✅پرسش:
در کانال مستهجني بطور ناخواسته اد شدم. و شيطان لعنت الله عليه باعث شد يه مقدار از پست هارو ببينم، مني ک خيلي ازين کار بدم مياد، حالم بده..
🌺پاسخ:
همه انسان ها ممکن است در برهه ای از زمان گرفتار وسوسه شیطان شده و مرتکب گناه شوند؛ اصولا باب توبه برای چنین مواقعی به روی انسان گشوده شده است.
🔷علامه طباطبائی رحمه الله علیه در مورد توبه می فرمایند: خداوند متعال حال انسان را از نظر دعوت شدن و هدايت پذيرفتنش تحليل كرده، و ديده كه انسان از نظر پذيرفتن هدايت او، و رسيدنش به كمال و كرامت و سعادتى كه بايد در زندگى آخرتي اش نزد خداى سبحان داشته باشد سعادتى كه برايش حياتى و واجب بوده و در سير اختيارى به سوى پروردگارش، بى نياز از آن نيست،...
🔶 خداى تعالى مى دانست كه بشر اگر به حال خود واگذار گشته، دستگيرى نشود، در پرتگاه شقاوت و خطر سقوط دورى از خدا و در كنج مسكنت قرار مىگيرد،..
🔻خداى تعالى چون بر اين علم داشت، و مى دانست كه نزديك شدن بشر به منزلگاه كرامت و استقرارش در مستقر سعادت موقوف بر اين است كه از آنچه او را به خطرهاى نامبرده مى افكند منصرف شود، و اگر هم مبتلا بدان شده، از آن دل بر كند، و بسوى پروردگارش رجوع كند، به همين جهت خداى سبحان باب توبه را فتح نمود. (برگرفته از ترجمه تفسیر المیزان، ج۴، ص۳۸۶)
✍بنابراین خداوند خودش از حال انسان مطلع بوده و درب توبه را برای همین مواقع به روی انسان گشوده.
🔺 اما شیطان با القای ناامیدی و اینکه کار از کار گذشته و امثال اینها، سعی در عدم بازگشت ما به سوی خداوند دارد. به وسوسه شیطان اعتنا نکرده و با تمام وجود و خالصانه به سوی خداوند بازگردید که او قطعا غفار الذنوب است.
👈 ارسال سوالات از طریق ربات زیر:
♨️ @pasokhgoo_ir_bot 👈
👈پرسش از طریق شماره تلفن زیر :
📞 096400 👈
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
#اینگونه_بود ...
کوتاهنوشتهای از سیره و سبک زندگانی آیتالله بهجت قدسسره:
هنگام مطالعه، غیر از نوۀ خردسالش محمود، کسی نمیتوانست مزاحمش شود؛ نباید رشتۀ افکارش به هم میریخت؛
محمود آمد و صاف رفت سراغ قفسۀ کتابها. آقا همین که متوجه شد، کتابش را گذاشت زمین و جواب سلامش را داد.
محمود کتاب بزرگی را برداشت و وسط اتاق باز کرد، با شکم خوابید روی زمین و دستش را زیر چانهاش گذاشت.
کتاب را سَر و تَه گرفته بود!
آقا از پشت میز صدا زد: «چهکار میکنی؟»
محمود خیلی جدی گفت: «ساکت آقا جان! درس دارم!»
لبخندی بر لبان آقا نشست.
محمود هم بلند شد و رفت. انگار مأموریت ایجاد همین لبخند را داشت!
به بچههای کوچک میدان میداد،
تاجاییکه وقتی خانه بود، بچهها حاکم خانه بودند،
کسی جرئت نداشت با آنها تندی کند.
میفرمود: «اینها معصومند. قریبالرجوع از ربّشان. علت جاذبۀ آنها، عصمت آنان است.»
هر روز به بچهها توصیه میکرد «چهار قل» و «آیةالکرسی» بخوانند؛
خودش هم برایشان دعا میخواند:
«اَللّٰهُمَّ اجْعَلْهُ فٖی دِرعِکَ الحَصٖینَةِ الَّتٖی تَجْعَلُ فٖیهٰا مَنْ تُرٖیدُ.»
(این بهشت، آن بهشت، ص۵٢و۵٣؛ بر اساس خاطرۀ حجتالاسلام و المسلمین علی بهجت
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
حق الناس
آیت الله نجابت نقل می کند:وقتی که بنده مشرف شدم خدمت ایشان فرمودند:«هر حقی که هر کس بر گردن تو دارد باید ادا کنی. خدمت ایشان عرض کردم:مدتی قبل در بین شاگردهایم که نزد بنده درس طلبگی می خواندند، یکی خوب درس نمی خواند. بنده ایشان را تنبیه کردم. اذن از ولیّ او هم داشتم در تربیت. در ضمن این جا هم نیست که از او طلب رضایت کنم. می فرمودند:«هیچ راهی نداری، باید پیدایش کنی. گفتم آدرس ندارم، گفتند باید پیدا کنی.
