هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔹 گوگل موقعیتهای قبلی شما را میداند:
اگر قابلیت مکانیابی را در گوشی هوشمند خود روشن کرده باشید، گوگل با هربار روشن شدن گوشی موقعیت شما را تشخیص میدهد. هر کاربری میتواند بهصورت خط زمانی، تمامی مکانهایی را مشاهده کند که پس از استفاده از سرویسهای گوگل بازدید کرده است. میتوانید با ورود به حساب کاربری گوگل و مراجعه به این لینک(https://www.google.com/maps/timeline?pb)، اطلاعات شخصی خود را درصورت وجود مشاهده کنید.
🔹 گوگل همهی تاریخچهی جستجوی شما را میداند:
با مراجعهبه این لینک(https://myactivity.google.com/myactivity) و ورود به اکانت گوگل میتوانید تاریخچهی فعالیتهای خود (حتی فعالیتها در مرورگر گوگل) را مشاهده کنید.
🔹 گوگل پروفایل تبلیغاتی از شما میسازد:
مشاهدهی پروفایل تبلیغاتی نیز برای همهی کاربران در این لینک (https://www.google.com/settings/ads/) امکانپذیر است.
🔹 گوگل همهی اپلیکیشنهای شما را میداند: https://security.google.com/settings/security/permissions
🔹 گوگل همهی تاریخچهی شما در یوتیوب را میداند: https://www.youtube.com/feed/history/search_history
🔹 شما میتوانید بامراجعهبه این آدرس، تمامی اطلاعات خود را از گوگل دریافت کنید. اطلاعاتی که شامل وبسایتهای نشانشده در کروم، ایمیلها، اطلاعات تماس، فایلهای گوگل درایو و همهی دادههای بالا میشود. بهعلاوه ویدئوهایی که در یوتیوب بارگذاری کردهاید، عکسهای گرفتهشده با گوشی هوشمند، اطلاعات کسبوکارهای فروشندهی خدمات و کالا و کالاهای خریداریشده از گوگل هم در آرشیو تولیدی دیده میشوند. علاوهبر اطلاعات فوق، دادههایی همچون تقویم گوگل، اطلاعات پیامرسانیها در Hangout، تاریخچهی موقعیت، موسیقی شنیدهشده در سرویس گوگل موزیک، کتابهای خریداریشده از گوگل، گروههای گوگل، وبسایتهای ساختهشده بهکمک سرویسهای گوگل، اطلاعات گوشیهای هوشمند قبلی و حتی تعداد قدمهای کاربران نیز در آرشیو وجود دارد.
🔹 برای مشاهدهی دادهی ذخیرهشده در فیسبوک به این آدرس(https://www.facebook.com/help/131112897028467) مراجعه کنید.
فیسبوک علاوهبر ذخیرهسازی حجم عظیمی از دادهها، پروفایلی براساس حدس خود از رفتارها و علایق شما نیز میسازد. آنها به پیامها و رفتار شما در شبکهی اجتماعی دقت میکنند و علایق را حدس میزنند. غول شبکههای اجتماعی حتی استیکرهای ارسالشده را هم ذخیره میکند که چرایی آن مشخص نیست. بهعلاوه هربار که وارد حساب کاربری فیسبوک میشوید، اطلاعات زمان، ابزار و مکانی که از آن وارد شدهاید، ذخیره خواهد شد.
همهی اپلیکیشنهایی که به حساب کاربری فیسبوک متصل هستند، در آرشیو شخصی کاربر ذخیره میشود. شاید دادههای خام دریافتشده در نگاه اول ارزش چندانی نداشته باشند، اما با تلفیق آنها میتوان حتی وضعیت ازدواج یا علایق سیاسی افراد را نیز حدس زد. قابلیتهای جمعآوری اطلاعات کاربران در اکثر سرویسهای کنونی دنیای فناوری بهصورت پیشفرض فعال هستند که شاید نقض حریم خصوصی افراد باشد. بهعنوان نمونه میتوان ویندوز ۱۰ را نیز به فهرست سرویسها اضافه کرد که همهی قابلیتهای ردیابی و جمعآوری دادهی آن از ابتدا فعال هستند.
