هدایت شده از اخبار استراتژیک
جلد یکم - فوتبالیستها.pdf
52M
💢 کنشگران فتنه سلبریتی ها
🔻 مجلد یکم - فوتبالیستها
@StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
کنشگران جلد 2.pdf
16.4M
💢 کنشگران طغیان سلبریتی ها
🔻 مجلد دوم - ورزشکاران
@StrategicNews_ir
دانشگاه ما بیرودربایستی غلط بنیانگذاری شده، از اوّل غلط بنیانگذاری شده؛ این معنایش این نیست که محیط دانشگاه محیط غلطی است یا محیط بدی است؛ نخیر، خوشبختانه دانشگاه ما فراوردههای بسیار خوب داشته لکن بنای دانشگاه بهوسیلهی آدمهای نامطمئن و با سیاستهای نامطمئن در زمان حکومت طاغوت گذاشته شده و این بنا همچنان وجود دارد: دانشگاه را مبنیّ بر دینزدایی بنیانگذاری کردند؛ دانشگاه را مبنیّ بر تقلید علمی و نه ابتکار علمی و تولید علم، بنیانگذاری کردند؛ دانشگاه اینجوری بنیانگذاری شده و خب بعضی از آثارش هم تا امروز هنوز امتداد دارد. بنابراین یک اصلاح و یک تحوّل و یک صیرورت درونی برای دانشگاه بهطور مستمر لازم است.
۱۳۹۷/۰۳/۲۰ بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاهها
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
همین نهضت نرمافزاری و تولید علم که بنده گفتهام، در دانشگاه شما و در رشتهی علوم انسانی، همین است که هر چه میتوانید بیشتر بیاموزید و تحقیق کنید. البته همانطور که گفتم، اساتیدی هستند که فرآوردههای اندیشههای غربی در علوم انسانی، بت آنهاست. در مقابل خدا میگویند سجده نکنید؛ اما در مقابل بتها به راحتی سجده میکنند؛ دانشجوی جوان را دست او بدهی، بافت و ساخت فکری او را همانطوری که متناسب با آن بت خود او است، میسازد؛ این ارزشی ندارد و درست نیست. بنده به اینطور افراد، هیچ اعتقادی ندارم. این استاد هر چه هم دانشمند باشد، وجودش نافع نیست، مضر است. امروز خوشبختانه ما دانشمندان جوان مؤمن و تحصیلکردههای باایمان داریم که میتوانند یک حرکت علمی فراگیر و به معنای واقعی کلمه، در عرصهی علوم انسانی به وجود آورند؛ از اینها باید استفاده بشود. مواظب باشید دچار آن بتپرستی نشوید؛ آن کسی که در فلسفه، اقتصاد، علوم ارتباطات و سیاست، همان حرفی که از دهن یک متفکر غربی درآمده، آن را حجت میداند؛ حالا گاهی اوقات آن حرف هم در خود غرب نسخ شده! از این نمونهها ما زیاد هم داریم. یک مطلبی را چهل، پنجاه سال پیش، یک فیلسوف اجتماعی یا سیاسی در غرب گفته و بعد آمدند ده تا نقد بر آن نوشتهاند؛ این آقا تازه به حرف آن پنجاه سال قبل دست یافته و به عنوان حرف نو، به داخل کشور میآورد و با بهبه و چهچه آن را به خورد دانشجو و شاگرد و محیط خودش میدهد؛ از این قبیل هم داریم. چقدر براساس همین نظرات اقتصادی غربی، بانک جهانی و مجامع پولی و مالی جهانی به ملتها و دولتها برنامهها دادند و چقدر از طرف خود غربیها علیه آنها موارد نقض نوشته شده! باز هم کسانی را داریم که همان توصیهها را میآیند عینا تکرار میکنند و عینا همان نسخهها را مینویسند. این غلط است. تحقیق علمی به معنای فقط فراگیری و تقلید نیست؛ تحقیق، ضد تقلید است.
۱۳۸۴/۱۰/۲۹
بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق (علیهالسّلام)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
🟡 اینتلیجنس قدرت است.