آقای قاضی فرمودند:هر حقی که برگردنت باشد تا ادا نکنی باب روحانیت، باب قرب، باب معرفت باز شدنی نیست. یعنی این ها همه مال حضرت احدیت است. و حضرت احدیت رضایت خود را در راضی شدن مردم قرار داده است.»
👈 کمی تا بهجت🌷
@behjat135
☘ آیتــ الله #بهجت (ره) :
💐 جهت گشایش امور و باز شدن گره هاے ڪور خواندن سوره #ناس بسیار مجرب و پر ثمر خواهد بود.
📚ذکرهای شگفت انگیز عارفان ۱۳۰
@behjat135
برای پیدا شدن گم شده حتی اگر انسان هم باشد این ذکر را زیاد بگویید:
«أصْبَحْتُ في أمانِ اللهِ. أمْسَيْتُ في جِوارِ اللهِ»
✔️خوشحال نیستی؟ همیشه بگو:
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ» سوره ال عمران ایه ۱۷۳
✔️ازدنیاخسته ای؟ بگو:
َاَللّهم اجْعَل هَمّی الآخِرَة
✔️نمازهایت را به موقع ومداوم نمیخوانی؟ همیشه بگو:
رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء
سوره ابراهیم ایه ۴۰
✔️میخواهی ازدواج کنی؟ بگو:
«رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» سوره انبیا ایه ۸۹
کمی تا بهجت🌷
@behjat135
🔻چرا انسان از زلزله میترسد؟
«انسان، فقير است. نمیتوانيم فقير نباشيم. فقير بودن چيز خيلی خوبی برای ماست. «يا ايها الناس أنتم الفقراء إلي الله».
ولی اگر اين فقر را به جايی تکيه دادی، به زمين، به زبانَت، به گوشَت، به چشمَت، به آب، به خورشيد، ماه، پدر، تجارت، خانه، کتاب، استاد و... [تکیه دادی،] به همين اندازه مشرک میشوی. در اين حالت وقتی زمين زير پايت سفت است، آرام هستی و وقتی زلزله شد، میترسی. طبيعی است آدمی که به سفتیِ زمين، آرام است، وقتی زمين متزلزل شد، میترسد. چرا نترسد؟ ولی کسي که اتکائش به سکونت زمين نيست و میداند اوست که دارد زمين را آرام نگه میدارد، چنين کسی وقتی زمين هم میلرزد، نمیترسد. میگويد: مگر تو قبلاً من را نگه میداشتی که حالا داری تکانم میدهی؟ کسي که در وسط طلوع خورشيد بداند که خورشيد هيچکاره است _ یعنی اين خورشيد را هر کاری کنی، دو سه ساعت ديگر غروب میکند، و اگر کارهای بود، خودش را نگه میداشت - [ چنین کسی میپرسد] اين خورشید که خودش را نمیتواند نگه دارد، میتواند من را نگه دارد؟!
کسي که اتکائش به آب نيست، همه آبهای زمين هم خشک بشوند، طوری نمیشود و اتفاقی نمیافتد؛ [میپرسد] مگر تا به حال شما ما را سيراب میکرديد، که حالا شما نباشيد ما تشنه بمانيم؟!
معنی اطمينان نفس اين است: «ِأَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب». يعنی اگر کسی به مقامی رسيد که خداي متعال به او توجه پيدا کرد و متوجه او شد و او هم متوجه خدا شد، اين شخص به مرحله آرامش میرسد. قبلش که آرامشی نيست. آدمی که روي موج، خانه میسازد، اين، آرام نيست. خب، موج است ديگر. موج زير پای انسان میلغزد.»
🎙استادسیدمحمّدمهدی میرباقری، ۹۲/۹/۴
🆔 @ostadmirbaqeri
طبق قانون مجازات اسلامی، انتشار اسکرینشات از چت شخصی افراد و حتی تهدید به انجام این کار جرم بوده و از جزای نقدی تا شلاق و ۲ سال حبس در پی دارد. #قضايی
✅ @denanews_ir
آیتالله حائری شیرازی:
✔️ طلبه شدم تا مستقل بمانم؛ استادم گفت اگر میخواهی در طلبگی موفق باشی باید کامل الانقطاع شوی
(بهمناسبت درگذشت)
🔹 دیپلم ریاضی گرفتم؛ برای شرکت در کنکور دانشکدهی فنی و دانشسرای عالی به تهران آمدم. اما مشکلاتی پیش آمد که به دانشگاه نرفتم و به فکر این بودم که مستقل باشم و حکومت نتواند استقلال مرا به خطر بیندازد. دنبال یک کاری میگشتم که آزاد باشد و نتوانند برکنارم کنند. هرچه فکر کردم جز روحانیت راه دیگری ندیدم.
🔹 فرزند مجتهد بودم؛ در خانواده تشویق میشدم که روحانی باشم؛ منتها در مسألهی گرفتن و دادن وجوهات وقتی این دو تا را با هم مقایسه میکردند، دادن وجوهات را برای خودم بهتر میدیدم؛ تا گرفتن وجوهات؛ شغلی داشته باشم؛ درآمدی داشته باشم و وجوهات بدهم.
