبت و توجه و احترام ندیده بود گریه میکرد!
19.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم کوتاه را دو بار نه فقط یک بار ببینید ...
کدام یک از این دو فرد عمامه به سر ! درست می گویند .......
مطمئن باشید یکی از این دو نفر منافق است ....
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ حسن عباسی خطاب به ظریف: اون موقع دروغ میگفتی یا الان؟
🔹ظریف به جای ۱۰۰ سکه باید محاکمه میشد
نفت عراق را شرکت های آمریکایی استخراج می کنند. همانها هم تعیین می کنند که این کشور نفتش را به چه کسی بفروشد و به چه کسی نفروشد.
تا پول دستمال توالت کادرشان را هم اول از اصل پول نفت کم می کنند و مابقی را نزد بانکهای خودشان نگه میدارند. همانجا هم تعیین می کنند که این پول به جه مواردی اختصاص یابد. به همین دلیل است که در این کشور پر است از خودروهای آمریکایی! اما از زیرساخت، تولید و آب و برق پایدار خبری نیست.
پر است از دیزل ژنراتورهای محلی اروپایی و آمریکایی، اما این دیزل ها حق ندارند با شبکه مرکزی برق تبادل کنند تا شبکه پایدار شود. چون پایداری در چنین جامعه ای یعنی آرامش برای افکاری در حوزه پیشرفت! آن هم پیشرفت به سبک شیعی. لذا نباید این شرایط فراهم شود.
بله
لیبرال های ایرانی هم می خواهند ایران اینگونه شود. کاملا تحت ید آمریکا و شرکت هایش! آن هم با این سطح از خدمات رفاهی!