فیسبوک هم مانند گوگل به اطلاعات زیادی از هر کاربر دسترسی دارد. از میان آنها میتوان به اپلیکیشنها و دورهی استفاده، دسترسی به دوربین و میکروفون دستگاهها، مخاطبان، تقویم، ایمیلها، تاریخچهی تماسها و پیامها، فایلهای دریافتشده، بازیها، عکس و فیلم و موسیقی، تاریخچهی جستوجو، تاریخچهی مرور پلتفرم و موارد دیگر اشاره کرد. البته فراموش نکنید که دسترسی به چنین اطلاعاتی را خودتان بهصورت پیشفرض به سرویسها و اپلیکیشنهای فیسبوک میدهید.
https://www.zoomit.ir/2019/5/6/335691/all-data-facebook-google-has-privacy/
@seda24
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⭕️ نصرالله پژمانفر نماینده مجلس:
🔹 فضای کسب و کار مردم روی اینترنت بینالملل قرار گرفته و اگر دشمنان هر آن تصمیم بگیرند که اینترنت بینالملل را قطع کنند، چه کسی میخواهد پاسخگوی ضرر و زیان مردم باشد?
🔹 چه کسی پاسخگوی این تهدیدهای فراوان در حوزه فضای مجازی، سختافزارها و نرمافزارها اعم در کل کشور از شبکه پالایشگاهها، نیروگاهها، مترو و بسیاری دیگر خواهد بود؟
🔹 امروز باید وزارت ارتباطات پاسخ دهد که چرا اجازه داده زندگی و کسب و کار مردم و مسائل حاکمیتی بر بستر یک فضای کاملاً باتلاقی قرار بگیرد زیرا تجربه نشان داده که دشمنان هر زمان اراده کنند بدون توجه به مشکلات داخلی کشور ما آن را قطع میکنند.
🔹 چه در زمان وزارت محمود واعظی بر وزارت ارتباطات با معاونت آذری جهرمی و چه اکنون، دهها و صدها تذکر در قالبهای مختلف در مورد ضعف و بی رغبتی وزارت ارتباطات در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات داده شد و این موضوع را مطرح کردیم که بستر و زیرساختهای این شبکه را ایجاد و سپس خدمات را توسعه دهیم، آنها میگفتند، هیچ نگرانی و ناامنی در این فضا که بر بستر اینترنت بینالملل است وجود ندارد و حتی با تمسخر و فضاسازیهای سیاسی به این تهدید بزرگ بیتوجهی کردند.
🔹 حتی سال گذشته معاون وزیر ارتباطات مصاحبهای داشت مبنی بر اینکه بحث شبکه ملی اطلاعات یک کلاهبرداری بزرگ و بحث انحرافی است و مشکلات کشور با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات حل نخواهد شد و نباید بر این موضوع تمرکز کنیم.
🌐 https://www.mashreghnews.ir/news/956798
🆔 @seda24
هدایت شده از تبیین و تحلیل وضعیت
💢 «جیمیل» جاسوس کاربران خود است
🔹به تازگی محققین امنیتی متوجه شدهاند که گوگل تمام خریدهای آنلاین را با استفاده از رسیدهای دیجیتالی ارسال شده به ایمیل سرویس Gmail کاربران بررسی میکند.
🔹گوگل در بخش تنظیمات و مقررات خود این موضوع را به شکل واضح شرح نداده است و کاربران با کمی جست و جو و میتوانند متوجه این موضوع شوند.
#خبرگزار
♨️ @Khabargozar
هدایت شده از جواد جاویدنیا
🔵 همه خروجی شبکه ملی اطلاعات در یک پاورپوینت ‼️
🔘 عباس آسوشه، معاون مرکز ملی فضای مجازی:
🔻 گزارش وزارت ارتباطات از 80 درصد پیشرفت پروژه شبکه ملی اطلاعات که به دست ما رسیده، یک پاورپوینت و فایل ارائه است و یک گزارش رسمی فنی و دارای ابعاد پروژهای نیست و ما امیدواریم که این ادعا واقعاً انجام شده باشد.