🔹 به برادرم گفتم که من میخواهم آخوند بشوم. ایشان هم گفت بنویس که کسی محرکت نبوده و خودت میخواهی تصمیم بگیری و روحانی شوی. من هم مسئولیت قبول کردم و نوشتم که خود این راه را انتخاب کردهام.
🔹 با اتوبوس به شیراز میآمدم. وقت نماز صبح میگذشت و نماز قضا میشد؛ اما اتوبوس توقف نکرد. من همهی توانم را در دستم گرفتم و به راننده اتوبوس گفتم من را پیاده کن میخواهم نماز بخوانم. نزدیک طلوع آفتاب بود که من را پیاده کرد. مقداری آب باران در چالهای مانده بود؛ با همان وضو گرفتم؛ قبله را هم نفهمیدم کدام طرف است؛ نماز خواندم؛ نمازی که نه وضویش دقیق بود و نه از جهت قبله مطمئن بودم؛ اما خوب انگیزهام درست بود؛ میخواستم مخالفت خدا را نکرده باشم.
🔸 (بازنشر بخشهایی از گفتوگوی رضا تاران با آیتالله حائری شیرازی در تابستان ۹۳ که متن کامل آن در شماره ۱۵ مجله حاشیه منتشر شده است)
🔻🔻🔻
@balagh_ir
(http://modir-robot.ir/axnegar/MBJIejwpRd0uSU/3865228.jpg) #سلوک #سکوت #کتمان
🔻بخش زيادي از آفاتي كه به اهل سلوک ميخورد بعد از اينكه به ایشان عنايت شد، بيان كردن، لو دادن و لوث كردن آن عنایت است.
🔸زبان كانال ارتباطي انسان ها است و بيشتر از راه نطق داخل افراد ، بيرون مي ريزد. نهايتا حرف زدن كار دست انسان ميدهد. در روايات هم كه بسيار راجع به اينكه زبان براي انسان مشكل ايجاد ميكند بحث شده است. اكثر مشكلاتي كه براي انسان ايجاد ميشود زبان اين مشكل را ايجاد می کند؛ البته زبان به تنهایی نه بلکه اين كار پشتوانهاي دارد.
🔹در واقع موقع سخن طرف ميخواهد حرف «دل» را بيرون بريزد که كانال طبيعي اش زبان است.
چه بسيار افرادي بوده اند كه عنايتي به ايشان شده ولي ندانسته اند كه اينها را نبايد گفت؛ حتي در ابتدائي ترين عنايات هم نباید گفت مثل اینکه شايد شنيده باشيد كه بعضی می گویند من با خواندن آيه آخر سوره كهف هر موقع از شب كه ميخواستم بيدار ميشدم ولي بعد از گفتن این مطلب به ديگران اين توفيق از من گرفته شد.
🔺کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
@Nasery_ir
💢کامران: برخی نمایندگان با توصیه برای استخدام نزدیکان، کاسبی راه انداخته اند
حسن کامران نماینده مجلس:
🔹 متأسفانه برخی نمایندگان ما کاسب هستند و می خواهند به هر نحو که شده، فرزند خود را در جایی منصوب کنند و یا کاری برای نزدیکان خود انجام دهند. به نظر من، آن وزیرانی هم که با این نوع از نماینده ها همراهی می کنند، شریک جهنم آنان هستند. متأسفانه در این بین، هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان هم که باید این نوع موضوعات را رصد و از بروز این نوع تخلفات جلوگیری کند، عملا بی خاصیت است / تابناک
📡 @hassankamran_ir
حجت الاسلام رحمت الله معظمی :
اگر امام جمعه فقیه نبود یا اینکه دارای تحلیل نبود باید به جای "امام جمعه"، این عزیزان را پیشنمازان روز جمعه نامید!
💠قال رسولُ اللّه صلى الله علیه و آله : صِنْفَانِ مِنْ أُمَّتِی إِذَا صَلُحَا صَلُحَتِ الأُمَّةُ وَإِذَا فَسَدَا فَسَدَتِ الأُمَّةُ ، قیلَ : یا رسولَ اللّه ، و مَن هُما ؟ قالَ : الفُقَهاءُ و الاُمَراءُ
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله فرمود : دو گروه از امّت من هستند که اگر آنها درست شوند امّت درست شود و اگر آنها فاسد گردند امّت فاسد گردد. عرض شد: اى رسول خدا! آن دو گروه کدامند؟ فرمود: فقیهان و زمام داران.
✅پس از انقلاب عظیم اسلامی و استقرار نظام مقدس اسلامی، مسؤولیتهایی در ساختار حکومت به وجود آمد که واجد هر دو عنوان مذکور در روایت نبوی هستند.
بدون تردید مصداق اتم تجمیع این عناوین مهم، یعنی فقاهت (فهم عمیق از دین) و امارت (کارگزاری) در ساختار سیاسی کشورما ، ائمه جمعه هستند یا بهتر است بگوئیم باید باشند.