🔹یوتیوب :
https://youtu.be/1q9W7cXE7Eo?si=G-3pTkNqyQywbP18
🔹آپارات:
https://www.aparat.com/v/CoTGI
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
🔶بررسی ترندهای جهانی ۲۰۴۰🔶
🔹شورای ملی اطلاعات آمریکا🔹
🔸یک🔸
🔷جمعیت🔷
⏯یوتیوب :
https://youtu.be/eRpby-Pku6s?si=BLOmuNqpJ3sDu09w
⏯آپارات:
https://aparat.com/v/C4Dvf
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
50.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶بررسی ترندهای جهانی ۲۰۴۰🔶
🔹شورای ملی اطلاعات آمریکا🔹
🔸دو🔸
🔷محیط زیست🔷
⏯یوتیوب :
https://youtu.be/Abn12mr8eXI?si=8HRjeSxML9NBuRpC
⏯آپارات:
https://aparat.com/v/TNHsW
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
38.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶بررسی ترندهای جهانی ۲۰۴۰🔶
🔹شورای ملی اطلاعات آمریکا🔹
🔸سه🔸
🔷 اقتصاد 🔷
⏯یوتیوب :
https://youtu.be/P-pY8iru03M
⏯آپارات:
https://aparat.com/v/iFsmy
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
💬گفت و گو در خصوص تبیین نقشه خدا و هندسه الهی
1⃣ آفتهای نظام برنامهریزی استراتژیک کشور
2⃣ بایدها و نبایدهای مسأله محوری
3⃣ لزوم توجه به انسانشناسی در امنیت
4⃣ ایمان مؤلفهی اصلی امنیت در گام دوم انقلاب
5⃣ گذر از چارچوبهای منسوخ در نگاه به امنیت همچون SWOT
⏯یوتیوب :
https://youtu.be/1WHM_HnUU5Y
⏯آپارات:
https://aparat.com/v/latVh
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
امام صادق علیهالسلام میفرمایند:
🍁 علم به زیاد آموختن نیست. بلکه در حقیقت نوری است كه در دل كسی كه خداوند تبارك و تعالی ارادهی هدایت او را نموده است واقع میشود. پس اگر علم میخواهی، باید در اوّلین مرحله در نزد خودت حقیقت عبودیت را بطلبی؛ و بواسطهی عمل كردن به علم، طالب علم باشی؛ و از خداوند بپرسی و استفهام نمائی تا خدا ترا جواب دهد و بفهماند.
📚 حدیث عنوان بصری
هدایت شده از محمدهادی مذهبجعفری
وزارت امنیت داخلی آمریکا، در سال ۲۰۰۸ یک دستورالعمل مربوط به سال ۱۹۴۴ را از محرمانگی خارج کرد. بخشی از آن شیوه «کاهش بهرهوری و قدرت سازمانی برای دولتهای متخاصم» را به نیروهای نفوذی آموزش داده است.
ترجمه تحتالفظی است. ضمن اینکه قضاوتی ندارم.
۱. ایجاد کمیته (و کارگروه) برای کارها. کمیتهها هر چقدر که ممکن است بزرگ باشند، هرچه تعداد بیشتر، مخالفت بیشتر.
۲. اصرار به ایجاد فرآیند برای کارها، ممانعت از راههای میانبر که تسهیلگر روندها باشد.
۳. به افراد غیرمتخصص بها دهید تا امید و انگیزه افراد کارآمد و حرفهای کم شود.
۴. افراد غیرمتخصص را ارتقا و از آنها تعریف کنید
۵. در تقسیم کارها، ابتدا غیر مهم را به متخصصین و مهم را به آدمهای ناکارآمد محول کنید
۶. مدام سخنرانی کنید و بقیه را مجبور کنید در سخنرانیهای طولانی شرکت کنند
۷. ایدهآلگرایی را ترویج کنید.
۸. برای کارها فرآیند اخذ مجور بگذارید. فرآیندهای را طوری تنظیم کنید که یک نفر مسئولیت یک بخش را نداشته باشد تقسیم مسوولیت در سطوح مختلف به نحویکه هیچ کس مسوول نیست
۹. جلسه و کنفرانس بگذارید حتی وقتی کارهای مهمتری برای انجام هست
@BisimchiMedia
🔺️جمله تکان دهنده از مقام معظم رهبری
اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او «حرام شرعی» است.
۱۳۸۰/۰۸/۰۸
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐 به ما بپیوندید:
تلگرام | ایتا | روبیکا
هدایت شده از اخبار استراتژیک
✍ هوالحکیم
💢 اندیشکده یقین در هفته نخست اسفند ۱۴٠۲، به مناسبت روز "نقشه خدا و هندسه الهی" برگزار می کند:
🔻 سومین جشنواره فکر فجر
#نقشه_خدا
#هندسه_الهی
@StrategicNews_ir
حزب الهی های خوش خیال ساده
🔹 در زمان سقیفه هم عده ای بودند می گفتند پیامبر که رفته نماز و روزه که هنوز هست چه فرقی می کند زید باشد یا عمرو ، هر دو صحابه رسول خدا هستند ، هر دو به اسلام و انقلاب پیامبر دلسوز چرا باید در دعوای حکومت دخیل شویم.