🔻 ما منتظریم تا وزارت ارتباطات، گزارشی که ساختار پروژه داشته باشد و معلوم باشد که ساختار اجرایی آن چه تیمهایی بوده و ساختار معماری و طراحی شبکه ملی اطلاعات چه بوده، ارائه دهد.
🔻 متأسفانه در گزارش اولیه ای که وزارت ارتباطات ارائه کرده است گاهاً دیده میشود که اقدامات مربوط به بحث دولت الکترونیک نیز در این گزارش وجود دارد و راجع به آن نیز بحث شده است. احتمال میدهیم اشتباهاتی در این زمینه صورت گرفته که باید اصلاح شود. این باید روشن شود که شبکه ملی اطلاعات شامل خدمات محتوایی، خدمات دولت الکترونیک، خدمات سلامت الکترونیک، خدمات تجارت الکترونیک و امثالهم نیست؛ بلکه این خدمات بر بستر شبکه ملی اطلاعات ارائه میشوند.
🔻 الان باید پرسید که چند درصد از جستجوهای ما در فضای مجازی در موتورهای جستجوی ملی اتفاق میافتد و یا چند درصد از پیامهایی که بین مردم جابجا میشود در پیام رسان های بومی در جریان است. پاسخ این سوال بر میگردد به اینکه آیا گزارش پیشرفت ۸۰ درصدی تکالیف سند الزامات شبکه ملی اطلاعات واقعاً ۸۰ درصد است و یا اینکه باید کمی در آن تأمل کرد. ما هم اکنون راجع به این عدد قضاوتی نمیکنیم. اما آنچه که مشاهده میشود این است که این گونه سرویسها هنوز پیشرفت جدی نداشتهاند؛ در حالی که جز سرویسهای اساسی و حیاتی در زیرساخت شبکه ملی اطلاعات محسوب میشود.
🔻 خدمات امنیتی که باید به دستگاهها داده شود آنطور که باید اتفاق نیفتاده است. البته این طور نیست که بگوییم در هیچکدام از آنها کاری انجام نشده باشد، بلکه این رقم پیشرفت ۸۰ درصدی، قابل بررسی و تأمل است.
🔻 در بند5، ابلاغ حکم دور دوم تشکیل شورای عالی فضای مجازی توسط مقام معظم رهبری، وزارت ارتباطات مکلف شده که توسعه شبکه ملی اطلاعات را تسریع داده و طرح پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات را ارائه و در صحن شورای عالی فضای مجازی تصویب شود. این موضوع تاکنون اتفاق نیفتاده و تکلیفی که به وزارت ارتباطات نیز محول شده، انجام نشده است.
🔻 ما تاکنون نامههای متعددی به وزارت ارتباطات زدهایم و تقاضای گزارش و طرح کردهایم ولی تا کنون طرحی که دارای زمان بندی مشخصی برای تحویل پروژه و خدمات باشد تا بتوان بر آن نظارت کرد ارائه نشده است.
🔻 میگویند ترافیک ارتباطات داخلی بر بستر شبکه ملی اطلاعات ۴۰۰ درصد رشد داشته و شکی نیست که ترافیک اینترنت بین الملل نیز در این حوزه رشد داشته است؛ اما سوال اینجاست که چقدر از فضایی که ما برای انتقال ترافیک ایجاد کردیم توسط ترافیک بین الملل اشغال میشود و چه میزان آن توسط ترافیک داخلی است. چرا که معتقدیم رشد و اثرگذاری ما در ترافیک اینترنت داخلی و خارجی یکسان نیست و آن اتفاقی که کشور و سیاستگذاران میخواستند به جهت خدمات محتوایی روی شبکه ملی اطلاعات بیفتد، اتفاق نیفتاده است. هم اکنون بیشتر محتوا در شبکه اینترنت خارجی توزیع میشود و اثرگذاری آن نیز در ترافیک داخلی اینترنت مشاهده میشود و نمیتوان این دو را برابر هم عنوان کرد.