حال باید دید که واقع امر چیست؟ یعنی اینکه در حال حاضر اهمیت عنوان فقاهت، به چه میزانی در این جایگاه لحاظ می شود؟ که این خود بحث مهم دیگری است.
اجمالا باید گفت که"امام جمعه" باید دارای نصابی خاص از فقاهت باشد یعنی واجد جوهره فقاهت باشد. این عنصر جزو حداقل های امامت جمعه هست.
از یک منظر تنها دستگاه متولی امر دین روحانیت است و ائمه جمعه هستند که کارآمدی روحانیت را در اداره امر دین اثبات می کنند یا خدای ناکرده، در نقطه ی مقابل موجب ایجاد سوءظن عمومی نسبت به آن می شوند.
(سخنرانی با حضور جمعی از ائمه جماعات و مبلغین روحانی )
📝متن کامل در👇
📌خبرگزاری تسنیم :
http://yon.ir/MXhSC
📌خبرگزاری فارس :
http://yon.ir/GxGoy
☘#نماز خیلی مجرّب پنج شنبه
☘آیت الله #بهجت رحمه الله اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه می کرد و می فرمود:
☘«آیت الله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را می خواند، هدیه ای برای او می رسید».
🌺نحوه خواندن نماز حاجات روز پنج شنبه از کتاب #جمال _الاسبوع سید بن طاووس
چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)
در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
در رکعت چهارم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
بعد از سلام نماز دوم ۵۱بار سورۀ توحید و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند و سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله یاالله» بگوید و هرچه می خواهد از خدا درخواست کند.
#پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمود:
"اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود می شود؛ نزول باران را بخواهد به یقین باران نازل می شود؛ همانا هیچ چیز مانع میان او و خداوند نیست؛ خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب می کند."
✳️در این نمازعلاوه بر حاجات شخصی، رفع مشکلات #اسلام و #مسلمین و کشور و برچیدن بساط حزب بازی و سیاسی کاری و چپاول مردم ایران و حاکمیت دین به دنیا فروش و اشرافی گری و ظهور صاحب الامر عج الله فرجه را از خدا بخواهیم
نگارنده یک هفته قبل از اعلام پاکسازی داعش، در این نمازT شکست و برچیدن داعش را از کشورهای اسلامی و جهان و روسای آنها را خواست و قبل از اولین پنج شنبه سردار سلیمانی که قبلا وعده سه ماهه داده بود در کمتر از دو ماه پاکسازی و باز هم رزمندگان اسلام پیروز جنگ حق و باطل شدند.
🌹#ظهور سرپرست عالم را از خدا بخواهیم شاید مدت #غیبت کم شد #صاحب _اصلی #نظام عالم را به دست گرفت.
✅هر پنج شنبه این نماز را ترک نکنیم.
(http://modir-robot.ir/axnegar/Y3ACQZahRDpQT0/6331569.jpg) ظلمهايی که به من می شود، گاهي از مواردي است كه من می توانم انتقام بگیرم يا عفو بکنم؛
🚫اما بعضی از ظلمها است که جای انتقام نیست. من نمی توانم انتقام بگیرم. مثل اينکه کسی كه فحش ناموسي دهد يا تهمت بزند. من نمی توانم به دليل انتقام گرفتن، فحش ناموسي بدهم يا تهمت بزند.
❗️اگر فحش ناموسي دادی، شرعاً یا باید اثبات بکنی یا حد بخوری. اگر به كسي مثلا گفتي «ولد الزنا»، یا باید این را ثابت بکنی یا باید هشتاد تازیانه بخوری. این، حکم آن است. شرع مقدس، حد و حدود داد. این طور نیست که من آزاد باشم و هر چه می خواهم بگویم.
🔸اگر كسي به من گفت: «جاهل و نادان»، من هم ميتوانم ببخشم یا به او بگویم: «نادان خودت هستی»؛ اما اگر فحش ناموسی داد، من حق ندارم فحش ناموسي بدهم و جای انتقام نیست. اينجا جايي است كه زبان انسان باید کنترل داشته باشد.
513/خ/96
كانال رسمي آيت الله ناصري (https://telegram.me/joinchat/CWy-zT5T683tsP-pYE8pLA)
@Naseri_ir
(http://modir-robot.ir/axnegar/scItNUCFLU3VmT/6331507.jpg) 🚫 تهمت، خیلی ناپسند است و حکمش بدتر از قتل است، ترور شخصیت است. ترور شخص، غیر از ترور شخصیت است. یک شخصی را ترور می کنند؛ شهید ميشود؛ اما تهمت زدن ترور شخصیت است. در واقع آبروی او را از بین می برد و او را در اجتماع ذلیل می کند؛ لذا ترور شخصیت بدتر از ترور شخص است.