🔹 قرار بود تلویزیون که امام خمینی رییس آن را منصوب می کند الگوی اسلامی پرورش دهد ، چرا به جایی رسید که الگوی زن ایرانی ( حتی برای یک نفر دختر) شد اوشین که امام مجبور شد آن بیانیه تند را صادر کند و اعدام هم با شرایطی در فتوای ایشان آمد. این خوش خیالی نیست که گمان کنیم هر کس که منصوب می شود دلسوز است؟ ( راستی در صدا و سیما اصلا حضرت زهرا و امام علی به عنوان الگو شناسانده می شوند؟ یا یانگوم و اوشین و هانیکو و جومونگ را همه می شناسند؟)
🔸 قرار بود شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شود تا بر علوم دانشگاهی نظارت شود و اسلامی شود ، اگر قرار بود همان علوم ترجمه ای را بخوانیم چرا انقلاب کردیم ، شاه که بهتر می توانست بر ترجمه مدیریت کند تا یه آدم حوزوی معمم ، اینطور نیست؟ از زمانی که آیت الله مصباح می خواستند علوم را اسلامی کنند و میرحسین موسوی اجاره نداد ، آیا علوم اسلامی شدند؟ با رییس سمت یک حوزوی معمم است که به قول خودش که می گوید نمی داند علوم انسانی اسلامی یعنی چه ، می شود اسلام از دانشگاه ها استخراج کرد؟
🔹 اتاق بازرگانی تقریبا در همه شوراهای اقتصادی کشور نماینده دارد ، مستقل از حاکمیت است لذا از همه رانتهای اطلاعاتی را نیز با خبر می شود ، ارزهای ترجیحی به این اعضا پرداخت می شود تا .... ، چه خروجی ای اتاق بازرگانی جهت شکوفایی اقتصاد ایران داشته است؟ با شعار زیبا کار جلو می رود؟
غرض اینکه :
🔸 قانون بانکداری جدید به تصویب رسید، بانک مرکزی مستقل از حاکمیت یک قوه مانند قوای سه گانه شد که هیچ نظارتی روی آن نیست، رییس آن را حاکمیت تعیین نمی کند مانند آمریکا ، بلکه توسط اساتید اقتصادی و بانکدارها تعیین می شود مانند آمریکا، یعنی مدیریت پول امت اسلامی در ام القرای جهان اسلام به دست مالی خوانده های دانشگاه های ایران و آمریکا قرار گرفت. ما انقلاب کرده بودیم که اسلام پیاده کنیم. اگر می خواستیم حاکمیت پول خود را به علم اقتصاد بدهیم چرا انقلاب کردیم ؟ اگر قرار بود ذهن فرزندانمان را به علوم ترجمه ای غربی بدهیم چرا انقلاب کردیم؟ مگر امام جامعه نفرمود علوم انسانی غرب ، مادی غیر الهی و غیر توحیدیست چرا پس تحت لوای جمهوری اسلامی به علوم تثلیثی دمیدیم.؟
▪️ مالکیت همه چیز مال خداست و الله به ولی خدا( پیامبر و امامان) تفویض نموده و چون ولایت فقیه استمرار حرکت انبیاست پس باید مالکیت پول دست ولی فقیه باشد نه عالمان علم اقتصاد
▪️ جوانان حزب الهی ساده که فکر می کنند چون بانک مرکزی مستقل شده است ( البته این استقلال بانک مرکزی خروجی لیبرالیسم اقتصادیست و خروجی اسلام نیست) و با باورهای دانشگاهی آنها منطبق است پس کشور رشد می کند و از خود نمی پرسند که اسلام آن کجاست ؟
پ.ن : ویدئویی از مدیر عامل ادوار بانک پاسارگاد در فضای مجازی موجود است که در آن به صراحت اعلام می کند که ما زمان جنگ با صدام ، به عمد در بانک مرکزی بودجه تخصیص نمی دادیم ، استقلال بانک مرکزی از حاکمیت یعنی این . یعنی نظام برای انقلاب بخواهد هرکاری کند باید گردن کج کند جلوی رییس کردن کلفت بانک مرکزی.