🆔@Dr_javidnia
🌐 http://mehrnews.com/news/4637554
هدایت شده از محرمانه
محرمانه
🔴 وضعیت #سهام_اسنپ از زبان مدیر عامل اسنپ "ژوبین علاقبند":
٣٠ درصد امتیان
۳۰ درصد ایرانسل
۳۰ درصد سرمایهگذاران اروپایی
۱۰ درصد هایپراستار
در نتیجه دستکم ۷۰ درصد سهام این شرکت که سهم بالایی در جابجایی مسافر به ویژه در تهران دارد، متعلق به شرکتهای خارجی است!
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از آیت الله اراکی
🔻آیت الله اراکی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز قم مطرح کرد:
💠سپردن مدیریت به افراد غیر امین و نالایق خیانت است
🔹کسانی که با نظارت استصوابی مخالفت میکنند، حاضرند مدیریت خانه و کسب خود را بدون تحقیق به هر کسی بسپارند؟
🔸در گام دوم انقلاب حوزهها، دانشگاهها و نهادهای دولتی نقش زیادی دارند تا بتوانند نهادها را به سمت شرایطی جوشیده از اسلام و احکام اسلامی ببرند.
🔹جوانان زیادی فدا شدند و تنها هدف ما این نبود که تنها کارهای خلاف شرع در نهادهای ما انجام نشود این امر لازم است اما کافی نیست.
🔸 قرار دادن پستهای مدیریتی در اختیار افرادی که عدالت، تقوا و امانتداری ندارند، نه تنها خیانت به مردم، بلکه خیانت به خدا و رسول گرامی اسلام است.
📌مشروح بیانات در لینک زیر؛
http://fna.ir/da885t
🔻کانال رسمی آیت الله اراکی
@ayatollah_araki
هدایت شده از بیداری ملت
شهید گنجـی خطاب بہ #شهیدآوینـے گفٺ:
حاج مرٺضـے! دیگر باب #شهادٺ
هم بسته شد.
آوینـے در جواب گفٺ:
نه برادر،
شہادٺ لباس #تڪ_سایزے اسٺ
ڪہ باید تن آدم بہ اندازهـ آن در آید، هر وقٺ بہ سایز این
لباس تڪ سایز درآمدے،
#پرواز مـے ڪنـے، مطمئن باش!
♥️|| #شادی_روح_شهدا
❤️|| #صلوات
#شهید_سیدمرتضی_آوینی🌷
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«قرائتی» رئیس ستاد اقامه نماز کشور:
🔹بیانیه گام دوم انقلاب برگرفته از آیات قرآن است و همان گونه که وصیتنامه امام خمینی(ره) اهمیت دارد باید به این بیانیه رهبری توجه کرد.
🔹نداشتن مهارت موجب بیکاری، بیپولی، بالا رفتن سن ازدواج و آسیبهای اجتماعی میشود، به همین خاطر باید به مهارتآموزی دانشجویان و طلاب اهمیت دهیم.
fna.ir/da5vul
@Farsna
هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
🔻فراخوان رئیس قوه قضائیه در خصوص مشارکتجویی از مردم و نخبگان در روند تحولات دستگاه قضایی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹️امروزه با گسترش دسترسیهای ارتباطاتی، فارغ از چارچوبهای سنتیِ خشک و دیوانسالارانه، فضای مجازی و رسانههای اجتماعی به فرصتی بزرگ برای کم کردن فاصلههای زمانی و مکانی در ارتباطات و به اشتراکگذاری نظرات تبدیل شده است.
🔹️از این فرصت باید برای دریافت نظرات مردم و نخبگان از «ایده تا بازخورد» به بهترین نحو استفاده کرد.
🔹️آسیبهای فضای مجازی -که در جای خود باید به طور جدی دنبال و رفع شود- نباید ما مسئولان را دچار خطای محاسباتی کند و موجب شود که خود را از فرصت کمنظیر ارتباط با مردم در این بستر محروم نماییم. به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی باید از فرصت با ارزش فضای مجازی استفاده کرد و با اطلاع از نظرات و سؤالهای افکار عمومی، یک حضور مؤثر و جریانساز را به نفع مردم رقم زد.