512/خ/96
كانال رسمي آيت الله ناصري (https://telegram.me/joinchat/CWy-zT5T683tsP-pYE8pLA)
@Naseri_ir
🔺آیت الله سبحانی: لقب های ثقه الاسلام، حجت الاسلام، آیت الله را در حوزه داریم نباید آن ها را از بین ببریم؛ طلاب از به کار بردن کلمه«دکتر» خودداری کنند؛این یک نوع از خود بیگانگی است.
@balagh_ir
🔶💠🔶 آیت الله نوری همدانی: 91 سال عمر دارم، با عمل به طب سنتی در این سن با 50 سال پیش فرقی نکرده ام!👆👆👆👆👆
•┈✾🔷💠🔷✾┈•
@GoftemaneTeb
💢 محکومیت قطعی تعدادی از مدیران دولتی به دلیل تخلفات انتخاباتی
سخنگوی شورای نگهبان: جزئیات احکام صادره، تعداد محکومین و سطح مدیریتی آنها در آینده اعلام می شود
#تقلب
#خیانت
#حزب_بازی
با روشنگری های "خط۵۷" همراه باشید👇
https://t.me/joinchat/AAAAADwLgByArxcjAxDKmg
🔹 بیان نمونه ای از تفاوت منطق روایی و منطق قرآنی در نگاه به زنان
موروث روایی ما گناه اولیه را به حوّا نسبت می دهد، صرف نظر از اینکه کلمه حوّا اصلاً در قرآن نیامده است، بلکه از تورات و انجیل در فرهنگ مسلمانان وارد شده است (که در آینده به منشأ این لفظ خواهیم پرداخت).
در ادامه به برخی از این روایات که گناه اولیه را به حوّا نسبت داده اند اشاره نموده و سپس منطق قرآن را در این زمینه بیان می کنیم:
➖ در مستدرک الوسائل ج ۱۴، صفحه ۲۸۵، حوّا خطاب به خداوند می گوید این خطای من بود که باعث شد از خوبی های بهشت دور شوم و این ابلیس بود که مرا فریفت و به حق و عزت تو قسم خورد که از ناصحان است و من تصور نمی کردم که بنده ای به دروغ قسم یاد نماید. و خداوند متعال خطاب به حوا فرمود: برای همیشه از بهشت خارج شو و به خاطر این عملت تو را ناقص العقل و ناقص الدین و ناقص المیراث قرار دادم و مبتلای به عادت ماهیانه ات نمودم.
در این روایت منشأ خطا و عامل اصلی خروج از بهشت، حوا (جنس مؤنث) معرفی شده است.
➖ در بحار الانوار جلد ،۱۶ صفحه ۱۱ از قول حضرت آدم (ع) نقل شده است که: من در روز قیامت سرور همۀ جهانیان هستم مگر فردی که از ذریه من است و پیامبری از پیامبران می باشد که احمد نامیده می شود که او از من برتر است و پیامبر آخرالزمان می باشد، همسرش او را یاری می کند حال آنکه همسر من (حوا)، مرا همراهی ننمود!
اصل این روایت اسرائیلی (موروث یهودیان و مسیحیان) می باشد و از وهب بن منبه در تفسیر طبری نقل شده است و محقق تفسیر طبری، دکتر عبدالله بن عبدالمحسن الترکی، در مقدمه کتاب می گوید یکی از مهمترین و بارزترین خصوصیات تفسیر طبری این است که در آن اسرائیلیات فراوانی نقل شده است.
همچنین دکتر آمال محمد عبدالرحمن ربیع که از متخصصان زبان عبری می باشد در کتاب خود به نام الاسرائیلیات فی تفسیر الطبری مقایسه ای میان روایات موجود در تفسیر طبری و نصوص عبری موجود در تورات انجام داده و متن عربی را به همراه نصّ عبری به صورت تطبیقی ذکر نموده است.
این دسته از روایات که منشأ خطا و گناه اوّلیه را جنس مؤنث معرفی می کنند، باعث شده که روایات دیگری با همین مضمون در منابع روایی شیعه و سنّی وارد شود که زنان ریسمان های شیطان هستند (یعنی شیطان به وسیله آنها مردان را فریب می دهد، گویا همه مردان پاکند و زنان منشأ خطای آنها هستند!)، زنان باعث فریب مردان هستند، اکثر اهل جهنم زنان هستند، زنان مار هستند، زنان عقرب هستند و غیره.
منشأ همه این روایات، اخبار مربوط به وسوسۀ اولیۀ حوا می باشد که باعث اخراج آدم از بهشت شد.
✔️ بنابراین تا اینجا مشخص شد که بسیاری از روایات، اوّلین گناه و وسوسۀ شیطانی را - که منجر به فریب آدم و اخراج انسان از بهشت شد – به زنان نسبت می دهند و نه مردان!
در جلسه آینده نگاه و منطق قرآن را در مورد خطای اولیه بررسی نموده و به وضوح نشان خواهیم داد که منطق روایات در این مسأله، کاملاً در تعارض و تقابل با نگرش قرآن است. همچنین ریشۀ این روایاتِ مخالف با قرآن را نیز بررسی خواهیم نمود که از کجا آمده و ما را به کجا می برند؟!