▪️ به نظر من مرگ اسلام در معیشت مردم با این طرح جدید بانکداری رقم خورد.بهره قانونی شد ،( به قانونی شدن ربا در سفره ها سلام کنید) ، قدرت رییس بانک مرکزی از ولی فقیه و نیروهای نظامی و قوای سه گانه بیشتر شد، اقتصاد کشور مالی ساری شد، قدرت مدیریت پول کشور دست عده محدودی افتاد وا اسفا
▪️ دیر نیست که انحصار در ورود به رشته بانکداری رقم بخورد، دیر نیست که نظام در همه زمینه ها عقب نشینی کند( چون معیشت مردم متصل شد به عده ای که فقط سود را از دنیا می فهمند و به نظام و انقلاب و مستضعفان عالم کار ندارند)، دیر نیست مانند آمریکا بودجه دولت با قرض ربوی به دولت ابلاغ شود ، دیر نیست بانک مرکزی خصوصی می شود و عده ای خاص سهامدار آن می شوند، دیر نیست شکاف فقیر و غنی از این که هست بیشتر می شود( ربا کارکردی دارد و آن ایجاد فاصله طبقاتی است)
و من الله توفیق به دوستان حزب الهی ساده لوح در مجلس، دولت و دانشگاه ها و فضای مجازی که به راحتی انقلاب را به دست نااهلان سپردند
✍ محمد وارسته
📡 @I_M_Doctrine
https://t.me/ansoyesiasat/60189
⚠ نهایت عدم بسط ید ولیّ جامعه: ذبحت
📝 یادداشتی بر یک روایت از امام کاظم (ع)
@tasbit1444
⚠ نهایت عدم بسط ید ولیّ جامعه: ذبحت
🏴 بیستوپنجم ماه رجب، شهادت امام کاظم علیهالسلام است و توجه به روایتی از ایشان، میتواند برایمان بسیار تکاندهنده باشد. امام کاظم (ع) فرمود «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ غَضِبَ عَلَى الشِّيعَةِ فَخَيَّرَنِي نَفْسِي أَوْ هُمْ فَوَقَيْتُهُمْ وَ اللَّهِ بِنَفْسِي»«خداى -عزّ و جلّ- بر شيعه غضب كرد، پس مرا مخيّر ساخت كه يا من و يا آنها فدا شويم، به خدا قسم! من با دادن جان خودم ايشان را حفظ كردم» (الکافی، ج 1، ص 260)
🔹 یک وجه این روایت، دلالت بر محبت شدید اهلبیت بر شیعیان دارد که آنها برای هدایت شیعیان، از همه هستی خود گذشتند.و یک وجه دیگر، تدبر در این نکته است که چرا گاهی امام جامعه چارهای جز فدا کردن خود ندارد؟ چرا گاهی کار جامعه به جایی میرسد که ولایت باید به مذبح رود تا تشیع حفظ شود؟
🔸 راز این قضیه در «بسط ید» یا «قبض ید» ولیّ جامعه است. اگر ولیّ جامعه بسط ید داشته باشد ناچار به فدا کردن خود نخواهد شد اما اگر بعلت کوتاهی شیعیان و خواص، امام معصوم یا نایب او بسط ید نداشته باشد، خدا بر شیعیان غضب میکند و اینجاست که ولیّ جامعه، خود را فدای شیعیانش میکند. نمونه این قضیه، در کربلا نیز دیده شد و در زمان خودمان در خوردن جام زهر توسط حضرت امام نیز مشاهده شد.
🔹 بسط ید ولیّ نیز منوط به میزان توهم یا تفهم یا تفقه عموم جامعه (مخصوصاً خواص) است. هرچه آنها از توهم خارج شوند و به سمت تفهم و تفکر بروند و از مرتبه تفکر بالاتر رفته و با درک آیات، وارد تعقل و تفقه شوند، و سپس عموم جامعه را نیز وارد مرتبه تعقل و تفقه نمایند، ولیّ جامعه ناچار نخواهد شد برای حفظ دین به مذبح رود.
⁉ حال سؤال این است که ولیّ جامعه در حال حاضر، چقدر و در چه حوزههایی بسط ید دارد؟ و چقدر و در کدام حوزهها دچار قبض ید یا حتی غلّ ید و یا قطع ید میباشد؟ و چه اولویتی در زندگی ما بالاتر از ایجاد بسط ید برای ولیّ جامعه؟
@tasbit1444