🔹️نیل به «قوه قضائیه تراز انقلاب اسلامی» در گام دوم، بدون مشارکت و نقشآفرینی مردم، نخبگان و دلسوزان انقلاب ممکن نیست. در مدت کوتاهی که از مسئولیتم در قوه قضائیه میگذرد، و پیش از آن نیز خصوصاً در دوره خدمت در آستان قدس رضوی، از نظرات ارزشمند کاربران رسانههای اجتماعی استفاده کردهام و از این پس نیز امیدوارم خادمان ملت را در ساخت قوه قضائیهای مردمی، انقلابی و ضد فساد یاری کنید.
🔹️بر این اساس اعلام میکنم تا زمانی که سامانه اختصاصی دستگاه قضایی برای ارتباط دو سویه با مردم و نخبگان در دسترس قرار بگیرد، صفحات متعلق به اینجانب در رسانههای اجتماعی، یکی از مسیرهای دریافت نظرات مردم و نخبگان خواهد بود.
🔹️علاوه بر اینکه مردم عزیزمان میتوانند رأساً نظرات خود را از این مسیر منتقل کنند، اینجانب نیز حسب مورد، فراخوانهایی جهت دریافت نظرات در خصوص ایجاد، اصلاح یا تکمیل برخی رویهها، رویکردها، دستورالعملها و آئیننامهها اعلام خواهم کرد و در انتظار نظرات راهگشای صاحبنظران و متخصصان این امر خواهم بود.
🔹️امید است این رویکرد مورد رضای خداوند متعال از باب عمل به کریمهی «و شاورهم فی الامر» و موجب اعتماد و دلگرمی عموم انسانهای حقطلب و عدالتخواه باشد. توفیق روزافزون ملت رشید ایران را خواستارم.
سید ابراهیم رئیسی
۱۳۹۸/۳/۲۵
@raisi_org
هدایت شده از صدای ایران | VOI
💢 #نفوذ_نامه
🔻امروز می خواهم #واژه_ای_جدید به دنیای رسانه معرفی کنم.
🔹روزنامه ها و رسانه ها رسالتهایی دارند وقتی رسالت رسانه در راستای #نفوذ باشد به آن #نفوذنامه می گوییم و کار آن تخریب موریانه وار یک نظام از درون است که رسالت خود را دشمنی با ملت خود و همراهی با دشمن ملت تعریف کرده است.
🔸تحلیل روزنامه ها در روزهای اخیر و دیدار رهبری با #شینزو_آبه نشان می دهد رسانه های غربی خبر را بایکوت کردند. ژاپن هم خبر را #بایکوت کرد و نخست وزیر حتی حاضر شد خبر دیدار روحانی با وی که پایین تر از دیدارش با رهبری است را منتشر کند ولی خبر مهم دیدار با #رهبر را منتشر نکرد.
🔹تا اینجای کار اتفاق عجیبی نیست چون #غولهای_رسانه _ای جهان چنین می خواستند و در دشمنی آنها شکی نیست
🔸اما وقتی روزنامه های #اصلاح_طلب مثل #آفتاب_یزد و حتی روزنامه رسمی دولت مثل #ایران هم در راستای اهداف دشمن عمل می کنند و خبر دیدار رهبری با #شينزو_آبه را منتشر نمی کنند یعنی...
🔹روزنامه های اصلاح طلب و روزنامه دولتی ایران عامل #نفوذی_دشمن هستند که با صراحت نفوذی بودن و تحت تاثیر سیاستهای دشمن بودن را فریاد می زنند و #نفوذنامه را به فرهنگ رسانه اضافه می کنند. چطور نفوذی علنی نباشند وقتی خبر دیدار بالاترین مقام رسمی با #شینزو_آبه را بایکوت خبری کرده اند
🆔 @voinews
هدایت شده از بیداری ملت
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام جمعه بغداد آیت الله مجاهد سید یاسین موسوی: "از امام خمینی (ره) پرسیدند آیا انقلاب اسلامی از علائم ظهور است؟ امام پاسخ داد خیر این انقلاب از علائم ظهور نیست بلکه اول ظهور است!
از خدا می خواهیم که امام خامنه ای همان سید خراسانی در روایات باشد."
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 چرا حواستان به فضای مجازی نیست؟!!!!
یکی از مسئولین #وزارت_ارتباطات است!!!
آقای وزیر حواستان نیست یا ....؟!!!!