🔸 البته لازم به ذکر است در میان اخبار و احادیث، مواردی که هماهنگ با مبانی قرآنی باشد نیز یافت می شود که معتبر و قابل بهره برداری هستند، اگرچه تعداد آها در مقابل روایات متعارض با مبانی قرآنی بسیار اندک و ناچیز است، و متأسّفانه در حال حاضر آنچه که فرهنگ عمومی و نگرش علما و مردم را شکل داده، همین روایاتِ فراوانِ مخالف با قرآن می باشد که همۀ آنها مبتنی بر مذمّت زنان و شیطانی نشان دادن ذات و شخصیت آنها می باشند، زنی که مهمترین رکن تعالی خانوده و پیشرفت جوامع انسانی است و در برخی موارد کمالات و استعداد هایش اگر از مردان بیشتر نباشد، قطعاً کمتر نیست.
والحمدلله رب العالمین
✅ @alhaydarii_fa
(http://pejmanfar.com/wp-content/uploads/2017/11/pejmanfar.jpg) نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: رییس جمهور نسبت به تشکیل جلسات شورای عالی فضای مجازی جدی نیست
________________________
حجتالاسلام نصراله پژمانفر اظهار داشت: مسئولیت مستقیم فضای مجازی کشور با شورای عالی فضای مجازی است که رییس کمیسیون فرهنگی مجلس نیز به نمایندگی از کمیسیون در جلسات این شورا شرکت میکند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: هر چند مشکلاتی از حیث قانون در زمینه فضای مجازی وجود دارد اما مسأله اصلی در بحث فضای مجازی، خلأ قانونی نیست که نیاز به قانونگذاری باشد بلکه مسأله این است که یک سری منافع اقتصادی در دل این کار نهفته است که دولت و وزارت ارتباطات نمیتوانند از این منافع اقتصادی صرفنظر کنند.
نماینده مردم مشهد و کلات تصریح کرد: علاوه بر منافع اقتصادی، منافع سیاسی هم در این زمینه وجود دارد و نتیجه این شده است که ما امروز گرانترین اینترنت و گرانترین خدمات را در بحث دولت الکترونیک در منطقه داریم و در دنیا نیز یکی از کشورهایی هستیم که گرانترین اینترنتها را ارائه میکنیم.
پژمانفر ادامه داد: علاوه بر گران بودن اینترنت، بی کیفیتترین و ناامنترین اینترنت را ارائه میکنیم و این حق مردم ما نیست و ما به عنوان حاکمیت وظیفه داریم تسهیلات مناسبی را در این زمینه داشته باشیم.
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز گفت: ما از طریق مجلس فشارهایی در این زمینه آوردهایم ولی در عین حال هنوز آن چیزی که وعده داده شده بود مبنی بر اینکه اینترنت ارزان به دست مردم برسد باید گفت به غیر از یکسری حرفهای غیر واقعی، هیچ اتفاق خاصی در ارتباط با خدمات ارائه نشده است بلکه امروز اینترنت گرانتر هم به دست مصرفکننده میرسد و لذا باید برای حل این مشکل تلاش کنیم.
#شورای_عالی_فضای_مجازی #نصراله_پژمانفر #نایب_رئیس_کمیسیون_فرهنگی
لینک کامل خبر:
http://pejmanfar.com/?p=5928
عضویت در کانال حجت الاسلام پژمانفر:👈
@pejmanfar_ir
https://t.me/joinchat/AAAAADv10z1LL6HVrMheHA
ارتباط با ما:👈
@ertebat_pejmanfar_ir
(http://pejmanfar.com/wp-content/uploads/2017/11/social.jpg) نماینده مردم مشهد و کلات: ترس کاذب موجب عدم استقبال از شبکه های مجازی داخلی است
________________________
نصراله پژمان فر در خصوص چرایی عدم استقبال از شبکه های مجازی داخلی در جامعه گفت: عوامل متعددی در این موضوع موثر هستند، از جمله اینکه نرم افزارهایی که ما تولید کرده ایم در مقایسه با مشابه خارجی اش از لحاظ فنی و ارائه خدمات در مراحل اولیه آن شایستگی کامل و نیازهای کامل را برآورده نمی کند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس برخی از شیطنت هایی داخلی را عامل دیگر این عدم استقبال دانست و عنوان کرد: متاسفانه برخی از مسئولین اجرایی از جمله وزارت ارتباطات مسئله ای را مطرح کردند مبنی بر اینکه در شبکه های داخلی، با ورود کاربر، رفتارها کاملا قابل مدیریت است و ممکن است رفتار شما در فضای مجازی کاملا رصد شود. و این ترسی را در مخاطبین ایجاد کرد که این ترس کاذب و غیر واقعی بود و فکر می کنم تعمدا این موضوع را مطرح کردند این موضوع مهمترین فاکتور بود که استقبال در این فضا شکل نگرفت و اگر هم گرفت پایین بود.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت متذکر شد: فکر می کنم به ظرفیت هایی که داخل می تواند داشته باشد، جفا شده البته ممکن است در مراحل اولیه اشکالاتی را داشته باشیم اما ظرفیت جوان های ما این توان را دارند که با سرعت این مشکلات را برطرف کنند.
#شبکه_اجتماعی #اینترنت_ملی #نصراله_پژمانفر #نایب_رئیس_کمیسیون_فرهنگی
لینک کامل خبر:
http://pejmanfar.com/?p=5862
ارتباط با ما:👈
@ertebat_pejmanfar_ir
🔶💠🔶 نقدی به نظر انتقادی حجت الاسلام ایازی (2)
⬅️ جناب حجت الاسلام ایازی در قسمتی دیگر از یادداشت انتقادی خود راجع به طب اسلامی مینویسند:
▫️"مسئله اساسی در بحث پزشکی اسلامی مشخص کردن قلمرو دین در مقام بیان مسائل پزشکی است. به این معنا که آیا وظیفه دین است که مسائل درمان بیماران را و چگونگی معالجه آنان را بگوید و یا به علم و تجربه بشر ارجاع داده است؟"
▫️"روشن است که معارف قرآن و اهلبیت (ع) برای بیان عقاید و اخلاقیات و نسک است، اما این که دستگاهی برای علم پزشکی فراهم ساخته باشد و نظام درمان را به وجود آورده باشد، و گفته باشد، چگونه باید سلامت را حفظ - به صورت خاص به جز دستورات حداقلی - کرد و چگونه درمان کرد خود پیامبر و ائمه در روایات فراوان ارجاع به طبیب میدادهاند و این نشان میدهد که قلمرو دین غیر از بیان مسائل پزشکی است. "
💠 بررسی:
هرچند که پاسخی که در قسمت اول به بیانات ایشان داده شد، دقیقاً شامل این قسمت نیز می گردد اما در اینجا به بحث قلمرو دین در مقام مسائل پزشکی اشاره شده و همچنین به دلیل عدم ارائۀ نظام درمانی از سوی قران و معصومین (علیهم السلام) وجود این نظام نیز انکار شده است. در حالی که این موضوع در مورد علم «فقه» نیز صادق است و تلاش چند صد سالۀ عالمان دین جهت نظام مند کردن علم فقه باعث شده که امروز شاهد تأسیس بخشی از این نظام علمی باشیم و مثلاً در حوزۀ حکومتی، هنوز نتوانسته ایم به نظام مدونی از فقه حکومتی دست پیدا کنیم. عباراتی از این دست در کلام معصومین علیهم السلام بسیار مشهور است که:
▪️« انّما علينا ان نلقي اليكم الاصول و عليكم ان تفرعوا ـــ آنچه بر عهدۀ ماست فقط همين است كه اصول را به شما القاء نماييم و بر عهدۀ شماست استخراج فروعات»
چطور ایشان انتظار دارند که نظام طب اسلامی در قرآن و روایات ارائه شده باشد تا به موجودیت آن ایمان بیاورند؟! ... به قول آیت الله جوادی آملی:
▫️"یعنی [انتظار دارید که دین] مثل الفبا بیاید مسئله كیهانشناسی را درسِ روزانه قرار بدهد؟! آن وقت که دیگر علم نشد. این [قسمتش را گذاشتند] برای اینكه خود بشر تلاش و كوشش كند و چیز یاد بگیرد..."
لذا نقدهای ایشان دلیلی بر رد موجودیت طب اسلامی نیست چون علوم مختلف اسلامی نیز شرایطی از این دست دارند و در نهایت بهتر بود که مدعی عدم وجود نظام مدوّن طب اسلامی در حال حاضر باشند نه منکر موجودیت آن.
بر این اساس، قلمرو دین به وسعت تمامی وجوه حیات بشری گسترده شده است چون مبنا و اساس هر علمی، اصولی است که یا ریشه در مبانی توحیدی دارد و یا الحادی. و دین اینگونه مدیریت تمامی مناسبات انسانی را بر عهده می گیرد، نه اینکه با ارائۀ نظام مدوّن و دستورالعمل های جزئی، بخواهد در هر امری حضور خود را نشان دهد.
👈 فراموش نکنیم که طب اسلامی، طبی است مبتنی بر معرفت اسلامی نه طبی مبتنی بر روایات طبی.
⬅️ و اما "ارجاع مردم از سوی معصومین علیهم السلام به طبیب" را إن شاء الله در آینده بررسی خواهیم کرد ....
💢 #نقد
•┈✾🔷💠🔷✾┈•
@GoftemaneTeb
✅الازهر : کالاهای ساخت آمریکا و اسرائیل نخرید
الازهر از تمامي مصریان درخواست كرده در اعتراض به تصميم آمريكا برای به رسميت شناختن قدس اشغالی به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي از خريد تمامي كالاهاي ساخت آمريكا و اسراييل خودداري كنند.
http://bit.ly/2APMFEH
.....
🆔 @alkawtharchannel
♨️ تفاوت غيبت و تهمت
⭕️غیبت، این است که من اعمال و رفتار و کرداری انجام دادهام و نمی خواهم کسی بفهمد؛ اما کسي آن را افشا می کند.
⭕️تهمت، این است که من کاری را نکردهام، اما کسي آن را به من نسبت ميدهد و آبروی من را ميريزد. فرق بین تهمت و غیبت، این است. غيبت، مطابق واقع است و دروغ نيست؛ اما آن کس كه انجام داده، نمی خواهد کسی بفهمد. تهمت، این است که کاری را نکرده است؛ اما به سبب حسادت، کینه، بخل يا ... آن را به او می بندند و می خواهند آبروی او را بریزند؛ پس تهمت، مطابق واقع نیست.
511/خ/96
كانال رسمي آيت الله ناصري (https://telegram.me/joinchat/CWy-zT5T683tsP-pYE8pLA)
@Naseri_ir
#فجایع #طبّ _غربی امروز نتیجه حذف #طبّ _اسلامی با ترفند دشمنان
امر به معروف و نهي از منكربه تأسي از سيدالشهداء
(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟» علق /۱۴
دغدغه دو شهید والامقام حذف طبّ اسلامی از آخرین دین خدا اسلام و پایمالی #خون #شهداء
🌷#شهید دکتر #بهشتی دانشکده پزشکی دانشگاه تهران مهرماه سال 1359
"... چرا جهت معالجات امراض از گیاهان دارویی ایران استفاده نکنیم...؟ چرا طبّ سنتی و شیوه #گیاه #درمانی و طریقه استفاده از ادویه جات مورد استفاده ما ایرانی ها قرار نگرفته؟ چرا وزارت بهداری تا به حال در گسترش و احیای طبّ سنتی و گیاه درمانی قدمی برنداشته اند؟
چرا ما ایرانی ها با داشتن گنجینه های طبّی همیشه باید در چنگال داروهای خارجی اسر و عاجز باشیم؟
چرا بعضی از #داروهای _فرنگی در ایران بازار سیاه پیدا کرده و تا چند صد برابر قیمت اصلی به فروش می رسد؟ آیا خودمان مقصر هستیم که زیر بار داروهای فرنگی در علاج امراض معجزه گر بوده اند...؟ آیا تبلیغات و زرق و برق داروهای فرنگی ما را به طرف خود کشیده و یا داروهای گیاهی را مصرف نموده ایم و نتیجه نگرفته ایم...؟ بله ... این چراها وقتی جوابش داده می شود که ان شاءالله در #رأس این #امر یک ایرانی با #همّت و #معتقد قرار گیرد."
🌷#شهید مرتضی# آوینی در کتاب مبانی توسعه و تمدن غرب در مورد طبّ اسلامی می نویسد:
در مورد طبّ، نباید پنداشت که علم پزشکی امروز صورت تکامل یافه طبّ قدیم است، علم پزشکی اصولا بر مبانی دیگری استوار است. ♦️در قدیم انسان را از یک سو جزئی از طبیعت و از سوی دیگر جامع طبایع می دانسته اند و بدین ترتیب سعی می کرده اند که نظم داخلی بدن انسان را دقیقا در انطباق با طبیعت خارج شناسایی کنند.
🍀بر این مبنا، انسان را همچون طبیعت خارج صاحب طبایع چهار گانه گرم و خشک و گرم و تر و سرد و تر و سرد و خشک می دانسته اند و اخلاط چهارگانه بدن انسان صفرا، خون، بلغم و سودا را متناظر با این طبایع اربعه قرار می داده اند و سعی می کرده اند از روی نظامی که فی مابین طبایع چهارگانه در طبیعت موجود است، نظام داخلی بدن انسان را پیدا کنند و بر همان اساس عمل کنند. این مبناء برخلاف، آنچه معمولا می پندارند، توسط پزشکی امروز نه تنها نقض نشده است، بلکه روز به روز حقّانیّت آن آشکارتر می شود...
✳️#طبّ _قدیم دقیقا بر مبانی حکیمانه ای #منشاء گرفته از #دین _اسلام استوار بوده است، و بدین ترتیب امکان #تعلیم و #تدریس آن در #حوزه های_علمیّه وجود داشته، حال آن که بین پزشکی امروز و مبانی اعتقادی و فلسفی ما پیوندی این چنین وجود ندارد... مقصود حقیر بیان این نکته است که چرا دیگر امکان تدریس این علوم در حوزه های علمیّه وجود ندارد.
☘هرچه در زمینه علم طبّ و پزشکی امروز گفتیم در باره همه علوم دیگر، حتی ریاضیات و هندسه نیز صادق است.
همه این علوم در گذشته بر مبانی دیگری استوار بوده اند و به اعتقاد حقیر، این انقطاع نه به علت تخصصی شدن علوم، بلکه به علت #جدایی علم و #دین از یکدیگر حاصل شده است. تخصصی شدن علوم، خود معلول همین جدایی است."
وزیر و وزارت بهداشت تابع کدامین اسلام و قانون هست؟
ناظران عملکرد دولت تا کی خواب خواهند بود؟
@mansurevatani 🌷 👈